حلوای خرما
یک گیلاس آرد
چهار مغز نیم گیلاس خرما بدون هسته نیم کیلو مسکه نیم کیلاس زعفران به مقدار ضرورت گلاب نیم گیلاس پسته و بادام به مقدار دلخواه طرز تهیه ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نمایدحلوا برنج
برنج میده دو گیلاس
بوره یک ونیم گیلاس
مسکه دو صد گرام
آب چهار گیلاس
هل یک قاشق چای خوری
زعفران دو قاشق چای خوری
گلاب سه قاشق نان خوری
ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید
چپلی کباب
مواد مورد ضرورت
گوشت کوفته یک کیلو
پیاز سه دانه
کچالو دو دانه
مرچ سیاه یک قاشق چای خوری
مرچ سرخ تند یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
گشنیز و نعناع چند برگ از هر کدام
سیر شش حبه
طرز تهیه
گوشت کوفته را با پیاز و کچالوی رنده شده / گشنیز / نعناع /سیر و مرچ تازه و بقیه ادویه ها را همراه با یک کمی آرد و یا دو دانه نان تست خوب مخلوط نماید و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد یا بیضوی درست کنید و در روغن کم سرخ کنید
سعی کنید در کرایی روغن کم باشد تا گوشت خود را جمع نکند
بعد از سرخ کردن می توانید به نوع دلخواه خود تان با ترکاری و لیمو تزیین نماید
دولمه نان باگت
مواد مورد ضرورت
دو دانه نان
دو دانه تخم مرغ
پیاز سرخ شده
رب بادنجان رومی
گوشت قیمه 200 گرام
پنیر پیتزا
طرز تهیه
گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم
نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید