در یک تابه بزرگ مواد زیر را تفت می دیم:
- 3 ق غ روغن
- 1 پیاز متوسط خورد شده
- 2 پر سیر ورقه شده
اضافه می کنیم:
خوب سرخ می کنیم و مواد زیر رو اضافه می کنیم:
- 1 ق غ پودر کاری
- 1 ق چ نمک
- 1/8 ق چ از هرکدام از ادویه های زردچوبه زنجبیل دارچین و فلفل
- 4 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته خورد شده+ 2 ق غ رب گوجه
- 2 عدد سیب زمینی مکعبی خورد شده
- 2 فنجان نخود سبز پخته
25 تا 30 دقیقه بپزد با برنج یا نان سرو شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
-
2 ق غ روغن
-
1 ونیم ق چ تخم خردل
-
1 ونیم ق چ زردچوبه
-
1 پیاز کوچک اسلایس شده
-
2 پر سیر نازک ورقه شده
-
1 فلفل قرمز تند حلقه شده ( یا چند عدد فلفل سبز تند کوچک) یا فلفل قرمز پرک
-
2 فنجان برنج
-
ربع فنجان آبلیموی تازه
- 4 تکه پوست لیمو ( از قسمت زرد پوست لیمو به صورت نوار 2 در 4 سانتیمتر)
-
2 ق چ نمک
-
1/2 فنجان بادام هندی یا بادام زمینی
دانه خردل و زرد چوبه رو در روغن تقت میدیم بعد سیر و پیاز و فلفل رو اضافه می کنیم وتفت میدیم تا پیاز طلایی بشه. برنج و پوست لیمو رو با 3 فنجون آب به قابلمه اضافه می کنیم. وقتی به جوش اومد درش رو می بندیم و میذاریم دم بکشه.
وقتی دم کشید آبلیمو رو اضافه می کنیم 15 دقیقه دیگه با در بسته بمونه. آخر کار با چنگال برنج رو از هم باز و بادام ها رو با اون مخلوط می کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
روی برگه های زردآلو کمی بلوچیز میریزیم و پسته خوردشده و کمی عسل و کمی فلفل سیاه تازه سابیده.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
4 فنجان ریواس خوردشده
2 فنجان توت فرنگی خورد شده
1/2 فنجان شکر
2 ق غ نشاسته
1/4 ق چ دارچین
1 ق غ آبلیمو (اختیاری)
1 ق چ پوست لیمو رنده شده (اختیاری)
مواد لایه رویی :
1 ونیم فنجان آرد
3 ق غ شکر
1و نیم ق چ بیکینگ پودر
1/2 ق چ نمک
50 گرم کره خوردشده
ربع فنجان شیر
1 عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
شکر و دارچین و نشاسته و ریواس و توت فرنگی و لیمو رو مخلوط میکنیم. 5 دقیقه بماند بعد روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا به جوش بیاد و کمی نرم بشه.
در این فاصله آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر و کره رو مخلوط می کنیم و هم میزنیم. شیر و تخم مرغ رو با هم میزنیم به خمیر اضافه می کنیم. اگر خمیر سفت شد کمی شیر اضافه می کنیم.
مخلوط ریواس و توت فرنگی رودر ظرف گودی می ریزیم و خمیر رو با قاشق تکه تکه روی اون می ریزیم. حدود نیم ساعت در فر با درجه 400 می گذاریم تا روی آن برشته شود.
با خامه سرو می کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- ربع کیلو ریواس خورد شده
- 2 ق غ روغن زیتون
- 2 ق چ دانه خردل
- 2 و نیم ق چ زیره نسابیده
- 3 ق غ زنجبیل تازه رنده شده
- 3 پر سیر له شده
- 1 پیاز بنفش متوسط خوردشده
- نصف فنجان کشمش
- 1 فنجان عدس
- 3 ونیم فنجان آب مرغ یا سبزیجات یا قرص
- 6 فنجان اسفناج خوردشده
- نصف فنجان گشنیز
زیره و دانه خردل رو در یک قاشق روغن تفت میدیم .( فکر کنم جای دانه خردل بشه دانه گشنیز استفاده کرد)
سیر و زنجبیل رو داخل ادویه ها میریزیم یه هم می زنیم. نمک و فلفل اضافه می کنیم ودر ظرف رو میگذاریم و از روی حرارت بر می داریم.
در یک قابلمه دیگر بقیه روغن را ریخته پیاز را در آن طلایی می کنیم.کشمش رو اضافه کرده تفت می دیم. عدس و آب مرغ رو اضافه کرده درش رو میگذاریم 25 دقیقه با حرارت ملایم. ریواس و اسفناج رو اضافه می کنیم تا 10 دقیقه دیگر بپزد.
با گشنیز خورد شده تزیین می کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
150 گرم پنیر پروسس یا یک بسته از پنیرهای سه گوش سوییسی ( یا کیبی یا گودای نرم)
2 پر سیر
2 ق غ مایونز
2-3 تخم مرغ آب پز
2 ق غ کره آب شده
2-3 ق غ پیازچه یا جعفری خورد شده
نان تست یا باگت ورقه شده
پنیر و سیر رنده شده و مایونز رو خوب مخلوط می کنیم.
کره آب شده رو روی نان ها می مالیم و در فر چند دقیقه تست می کنیم.
مخلوط پنیر رو روی نان ها می مالیم .تخم مرغ ها رو رنده می کنیم و روی تست ها میریزیم و کمی جعفری یا پیازچه روی تست ها می ریزیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
3 ق غ آرد نخودچی الک شده
1 ق غ آرد برنج
¼ ق چ زردچوبه
½ ق چ پودر زیره
¼ ق چ فلفل قرمز
1/8 ق چ بیکینگ پودر
¾ ق چ نمک
3 ق غ آب
1 و نیم پیمانه بادام ( زمینی -درختی و بادام هندی)
مواد خمیر رو خوب مخلوط می کنیم. بادام ها رو به خمیر آغشته و در روغن طوری که در اون غوطه ور بشه سرخ می کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
2 فنجان هویج پخته و رنده شده
2فنجان پنیر موتزارلا رنده شده
2 فنجان پنیر چدار رنده شده
3 پر سیر له شده
1 فنجان مایونز
نان تست یا باگت ورقه شده
اول نان ها رو کره زده و کمی تست می کنیم(نه خیلی خشک ). تمام مواد را مخلوط می کنیم و روی نان ها می مالیم. بهتر است چند دقیقه قبل از سرو در فر با حرارت از سمت بالا قرار بدیم تا پنیرها آب بشن.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 5 عدد خیار کوچک
- 2 ق چ نمک
- 3 ق غ سرکه بالزامیک یا سرکه سیب یا هر نوع سرکه قرمز
- 1 ق غ سویا سس
- 1 ونیم ق چ روغن کنجد یا روغن گیاهی دیگر
- 2 ق غ شیره خرما یا شیره انگور یا عسل یا شکر
- 1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
- 1/2 ق چ فلفل قرمز پرک
- 1 پر سیر له شده
در دستور اصلی باید اول خیار رو پوست کند و خورد کرد و نمک زد و بعد از حدود 20 دقیقه آب اضافه رو گرفت و مواد سس رو مخلوط و روی خیارها بریزیم.
روی سالاد رو میشه کنجد و فلفل قرمز ریخت.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
http://momofukufor2.com/2010/01/yaki-onigiri-recipe/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۴۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)