مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

زیتون پرورده

 

زیتون پرورده

 مواد لازم:
▪ زیتون= ۱کیلو
▪ سیر= ۱بوته
▪ چهارمغزمیده شده= ۱ پیمانه
▪ اب انار= ۱پیمانه
▪ سبزی معطر
▪ رب انار= ۱ قاشق
▪ دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
▪ گلپر= ۲قاشق چای خوری
● طرز تهیه:
اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و چهارمغز چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه گوش فیل

 

            

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم

سه گیلاس آرد

پنج دانه تخم مرغ

یک قاشق چای خوری خمیر ترش

یک قاشق چای خوری پیکن پودر

یک قاشق چای خوری سودا

یک قاشق نان خوری روغن

طرز تهیه خمیر ترش را در کمی آب حل کنید و بعد تمام مواد را با هم خوب مخلوط نماید اگر به نظر تان خمیر بیش از اندازه سخت بود کمی شیر اضافه کنید و بعد خمیر رامدت پنج ساعت  بگذارید تا خوب برسد بعد از آن خمیر را از درجه هفت  ازماشین آش بکشید و یا با آش گز نازکش کنید و در روغن فراوان سرخش کنید و رویش را پسته میده و بوره میده پاش بدهید حتما خوش مزه می شود .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خواص انار

 

 

خواص انار


انار خواص آنتی‌اکسیدانی دارد. افزون بر آن این میوه زیبا و خوشرنگ منبع خوبی از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است.

این میوه پرخاصیت، برای درمان و بهبود مشکلات گوارشی، سرطان، مراقبت از دندان‌ها، التهاب مفاصل، کم‌خونی و دیابت هم مفید است.

در طب سنتی انار برای پاکسازی پوست و کاهش التهاب‌های مختلف هم مصرف می‌شده است. آب انار برای درمان گلودرد نیز موثر است.

انار و درمان بیماری‌ها
اختلالات معده:
پوست و برگ انار برای بهبود مشکلات معده و اسهال‌ ناشی از مشکلات گوارشی مفید است. آب انار نیز در بهبود اسهال خونی موثر است.

مشکلات قلبی:
مصرف منظم انار یا آب آن باعث می‌شود گردش خون در سراسر بدن به درستی انجام پذیرد. این خاصیت، خطر حملات و سکته قلبی را نیز کاهش می‌دهد. خواص آنتی‌اکسیدانی موجود در این میوه به جلوگیری از لخته شدن خون هم کمک می‌کند.

سرطان:
انار سرشار از آنتی‌اکسیدانی است که برای پیشگیری از سرطان مفید است. افرادی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه یا پروستات هستند، باید نوشیدن آب این میوه را شروع کرده و فراموش نکنند این کار کمک زیادی به کاهش خطر بروز این بیماری می‌کند.

مراقبت از دندان:
یکی از خاصیت‌های انار این است که آب آن، همراه با داشتن خاصیت ضدباکتریایی و ضدویروسی، به کاهش اثرات پلاک‌های دندانی نیز کمک می‌کند.

کم‌خونی:
داشتن جریان خون سالم و کافی در بدن به واسطه مصرف منظم این میوه، حاصل می‌شود. انار برای خون، آهن فراهم کرده و در نتیجه به کاهش علایم کم‌خونی مانند خستگی، سرگیجه و ضعف کمک می‌کند، اما در کنار تمام آنچه گفته شد، فواید دیگری نیز برای این میوه خوشمزه وجود دارد. به عنوان مثال، انار احتمال تولد نوزاد نارس را کاهش می‌دهد و به علاوه به مادرانی که منتظر تولد کودکشان هستند کمک می‌کند تا نوزادی با وزن متعادل به دنیا بیاورند.

انار همچنین از بیماری آلزایمر در میانسالان و احتمال بروز آن جلوگیری می‌کند.

در ضمن متخصصان پوست معتقدند انار در کاهش مشکلات ناشی از افزایش سن مانند ایجاد چین و چروک موثر بوده و در نتیجه پوست شما را جوان و شاداب نگه می‌دارد.

انار برای بهبود هضم نیز موثر است و گویا با گذشت زمان، هر روز انسان‌ها به خواص بیشتری از فواید بی‌شمار انار پی می‌برند. پس از حالا تا پایان فصل این میوه، از میل کردن و بهره بردن از فواید بی‌شمار آن غافل نشوید

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دو پیازه

 

 

دو پیازه

برای تهیه دو پیازه هر قدر گوشت که خودتان ضرورت دارید با پیاز و ادویه دلخواه تان بپزید

البته من مرچ سیاه و زرچوبه و نمک ومرچ سرخ به آن اضافه کردم

بعد از پختن گوشت مقدار زیاد پیاز را حلقه حلقه بریده در روغن کمی سرخ کنید و در وقت سرخ کردن کمی زرچوبه به آن بزنید رنگ زیبای به خود می گیرد و بعد سرکه به اضافه کنید بسیار مزه دار می شود . در اخیر گوشت را وسط ظرف تان بکشید و اطراف آنرا از پیازکه درست نموده اید بریزید و بعضی ها دوست دارند که دال نخود را جدا گانه پبزند و در کنار گوشت با پیاز بگذارند این بستگی به خودتان دارد .شما می توانید روی دو پیازه را با مرچ میده شده سرخ و مرچ سبز و سرخ تازه تزیین نمایید  

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی کنجد

 

شیرینی کنجد

یک گیلاس بوره و یک گیلاس اب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید

بعد کمی زعفران و هل به آن اضافه کنید و دراخیر یک گیلاس کنجد را به آضافه نموده و خوب مخلوط کنید

روی بشقاب را کمی با مسکه چرب کنید و کنجد را داخل بشقاب خالی کنید و چند دقیقه بگذارید تا سرد شود بعد آنرا به نوع دلخواه بریده با چای نوش جان کنید .آسان و زود تهیه می شود .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد اوکادو و پنیر

 

 

سالاد اوکادو و پنیر

سبزی پالک تازه را شسته و زیره کنید با روغن زیتون و کمی آبلیمو مخلوط نمایید

بعد بادنجان رومی تازه واوکادو و پنیز شور را همراه با زینون روی سالاد تزیین نمایید

سالاد خوش مزه است نوش جان  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دولمه کچالو و مرچ دولمه

 

 

دولمه کچالو و مرچ دولمه

گوشت قیمه پخته شده را با  پیاز و برنج پخته شده و ادویه مخلوط نمایید و بعد داخل کچالوو مرچ دولمه را خالی  نموده مواد مذکور را داخل آن پر کنید و داخل دیگ پچینید

کمی رب بادنجان رومی را با  نمک و روغن و کمی سرکه یا آب تمر هندی مخلوط نموده روی دولمه ها بریزید و بگذارید دولمه ها بپزند و اگر داخل ظرف نسوز بریزید و داخل داش بگذارید هم خوب می پزد وهم خوب  به روغن می اید

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیست معجزه عسل و دارچین

 

بیست معجزه عسل و دارچین

 عسل واژه ای عربی است که در فارسی به آن " انگبین " می گویند.
گذشتگان آن را مظهر پاکی و خلوص و نشانه قدرت می دانستند و در یونان و روم باستان مظهر برکت، عشق و زیبایی بود و مالیات خود را براساس آن می پرداختند. زنبور برای تهیه عسل، شهد گل های مختلف را جمع آوری می کند. جالب است بدانید برای تولید هر کیلوگرم عسل، زنبور باید 2 میلیون بار روی گل ها بنشیند و شهد آن ها را جمع آوری کند. بنابراین تهیه عسل کار بسیار دشواری است و هر زنبور عسل در طول عمر 6 تا 8 هفته ای خود تنها یک قاشق مرباخوری از آن را تهیه می کند.

در کندوی زنبور نوعی عسل هم برای تغذیه ملکه تهیه می شود که " اکسیر طول عمر" نامیده می شود. از آن جا که عسل از شهد گل های مختلف تهیه می شود رنگ آن بستگی به گیاهی دارد که زنبور از آن تغذیه کرده است گذشته از آن شرایط آب و هوایی و جغرافیایی نیز در رنگ و بوی عسل تاثیر دارد. عسل با وجود شیرین بودن اگر به مقدار معینی مصرف شود، برای هر نوع بیماری از جمله دیابت موثر است.

 


 1- درمان بیماری قلبی 
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید. این روش در کاهش کلسترول، جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است. بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود. بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است، با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد. عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه می بخشد.


2- از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :
 مخلوطی از یک سهم عسل، ۲ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید، قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ۲ دقیقه فروکش خواهد کرد.


3- درمان التهاب مفصل(آرتریت):
 روزانه، یک وعده صبح و یک وعده شب، مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ۲ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود. این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند. بررسی های اخیر روی ۲۰۰ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ۷۳ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند، بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.


4- جلوگیری از ریزش مو:
 قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ، یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ۵ تا ۱۵ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.


5- از بین بردن عفونت مثانه:
 ۲ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید. این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.


6- درمان درد دندان:
مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ۵ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید. این عمل را ۳ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.


7- کاهش کلسترول:
 ۲ قاشق غذاخوری عسل را با ۳ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید. این کار میزان کلسترول خون را طی ۲ ساعت به ۱۰ درصد کاهش می دهد.


8- درمان سرماخوردگی:
 به مدت ۳ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید. این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.


9- درمان ناباروری:
 برای برطرف کردن این مشکل، به مردان توصیه می شود ۲ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند. در کشورهای چین، ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند، در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود. زوجی که مدت ۱۴ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.

 


10- درد معده:
 مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده، زخم معده را نیز درمان می کند.


11- تقویت سیستم ایمنی:
 استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند. دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است. مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.


12- برطرف کردن سوء هاضمه:
 قبل از هر وعده غذا، پودر دارچین را روی ۲ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم می کند.


13- جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .


14- افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود. مخلوطی از ۴ قاشق چای خوری عسل، یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ۳ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید. سپس مخلوط به دست آمده را ۳ الی ۴ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید. این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.


15- برطرف کردن جوش صورت:
 قبل از خواب مخلوط ۳ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید. تکرار روزانه این کار به مدت ۲ هفته، جوش ها را از بین می برد.


16- درمان عفونت های پوستی:
 قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.


17- درمان سرطان:
 تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده، سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است. بیماران مبتلا به این سرطان ها ۳ بار در روز و به مدت ۳ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.


18- از بین بردن خستگی مفرط:
 مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.


19- از بین بردن بوی بد دهان:
 شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل، مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید. شایان ذکر است، عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد. زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.

20- مشکل شنوایی:
 مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
 

منبع:parsiteb.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین خرما



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کوکوی پیاز و کجالو

کوکوی پیاز و کجالو

دو دانه پیاز و دودانه کجالو و  چهار حبه سیر  راخوب رنده کنید و با هم مخلوط نمایید

مرچ تند و نمک همراه با آرد و تخم مرغ را با بقیه مواد مخلوط نموده و کرایی را چرب کنید مواد را داخل کرایی بریزید و روی آتش ملایم بگذارید خوب یک روی کوکو آن سرخ شود بعد آنرا قاش فاش نموده هر کدام آنرا برگردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود . کوکو آماده است با لیمو و سبزی نوشجان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)