مربای سیب با بادام
مواد مورد ضرورت
یک گیلاس بوره
یک گیلاس آب
دو دانه سیب
یک گیلاس بادام پوست شده
زعفران یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
بوره و آب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید بعد زعفران را به آن اضافه کنید
بگذارید رنگ زعفران خوب باز شود بعد سیب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ریزه ریزه کنید و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگیرید و آنها را از وسط نیم کنید و با سیب ها یکجا داخل شیره ای آماده بریزید و نگذارید بیشتر از سه دقیقه بجوشد چون سیب ها زیاد نرم می شود وقتی سرد شد داخل ظرف شیشه ای بریزید و مدت طولانی در یخچال نگهدارید
حلوای خرما
یک گیلاس آرد
چهار مغز نیم گیلاس خرما بدون هسته نیم کیلو مسکه نیم کیلاس زعفران به مقدار ضرورت گلاب نیم گیلاس پسته و بادام به مقدار دلخواه طرز تهیه ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نمایدحلوا برنج
برنج میده دو گیلاس
بوره یک ونیم گیلاس
مسکه دو صد گرام
آب چهار گیلاس
هل یک قاشق چای خوری
زعفران دو قاشق چای خوری
گلاب سه قاشق نان خوری
ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید