دسر ماس
ماس یک لیتر
خرما صد گرام
قیماق یک لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته
خلال چهارمغز
طرز تهیه: خسته خرما را جدا کنید و با ماست و قیماق خوب مخلوط نمایید
َ اگرداخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک دست شود بهتر است
پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار آب قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.
مقداری چهارمغز خرد شده را نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.بعد
آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و چهار مغز به نوع دلخواه تان تزئین نمایید.
ترشی پیاز
مواد لازم
سیر نیم کیلو
سرکه به مقدار ضرورت
نعناع خشک دو قاشق
پیاز سفید خورد دو کیلو
برای ترشی پیاز از پیاز های خورد سفید استفاده نماید
سیر تازه را پوست نموده وخوب ریزه کنید و بعد با نعناع خوب مخلوط نمایید
داخل یک بوتل شیشه ای مناسب یک ردیف پیاز بیندازید و روی پیاز ها مخلوط از سیر و نمک را می ریزیم
و تابوتل شیشه پر شود در اخیر بوتل را از سرکه پر می کنیم که روی تمام مواد را بگیرد
سس اوکادو
یک دانه اوکادو
نیم گیلاس ماس
مرج سبر یک دانه
یک دانه لیمو
نمک . سیر به قدر دلخواه
طرز تهیه
سیر / مرچ / اوکادو / ماس و لیمو و نمک را با هم خوب مخلوط نمایید
این ساس را با انواع غذا ها و کباب هامی توانید بخورید