مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ای ماهی پلو

 ماهی پلو

مواد مورد ضرورت

برنج – پنج پیاله برنج

گند نه – نیم کیلو

سیر – یک غوزه

روغن – یک گیلاس

نمک

شوید

 طرز تهیه

آب برنج را جوشانده بعد گندنه های ریزه شده را داخل اب جوش می ریزیم و می گذاریم که خوب جوش بخورد و نمک را به آن اضافه نموده بعد برنج را اضافه نموده با هم می جوشانیم

تا برنج مان نرم شود بعد برنج را صاف نموده و لابلای برنج سیر میده شده و شوید خشک و یا تازه را می ریزیم و یک گیلاس روغن را با یک و نیم گیلاس آب و کمی نمک را مخلوط نموده روی برنج می ریزیم و برنج را دم می کنیم و مدت نیم ساعت برنج را دم می گذاریم

ماهی ها را با روغن زیتون / لیمو / نمک / سیر تازه  / مرچ سیاه / و کمی مرج سرخ تند اگر دوست داشته باشید مخلوط نموده دو یا سه ساعت بگذارید بهد ماهی ها را روی جالی داش بگذارید و زیر آنرا فطنوس داش بگذارید که روغن ما هی داخل فطنوس بریزد و ماهی ها را در قسمت وسط داش قرار دهید و داش را با درجه 150 -180 درجه گرم کنید و بگذارید تا ماهی ها خوب سرخ شود

ماهی ها را می توانید در روغن هم سرخ کنید

ابن ماهی پلو با سیر ترشی بسیار خوش مزه است

 

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بولانی

 

 

 

مواد لازم

آرد

آب

نمک

تخم مرغ

گندنه

مرچ سرخ

روغن

طرز تهیه

آرد گندم را با نمک و آب و یک یا دو دانه تخم مرغ خمیر نموده و از خمیر ذغاله های کوچک درست کنید

ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید و با آش گز خوب هموارش کنید تا خوب نازک شود

روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش بچینید و رویشان را چرب کنید

وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست صرف نمایید

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

منتو

 


منتو


مواد لازم

گوشت کوفته( گوشت چرخ کرده شده )  یک کیلو

پیاز

دال نخود

نمک و مرچ

قروت و یا ماست

روغن

غوره انگور

تخم گشنیز

سیر  

طرز تهیه منتو

گوشت کوفته ای را بگذارید بپزد البته بدون آب و بعد از پختن گوشت ادویه مورد ضرورت را به آن اضافه کنید

و بعد پیاز را به اندازه دانه های کشمش خورد نموده به آن اضافه نمایید وکوشش کنید که مقدار پیاز از مقدار گوشت زیاد تر باشد  همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید مواد داخل منتو آماده است

خمیر منتو را اگر اینطور تهیه کنید بسیار خوش مزه تر می شود

آرد به مقدار ضرورت

دو دانه تخم مرغ                                                        

نمک

کمی روغن

شیر

آب  

همه مواد را مخلوط کنید و سعی کنید که خمیر تان کمی سخت باشد نه اینکه نرم باشد چون خمیر سخت زود تد و راحت تر نازک می شود اما خمیر نرم زما ن می برد تا به طور دلخواه تان درست شود

بعد از اینکه خمیر آماده شد آنرا نازک هموار نموده یا با آش گز و یا با ماشین آش اگر در دسترس دارید

خمیر هموار شده را با سر قوطی چهار کنج و یا گرد ببرید و داخل هر کدام آن یک قاشق از مواد آماده را بریزید و خمیر را به نوع دلخواه تان بسته کنید .

منتو را در دیک مخصوص آن می پزند که دارای چهار چلو صاف است و چلو صاف ها را چرب نموده منتو ها را داخل آن بچینید و بگذارید با بخار آب بپزد

مقدار گوشت چرخ کرده را با مقدار پیاز و دال نخود و رب بادنجان رومی و ادویه تند که نمک و مرچ سیاه و سرخ خوب بپزید و بگذارید به روغن بیاید

ماست و سیرمیده شده  را آماده نماییدو با هم مخلوط نمایید  و ظرفی را که در آن قرار است منتو را بکشید روی آنرا  ماست و سیر مخلوط شده بزنید

بعد منتو ها را دانه دانه از دیک بکشید و روی ماست وسیر بگذارید و روی منتو ها را دوباره ماست وسیرومرچ سرخ و نعناع و مرچ سیاه غوره انگور و تخم گشنیز را  پاش بدهید  و در آخر موادایکه از گوشت کوفته درست کرده اید روی منتو ها بریزید و برای زیبای هر چه بیشتر منتو ها اگر مقداری گشنیز تازه را ریزه کنید و روی منتو بگذارید هم خوش مزه و خوش عطر می شود و هم زیبای بیشتر به منتو می دهد   

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نکته های آموزنده خانه داری

 

تلخی بادنجان

برای اینکه بادنجان ها تلخی خود را قبل از پختن از دست بدهند آنها را بعد از اینکه پوست کردید نمک روی آن ها پاش بدهید و چند ساعت بمانید با آبیکه از بادنجان ها بیرون می شود هم تلخی آن از بین می رود و هم بادنجان ها در موقع سرخ کردن روغن زیاد را به خود جذب نمی کنند .

 

لکه زنگ روی لباس

برای از بین بردن لکه زنگ روی لباس از لیمو کمک بگیرید البته چند قطره لیمو را روی زنگ لباس بزنید و بعد آنرا اتو کنید .

 

جلو گیری از ترقیدن سوسیس

برای اینکه از ترقیدن سوسیس  در داش و یا روی منقل جلوگیری کنیم آنه را قبل از پختن داخل شیر سرد کنید و بعد بپزید .

 

زود پختن گوشت

اگر به گوشت که در حال پختن است کمی آب لیمو اضافه کنیم هم گوشت مزه دار می شود و هم زودتر پخته می شود .

 

جلو گیری از بخار سر دیگ شیشه ای

 برای اینکه از بخار کردن سر شیشه ای دیگ جلوگیری کنیم سر دیگ را از داخل با پوست لیمو بمالید .

 

سفید نگهداشتن سمارق

اگر می خواهید سمارق در وقت پختن سیاه نشود سر دیگ را کمی باز بگذارید .

 

جلوگیری از فاسد شدن شیر

برای جلوگیری از فاسد شدن شیر کمی در آن سودا بریزید البته در کوتاه مدت از خراب شدن شیر جلوگیری میکند و هم هضم آنرا آسان میکند .

باز کردن لوله آب

برای باز کردن لوله آب یک گیلاس سودا و یگ گیلاس نمک و آب جوشیده را در لوله بند شده بریزید و یک ساعت بگذارید برای باز شدن لوله آب کمک می کند .

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

معجزه های نمک

 نمک و معجزه های آن

نمک بر علاوه اینکه از مواد لازم و ضروری غذا پختن است یکی از مواد پاک کننده نیز میباشد

اگر نمک را با آبلیمو و سرکه و یا سودا یکجا کنیم قدرت پاک کننده بودن نمک را افزایش می دهد .

برای موارد زیر می توان از نمک کمک گرفت

بر طرف کردن لکه چای و قهوه

شستن ظروف نقره ای

لکه های آب مانده در گلدان و اکواریوم 

شستن داش  با نمک

بر طرف کردن بوی بد پیاز از دست ها با نمک و سرکه

از بین بردن لکه زرد عرق روی لباس با نمک و آب گرم

از بین بردن لکه خون با نمک و آب سرد

برای از بین بردن پوپنک های حمام از نمک و آبلیمو مایع غلیظی بسازید و حمام را ب آن بشورید

یخچال را با محلولی از سودا و نمک بشورید

اگر شمع را برای چند ساعت در محلولی غلیظی از آب و نمک بگذارید دیگر اشک نخواهد داشت

برای جلو گیری از برفک زدن و یخ زدن شیشه موتر و یا خانه از نمک کمک بگیرید یک اسفنج آغشته با محلول آب نمک را به شیشه بمالید وبعد با دستمال آنرا خشک کنید .  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پوست لیمو

مواد لازم

پوست لیمو به مقدار دلخواه

سرکه  به مقدار ضرورت

نمک یک قاشق چای خوری

نعناع خشک نصف قاشق چای خوری

گشنیز خشک نصف قاشق چای خوری

مرچ سیاه  یک یک قاشق چای خوری

گلپر نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

پوست لیموی ترش را گرفته و مواد داخل آنرا خالی کنید و دو مرتبه در آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود شاید هم بیشتر از دو بار ضرورت باشد .

پوست لیمو را بعد از جوش دادن روی پارچه ای نخی بگذارید تا دو یا سه روز که آب آن کاملا خشک شود و در طول سه روز مواظب باشید و آنها را سر و زیر کنید تا پوپنک نزنند .و بعد اول  سرکه را جوشانده و لیمو های خشک شده را داخل آن اضافه کنید و مدت سه یا چهار دقیقه بجوشانید و مواد مذکور را داخل شیشه بریزید و روی آن نعناع /گلپر /مرچ سیاه/  مرچ سرخ / گشنیز / و نمک را به آن اضافه کنید .این ترشی بهد از سه هفته آماده می شود .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پوست تربوز

ترشی پوست تربوز

مواد مورد ضرورت

پوست سفید  تربوز     به مقدار ضرورت

نمک     یک قاشق چای خوری

مرچ سیاه و مرچ سرخ   به قدر دلخواه

گلپر   یک قاشق چای خوری

سرکه  به مقدار ضرورت

طرز تهیه

پوست سفید تربوز را به شکل دلخواه تان ببرید و آنرا در سرکه جوش بدهید تا ببزد و بعد نمک و مرچ و گلپر را به آن اضافه کنیدو داخل ظرف شیشیه ای بریزید  و مدت یک هفته آنرا بگذارید تا طعم ترشی را خوب بگیرد و بعد نوش جان کنید .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

یک نوع ترشی مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک نوع ترشی مخلوط

مواد مورد ضرورت

بادنجان سیاه خورد بیست دانه

زردک نیم کیلو

سیب نارسیده ترش نیم کیلو

بهی نا رسیده نیم کیلو

گل کلم یک کیلو

سیر دو غوزه

نعناع و گشنیز و جعفری  یک کیلو با هم

هل. مرچ سیاه و سرخ  . زرچوبه .ادوه دارچین

تخم گشنیز .بادیان .سیاه دانه . جوز هندی. گلپر  

نمک .سرکه

طرز تهیه

اول بادنجان ها  . زردک .سیب و بهی  را در یک ظرف قرار داده روی آنها سرکه بریزید و  بگذارید بجوشد که کمی نرم شود و بعد بگذارید سرد شوند

سبزی ها و سیر را پوست نموده و ریزه کنید و نمک روی ان بریزید

گل کرم را نیز خورد خورد نموده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید و ظرف ترشی را در یک جای سرد نگهداری نمایید همه مواد بعد از ده روز طعم خوشمزه ترشی را به خود می گیرد . البته سعی کنید که ظرف ترشی سفالی .چوبی و یا بلوری باشد

این ترشی با هر نوع غذا خوشمزه است . اشتهای خوب ...

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی بدون سرکه

ترشی بدون سرکه

این ترشی بسیار مزه دار است و شما می توانید این را با ساندویچ نوش جان کنید .

مواد مورد ضرورت

شما تمام مواد را می توانید آماده از بازار بخرید و آب شان را خالی کنید و با هم مخلوط کنید .اما اگر با روغن زیتون مخلوط باشد فرق نمی کند.

مقدار مواد بستگی به خود شما دارد

شما می توانید بوتل های خورد از این مواد را از بازار بخرید و با هم مخلوط کنید .

زیتون سبز  یک بوتل

مرچ دولمه سرخ یک بوتل

مرچ سبز تند یک بوتل خورد

بادرنگ شور یک بوتل

سیر آماده که داخل روغن زیتون است  یک بوتل

زردک آماده و یا خود جوش بدهید و به خورد خورد کنید

نعناع خشک دو قاشق غذا خوری

اوریگانو  یک نوع سبزی خشک است که داخل لازانیا می اندازند دو قاشق غذا خوری این سبزی را باید بیندازید چون عطر خوبی دارد  

مرچ سیاه یک قاشق غذا خوری

نمک نیم قاشق

جوهر لیمو یک و نیم قاشق

روغن زیتون به مقدار ضرورت  نیم گیلاس نظر به  مقدار مواد است

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع ترشی ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۷:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)