بک لینک -
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
جت بت بدون فیلتر
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
لانا کازینو
betorward
وان ایکس بت
سایت jetbet
جت بت
betforward
river poker
emperor poker
baxbet
وان ایکس بت
mahbet
بازی انفجار
تک بت
منوتوبت
سایت پارس نود
وین بت
بازی پاسور شرط بندی
بازی تخته نرد شرط بندی
بازی حکم شرط بندی
جت بت
سایت حضرات بت
سیب بت
وین پارس
بت 365
سایت بازی انفجار
بت فوروارد
سایت وان ایکس بت
سایت هات بت
وان ایکس بت فارسی
بت فا
ورود به تک بت
سایت دنس بت
ورود به حضرات
هات بت
دنس بت
بازی انفجار انلاین
ورود به بازی انفجار
بازی انفجار دنس
دانلود بازی انفجار
سایت شرط بندی انفجار
سایت بت فا
سایت هتریک
بازی انفجار شرط بندی
خرید موتور سیکلت
bettime90vip
اپلیکیشن وان ایکس بت
yekbet
بت
بازی بلک جک
سایت شرط بندی با شارژ کارت به کارت
سایت شرط بندی پیش بینی
megashart
سایت شرط بندی
بت یک
جت بت
ac90bet
سایت یک بت
سایت شرط بندی بت یک
1xborobet
1xyekbet.com
plinkobet.casino
bet
برو بت
borobet
enfejar.win
سایت شرط بندی ورزشی
جت بت بدون فیلتر
jet900
جت بت ایران
اس بت
جت بت
جت بت ایران
جت بت انفجار
بت ۳۰۳
اپلیکیشن بت
جادوبت
bet90
بازی انفجار پولی
pishbini1.com
betforward سایت
سایت اصلی وان ایکس بت
آهنگ زنگ بزن آمبولانس
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

فرنی و جیلی

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین دستمال غذا خوری



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین زیبای تربوز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مربای سیب با بادام

مربای سیب با بادام

مواد مورد ضرورت

یک گیلاس بوره

یک گیلاس آب

دو دانه سیب

یک گیلاس بادام پوست شده

زعفران یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

بوره و آب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید بعد زعفران را به آن اضافه کنید

بگذارید رنگ زعفران خوب باز شود بعد سیب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ریزه ریزه کنید و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگیرید و آنها را از وسط نیم کنید و با سیب ها یکجا داخل شیره ای آماده بریزید و نگذارید بیشتر از سه دقیقه بجوشد چون سیب ها زیاد نرم می شود وقتی سرد شد داخل ظرف  شیشه ای بریزید و مدت طولانی در یخچال نگهدارید  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سمبوسه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آش



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوا با آرد و آرد برنج



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین میز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوای خرما

 

حلوای خرما

 

 یک گیلاس آرد

چهار مغز نیم گیلاس خرما بدون هسته نیم کیلو مسکه نیم کیلاس زعفران به مقدار ضرورت گلاب نیم گیلاس پسته و بادام به مقدار دلخواه طرز تهیه ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نماید    

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوا برنج

 

حلوا برنج

 برنج میده   دو گیلاس

بوره  یک ونیم گیلاس

مسکه دو صد گرام

آب     چهار   گیلاس

هل یک قاشق چای خوری

زعفران دو قاشق چای خوری

گلاب سه قاشق نان خوری

ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید  

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)