بخاطر رعایت امانت باید
بگم این غذا اصلش متعلق به سری اول برنامه ی آشپزی روز بوده. ولی من طی دفعاتی که
پختمش، یه سری تغییرات توش دادم تا خوشمزه تر شه و به ذائقه ی ایرانی آشنا تر. به قولی،
ایرانیزه ش کردم!
مواد
لازم:
1 قوطی
کنسرو
قارچ مزه دار شده
2
عدد
تخم مرغ
3
قاشق غذاخوری
سس سویا
1 فنجان مربعی خرد شده
جعفری
1
فنجان مربعی خرد شده
هویج
2
فنجان مربعی خرد شده
فلفل
دلمه ای
1
فنجان مربعی خرد شده
نخود
فرنگی پخته
2
فنجان
جوانه
ماش
در صورت
تمایل
پیاز یا
پیازچه
3
قاشق غذاخوری
رب گوجه
فرنگی
به
میزان لازم
جوز
هندی
به
میزان لازم
زعفران
به
میزان لازم
نمک و
فلفل
به
میزان لازم
زردچوبه
طرز تهیه:
در یک
قابلمه ی گود کمی روغن می ریزیم. سپس 1 استکان آب به آن اضافه می کنیم.هویج را
ریخته می گذاریم 2 دقیقه با در بسته بماند. نخود فرنگی و زرد چوبه را اضافه می
کنیم و هم می زنیم و قبل از اینکه آب غذا تمام شود در قابلمه را می گذاریم.
ماهیتابه
ای را روی گاز می گذاریم. تخم مرغ ها را بدون روغن درآن می ریزیم. زمانی که شروع
به سفید شدن کرد، سریع هم می زنیم و از روی گاز برمی داریم.
فلفل دلمه
ای و جوانه ماش را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس قارچ هارا درسته می ریزیم. در این
مر حله سویا سس ، رب گوجه فرنگی، جوز هندی، زعفران، نمک و فلفل را به مواد اضافه
می کنیم. جعفری و پیازچه را می ریزیم، در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات کمی نرم
شود.
در مرحله
ی آخر تخم مرغها را خرد می کنیم و روی غذا می ریزیم و قابلمه را از روی گاز بر می
داریم.
حال به
تعداد نفرات برنج آبکش می کنیم.می توانیم مواد را لابلای پلو بدهیم و پلو را دم
کنیم. یا اینکه برنج و مواد پلو چینی را
جدا جدا در دیس بکشیم و بصورت پلو و خورشت سرو کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۳:۴۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
رو این دستور غذا و طعمش کلی فکر کردم. امیدوارم شمام خوشتون بیاد. یه بار که مهمون داشتم پختم و کلی به به، چه چه شنیدم!
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار آبکش شده
2 پیمانه
سیب زمینی آبپز خرد شده
2 پیمانه
نخود فرنگی
1 پیمانه
کنسرو ذرت
1 قوطی
خیار شور خرد شده
1 پیمانه
تخم مرغ آبپز خرد شده
5 عدد
زیتون سبز
1 پیمانه
قارچ خرد شده
1 پیمانه
نمک، فلفل
به میزان لازم
آبلیمو
به میزان لازم
پودر سیر
به میزان لازم
سس مایونز
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
آبلیمو، نمک، فلفل، پودر سیر و سس مایونز را مخلوط می کنیم. سیب زمینی را در سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به خورد سیب زمینی ها برود. سپس نخود فرنگی، تخم مرغ، ذرت، ماکارونی و خیارشور را اضافه می کنیم. در مرحله آخر قارچ و زیتون سبز خرد شده را می ریزیم و تمام مواد را کاملا مخلوط می کنیم.
سالاد را می گذاریم 1 ساعت در یخچال بماند، بعد سرو می کنیم.
نکته: همه ما سالاد ماکارونی را با طعم کالباس می شناسیم. در این دستور چون نمی خواهیم از گوشت استفاده کنیم، بجای کالباس پودر سیر می ریزیم که همان طعم را ایجاد می کند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۳:۴۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این اولین غذائیه که تو دفتر آشپزیم نوشتم. شاید ده سال پیش که سری اول برنامه ی آشپزی روز از شبکه 1 پخش می شد، جزو اولین غذاهای آموزشی شون بود. من این غذا رو بارها تهیه کردم و یه جور احساس تعلق خاطر بهش دارم. خوشمزه و گرمه و بوی شیر می ده. خلاصه مطمئنم که شما هم از خوردنش لذت می برید!

مواد لازم:
مایه خمیر
1 قاشق غذاخوری
کالباس مرغ یا گوشت
نصف فنجان
آرد
بمقدار لازم
نمک
1 قاشق چایخوری پر
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پر
پنیر پیتزا
نصف فنجان
شکر یا خاک قند
1 قاشق غذاخوری
آب گرم
یک و نیم فنجان
روغن مایع
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر را در ظرف ریخته، آب گرم را اضافه می کنیم وخوب حل کرده می گذاریم چند دقیقه بماند تا مایه خمیر در آب عمل کند. سپس روغن، نمک و فلفل را می ریزیم. بعد کالباس خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. آرد را کم کم روی مواد الک کرده و هم می زنیم و آنقدر آرد می ریزیم تا خمیر شکل بگیرد و بتوان همه ی آنرا با دست بلند کرد.
روی سینی آرد ریخته و خمیر را به قطر 1 سانتی متر پهن می کنیم. سپس چند برش به صورت اریب رویش می زنیم. روی ظرف فلزی روغن می مالیم ونان را رویش قرار می دهیم. در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد 50 دقیقه بماند.
نکته: اگر بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده می کنید، مقدار آنرا به نصف تقلیل دهید.
نکته: من به جای کالباس از تکه های مرغ استفاده کردم، خوشمزه شد.
نکته: اگر این نان باماست خورده شود، خوشمزگیش دو برابر می شود
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۳:۴۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
گفتم که عکس خانومه به این سوال ربط داره ! یادتونه اوشین هم شب سال نو کلوچه برنجی درست می کرد! فکر کنم همه ما به یمن سریال های متمادی و متوالی کره ای و چینی و ژاپنی اسم کیک برنج به گوشمون خورده!
این در واقع همون کیک برنجه که به صورت زیر درست شده:
۲ فنجان آرد برنج را با ۴/۳ آبجوش و نصف ق چ نمک مخلوط می کنیم:
روی ظرف را ۲دقیقه با سلوفون می پوشانیم تا بخار جمع شود. بعد با قاشق چوبی هم می زنیم و دوباره ۲ دقیقه سلوفون می کشیم.
روی تخته نصف قاشق چایخوری روغن کنجد میریزیم خمیر را روی آن قرارداده سلوفون را رویش می کشیم و مشت می زنیم تا خمیر به هم بچسبد:
این خمیر رو به صورت بخارپز داخل کاغذ روغنی هم درست می کنندکه این بیشتر شبیه روش سنتی اونهاست:
از این خمیر به صورت برش خورده هم در دستورها استفاده می کنند:
سعی می کنم دستور غذاهایی که از این خمیر توش استفاده میشه بذارم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این خانم هنرپیشه کودکی اوشین در سریال سال های دور از خانه ست!

خودم کنجکاو بودم ببینم چه شکلی شده گفتم شاید برای شما هم جالب باشه!!
هنرپیشه کودکی :ayako kobayashi




برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
http://www.chow.com/recipes/14110-red-lentil-hummus
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
توت فرنگی ها رو در ماست کم چرب آب گرفته می چرخونیم و فریز می کنیم.(با استفاده از نی یا خلال دندون )
یک تکه گوشت پخته یا ژامبون و پنیر بین دو تکه خیار
گوشت پخته یا مرغ یا ژامبون + پنیر + زیتون روی ورقه های کدو در فر تا پنیر آب شود
بستنی موز با ماست با کمی شیر نارگیل ( با طعم دارچین یا وانیل یا گلاب)
سالاد مرکبات با نعنای تازه خورد شده و کمی عسل
انگورهای یخ زده در سیخ های چوبی یا خلال دندون میشه مینی کباب آیس انگور!
( آیس انگور اصطلاح یکی از بچه های فامیله که تو خارج به دنیا اومده!)
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
http://jackienewgent.com/2012/08/pesto_spread/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
http://www.chow.com/recipes/14110-red-lentil-hummus
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این خانم یه جورایی با سوال 2 در ارتباطه!
حالا بگین این کیه؟
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)