مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دسر ماس

دسر ماس 

ماس         یک لیتر                              

خرما          صد گرام                                          

قیماق        یک لیتر                                             

پودر ژلاتین   1 قاشق غذا خوری                                

خلال پسته

خلال چهارمغز

                                                    

 

طرز تهیه: خسته  خرما را جدا کنید و با ماست و قیماق خوب مخلوط  نمایید

َ اگرداخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک ‏دست شود بهتر است

پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار آب قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ‏ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.

مقداری چهارمغز خرد شده  را نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.بعد

 آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و چهار مغز به نوع دلخواه تان تزئین نمایید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی ترشی پیاز

 

 

ترشی پیاز

مواد لازم

سیر       نیم کیلو

سرکه      به مقدار ضرورت

نعناع خشک     دو قاشق

پیاز سفید خورد    دو کیلو

برای ترشی پیاز از پیاز های خورد سفید استفاده نماید

سیر تازه را پوست نموده وخوب ریزه کنید و بعد  با نعناع خوب مخلوط نمایید

داخل یک بوتل شیشه ای مناسب یک ردیف پیاز بیندازید و روی پیاز ها مخلوط از سیر و نمک را می ریزیم

و تابوتل  شیشه پر شود در اخیر بوتل را از  سرکه پر می کنیم که روی تمام مواد را بگیرد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین زیبای از بادرنگ



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین زیبای از خرما و آجیل



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ساس ادوکادو

 

-- سس اوکادو

 

سس اوکادو

یک دانه اوکادو

نیم گیلاس ماس

مرج سبر  یک دانه

یک دانه لیمو

نمک . سیر به قدر دلخواه

طرز تهیه

سیر  / مرچ  / اوکادو  /  ماس  و لیمو و نمک را با هم خوب مخلوط نمایید

این ساس را با انواع غذا ها و کباب هامی توانید بخورید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین زیبای از میز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین تربوز

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

روت

 

 

مواد لازم

آرد  یک کیلو گرام

روغن یک گیلاس

سه دانه تخم مرغ

بوره یک و نیم گیلاس

شیر یک گیلاس

دو قاشق نان خوری بک پلور  

هیل یک قاشق خورد

 

طرز تهیه

دو عدد تخم را خوب مخلوط میکنم تاا کف کند . سپس بوره را علاوه میکنم و

خوب مخلوط میکنیم بعدا یک گیلاس شیرنیم گرم می اندازیم .

.و خوب خمیر را مشت می کنیم  بعدا روغن آرد و بک پلور را علاوه میکنم.

خمیر باید نرم باشد به راحتی هموار گردد و مدت چهار یا پنج ساعت خمیر را بگذارید

داش را به درجه 200 داغ کنید خمیر را داخل فطنوس داش هموار نموده رویش را نقش کنید و زرده تخم را خوب به زده به رویش بمالید و بگذارید تا روی روت سرخ شود    

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کلچه برنجی

کلچه برنجی

مواد مورد ضرورت

چهار  گیلاس آرد

یک و نیم گیلاس مسکه اب شده بدون نمک

یک گیلاس بوره

یک دانه تخم مرغ

نیم گیلاس شیر

یک قاشق هیل

طرز تهیه

روغن و آرد را خوب مخلوط کنید و بگذارید یک شب بماند روز بعد نیم گیاس شیر را با تخم مرغ بوره  وهیل خوب مخلوط نمایید و بعد آرد و روغن مخلوط شده را با آن خمیر کنید و بگذارید دو ساعت بماند

در اخیر کلچه ها را به نوع دلخواه خود تان درست کنید و رویش را با پنجه نان خوری نقش کنید و چند دانه سیاه دانه وسطش بگذارید

کلچه ها را روی کاغذ چرب بگذارید و به 350 درجه داش بپزید البته زیاد مواظب باشید  که رویش سرخ نشود .نوش جان

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی خرما

شیرینی خرما

1 قاشق چای خوری  خمیر ترش

1 دیسی لیتر شیر و یا ماست

1 قاشق غذا خوری عسل

نیم دیسی لیتر  سبوس میده شده از گندم

2 دانه تخم مرغ

8 دیسی لیتر آرد

یک قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذا خوری مسکه

طرز تهیه

خمیر ترش را در آب گرم حل کنید و تمام مواد را با هم مخلوط نماید

 و مدت 30 دقیقه بگذارید تا خمیر برسد

بعد از خمیر ذغاله های کوچک برداشته و به صورت گرد هموار می کنیم

و هر خمیر را به هشت قسمت تقسیم می کنیم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز می گذاریم

و از طرف پهن به طرف باریک می پیچانیم و داخل فطنوس داش گذاشته رویش را تخم مرغمی زنیم و می گذاریم مدت 20 دقیقه دیگر می گذاریم تا خوب شیرینی ها پف کند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا روی شیرینی ها کمی سرخ شود

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)