بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

خرید عمده زردچوبه

زردچوبه یکی از محبوب ترین ادویه جات مصرفی در کشور ما ایران می باشد.مرکز بازار ادویه جات ایران قصد دارد در زمینه  خریداری و فروشزردچوبه و دیگر ادویه جات موجود با شما همکاری کند.در صورت تمایل به خرید و یا فروش زردچوبه با ما تماس بگیرید

شماره ی تماس : 09120155387 زردچوبه

نام علمی آن “Curcuma Longa” نوعی ادویه یا گیاه است که از رده زنجبیل ها “Zingiberidae” می باشد.زردچوبه ادویه ای به رنگ زرد تیره می باشد که یکی از پرکاربرد ترین ادویه جات می باشد.این ادویه ، بومی کشور هند و کشور های جنوب آسیا می باشد و قسمت اصلی ادویه کاری که بسیاری از افراد در کشور هند در غذا ها استفاده می کنند،به کار می رود.جزو دسته ی گیاهان ساقه ای و گوشتی زیر زمینی می باشد که پس از جمع آوری آن و جوشاندن درآب و سپس خشک کردن ، آسیاب کردن تبدیل به پودر می شود که رنگ زرد مایل به نارنجی پیدا می کند.

 

گیاه زردچوبه  ”  Turmeric   “

گیاه این ادویه ، گیاه علفی و چند ساله است که ارتفاع این گیاه حدودا تا 5/1 متر می تواند رشد کند.زردچوبه دارای ساقه ی گوشتی زیر زمینیریزوم” می باشد .

گل های این گیاه ،مجتمع و سنبیله دارای رنگی زرد و تخم های آن بسیار ریز و به رنگ سیاه می باشد.انواع تخم ها عقیم و بدون نطفه هستند،تکثیر و کشت این گیاه از طریق کاشت قطعاتی از ریزوم “ساقه ی گوشتی زیر زمینی” سال  رویش قبل و یا ساقه های هوایی زردچوبه “ریشه دار” آن می باشد.منظور از شاخه های هوایی در واقع شاخه هایی است که معمولا در کنار گیاه ، به صورت کوچک و زخیم خارج می شود.

ارزش غذایی زرد چوبه

ارزش غذایی در صد گرم زردچوبه عبارت اند از:

  • کالری = 354 گرم
  • کلسیم  = 18 گرم
  • ویتامین = 90 گرم “B6”
  • منیزیم = 48 گرم
  • ویتامین 43 گرم “C”
  • آهن = 230 گرم
  • قند = 3.2 گرم
  • فیبر = 21 گرم
  • سدیم = 38 گرم
  • پروتئین = 8 گرم
  • کربوهیدرات = 65 گرم
  • چربی های اشباع شده = 3.1 گرم
  • چربی های اشباع نشده = 2.2 گرم
  •  

     

    خواص زرد چوبه

    سالانه طی تحقیقات محققان ، آزمایشات بیشتری در مورد طب سنتی و درمان بیماری ها با استفاده از ادویه جات انجام می شود و هرروز به نتایج تازه ای در خصوص خواص  درمانی ادویه جات و گیاهان می رسند.زردچوبه نیز یکی دیگر از ادویه جات جادویی برای برای درمان و کمک درمان چندی از بیماری ها می باشد.

    میتوانید زردچوبه را جایگزین دارو های استروئیدی کنید…!

    پلی فنون ها در بدن مانند استروئیدی های     (      Steroid      )موجود در دارو های ورم عنبیه یا التهاب رایج پلک عمل می کند که در زردچوبه به میزان قابل توجهی وجود دارد.این ادویه پر خاصیت را هر روز در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بتوانید در بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کنید.

    زردچوبه و کاهش قند

    این ادویه حاوی بسیاری از موارد درمانی است که می توان از یکی از آن ها “کورومین” نام برد.کورومین یک رنگدانه می باشد و باعث می شود از طریق فعال شدن آنزیم “AMPK” روی جذب گلوکز تاثر بگذاردو در نتیجه بر روی کنترل قند خون و ثابت نگه داشتن آن کمک بسزایی می کند.اگر از بیماری دیابت که میزان قند خون و چربی خون را بالا می برد رنج می برید ، حتما از ادویه زردچوبه در برنامه غذایی خود اضافه کنید.

    آیا این ادویه باعث لاغری می شود؟

    چای زردچوبه هم همانند بسیاری از دمنوش ها خواص لاغری را دارا می باشد.مبارزه با گرسنگی و بالا بردن سوخت و ساز بدن یکی از خواص جالب زردچوبه می باشد که به کاهش وزن می تواند کمک کنند.البته یادتاب باشد برای لاغری حتما باید نمک را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنید چون نمک باعث احتباس آب در بدن می شود و وزن را بالا می برد.با استفاده از ادویه جات به جای نمک ، مصرف آن را کم کرده که باعث کاهش وزن و علاوه بر لاغری ، میتواند با کاهش فشار خون به سلامتی قلب نیز کمک کند.زردچوبه باعث ایجاد احساس سیری و بی میلی ،میل به غذا را کنترل کرده و حتی طعم  و عطر غذا را بهتر می کنند.

    از دیگر خواص زردچوبه میتوان موارد زیر را نام برد:

     

  • کمک به مفاصل و استخان ها
  • جلوگیری از آکنه
  • جلوگیری از التهاب و عفونت لثه
  • تعریق در بیماران دیابتی که برای پایین آمدن میزان قند بسیار مفید است
  • کنترل سطح کلسترول
  • کاهش تنش و استرس
  • درمان افسردگی
  • جلوگیری از روند افزایش بیماری آلزایمر (   Alzheimer,s Disease   )
  • سم زدای کبد
  • التیام زخم ها سطح پوست
  • بهبود هضم و گوارش
  • تقویت سیستم ایمنی
  • ضد سرطان
  • از انعغاد خون جلوگیری میکند
  • و …

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۹:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خریدار عمده زردچوبه

    اگر بدنبال خریدار زردچوبه بصورت عمده هستید،مرکز بازار ادویه جات ایران آماده همکاری در زمینه خرید و فروش ادویه جات میباشد.ما خریدار زردچوبه و سایر ادویه جات شما نظیر دارچین ،پودر کاری ، هل سبز ، فلفل و …  هستیم.در صورت تمایل به همکاری با ما ، شماره زیر تماس بگیرید

    شماره ی تماس : 09120155387

     آنچه که یک خریدار زردچوبه باید بداند

    زردچوبه از گیاهی شبیه به زنجبیل بدست می آید و در کشور هندوستان می روید .نیجریه ، پاکستان ، تایلند ، بنگلادش و چین دیگر تولیدکنندگان ادویه ی زردچوبه می باشند.

    بیش از یک تن برای تولید جهانی زرچوبه به ثبت رسیده است و کشور هندوستان ، 80 درصد از این تولید جهانی را در اختیار دارد و فقط 60 درصد از صادرات جهانی را در اختیار دارد

    سریلانکا ، انگلستان ، ایران ، ژاپن ، امارات متحده عربی ،کشور های شمال آفریقا و خاورمیانه  از کشور های واردکننده ی اصلی این ادویه ی مشهور در دنیا هستند.

    در رده ی “لیلیوپسیده” ها قرار دارند و زیررده ی زنجبیل وارها هستند.

    این ادویه از   “Curcuma longa” نشأت می گیرد و یکی از اصلی ترین قسمت پودر کاری را تشکیل می دهد.

    ادویه زردچوبه به دمای 20 الی 30 درجه سانتیگراد و آب و هوای مرطوب با بارندگی زیاد  نیاز دارد و از این رو ، در کشور هندوستان “جنوب آسیا که این شرایط آب و هوایی را دارا می باشد” به خوبی رشد میکند و اکنون بزرگترین تولیدکننده ی زردچوبه در دنیا می باشد.

    نگهداری از زردچوبه

    زردچوبه به دلیل داشتن گنج درصد روغن و پنج درصد اسانس ، به نور مستقیم و گرما،رطوبت هوا و اکسیژن بسیار حساس است و حتما باید در شرایط مناسب نگهداری شود.اگر شرایط آن نامناسب باشه ، عطر و طعم خود را از دست می دهد.

    بنابر این برای نگهداری از زردچوبه و ادویه جات حساس مانند دارچین به رطوبت هوا ، استفاده از از ظرف هایی که هوا،رطوبت و نور نتواند به آن نفوذ کند ، پیشنهاد می شود که استفاده کنید.

    پس از خرید زردچوبه حتما به این نکات توجه کنید

    نشانه های مرغوبیت زردچوبه

    زردچوبه باید دارای بافتی نرم و به صورت پودر و یکنواخت باشد،به طوری که تمامیه ذرات آن از الک 300 میکرونی رد شده فاقد ذرات خارجی نظیر برگ ،سنگ ، حشره ،خاشاک و تخم حشره باشد.

    این ادویه نباید بوی کهنگی بدهد و باید یک رنگ زرد را به صورت یکنواخت دارا باشد.به صورت کلوخه شده و به هم چسبیده شده نباشند.

     

     

    تقلب در زردچوبه

    تقلب در ادویه جات موضوع تازه و جالبی نیست

    .اغلب،بیشتر تقلب ها، به علت داشتن سود بالا در زعفران صورت می گیرد ، اما در مورد زردچوبه هم این تقلب ها صدق می کند.

    افزودن خاک ، شن ، خاک آجر ، شن های زرد رنگ با بافت سخت و قابل تشخیص، نان و آرد و … به عنوان موارد تقلبی در تولید این محصول حساب می شود.

    منبع : سایت ادویه ایران



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فروش پودر گوجه و پاپریکا

    پودر گوجه یکی از بهترین روشها برای ذخیره گوجه‌ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه‌ها تازه و در فصل خود هستند می‌توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی‌شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.

    پودر گوجه از گوجه فرنگی خشک شده به دست می‌آید بنابراین می‌توان آن را تبدیل به پودر کرد. پودر گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان یک چاشنی برای خورش مرغ، سس مایونز، انواع سوپ یا شکل خرد شده آن را به عنوان یک تزئین عالی برای سالاد یا سوپهای گرم استفاده کرد و همچنین مقداری آب را با آن مخلوط کرد تا سوپ گوجه فوری به دست آید. شما می‌توانید حتی مقداری از آن را به ادویه‌هایی همچون زنجبیل، نمک، فلفل، پیاز و سیر اضافه کرده و با هم پودر کنید تا یک ادویه شیرین و خوش طعم داشته باشید. یکی از راه‌های افزودن رنگ به ادویه‌ها در واقع همین پودر گوجه است.

     

     

    پودر گوجه راه حلی عالی برای رساندن قوی‌ترین طعمهای گوجه فرنگی در خارج از فصلشان است. سه راه برای تبدیل گوجه فرنگی به پودر وجود دارد، می‌توانید آنها را ورقه کرده در دستگاه خشک کن بگذارید یا گوجه‌های ورقه شده را با مقداری روغن زیتون آغشته کرده و در فر بگذارید،  مزیت استفاده از فر این است که می‌توانید هر وقت با دستگاهتان کار دارید بخشی از آن را به گوجه خشک کردن اختصاص دهید و در باقی فضای دستگاه غذا یا نان و شیرینی خود را بپزید. یا اگر هیچکدام از این وسایل را ندارید می توانید خیلی راحت آنها را زیر آفتاب بگذارید و چند روز اجازه دهید زیر آفتاب بمانند تا از نیروی طبیعت برای خشک کردن آنها بهره بگیرید.

     

     

    دستگاه خشک کن یک دستگاه تخصصی است که صرفا برای خشک کردن انواع میوه و سبزی بکار می‌رود و بهترین انتخاب است. برای استفاده از فر کافی ست که پس از قرار دادن مواد در آن، حرارت را روی حداقل بگذارید و پس از چند ساعت گوجه شما خشک می‌شود.

     

     

    شما می‌توانید گوجه‌های خشک شده را بدون پودر کردن تا چندین ماه نگه دارید اما اگر قصد دارید آنها را پودر کنید، می‌توانید آنها را در غذاساز یا آسیاب بگذارید تا پودر و یک دست شوند. گوجه خشک شده را در ظرفی در دار در فریزر نگه دارید یا اگر آنها را خیلی خوب خشک کرده باشید می‌توانید آنها را در شیشه در دار بگذارید و فقط در کابینت آشپزخانه یا قفسه مواد غذایی خشک بگذارید.

    طرز تهیه پودر گوجه در دستگاه خشک کن

    ابتدا با انتخاب گوجه شروع کنید. گوجه‌ فرنگی بهترین نوع گوجه برای خشک کردن اما گوجه‌های دیگر هم بد نیستند.

     

     

    گوجه‌ها را بشویید.

     

     

    انتهای گوجه را با چاقو بکنید.

     

     

    گوجه‌ها را ورقه ورقه کنید.

     

     

    شما می‌توانید از هر نوع گوجه‌ای با هر اندازه‌ای استفاده کنید حتی گوجه انگوری و گیلاسی.

     

     

    گوجه‌های ورقه شده را روی سینی‌های دستگاه خشک کن بگذارید.

     

     

    دمای دستگاه خشک کن را روی ۱۲۵ درجه فارنهایت بگذارید که مدت ۱۲ تا ۱۸ ساعت زمان می‌برد اگر آنها را روی ۱۳۵ درجه بگذارید معمولا ۸ ساعت زمان می‌برد اما در کل زمان خشک شدن بستگی به نوع گوجه هم دارد.

     

     

    اینجا به نظر می‌رسد که گوجه‌ها خشک شده‌اند.

     

     

    در این موقع گوجه‌ها کاملا خشک هستند و می‌توانید آنها را در آسیاب برقی بریزید و پودر گوجه درست کنید. شما می‌توانید این گوجه‌ها را در سوپ، خورش یا سس ماکارونی و برنج بریزید. شما می‌توانید گوجه‌ها را بدون پودر کردن در ظرفی در دار در قفسه مواد غذایی بگذارید.

    اگر مقداری گوجه له و داغون دارید که ظاهر مناسبی ندارند و نمی‌توانید آنها را با چاقو ورقه ورقه کنید می‌توانید آنها را به شیوه زیر تبدیل به پودر گوجه کنید.

     

     

    گوجه‌ها را تمیز بشویید.

     

     

    آنها را در دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب پوره و له کنید.

     

     

    از آنجایی که نمی‌توان مایع پوره گوجه را روی سینی دستگاه خشک کن گذاشت، چند سینی میوه را روی صفحات دستگاه خشک کن بگذارید.

     

     

    سینی‌ها را پر کنید

     

     

    دستگاه خشک کن را روشن کنید.

     

     

    پوره های گوجه تبدیل به ورقه‌های خشک خواهند شد.

     

     

    باید به این شکل باشند.

     

     

    صفحه‌های خشک شده را تکه تکه کنید و آنها را در دستگاه آسیاب یا یک غذاساز قوی بگذارید.

     فروش پودر گوجه

     

    طرز تهیه پودر گوجه در فر مواد لازم
    • گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی
    • روغن زیتون یا روغن مایع دیگر (حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری)
    • نمک دریای درشت برای طعم دهی
    • فلفل خرد شده برای مزه
    • گیاهان معطر (اختیاری)
    دستورالعمل
  • فر را روی پایین‌ترین دما تنظیم کنید.    
  • گوجه‌ها را شسته و خشک کنید.
  • آنها را به دو نیم کنید (گوجه گیلاسی). گوجه درشت را چهار قسمت یا ورقه ورقه کنید.    
  • در یک کاسه گوجه‌ها را با مقدار مناسبی از روغن زیتون (یا روغن دلخواه)، نمک و فلفل آغشته کنید.    
  • گوجه‌ها را از سمت برش زده روی کاغذ داخل سینی قرار دهید.
  • آنها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴ ساعت بمانند تا خشک شوند.    
  • شما می‌توانید پوست گوجه‌ها را هم در فر خشک کنید به این صورت که در زیر بیان می‌شود.

  • فر را تا ۱۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • یک سینی را کاغذ گرفته و روی آن کمی روغن بزنید.    
  • پوستهای گوجه را روی سینی پهن کنید تا کمی به روغن آغشته شوند و با فاصله بگذارید.    
  • سینی را در فر بگذارید بماند تا زمانی که تغییر رنگ داده و قرمز شوند. این حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان می‌برد. در اواسط زمان آنها یعنی پس از ۲۰ دقیقه سینی را درآورده و پوستهای گوجه را برگردانید تا دو طرف آن خشک شوند.    
  • گوجه خشک شده را از فر درآورید و بگذارید خنک شوند.    
  • آنها را در آسیاب قهوه بریزید تا پودر شوند.    
  • طرز تهیه پودر گوجه در آفتاب مواد لازم
    • گوجه تازه ۳ کیلو
    • ۱ پیمانه فلفل چیلی تازه دانه گرفته
    • ۳ عدد فلفل هندی
    • سینی یا هر ظرف تمیز مسطح برای خشک کردن
    • نمک (اختیاری)
    دستورالعمل
  • گوجه‌ها و فلفلها را خوب بشویید و ساقه آنها را جدا کنید.
  • گوجه‌ها را به صورت ورقه‌هایی با ضخامت ۱ اینچ درآورید و آنها را روی سینی یا ظرف صاف و مسطح، پهن کنید.    
  • گوجه‌ها را پهن کنید طوری که از هم فاصله داشته باشند و روی هم نباشند.    
  • سینی را در آفتابی‌ترین نقطه نگه دارید تا زمانی که کاملا خشک شوند که این کار چند روز وقت می‌گیرد.    
  • اگر متوجه شدید در آن فضا، حشرات و بخصوص حشرات بالدار وجود دارند، می‌توانید روی آنها تور بگذارید.    
  • بعد از خشک شدن گوجه‌ها تا دو روز نرم و منعطف هستند، برای برداشتن آنها عجله نکنید آنها هنوز مقداری رطوبت دارند. شما می‌توانید ورقه‌های گوجه‌ را وارونه کنید تا فرایند خشک شدن سریعتر و بهتر انجام بگیرد.
  • وقتی گوجه خشک و شکننده هستند به معنای این است که رطوبت آنها بطور کامل از بین رفته است. در این زمان می‌توانید گوجه‌ها را بردارید و آنها را پودر کنید.
  • برای پودر کردن آنها، گوجه‌ها و فلفلها را با هم در دستگاه آسیاب قهوه بریزید و با هم پودر کنید.    
  •  

    روشهای استفاده از پودر گوجه

    رب گوجه: فقط یک قاشق یا دو قاشق رب گوجه نیاز دارید؟ در قوطی را باز نکنید. ۲ سهم پودر گوجه را با یک سهم آب مخلوط کنید تا به اندازه‌ای که نیاز دارید رب گوجه درست کنید. به این ترتیب: ۲ قاشق غذاخوری پودر گوجه + ۱ قاشق غذاخوری آب داغ + نمک برای مزه

    سس گوجه: ۱/۴ پیمانه پودر گوجه + ۱/۲ پیمانه آب داغ + نمک برای طعم

    سس پیتزا: ۱/۲ پیمانه پودر گوجه + ۱ تا ۱ و ۱/۲ پیمانه آب را در یک ماهیتابه مخلوط کنید. آن را به نقطه جوش برسانید، دما را کاهش دهید و ۱/۲ قاشق چایخوری از هر کدام از پودرهای سیر، آویشن، ریحان به علاوه کمی نمک به آن اضافه کنید. ۱ قاشق چایخوری شکر برای اسیدیته به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود.

    آب گوجه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر گوجه + ۱ لیوان آب

    سوپ گوجه: ۱/۲ پیمانه پودر گوجه + ۱ پیمانه آب

     

    ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

     

     

    ___________________________________________________________________________________

     

    پاپریکا

    فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستان با 8000 هکتار سطح زیر کشت شناخته‌ شده ترین تولید کننده‌ی پاپریکا در جهان است.

     

    بسیاری از مورخین غذا بر این باورند که ترک‌ها و بلغاری‌های امپراطوری عثمانی در قرن شانزدهم میلادی پاپریکا را وارد مجارستان کردند. کالوسکا و سزگد(دو شهر در مجارستان) مراکز اصلی تولید پاپریکا به شمار می‌آیند. هنگامی که میوه‌های پاپریکا را می‌چینند، آن‌ها را در گونی‌های روزنه‌دار استوانه‌ای باریک و بلند قرار می‌دهند طوریکه خیلی روی هم فشرده نشوند و بمدت 3 تا 4 هفته رها می‌کنند تا کمی خشک شود. سپس آن‌ها را شسته،‌ کامل خشک کرده، ‌خرد کرده  و سرانجام آسیاب می‌کنند و از آن پودر درست می‌کنند. آسیابان مقدار متناسبی از تخم فلفل را با میوه‌ی فلفل جهت آسیاب کردن مخلوط می‌کند تا میزان تندی و رنگ مطلوب پاپریکا بدست بیاید. در حین آسیاب کردن، فلفل‌های خرد شده را حرارت می‌دهند تا روغن تخم فلفل خارج شود تا بر روی رنگدانه‌های میوه نشسته تا رنگ مطلوب پاپریکا شکل بگیرد. رنگ پاپریکا تاثیری بر تندی آن ندارد. پاپریکای قرمز روشن می‌تواند تند یا شیرین باشد. بطور کلی، پاپریکاهای بی‌کیفیت‌تر، قرمز کم رنگ و متمایل به قهوه‌ای مزه‌ی تند دارند. حرارت موجب کاراملیزه شدن تدریجی قند طبیعی میوه‌ی فلفل شده که بر مزه و بوی آن تاثیر می‌گذارد. در حین این فرآیند چنانچه فلفل بیش از حد حرارت ببیند، می‌سوزد. و چنانچه به اندازه‌ی کافی حرارت نبیند، رطوبت آن به اندازه‌ی کافی خارج نشده که این خود بر روی مزه و رنگ پاپریکا تاثیر می‌گذارد. رطوبت مناسب پاپریکا 8 درصد است. تنها میوه‌های آسیب ندیده و سالم که زیر یکسال هستند برای تولید پاپریکای درجه یک مجارستانی استفاده می‌شود. 

     

     

    پاپریکا که یکی از ادویه های مجارستانی می باشد از ادویه های محبوب در بین آشپزهای ایرانی می باشد که موجب خوش عطر شدن غذا میشود.پس از خرد کردن فلفل دلمه قرمز و خشک کردن آن در دستگاه خشک کن آن را آسیاب میکنیم و خدمت شما عزیزان عرضه میکنیم.

    موارد مصرف فلفل پاپریکا:

    از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد و انواع غذاها استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل، ویتامین p وویتامین k می باشد که ویتامین k یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.
    پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد.  از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

    این ادویه عطر و طعم خیلی خاصی دارد .به هیچ عنوان تندی ندارد و می توانید به میزان زیادی از آن در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم می شود.

    پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C وبیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان که از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند) میباشد. فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا) سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند. مصرف مرتب فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می دهد.



    فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتاکاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود). فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگ‌های قلبی و بیماری های دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.
    این فلفل خواص ضدعفونی کننده نیز دارد. کپساسینموجود در فلفل، بویژه در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند.

    فروش پودر فلفل پاپریکا



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    گوجه فرنگی و پاپریکا

       به عنوان یکی از سبزیجات و میوه‌‌ای سرخ رنگ در جهان شناخته می‌شود، گیاه گوجه بومی قاره آمریکا بوده که طی تاریخ در کل جهان پخش شده است. گوجه فرنگی تره باری سرشار از ویتامین مفید سی و لیکوپن است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از این معدن سرشار از مزه و زیبایی در انواع سس و نوشیدنی و پخت غذا استفاده می‌شود، بیشترین استفاده‌ی گوجه فرنگی در سالادهای مختلف است. گوجه فرنگی با داشتن بیست کیلوکالری در هر صد گرم مناسب کسانی است که به تناسب اندام خود اهمیت می‌دهند. بیشتر از نود درصد یک گوجه را آب تشکیل می‌دهد و همین امر موجب کم کالری شدن آن می‌شود. خاصیت آنتی کسیدانی موجود در گوجه فرنگی برای جلوگیری از مبتلا شدن به بسیاری از بیماری‌ها موثر است. گوجه خشک شده چیست امروزه در صنعت غذایی از گوجه به شکل های مختلف استفاده می‌شود، یکی از این روش‌ها خشک کردن گوجه و استفاده از آن است. با توجه به اینکه بیشتر حجم گوجه از آب تشکیل شده است روند پوسیدگی بعد از چیده شدن در آن به سرعت انجام می‌پذیرد، پس بهتر خواهد بود با روشی زمان مصرف از گوجه را بیشتر کنیم تا بتوانیم از تمام فواید آن بهره کافی را ببریم. گوجه خشک شده که هم در خانه قابل تهیه است و هم به صورت آماده می توان آن را خریداری کرد روشی است که تمامی ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیک، ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5، مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی را در خود نگه داری می‌کند. گوجه‌ی خشک شده علاوه بر خاصیت‌هایی که داراست بیشترین طعم، عطر و رنگ را به غذا می‌بخشد و جایگزین مناسبی برای رب‎های کارخانه‌ای خواهد بود. فواید استفاده از گوجه خشک شده گوجه‌ی خشک شده دارای خاصیت اشتها آوری است همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. گوجه خشک شده یک تقویت کننده قلب و اعصاب، تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و مفاصل، و درمان کننده‌ی نقرس نیز هست. از گوجه‌ی خشک شده در درمان مسمویت‌های مزمن و مشکلات چربی خون نیز استفاده می‌شود. گوجه خشک شده با داشتن ویتامین A  می‌تواند به تقویت قوه‌ی بینایی و پوستی شفاف بی‌انجامد. لیکوپن موجود در گوجه خشک شده در جلوگیری از حملات قلبی نیز بسیار اثر بخش است. همچنین لیکوپن می‎تواند هورمون سیری بیشتری را در بدن آزاد کند و به همین علت برای کسانی که قصد رژیم های سخت و کم کردن وزن را دارند پیشنهاد بسیار خوبی است.

     

     

    ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند...

    خواص باورنکردنی ادویه پاپریکا | خواص فلفل قرمز شیرین !!

     

     

     

     

     

    ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند.

     

     

    در واقع پاپریکا همان فلفل دلمه ای خودمان است که به صورت خشک شده در می آید و پس از آسیاب آن را در غذاها به عنوان طعم دهنده و عطر دهنده استفاده می کنند. پاپریکا ادویه ای مجارستانی است که به خاطر رنگ فوق العاده و طعم معطرش شهرت جهانی پیدا کرده است.

     

    اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. طعم پاپریکا در کشورهای مختلف متفاوت است ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

     

    اگر در بازار پودر پاپریکا را نیافتید بسته به نوع ذائقه تان فلفل مورد نظر را انتخاب کنید و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهید تا خشک شود و سپس با آسیاب آن را خرد کنید.

     

    از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)

     

    دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است. پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پاپریکا (paprika) و پودر گوجه

    پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum ) تهیه می‌شود. در بسیاری از زبان‌های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می‌کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم وعطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. پایریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

    موارد مصرف فلفل پاپریکا:

    از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد و انواع غذاها استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل، ویتامین p و ویتامین k می باشد که ویتامین k یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.
    پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد.  از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

    این ادویه عطر و طعم خیلی خاصی دارد .به هیچ عنوان تندی ندارد و می توانید به میزان زیادی از آن در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم می شود.

    پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان که از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند) میباشد. فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا) سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند. مصرف مرتب فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می دهد.

     

     

    پودر گوجه فرنگی کاربرد فراوانی در صنعت غذایی و تولید دارد. برای تهیه پودر گوجه فرنگی، باید گوجه فرنگی را پس از شستن و ضدعفونی کردن، با استفاده از مواد افزودنی به وسیله خشک‌کن‌های صنعتی خشک و سپس پودر کرد. از مهم‌ترین مسایل و مشکلات تهیه پودر گوجه فرنگی، حفظ رنگ قرمز آن و جلوگیری از قهوه‌ای شدن در حین فرآیند و نیز انبارداری است که برای نتیجه بخش بودن تهیه این ماده مفید، از موادی مانند ترکیبات کلسیم و برخی نمک‌ها استفاده می‌شود.

    امروزه تلاش بر آن است تا با تولید انواع متنوع و غنی شده پودر گوجه فرنگی، در صنایع بهداشتی و غذایی تغییرات به‌سزایی ایجاد شود. از جمله این تولیدات، می‌توان از انواع پودر گوجه فرنگی‌های مقاوم به ویروس‌ها نام برد. پودر گوجه فرنگی را می‌توان در تهیه انواع سس کچاپ، رب گوجه‌فرنگی، چاشنی‌های غذایی، سوپ‌های آماده، غذاهای رژیمی و….به کار برد.ریخت و در جای خشک و خنک نگهداری کرد. ورقه‌های خشک گوجه فرنگی را می‌توان با انواع خشکبار مخلوط کرد و مصرف همیشگی آن را به صورت یک عادت غذایی دلپذیر برای تمامی افراد خانواده پایه‌ریزی نمود. هنگام تهیه ورقه‌های گوجه فرنگی در منزل، بهتر است مکانی که گوجه‌ها در آن خشک می‌شود کاملا تمیز بوده و برای اطمینان بیشتر، یک پلاستیک نازک روی سینی‌های گوجه فرنگی انداخته شود.

     

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فلفل پاپریکا

    فلفل پاپریکا دارای چه ویتامین هایی می باشد؟ و چه موارد درمانی دارد؟

    فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتاکاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود). فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگ‌های قلبی و بیماری های دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.

    این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)

    دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.

    پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود

    این فلفل خواص ضدعفونی کننده نیز دارد. کپساسین موجود در فلفل، بویژه در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند.

     

    تصاویر مربوط به ادویه فلفل پاپریکا

     

    طرز تهیه پودر فلفل پاپریکا در منزل به روش زیر می باشد

    فلفل دلمه ای ها را خوب بشوئید و خشک کنید. کلاه فلفلها را گرفته و تخم های فلفل را خارج کنید و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببرید.

    فلفل دلمه ای ها را خوب بشوئید و خشک کنید. کلاه فلفلها را گرفته و تخم های فلفل را خارج کنید و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببرید.

    پس از اینکه فلفل ها را از فر بیرون آوردید، صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را آسیاب کنید و در یک بطری شیشه ای تمیز نگهدارید.

     

    تصاویر مربوط به ادویه فلفل پاپریکا

     

    پودر گوجه یکی از بهترین روشها برای ذخیره گوجه‌ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه‌ها تازه و در فصل خود هستند می‌توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی‌شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.

    پودر گوجه از گوجه فرنگی خشک شده به دست می‌آید بنابراین می‌توان آن را تبدیل به پودر کرد. پودر گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان یک چاشنی برای خورش مرغ، سس مایونز، انواع سوپ یا شکل خرد شده آن را به عنوان یک تزئین عالی برای سالاد یا سوپهای گرم استفاده کرد و همچنین مقداری آب را با آن مخلوط کرد تا سوپ گوجه فوری به دست آید. شما می‌توانید حتی مقداری از آن را به ادویه‌هایی همچون زنجبیل، نمک، فلفل، پیاز و سیر اضافه کرده و با هم پودر کنید تا یک ادویه شیرین و خوش طعم داشته باشید. یکی از راه‌های افزودن رنگ به ادویه‌ها در واقع همین پودر گوجه است.

     

     

    پودر گوجه راه حلی عالی برای رساندن قوی‌ترین طعمهای گوجه فرنگی در خارج از فصلشان است. سه راه برای تبدیل گوجه فرنگی به پودر وجود دارد، می‌توانید آنها را ورقه کرده در دستگاه خشک کن بگذارید یا گوجه‌های ورقه شده را با مقداری روغن زیتون آغشته کرده و در فر بگذارید،  مزیت استفاده از فر این است که می‌توانید هر وقت با دستگاهتان کار دارید بخشی از آن را به گوجه خشک کردن اختصاص دهید و در باقی فضای دستگاه غذا یا نان و شیرینی خود را بپزید. یا اگر هیچکدام از این وسایل را ندارید می توانید خیلی راحت آنها را زیر آفتاب بگذارید و چند روز اجازه دهید زیر آفتاب بمانند تا از نیروی طبیعت برای خشک کردن آنها بهره بگیرید.

     

     

    دستگاه خشک کن یک دستگاه تخصصی است که صرفا برای خشک کردن انواع میوه و سبزی بکار می‌رود و بهترین انتخاب است. برای استفاده از فر کافی ست که پس از قرار دادن مواد در آن، حرارت را روی حداقل بگذارید و پس از چند ساعت گوجه شما خشک می‌شود.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فروش پودر گوجه و پاپریکا

    یکی از بهترین روشها برای ذخیره گوجه‌ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه‌ها تازه و در فصل خود هستند می‌توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی‌شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.

    پودر گوجه از گوجه فرنگی خشک شده به دست می‌آید بنابراین می‌توان آن را تبدیل به پودر کرد. پودر گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان یک چاشنی برای خورش مرغ، سس مایونز، انواع سوپ یا شکل خرد شده آن را به عنوان یک تزئین عالی برای سالاد یا سوپهای گرم استفاده کرد و همچنین مقداری آب را با آن مخلوط کرد تا سوپ گوجه فوری به دست آید. شما می‌توانید حتی مقداری از آن را به ادویه‌ هایی همچون زنجبیل، نمک، فلفل، پیاز و سیر اضافه کرده و با هم پودر کنید تا یک ادویه شیرین و خوش طعم داشته باشید. یکی از راه‌های افزودن رنگ به ادویه‌ها در واقع همین پودر وجه است.

    پودر گوجه راه حلی عالی برای رساندن قوی‌ترین طعمهای گوجه فرنگی در خارج از فصلشان است. سه راه برای تبدیل گوجه فرنگی به پودر وجود دارد، می‌توانید آنها را ورقه کرده در دستگاه خشک کن بگذارید یا گوجه‌های ورقه شده را با مقداری روغن زیتون آغشته کرده و در فر بگذارید،  مزیت استفاده از فر این است که می‌توانید هر وقت با دستگاهتان کار دارید بخشی از آن را به گوجه خشک کردن اختصاص دهید و در باقی فضای دستگاه غذا یا نان و شیرینی خود را بپزید. یا اگر هیچکدام از این وسایل را ندارید می توانید خیلی راحت آنها را زیر آفتاب بگذارید و چند روز اجازه دهید زیر آفتاب بمانند تا از نیروی طبیعت برای خشک کردن آنها بهره بگیرید.

     

    پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه‌ای، فلفل تند) تهیه می‌شود. از این ادویه به عنوان طعم دهنده استفاده می شود. طعم پاپریکا در کشورهای مختلف متفاوت است ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد

     

     

    تصاویر مربوط به ادویه فلفل پاپریکا فلفل پاپریکا (paprika) چیست؟ و در چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟

    پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum ) تهیه می‌شود. در بسیاری از زبان‌های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می‌کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. پایریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

     

      فلفل پاپریکا

    مهمترین موارد مصرف فلفل پاپریکا را نام ببرید؟

    از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد و انواع غذاها استفاده کنید . این ادویه عطر و طعم خیلی خاصی دارد .به هیچ عنوان تندی ندارد و می توانید به میزان زیادی از آن در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم می شود.

    اگر در بازار پودر پاپریکا را نیافتید بسته به نوع ذائقه تان فلفلمورد نظر را انتخاب کنید و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهید تا خشک شود و سپس با آسیاب آن را خرد کنید.

     ادویه فلفل پاپریکا

     

    فلفل پاپریکا دارای چه ویتامین هایی می باشد؟ و چه موارد درمانی دارد؟

    فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتاکاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود). فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگ‌های قلبی و بیماری های دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.

    این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)

    دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.

    پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود

    این فلفل خواص ضدعفونی کننده نیز دارد. کپساسین موجود در فلفل، بویژه در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند.

     

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فروش عناب

    عناب

    عناب میوه ی درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا 10 متر نیز می رسد. میوه براق و زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می خورد. میوه عناب هم به صورت تازه مصرف می شود و هم به صورت خشک.

    فروش عناب

    فروش عناب مرغوب و درجه یک در بسته بندی های مختلف فله ، با حداقل سفارش یک کیلو ، به صورت خشک شده

    شماره تماس 09120155387

    قیمت عناب

    جهت اطلاع از آخرین وبه روزترین قیمت عناب در کانال تلگرامی ما spicecenter@ عضو شوید .



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فروش اسپند

    اسپند

    اسپند معمولی گونه‌ای اسپند است به شکل گیاه علفی چندساله به ارتفاع حداکثر ۶۰ سانتی‌متر بی‌کرک و با برگ‌های نوک‌تیز به طول حداکثر ۶ سانتی‌متر و دارای بریدگی شانه‌مانند و با تقسیمات خطی و گوشوارک‌های کوچک و خطی و اغلب خمیدهـ برگشته وگل‌آذین انتهایی و دیهیم تُنُک با گل‌های منفرد سفید و میوهٔ کروی به قطر حداکثر ۱۰ میلی‌متر

    فروش اسپند

    فروش اسپند مرغوب و درجه یک در بسته بندی های مختلف فله ، با حداقل سفارش یک کیلو ، به صورت خشک شده

    شماره تماس 09120155387

    قیمت اسپند

    جهت اطلاع از آخرین وبه روزترین قیمت اسپند در کانال تلگرامی ما spicecenter@ عضو شوید .



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    فروش کندر

    کندر

    کُندُر (Olibanum) گیاهی دارویی است از راسته افراسانان (Sapindales) که از شیره آن هم به عنوان خوشبوکننده استفاده می‌شود. شیره کندر را معمولاً با اسپنددانه می‌سوزانند. در عربی به آن صمغ معنوی گویند.

    فروش کندر

    فروش کندر مرغوب و درجه یک در بسته بندی های مختلف فله ، با حداقل سفارش یک کیلو ، به صورت خشک شده

    شماره تماس 09120155387

    قیمت کندر

    جهت اطلاع از آخرین وبه روزترین قیمت کندر در کانال تلگرامی ما spicecenter@ عضو شوید .



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)