مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

شکرپنیر

مواد موردنیاز:
شکر 500 گرم
آب 200 گرم
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل یا اسانس نعناع 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
شکر و آب را میجوشانیم تا مثل آب نبات شود. در آخر جوهرلیمو را با آب مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و از روی گاز برمیداریم و داخل سینی چرب شده میریزیم.
سپس پودر هل یا اسانس نعناع را اضافه میکنیم، مواد را با کاردک هم میزنیم و پشت و رو میکنیم. آن قدر که سفید شود. در آخر کمی با دست ورز میدهیم و میکشیم و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. اگر این آب نبات یک روز بماند کاملاً سفید میشود.
توسط : سعید بابارحیمی
ماهنامه هنر آشپزی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ارده

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دوسوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
ارده یکدوم پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید. در آخر روی آن گردو ریخته و در فر با حرارت 170 درجهی سانتیگراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.
توسط : راضیه امیر ذهنی
منع:مجله هنر اشپزی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک انبه

کره 125 گرم، نرم باشد
شکر 220 گرم(یک پیمانه)
تخم مرغ 2 عدد(کمی زده شده باشد)
پوره ی انبه 250 میلیلیتر(یک پیمانه)
ماست چکیده 60 گرم، یک سوم پیمانه
آرد 180گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا قالب20 سانتیمتر را چرب کرده و کاغذ بیندازید. فر را با درجه ی حرارت 180 درجهی سانتیگراد یا 350 درجه ی فارنهایت یا گاز روشن کنید.

کره را با شکر بزنید تا سبک شود به آرد تخم مرغها را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مواد صاف و شفاف شوند سپس پوره ی انبه و بعد ماست را به مواد اضافه کنید.

 دستگاه را خاموش کرده آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. (آرد را میتوانید با همزن برقی با سرعت کند نیز به مواد اضافه کنید.)مواد را در قالب ریخته کیک را به مدت یک ساعت و 15 دقیقه و یا تا زمانی که با فرو بردن خلال دندان در کیک، خلال تمیز از آن خارج شود بپزید. کیک را روی توری سیمی گذاشته تا 10 دقیقه در قالب در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به طور کامل روی توری خنک کنید. روی کیک را کمی پودر قند پاشیده و با انبه تزیین کنید.
توسط : نرگس نواب
منبع: ماهنامه هنر اشپزی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ترشکلاتی

کیک تر شکلاتی.....

این کیک رو من همیشه درست میکنم....علاوه بر طعم خوشمزه و حالت خیسی و تری که داره و اونو مثل برانی ها کرده.......بسیار هم راحت درست میشه و با مواد اولیه ی کم.....بارها شده که توی خونه فقط یدونه تخم مرغ داشتم و حسابی هم دلم خواسته کیک درست کنم......تهنا دستوری که احتیاج به تخم مرغ کم داره وحتی شیر هم نیاز نداره همین دستوره....


مواد لازم :


آرد ……. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………. ۱ عدد
شکر ………… ۱ پیمانه
آب داغ ………… ۱ پیمانه
بیکینگ پودر …………. ۱ ق چ خ
جوش شیرین ……….. ۱ ق چ خ
پودر کاکائو ………. ۱/۲ پیمانه
کره آب شده……………. ۶۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه

شکلات ذوب شده همراه با کره به میزان دلخواه


طرز تهیه :


همه مواد رو بجز تخم مرغ و کره با هم مخلوط میکنید .. بعد تخم مرغ و کره رو هم اضافه میکنید و با دور کند همزن خوب مخلوط کنید .


 

 

 

موادش در نظر اول خیلی از بقیه ی کیک ها شل تره ولی نگران نباشید مشکلی نیست
مواد رو توی قالب که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بریزید . و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه توی فر قرار بدید.
من معمولا زمان کمتری رو توی فر قرار میدم......
اجازه بدید خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید و در حالی که هنوز کمی گرمه شکلات ذوب شده رو روش بریزید.....
 

 

 

                                          

 

                                                                                    برگرفته از به پاتوق

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک زمرد(کیک سبز)

برای پخت کیک زمردی یا کیک سبز رنگ به دستور کیک مخملی نیاز دارید که تو پستای قبل هست

 

 

 

 

 

همون طور که گفتم با دستور کیک مخملی پخته میشه ولی به جای رنگ قرمز از رنگ خوراکی سبز استفاده میکنیم و با روکش پنیری روکش میکنیم......میتونیم کیک رو با اسکوپ یا قاشق بستنی به شکل یه گردی کوچیک در اورده و توی مخلوط شکلات سفید آبکرده و کره فرو برده و به شکل آبنبات های رنگی دربیاریم....
 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برانیز گردویی


کره 160 گرم

شکر 1 و 4/1پیمانه

پودر کاکائو 4/3پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

تخممرغ درشت دو عدد

آرد 3/2پیمانه

گردو خرد شده یک پیمانه

نمک 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برانیز یا برونی همیشه رنگ قهوهای دارد و در تهیه آن از شکلات یا کاکائو استفاده میشود به این دلیل به این نام مشهور شده و اگر از شکلات سفید استفاده شود بلوندیز نامیده میشود.

فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کرده، قالب مربع 20 سانتیمتری را با آلومینیوم(فویل) کاملا پوشانده سپس چرب میکنیم. (بهتر است از روغن جداکننده یا اسپری روغن استفاده کنید).

کره را با حرارت ملایم آب کرده کنار میگذاریم بلافاصله شکر، پودرکاکائو، دو قاشق چایخوری آب، وانیل و نمک به آن اضافه و مخلوط میکنیم. حالا میگذاریم و حدود پنج دقیقه از حرارت بیفتد. (ولی هنوز گرم باشد) تخممرغها را جداگانه به مواد اضافه کرده بعد گردوها و آرد را به مواد میافزاییم. خمیر برونی را در قالب ریخته و در فر به مدت 30 دقیقه میپزیم. (توجه داشته باشید که تمام برانیزها پس از پخت مغز نرمی دارند و مثل کیک کاملا خشک نیستند.) پس از پخت قالب را روی پنجره سیمی خنک کرده و برونی را از فویل جدا نموده و به صورت مربع یا مستطیل برش زده سرو میکنیم.

نکته:

بهتر است این شیرینی در دمای محیط نگـهداری شود.

خانم آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی و قنادی مجله 92 صفحه36
خانواده سبز
 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس مکزیکی هفت لایه

این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.

مواد لازم سس مکزیکی هفت لایه:

سس گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم

آب: ۱/۴ پیمانه

پودر فلفل چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری

زیره: ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر: ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل قرمز آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

راتاتوی (غذای گیاهخواران)

مواد لازم :

پیاز درشت: ۲ تا ۳ عدد

بادمجان متوسط: ۵ تا ۶ عدد

کدوی متوسط: ۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگی درشت: ۵ تا ۶ عدد

فلفل سبز دلمه ای: ۲ تا ۳ عدد

سیر: ۲ تا ۳ پره

سبزی معطر(نعناع ، ترخان و جعفری): یک دسته کوچک

روغن زیتون: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)

نمک: به مقدار کم

به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نیز مصرف کنید.

طرز تهیه :

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حمص

هوموس یا حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیش‌غذاست که می‌توان آن را یکی از جذابیت‌های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگی‌های غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندان‌تان بی‌نظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.

مواد لازم:

نخود پخته: ۲۵۰ گرم

ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱ - نخود را با کمی آب باقی‌مانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکه‌ای در آن نبوده و پودر شده باشد.

۲ - در یک کاسه،‌ ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳ - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.

نکات:

۱ - نسبت نخود،‌ ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.

۲ - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم می‌توان به هوموس اضافه کرد.

۳ - یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد ارده آن است که با آب سفت می‌شود!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا پپرونی

مواد لازم:

۱- ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

۲- سس قرمز

۳- پنیر پیتزا

۴- سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

۵- گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

۶- روغن مایع

۷- خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید. اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید. ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

دوستان عزیز من خودم همیشه واسه درست کردن خمیر یه پیتزا یه پیمانه ارد سبوس دار+یه پیمانه ارد سفید+یک ق غ خمیر مایه فوری+نمک رو مخلوط میکنم بعد تقریبا یه پیمانه اب رو کم کم اضافه میکنم و یه ربع استراحت میدم.اگه خمیرتون خوب از اب درنیومد بدونین حتما یه جای کارو اشتباه رفتین چون من خودم حدااقل هفته ای یه بار از این خمیر استفاده میکنم .فقط باید قلقش دستتون بیاد

نکته:

در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۵:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)