مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک شکلاتی با روکش گاناش


دوست داران شکلات و دسرهای شکلاتی این کیک یکی از خوشمزه ترین کیکهای شکلاتیه

اگه مثل من هلاک طعم کاکائو و شکلات تلخ هستید حتما این کیک رو امتحان کنید

این کیک رو برای تولد یکی از اعضای خانواده پختم که متولد پاییز بود ،بنابراین برای تزئین از تم پاییز و شاخ و برگهای خشک پاییزی  استفاده کردم

مواد لازم برای 6 -8 نفر(البته این کیک با دو برابر مواد پخته شده)

تخم مرغ.....................................6 عدد

آرد ...........................................100 گرم(یک پیمانه پلوپز)

شکر .........................................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

پودر کاکائو.................................... 50 گرم(یک دوم پیمانه پلوپز)

بکین پودر .....................................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ..........................................4 قاشق غذا خوری

وانیل..............................................1/2 قاشق چای خوری

(اگه نخواستیم کیک کاکائویی باشه،مقدار آرد میشه 150 گرم و کاکائو حذف میشه)


طرز تهیه:

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر و کاکائو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

***

مواد لازم برای تزئین:

خامه فرم گرفته

گردو و موز برای بین لایه ها

گاناش

برگهای شکلاتی

***

تزئین کیک و خامه کشی:

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

وقتی کیک خودشو گرفت گاناش سرد شده رو با کمی فاصله از بالا تو مرکز کیک میریزیم ،تا زمانی که کمی از گاناش روی دیواره کیک سرازیر بشه(اگه بخوایم کامل رویه شکلاتی داشته باشه ،اونقدر گاناش  میریزیم که تمام دیواره کیک رو هم بپوشونه)

دوباره میره تو یخچال و بعد از نیم ساعت برگهای شکلاتی رو روش میچینیم

(آموزش ساخت برگهای   شکلاتی رو هم در آینده خواهم گذاشت)










برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خامه فرم گرفته

یکی از بهترین گزینه ها برای پوشش و تزئین انواع کیک و تزئین خامه فرم گرفته است

شما میتونید خامه آماده و فرم گرفته رو از آقای قناد سر خیابون بگیرید

یا اینکه خودتون دست به کار بشید و یه خامه خوشمزه و خوش ظاهر درست کنید

طرز تهیه

 یه بسته خامه صبحانه با چربی 30 درصد لازم داریم با هر مارکی که دوست دارید(من از پگاه و کاله استفاده میکنم)

خامه رو با یک چهارم وزنش پودر شکر و 1/4 قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم(زیاد هم نزنید،فقط با قاشق کمی زیر و رو کنید که مخلوط بشند)

بعد میزاریم تو فریزر به مدت 2-3 ساعت

وقتی خامه رو از فریزر بیرون میاریم ،یه حالت نیم بند داره،

حالا با دور متوسط هم زن(نه کمتر و نه بیشتر)میزنیم تا خامه پف کنه

توجه داشته باشید که چند دقیقه اول که خامه رو میزنیم یه حالت روون و شل پیدا میکنه،نگران نشید و به هم زدن ادامه بدید،تقریبا بعد از ده دقیقه یا کمی بیشتر خامه فرم میگیره

وقتی جای پره های هم زن روی خامه موند،یعنی خامه فرم گرفته،دیگه هم نزنید ،چون اگه بیشتر هم بخوره تبدیل به روغن میشه و دیگه قابل جبران نیست

توجه:

1- خامه رو بدون شیرین کردن تو فریزر نزارید ،چون میببره

2-خامه گرم رو نزنید چون تبدیل به کره میشه

3-وقتی خامه رو روی کیک زدیم باید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه ،بعد بقیه تزئینات نهایی رو انجام بدیم

4-خامه خیلی تو فریزر نمونه و یخ نزنه،اگه یخ بزنه وقت هم زدن آب میندازه

5- اگه خامه شکلاتی خواستید میتونید کمی پودر کاکائو که با یک قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط کردیم رو به خامه اضافه و کمی هم بزنیم

یا میتونیم شکلات آب شده و سرد شده رو به خامه اضافه کنیم

6- مناسبترین ظرف برای فرم دادن خامه ،ظرف استیل میباشد



عکس تزئینی است




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک میوه ای خوشمزه

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک ،همین کیک میوه ای است

اگه برای پذیرایی از مهمونهای عصرونه دنبال یه گزینه خوب و همه پسند هستید از این کیک غافل نشید

اگه  همراه با یه لیوان شربت و یا آبمیوه خنک  سرو کنید یه عصرونه کامل و خوشمزه خواهید داشت

مواد لازم برای 4 نفر

آرد ..........................................200 گرم(2 پیمانه)

شکر .......................................100 گرم(3/4 پیمانه)

کره .........................................80 گرم(1/2پیمانه)

تخم مرغ ....................................2 عدد

رنده پوست پرتقال..........................1قاشق مربا خوری

بکین پودر......................................1/2 قاشق مربا

نمک ..........................................1/2 قاشق چایخوری

وانیل ...........................................1/2 قاشق چایخوری

میوه دلخواه (من از آلبالو،سیب،توت فرنگی و قیسی آب کرده استفاده کردم)

خلال بادام و گردوی خورد شده(بنا به دلخواه)

طرز تهیه:

شکر و کره را با همزن  مدتی هم میزنیم تا وقتی که کرم رنگ شود و حالتی کش دار پیدا کند

سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن کمی میزنیم

در ادامه وانیل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط اضافه میکنیم

آرد ،بکین پودر ،و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را به مخلوط اضافه میکنیم

در اینجا خمیر چسبناکی بدست میآید،اگر خیلی شل بود میتوانیم تا حدود 50 گرم آرد بیشتر اضافه کنیم

خمیر را داخل کاغذ روغنی گذاشته و میزاریم تو فریزر به مدت 15-20 دقیقه

کف قالب رو چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم(به جای اینکار از کاغذ روغنی هم میتونید استفاده کنید)

خمیر را به دو قسمت نامساوری تقسیم میکنیم

دستتون رو چرب کنید و خمیر رو خوب کف قالب به طور یکسان پهن کنید

حالا میوه های خورد شده رو روی سطح کیک به طور پراکنده میریزیم

حالا اون خمیر باقیمونده رو به صورت نوارهای باریک و با توپهای کوچیکتر از گردو ،روی سطح کیک قرار میدیم

حالا روی قسمتهایی که میوه ها دیده میشند،کمی بادام و گردو میریزیم

قالب میره تو فر که از قبل با دمای 180 گرم شده

به مدت 35-45 دقیقه

میتونید برای طلایی و زیبا شدن سطح کیک،دو سه دقیقه آخر روی کیک زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید و حرارت بالا را روشن کنید تا روی کیک تغییر رنگ دهد

نوش جان






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان کشمشی کرم دار


یکی از عصرانه های مورد علاقه اینجانب نان کشمشی به همراه یک فنجان چای پر رنگ میباشد

اگر مثل من به خانواده نانها ارادت دارید،پیشنهاد میکنم حتما این دستور رو به مرحله اجرا در بیارید

مواد لازم

شکر ..................................1/8 پیمانه

آب...................................... 1/2 پیمانه

آرد .......................................200 گرم

خمیر مایه...............................1/2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع ..............................2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ................................1 عدد

کشمش...................................2/3 پیمانه

کنجد.........................................به مقدار دلخواه برای تزئین

نمک .....................................1/2 قاشق چای خوری


***

کرم  میانی

شیر .......................................یک لیوان

آرد .............................................دو قاشق سوپ خوری

شکر...............................................1/2 پیمانه

وانیل ................................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا یک قاشق چایخوری شکر را با  پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط میکنیم،میزاریم یک ربع استراحت کنه و خمیر مایع فعال بشه(روی مایع پر از حباب و کف میشه و حجمش دو برابر میشه

بقیه شکر +سفیده تخم مرغ+روغن مایع+نمک توی ظرف میریزیم و با چنگال هم میزنیم

بعد خمیر مایه فعال شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم

مقدار آردی که در دستور ذکر شده،حدودی است ،و بسته به نوع آرد ممکن است 50 گرم بیشتر و یا کمتر استفاده شود

باید به اندازه ای آرد اضافه کرد که یه خمیر نرم و لطیف که به دست نچسبه بدست بیاد

 حدود 10 دقیقه هر چی دق دلی دارید سر خمیر در بیارید و حسابی ورز بدید

بعد  خمیر کتک خورده رو حدود 1/5 ساعت بزارید کنار و روش یه دستمال بندازید تا استراحت کنه  و برای راند دوم آماده بشه


حالا مشغول تهیه کرم بشید

آرد و شیر و شکر و وانیل را  با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم،مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود و به غلظت خامه در بیاید

کشمش را شسته و بزارید کاملا آبش بره

حالا برید سراغ خمیر


میبیم که استراحت و جای گرم و نرم به خمیرمون ساخته و  حسابی چاق و چله شده و حجمش دو برابر شده

دوباره بزاریدش رو میز کار و حسابی ورز بدید

حال روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو بوسیله وردنه باز کنید،اونقدر وردنه بکشید که قطر خمیر  حدود 1/5 سانت بشه

حالا کرم رو  بریزد روی خمیر و حسابی در همه جا پخش کنید

در نهایت کشمش رو روی سطح کرم بپاشید

حالا خمیر رو رول کنید،دقیقا مثل پیچیدن ساندویچ

رول بدست اومده رو با چاقو برشهای باریک بزنید،تقریبا فاصله برشها حدود 2-3 سانت باشد

برشها رو توی سینی فر  با فاصله بچینید

بزارید نیم ساعت دیگه در همین وضعیت استراحت کنه

زرده تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح این نانها بکشید و کمی کنجد روش بپاشید

خمیر رو درون فر از قبل گرم شده و دمای 180 درجه بزارید

مدت پخت 15-20 دقیقه

نوش جان








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نکات مهم در پخت انواع کیک و شیرینی

پختن هر کیک و شیرینی به سادگی پختن غذاهاییه که روزمره میپزیم و اونقدر تکرارشون کردیم که با چشم بسته هم میتونیم انجامش بدیم،

فقط اگه اول راهیم باید خیلی دقت و حوصله به خرج بدیم تا دقیقا طبق دستور پیش بریم و نتیجه دلخواه رو بتونیم بگیریم


نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی:

1-در اندازه گیریها نهایت دقت رو به خرج بدید

2- گول وسوسه شیطون رو نخورید و تا پایان زمان پخت(یا حداقل گذشتن سه چهارم زمان پخت)هرگز در فر رو باز نکنید،چرا که پف کیک و شیرینی میخوابه و دیگه نمیشه درستش کرد و هر چه تلاش کنید بیش از یه کیک پنچر چیزی نخواهید داشت

3-از اونجایی که دمای فرهای مختلف با هم متفاوتند،همیشه 10 دقیقه کمتر و یا بیشتر از زمان پخت تو اون دستور رو مد نظر داشته باشید

مثلا:اگه تو دستور زمان پخت رو نوشته 30 دقیقه،شما از دقیقه 20 حواستون به فر باشه،ممکنه زودتر پخته شده باشه و بلاعکس

4-تا زمانی که کیک کاملا سرد نشده،اونو از قالب در نیارید،چرا که ممکنه به قالب بچسبه

5- تا زمانی که کیک کاملا سرد نشده ،اونو برش نزنید،چون در این صورت برش های منظمی نخواهید داشت و کیک خورد میشه

6-تمام ظروفی که مواد کیک رو توش آماده میکنید و هم میزنید و همچنین هم زن،باید کاملا تمیز و خشک باشند

7-همیشه فر رو از 15 دقیقه قبل گرم کنید

8-اگه تصمیم به کم یا زیاد کردن اندازه های یه دستور داشتید، نسبتها رو دقیق رعایت کنید

مثلا اگه مقدار مواد برای 6 نفر است و تصمیم دارید  برای دو نفر بپزید، اندازه تمام مواد رو باید به یک سوم برسونید

9-یک ساعت قبل از شروع کار،تمام مواد رو از یخچال بیرون بزارید،تا به دمای محیط برسند

10- آرد رو حداقل سه بار الک کنید(در پف کردن کیک خیلی مواثر است)

11-سعی کنید همیشه از مواد اولیه تازه استفاده کنید، زیرا در کیفیت محصول تاثیر بسیار زیادی داره

12- همیشه تمام کیکها و شیرینیها در طبقه وسط فر قرار میگیرند،مگر اینکه در دستور چیز دیگری قید شده باشد

13- در همزدن مایع کیک همیشه از درجه متوسط هم زن استفاده کنید،مگر اینکه درجه دیگری قید شده باشد

***********

******


دلایلی که باعث خراب شدن کیک میشوند

1-درشت بودن شکر باعث زبر شدن کیک میشود

2-خوابیدن پف کیک به یکی از این علتها بستگی دارد:کوچک بودن قالب،باز کردن در فر قبل از اتمام زمان پخت،زیاد بودن بکین پودر و یا داغ بودن بیش از حد دمای فر

3-اگر شکر و کره رو کم هم بزنیم باعث زبر شدن کیک میشود(به حدی هم بزنید که مثل کرم صاف و یکدست شود

4-زیاد هم زدن مایع کیک و همچنین دمای پایین فر باعث سفت شدن کیک میشود

5-پختن کمتر از مدت زمان کیک ،باعث چسبندگی و خمیری شدن کیک میشود

6- داغ بودن بیش از حد فر باعث ترک خوردن سطح کیک و گنبدی شکل شدن کیک میشود

*****

دلایل پهن شدن بیسکوییت یا شیرینی در سینی فر هنگام پخت

1-اندازه گیری مواد صحیح نبوده

2-مواد اولیه بیش از حد هم زده شده

3-درجه حرارت فر پایین تر از حد نیاز بوده

4-مقدار روغن و یا کره بیش از دستور بوده

5- شیرینی یا بیسکوییت داخل سینی داغ چیده شده

***

دلایل خشک و یا سفت شدن شیرینی و بیسکوییت

1-اندازه گیری صحیح نبوده،مثلا شکر زیاد شیرینی را سفت میکند

2-شیرینی بیشتر از حد نیاز و با دمای بالا پخته شده

3-خمیر زیاد ورز خورده و روغن پس داده و در نتیجه بعد از پخت سفت شده

4-هنگام باز کردن خمیر و قالب زدن بیش از حد آرد پاشی کردید و آرد اضافه به خورد خمیر رفته و در نتیجه شیرینی سفت شده

***

موفق باشید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبدیل اندازه ها


ممکنه یه روز یه هو هوس کنید غذا یا کیکی رو بپزید، با ذوق و شوق میپرید تو آشپز خونه و میرید سراغ دستورش و میبینید،ای دل غافل مقدار مواد رو بر حسب وزن و گرم و ...داده و شما هم تو خونه ترازو آشپزی ندارید،

یا برعکس،اندازه ها به پیمانه است و شما پیمانه دقیق و اندازه استاندارد ندارید

چیکار میکنید؟از درست کردنش منصرف میشید،؟خدا نکنه،دلتون میاد؟؟؟؟

همین جوری عشقی هر چی رو هر قدر که کرمت بود میریزی؟....چه شود!!!

براتون تبدیل اندازه های پیمانه و گرم رو به هم دیگه مینویسم تا اگه  مثل من عاشق پخت و پزید به بمبست عشقی نرسید

***

اول اینکه منظور از پیمانه،همون پیمانه کوچک پلوپز میباشد


یک پیمانه آرد .........................................100گرم

یک پیمانه پودر شکر...................................125 گرم

یک پیمانه شکر.........................................150 گرم

یک پیمانه روغن جامد و یا مایع .....................150 گرم

یک پیمانه پودر کاکائو ..................................125 گرم

یک پیمانه شیر..........................................190 گرم

یک پیمانه ماست یا خامه ............................220 گرم

یک پیمانه شکلات چیپسی ..........................150 گرم

یک پیمانه گردوی خورد شده..........................110 گرم

یک پیمانه پودر نارگیل...................................70-80 گرم

هر تخم مرغ متوسط حدود 50 تا 60 گرم وزن دارد

نکته:

وقتی آرد و یا پودر قند و یا هر پودر نرم دیگه ای رو پیمانه میکنید،روش درست پیمانه کردن اینه که اول اونو الک کنید و سپس با قاشق تو پیمانه بریزید تا پر بشه،اگه پیمانه رو مستقیم تو آرد فرو کنید و ازش بردارید،چون لابلاش هوا قرار میگیره،اندازه گیری شما درست نیست

مقدار آرد مصرفی به علت اختلاف رطوبت و نوع آرد ممکن است 50 گرم بیشتر و یا کمتر از دستور باشد ،که این نکته با تجربه بدست میاد

ژلاتین



• یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.
• هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)

• هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک اسفنجی با روکش خامه


همونطور که از اسمش پیداست،بافت نرم و اسفجی داره و به خوبی طعم و بافتش با خامه مچ میشه و در بین انواع کیکها مناسبترین گزینه برای تولد و دیگر جشنهاست

نکته دیگه اینکه در بین انواع کیکها ،این کیک از همه حساس تره و نیازمند دقت و حوصله بیشتریه،یعنی باید نکاتشو مو به مو انجام بدید و از کم و زیاد کردن اندازه ها بدون در نظر گرفتن نسبت دقیق خود داری کنید

***

مواد لازم برای 10 نفر

تخم مرغ..............6 عدد

آرد سفید ................. 150 گرم(یک و نیم پیمانه پلوپز)

 شکر ...................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

بکین پودر ...................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ...........................4 قاشق غذا خوری

وانیل................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر با با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

نکته: اول اینکه هرگـــــــــــــز گول شیطون رو نخورید و تا پایان زمان پخت در فر رو باز نکنید

دوم اینکه،زمان پخت با فرهای مختلف به علت تفاوت دما با هم فرق میکنند،بنابراین همیشه زمان پخت هر دستوری را با اختلاف 10 دقیقه کمتر و یا بیشتر در نظر داشته باشید

سوم،  اگه دوست داشتید کیک دو رنگ داشته باشید،میتونید مقداری از مواد رو با یک قاشق  کاکائو مخلوط کنید و بصورت نا منظم رویه بقیه مواد سفید داخل قالب بریزید

***

تزئین کیک و خامه کشی

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

بعد از چند ساعت کیک رو بیرون بیارید و دوباره با خامه پوشش بدید و همه جاشو صاف و مرتب کنید که کیک از زیره خامه پیدا نباشه

حالا میتونید طبق سلیقه و دلخواهتون اونو تزئین کنید

***

کیکی که عکسشو پایین صفحه میبینید،بعد از خامه کشی اطرافشو مخلوط بادام و گردو و شکلات خورد شده زدم

روی کیک رو با برش های میوه تزنین کردم و بعد ژله نیم بند ریختم و گذاشتم تا خودشو بگیره

برای جلوگیری از سرازیر شدن ژله ،اطراف کیک رو با فویل و یا طلق یه دیواره کوتاه بزنید و بعد از چند ساعت که تو یخچال خودشو گرفت آهسته از کیک جدا کنید

تا یادم نرفته بگم،همیشه کیک رو روز قبل از سرو درست کنید،چرا که طعمش و بافتش بعد از یک روز  که تو یخچال می مونه، خیلی بهتر و مطبوعتر از روز اوله

نوش جان










برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

الـــــــــــویه


الویه یه شام سرد پر طرفداره و جالب اینکه در عین سادگی دارای دستورالعملهای مختلفیه،چرا که هر کسی طبق ذائقه خودش اونو درست میکنه

بهترین قسمت  الویه وقتیه که اونو تو نون باگت بزاری و با یه لیوان نوشابه تگـــــری و گاز دار بری تو دل ماجرا

و اما بدترین جای الویه ،کوه ظرفهاییه که جدا جدا مواد رو توش پختی و کثیف شده و منتظرند که بری بشوریشون

اگه متاهلید که،خود کرده را تدبیر نیست و چاره ای جز پذیرفتن واقعیت ندارید

اما اگه مجرد هستید،میتونید بعد از خوردن ساندویج و نوشابه،به بهانه درس و امتحان برید تو افق محو بشید(خعـــــلی بی وجدانی...!)

کجا بودیم؟

آها...

داشتم میگفتم که به تعداد آدمهای روی زمین راه هست ،برای تهیه الویه،..!

پیشنهاد میکنم با این دستور امتحان کنید،بعید میدونم خوشتون نیاد

    ****

مواد لازم برای  6 تا 8 نفر

*

سینه مرغ ....یک عدد

سیب زمینی متوسط  آبپز .........5 عدد

تخم مرغ آبپز...............5 عدد

خیار شور......... 4 عدد

هویج متوسط  پخته شده.......1 عدد

 کنسرو نخود فرنگی .......یک پیمانه

کنسرو ذرت ..........1/2 پیمانه

آبلیمو (ترجیحا تازه).........یک قاشق غذا خوری

سس مایونز........51 الی 2 پیمانه

جعفری خورد شده.........5 قاشق غذا خوری

پودر آویشن شیرازی.......1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز..........به اندازه دلخواه


طرز تهیه

اول یه پیاز درشت رو توی روغن سرخ کنید،بهش زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و سپس سینه مرغ رو توش بزارید،روش یه استکان آب و نمک  اضافه کنید و بزارید بپزه

وقتی کاملا پخت،از تو قابلمه  بیرون بیارید و زیره آب مرغ رو زیاد کنید تا حسابی بجوشه و نهایتا چند قاشق سس غلیظ بهتون بده،

سیب زمینی،خیار شور،تخم مرغ،هویج و سینه مرغ رو نگینی خورد کنید

تمام مواد خورد شده رو تویه ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید

حالا نوبت تهیه سس الویه است

تویه ظرف سس مایونز رو همراه با نمک،فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن ،آبلیمو ،جعفری خورد شده وچند قاشق  سس آب مرغ مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم

حالا این سس رو به مواد اولیه اضافه میکنیم، و در آخر نخود فرنگی  و ذرت رو  اضافه میکنیم

حالا این مخلوط بدست اومده رو توی ظرف در دار به مدت یکی دو ساعت تو یخچال قرار بدید،تا مزه مواد به خورد هم بره

بعد میتونید داخل ظرف دلخواه بریزید و بنا به سلیقتون تزئین کنید

نوش جان







برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نرگس کباب



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جلبی

   

جلبی

مواد مورد ضرورت

یک ونیم گلاس آرد

یک قاشق بزرگ خمیره

نیم گیلاس آب

نصف گیلاس ماس

طرز تهیه

همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و مدت پنج تا شش ساعت بگذاریم تا خمیر خوب برسد بعد خمیر را داخل بوتل کیچب بریزید و روغن را خوب داغ نموده خمیر را توسط بوتل کیچب داخل روغن داغ بصورت گردگرد بریزید و همینکه کمی گلابی شد از روغن بیرون کشیده داخل چکاوه که درست نموده اید بیندازید و زود بیرون کنید و بگذارید سرد شود

چکاوه را می توانید از یک گیلاس آب و یک گیلاس بوره و کمی زعفران درست کنید البته بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید

                                       



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)