مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان برنجی

نیم کیلو آرد برنج

 ۲۰۰ گرم خاکه قند (یک پیمانه)

۲۵۰ گرم  روغن جامد (یک پیمانه و ربع)

۱ عدد تخم مرغ

نصف فنجان گلاب

کمی هل

خرفه برای تزیین

طرز تهیه:

روغن را با خاکه قند و هل می زنیم. (میشود شکر را با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم حل کرد بعد از سرد شدن به روغن اضافه کرد)

تخم مرغ را اضافه کرده می زنیم باز هم می زنیم.

آرد را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.

گلاب ( و اگر مایل بودید زعفران حل شده در کمی آب گرم) را به مخلوط اضافه میکنیم.

۵ ساعت بماند بعد به شکل سنتی در سینی از قبل چرب شده با حرارت ۱۷۰ سلسیوس (۳۰۰ فارنهایت) ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکویت شکلاتی

1 فنجان کره نرم 1 فنجان شکر 1 فنجان شکر قهوه ای 2 عدد تخم مرغ 2 tsps vanilla extrat 3 فنجان آرد 1 ق غ 1 tsp baking soda 2 tsps hot water 1/2 tsp salt 2 cups semisweet chocolate chips 1 cup chopped walnuts

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد لوبیا چشم بلبلی

مواد سالاد:

  • ۱ فنجان لوبیا چشم بلبلی پخته
  • نیم فنجان ذرت پخته
  • ۱ و نیم فنجان گوجه فرنگی نگینی
  • ۱ فنجان فلفل سبز دلمه ای سبز
  • ۲ ق غ فلفل سبز تند خورد شده (بسته به ذائقه)
  • نیم فنجان پیاز نگینی
  • ۲ ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)

مواد سس:

  • نیم فنجان سرکه قرمز
  • ۱ق غ سرکه بالزامیک 
  • ۱ ق چ نمک
  • نیم ق غ فلفل تازه سابیده
  • ۱ ق غ سس خردل
  • ربع ق چ شکر
  • نیم فنجان روغن زیتون
  • نیم فنجان روغن مایع ( یا روغن هسته انگور )
  • نوک انگشت پودر آویشن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دیپ کدو حلوایی (شیرین)

  •  ۲ فنجان پنیر خامه ای
  • ۲ فنجان کدو حلوایی کاملا" پخته 
  • 2 فنجان شکر
  • ۱ ق چ دارچین 
  • 1 ق چ زنجبیل
  • نوک انگشت نمک

همه مواد را مخلوط کنید .

یکساعت در یخچال بماند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پاستا لوبیا سفید

 

۲۵۰ گرم اسپاگتی (نصف بسته ۵۰۰ گرمی) 
۱ عدد لیمو ترش بزرگ پوست و آب(۲ ق چ پوست لیمو تراشیده شده و ربع فنجان آب لیمو)                 
یک فنجان لوبیا سفید پخته
2 ق غ کاپاریس (کیپر) یا خیارشور خورد شده 
۳ ق غ کره  
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر

کمی پیاز و جعفری خورد شده یا ترخون خشک (اختیاری) 

اسپاگتی را بپزید.

کره را در تابه می ریزیم تا آب شود +نمک + فلفل + پودر سیر + آب و پوست لیمو تا به جوش بیاید.

لوبیا و کاپاریس یا خیارشور را اضافه می کنیم. تا گرم شود.

پاستا را روی لوبیا می ریزیم کمی هم می زنیم.

فکر کنم یه کم سبزی معطر مثل جعفری یا ریحون یا ترخون با پیاز ریز خورد شده روش بریزیم باحال تر بشه!

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان چای

در مورد نان چای من عینا" دستوری که از قدیم داشتم رو تو سایت سفره خونه http://sofrehkhune.com   پیدا کردم و چون جرات هیچ دخل و تصرفی به علت سنتی بودنش ندارم عینا" همون رو میذارم اینجا:

مواد لازم :

آرد : 1 کیلو

پودر قند : 300 گرم
روغن 350 گرم
ماست : 3 قاشق غ
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
هل کوبیده : نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد کامل + 2 عدد زرده

برای رومال شیرینی :

2 عدد زرده                                                                                                                    

زعفران آبکرده

2 قاشق ماست                                                                                                               

در آخر کنجد

طرز تهیه :

اول روغن را آب کرده (ولرم شود) بعد پودر قند رو درونش حل می کنیم وقتی کامل پودر قند در روغن حل شد ( آرد + پودر هل + بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم ) و کم کم به مواد اضافه میکنیم حالا باید تخم مرغ ها رو در ظرف جدا مخلوط کرده و به مواد اضافه کرد و در آخر 3 قاشق ماست رو به مخلوط اضافه میکنیم . حالا خمیر لطیفی به دست میاد که کلاً به روغن اضافه نیازی نداره راحت میشه قالب زد در سینی فر گذاشته و رومال رو بهش اضافه کرده و در آخر روش کنجد پاشید و با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در سینی وسط فر قرار دهید .

چند نکته خودم اضافه کنم:

۱ من هل بیشتر میریزم  فکر کنم یک قاشق مرباخوری رو بریزم.

۲ هرگز ترکیب هل و وانیل رو  با هم استفاده نکنید من یکسال این خبط بزرگ رو مرتکب شدم!

۳ حتما" مقداری از روغن رو کرمانشاهی میریزم چون مزه ش رو کاملا" سنتی می کنه.

 ۴ روغن رو آب نمی کنم با میکسر با شکر می زنم.

 ۵ تا جایی که یادمه یه کم خمیر مایه هم توی ماستش میریختم ضمنا" فکر کنم ماست بیشتر می ریختم. (باید از زن عمو جانم بپرسم اگر اشتباه بود می نویسم.)

۶ ضمنا" من خمیر رو یک روز در جای خنک میذاشتم بمونه.( باز اگه اشتباه نکنم!)

چقدر شک و تردید فکر کنم این یکی درست نکنم بهتره!!

 

لازمه بنویسم نان چایی برای عید درست کردم خیلی هم خوب شد:

روغن رو آب نکردم و با شکر زدم.

یک ق غ خمیرمایه در آب ولرم حل کردم و به مواد اضافه کردم. یعنی هم بیکینگ پودر زدم هم خمیر مایه.

ماست هم کمی بیشتر ریختم.

فکر کنم بهتره این شیرینی رو در یخچال نذاریم چون مزه اش خراب میشه

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی گردویی با زرده تخم مرغ

اول اینکه من هرچی تو سایت های خارجی گشتم این شیرینی رو نیافتم!!

 

فکرکنم به خاطر اینکه زرده تخم مرغ چیز کم ضرری نیست و دنیای امروز داره میره به سمت سلامتی! ولی من که میگم بی خیال سلامتی سنت های عید رو بچسب!!!!

پس اینم فرمول کلی شیرینی گردویی با زرده تخم مرغ:

برای هر ۲ عدد زرده تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوری شکر یا خاکه قند

۴ قاشق غذاخوری گردو درشت خورد شده (حدود نیم فنجان)

نوک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:

زرده ها رو با شکر و وانیل با میکسر حسابی میزنیم تا سفید و سفت بشه.

گردوها رو توی اون ریخته با قاشق هم میزنیم.

روی کاغذ روغنی چرب توی سینی فر به فاصله شیرینی های کوچولو رو می چینیم . با  ۱۷۰درجه سلسیوس (۳۳۸ فارنهایت ) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم. مدت بستگی به اندازه شیرینی ها داره پس حواستون باشه زیاد نمونه خشک بشه.

بعضی نکات:

فکر کنم قبلا" یه جایی خوندم بهتره بعد از ریختن گردو ها یه ۱۰ دقیقه ای مواد رو بذاریم بمونه. بعد بریزیم تو سینی.

 اگر مواد به نظر شل میاد یا یه کم گردو یا میشه یه کم آرد مثلا" یه قاشق سر خالی به مواد اضافه کرد.

من قبلا" فقط وانیل بهش می زدم ولی چون گردو با دارچین جوره می خوام امسال یه کم دارچین هم بزنم ببینم چی میشه.امیدوارم خوب بشه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی نارگیلی Coconut Macaroons


پس از مطالعه و بررسی سایت های مختلف داخلی و خارجی فرمول کلی این شیرینی رو یافتم:

برای هر ۲ عدد سفیده تخم مرغ

۲۵۰ گرم پودر نارگیل (حدود یک فنجان و نیم)

نصف فنجان شکر

نوک قاشق چایخوری وانیل

دستور تهیه :

سفیده تخم مرغ ها رو که به دمای اتاق رسیده و خیلی سرد نباشه باسرعت بالای میکسر خوب میزنیم تا کاملا" کف کنه و وقتی کجش کنیم از ظرف نریزه !!! این هم از تکنیک های آشپزی پروفشنال!!! 

شکر  و وانیل رو کم کم در حین هم زدن به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. میکسر رو خاموش و نارگیل ها رو کم کم به سفیده تخم مرغ شیرین اضافه می کنیم به آرومی با قاشق هم میزنیم تا پفش نخوابه!

روی کاغذ روغنی چرب توی سینی فر به فاصله شیرینی های کوچولو رو می چینیم . با  ۱۷۰درجه سلسیوس (۳۳۸ فارنهایت ) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم. مدت بستگی به اندازه شیرینی ها داره پس حواستون باشه زیاد نمونه خشک بشه. 

بعضی نکات :

توی بعضی دستورها به جای شکر یک سوم فنجان عسل یا شیر عسلی (منظورم اون قوطی کوچیکاست که خیلی غلیظ و شیرین هستن) استفاده کردند شاید من هم شیرعسلی رو امتحان کنم.

بعضی از دستورها  یه کم پودر بادام هم اضافه کردن شاید بد نباشه ولی من لزومی نمی بینم شلوغش کنم!!

بعضیا به ازای هر  تخم مرغ یک قاشق آرد اضافه کردند که من نمیکنم چون می ترسم پف نکنه مگر اینکه بیکینگ پودر هم بریزم که من ترجیح می دم نریزم .پس بیخیال آرد!

بعضی دستورها یه کم آبلیمو  و نمک هم میریزن که من نمی ریزم. شیرینی باید شیرین باشه دیگه!

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی عید

تصمیم داشتم فقط مزه های متفاوت رو بنویسم.

ولی چون خودم بعد از سالها امسال می خوام شیرینی بپزم البته انشالله  میخوام دستور شیرینی هایی که قبلا" می پختم و راحت و مناسب هستند رو از سایت های دیگه بدزدم اینجا جمع کنم

اول اینکه من همیشه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکردم با زردش شیرینی گردویی و با سفیدش پفکی نارگیلی درست میکردم.برای عید ایده آل هستن چون میشه کوچولو و تعداد زیاد درست کرد پختنشون هم خیلی راحته.

دیگه سوهان عسلی بود و نان چای که با روغن کرمانشاهی درست میکردم .خوبیش اینه که خمیرش رو میشه روز قبل آماده کرد و فرداش ترو تمیز بیسکوییت ها رو قالب زد و تو فر گذاشت.

شیرینی نخودچی هم که همیشه مصیبت داشت چون یه کم زیادی باش ور بری خورد میشه اعصاب آدمو خورد میکنه نگه داری و جابجا کردنش هم مصیبته!!پس فعلا" این یکی رو میذارم به عهده ی قنادی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادویه و نان زعتر

 

کافیست مقداری ادویه زعتر با روغن زیتون روی نان پیتا یا تست بمالید و چند دقیقه در فر بگذارید.

این نان برشته رو میشه مثل چیپس به تکه های کوچک برید و کنار دیپ قرار داد.

 ادویه زعتر:

نصف فنجان آویشن

نصف ق غ پونه کوهی یا همون مرزنگوش ( اختیاری)

۲ ق غ کنجد بوداده

۲ ق چ سماق

کمی نمک

می تونید مواد رو با هم آسیاب کنید یا به همین صورت استفاده کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۹:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)