مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی لیته سیب

مواد لازم برای 3 کیلو ترشی:

سیب

2 کیلو

سرکه

یک و نیم لیتر

سیاه دانه

بیست و پنج گرم

شکر

دو قاشق سوپخوری

زنجبیل سائیده

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

سیب معمولی را پوست بکنید، سپس آن را چهار قاچ کرده و هسته ی آن را درآورید و آنها را در یک ظرف آب بیاندازید و بعد با نصف لیوان آب آن را بپزید. برای آن که سیب ها سفید بماند باید در ظرف را نگذارید!

پس از پخت، سیب های له شده را از آبکش نایلونی یا آلومینیومی رد کنید. اگر از الک رد کنید رنگ آن سیاه می شود.

سیب های له شده را دوباره روی حرارت بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، کمی نمک و زنجبیل رویش بپاشید و بگذارید آنقدر بجوشد تا کاملا غلیظ شود، سپس شکر را اضافه  کنید.

پس از خنک شدن برای معطر کردن آن سیاه دانه هایی که تمیز کرده اید روی آن بپاشید.

توجه داشته باشید که برای سفید ماندن نباید ظرف نگهداری ترشی مسی باشد.

منبع: کتاب "نوش جان کنید"، منصوره ابراهیمی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان فوکَچّه یا نان زیتون ایتالیایی Focaccia Bread

تلفظ این نان (fokache)  است، یعنی "ک" فتحه دارد! روی طرز تلفظ  کلیک کنید تا برایتان دانلود شود.

در ضمن این نان جزو آشپزی مدیترانه ایست.

مامان من یک بوته رزماری داشت و تازگیا اونو تو باغچه کاشته. رزماری گیاه زیبا و خوش عطریه که یک شاخه کوچک ازش موقع آبپز کردن مرغ بوی زهم مرغ رو از بین می بره. پیشنهاد می کنم شما هم گلدون شو تهیه کنید، به مراقبت خاصی نیاز نداره و عطر و طعمشم بهتر از رزماری خشک شده ست!

مواد لازم برای یک قرص بزرگ نان:

آب ولرم

220 میلی لیتر یا 1 فنجان

روغن زیتون تصفیه شده

15 میلی لیتر یا 1 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق چایخوری

نمک

1 قاشق چایخوری

آرد سفید گندم

350 گرم یا 2 1/4 فنجان

مایه خمیر

1 قاشق چایخوری سرصاف

 

مواد لازم برای روی نان:

سیر ریز شده

2 پر

روغن زیتون تصفیه شده

1-2 قاشق غذاخوری

رزماری تازه

9 شاخه

پودر فلفل سیاه

کمی

ریحان خشک

کمی

طرز تهیه:

آب، روغن زیتون، آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و سپس کاملا ورز دهید تا خمیر یک تکه شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را روی آن به شکل مربع مانند باز کنید. 9 سوراخ  با انگشت در نان ایجاد کنید و هر شاخه رزماری را در یکی از سوراخ ها قرار دهید.

سپس سیر را روی نان بپاشید و روغن زیتون را با قلمو روی نان پخش کنید. بعد فلفل و ریحان خشک را روی نان بپاشید.

سپس روی خمیر را با محافظ بپوشانید و 30 تا 45 دقیقه در مکان گرمی قرار دهید تا عمل بیاید.

خمیر را ار ورقه محافظ جدا کنید و در فر که از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

منبع: cutting-edge-mediterranean-recipes.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان پنیری برزیلی یا پااودوکیشو Pão de queijo

این نان معمولا با آرد مانیوک درست میشه که تو ایران نیست، بنابراین من دنبال دستور تهیه ش با آرد ذرت گشتم و خوشبختانه پیدا کردم.

این یه نان ایده آل برای بیماران سلیاکه، با توجه به موادی که در ایران هست.

مواد لازم:

آرد ذرت

2 فنجان

شیر

1 فنجان

کره

نصف فنجان

نمک

1 قاشق چایخوری

پنیر پارمزان رنده شده

1 ½  فنجان

تخم مرغ

2 عدد

طرز تهیه:

فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

شیر و نمک و کره را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت جوش آورید ، سپس از روی حرارت بردارید.

آرد ذرت را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ و پنیر را بریزید. مواد را با دست بصورت یک توپ درآورید. سپس گلوله هایی از آن را روی سینی فر چرب شده بگذارید و تا 1 ساعت در فر قرار دهید.

منبع: food-easy-recipes.webseomasters.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

روکامبل، یا رول کیک برزیلی Rocambole

یک کیک فوق العاده سریع و ساده!

مواد لازم برای رول:

تخم مرغ

5-6 عدد

شکر

5 قاشق غذاخوری

آب

5 قاشق غذاخوری

آرد

5 قاشق غذاخوری

بیکینک پودر

1 نیشگون


برای داخل رول : می توانید از کرم شکلات، کارامل شیر!، مربا، مارمالاد یا پوره ی میوه ها با شکر استفاده کنید، بستگی به خلاقیت خودتان!

طرز تهیه:

سفیده ی تخم مرغ ها را جدا بزنید تا سفت شود.

زرده ها، شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

کیک را در فر که از قبل با حرارت  180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک قهوه ای – طلایی شود.

سپس کیک را با کاغذ روغنی از سینی درآورید و همانطور که گرم است مایه داخلی را رویش پهن کنید و آنرا رول کنید، درحین رول کردن کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

روی رول  آماده شده شکر بپاشید و سرو کنید.

نکته: موقع رول کردن کیک باید هنوز گرم باشد وگرنه می شکند.

منبع: minasontheweb.wordpress.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی شکلاتی Best Chocolate Ice-cream

مواد لازم:

شکلات تلخ خرد شده

110 گرم

مخلوط مساوی از شیر و خامه

2 فنجان

شکر

یک و یک چهارم فنجان

آرد

2 قاشق غذاخوری

نمک

یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ

3 عدد

خامه پرچرب

1 و نیم فنجان

وانیل

نصف قاشق چایخوری

مغزهای خوراکی خرد شده

نصف فنجان،  در صورت تمایل

طرز تهیه:

شکلات و مخلوط شیر و خامه را در قابلمه ای باهم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بپزید تا شکلات حل شود و مایه یکدست گردد: حدود 5 دقیقه.

در کاسه ی کوچکی، شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید. تدریجا مواد خشک را به مایه شکلات اضافه کنید و هم بزنید و جوش آورید.

حرارت را کم کنید و در حین هم زدن به پخت ادامه دهید.

در کاسه ای تخم مرغها را آرام هم بزنید. نصف مایه ی داغ را آرام روی تخم مرغها ریخته ، مخلوط کنید. سپس مایه را به قابلمه برگردانید. 5 دقیقه بپزید تا غلیظ و یکنواخت شود و بخار از آن بلند شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و خامه را با مایه مخلوط کنید.

بگذارید مایه در دمای اتاق خنک شود سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس طبق دستور العمل بستنی ساز آن را فریز کنید. سپس در صورت تمایل مغزهای خوراکی را به آن اضافه کنید.

پیش از سرو بستنی را در ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

منبع: bfeedme.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیارCold Cucumber Soup (oi_naengguk) III

لینک دانلود آموزش این سوپ!

مواد لازم:

خیار بزرگ

2 عدد ، پوست کنده و دانه گرفته

خامه ترش پرچرب

1 1/3 فنجان

ماست پرچرب

1 1/3 فنجان

آب مرغ طبیعی، یا عصاره سبزیجات برای گیاهخواران

2 فنجان

سیر له شده

1 حبه

نعناع تازه

1/2 فنجان

شوید تازه

1/2 فنجان

فلفل

 

 

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

خیار، خامه ترش، ماست، آب مرغ و سیر را در کاسه ی بزرگی باهم مخلوط کنید.

مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید.

در حین پوره کردن، نعنا و شوید را اضافه کنید و با فلفل طعم دار کنید.

سوپ را خنک سرو کنید و با برگ نعناع و شوید تزئین کنید.

/* /*]]>*/ /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی هلو Fresh Peach Icecream

مواد لازم:

هلو خرد شده

3 فنجان

آب 1 عدد پرتقال بزرگ

 

آب 3 عدد لیمو ترش

 

شکر

3 فنجان

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

شیر

1 لیتر

خامه

نیم لیتر

 

طرز تهیه:

هلو، آبمیوه ها، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید و 3 ساعت با در بسته در دمای اتاق قرار دهید.

سپس با شیر و خامه مخلوط کنید و در بستنی ساز فریز کنید.

منبع: pastrybiz.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیار Cold Cucumber Soup II

مواد لازم:

خامه ترش

1 1/2 فنجان

شوید خشک

1/2 قاشق چایخوری

سس ورس استر شر

یا ورچستر

 worcestershire sauce

1 قاشق غذاخوری

آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

نمک کرفس*

1/2 قاشق چایخوری

فلفل

1/4 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده

2 عدد

خیار متوسط

3 عدد ، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

تمام مواد را به کمک مخلوط کن پوره کنید.

سرد سرو کنید.

*نمک کرفس: نوعی نمک معطر، مخلوط مساوی از نمک و پودر تخم کرفس آسیا شده.

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لیموناد اسطخودوس Lavender Lemonade

مواد لازم:

لیمو

4 عدد

اسطخودوس خشک شده

نصف پیمانه

عسل

نصف پیمانه

طرز تهیه:

پوست 2 تا از لیموها را کامل رنده کنید تا به سفیدی برسید، سپس آب تمام لیموها را بگیرید تا 3/2 لیوان آب لیمو بدست آید.

در قابلمه بزرگی 5 و نیم لیوان آب را به همراه رنده ی پوست لیموها روی حرارت بالا جوش آورید. اسطخودوس را اضافه کنید، در قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را کم کنید تا مایه 10 دقیقه ریزریز بجوشد.

در این حین، بر روی یک آبکش پارچه توری پهن کنید و مایه  را از آن رد کنید، روی گلها را فشار دهید تا عصاره ی آنها خارج شود. سپس عسل را اضافه کنید و کاملا حل کنید.

شربت را کاملا سرد کنید: 45 دقیقه در یخچال.

لیوانهای بلندی را با یخ پر کنید و شربت را در آنها بریزید و سریع سرو کنید.
منبع:wholeliving.com

پ.ن: خواص اسطخودوس:

نام رایج:خیردم

گیاهی است بوته ای تا درختچه ای باارتفاع30 تا60 سانتی مترکه درنواحی مرطوب می روید. دارای ساقه های متعدد چهارگوش،برگهای باریک

  گلهای بالایی دوقسمتی ولب پایینی سه قسمتی وپرچم ها به طرف لب پایین خمیده اند.گلهاآبی بنفش یا سفید هستند. گل آذین سنبلة انتهایی که درهرسنبله4 تا5 گل قرارگرفته دارای تخم های ریزوزردرنگ است. گونة فوق تا کنون درایران بطورخودروگزارش نشده .گونه ای که رویش نسبتاً فراوانی دارد  نقره ای، می باشد.                                                            

{خا صیت درمانی:  آرام بخش Sedative    {خانواده: نعناعیان     Labiatae  

{اندام دارویی : گل. 

{ترکیبات شیمیایی:

 اسانس( که اجزا اصلی آن لینالیل استات ولینالول می باشد)، کامفر، سزکویی ترپن کاریوفیلین

اکساید، تانن، مشتقات رزمارینیک اسید، کومارین و فلاونویید می باشد.

{خواص درمانی دیگر:

 درمان سردرد و میگرن، رفع دردهای عصبی معده، ضد نفخ ، افزایش دهنده صفراوکمک کننده

به هضم غذا .

{مقدار مصرف و روش تهیه:

سه نوبت در روز. در هر نوبت 1 قاشق چای خوری سرخالی (2-1 گرم) از پودر گیاه را در

نصف لیوان آب جوش ریخته ،پس از مدت 15 دقیقه آنرا صاف کرده وبعد ازغذا میل می نمایید.

{عوارض جانبی: عارضه خاصی ذکرنشده است.

{مصرف در بارداری و شیردهی: مورد خاصی ذکرنشده است.

{موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکرنشده است .

{ملاحظات:

 در افرادی که ترکیبات رقیق کننده خون (آسپرین، وارفارین،تیکلوپیدین و...) استفاده می کنند با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده گردد. 

منبع:razavipharma.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیار Cold cucumber soup I

همون آب دوغ خیار خودمونه تقریبا، ولی به شیوه های متفاوت!

همه جوره هم میشه ازش استفاده کرد، به عنوان صبحانه و ناهار و شام یا پیش غذا یا میان وعده!

مواد لازم:

خیار بزرگ

2 عدد

پیازچه خرد شده

1/2 فنجان

نمک

1/2 قاشق چایخوری

شوید خشک

1 قاشق چایخوری

ماست پر چرب

450 گرم

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

خیار ها را پوست بکنید، از طول نصف کنید ، دانه هایش را در آورید سپس خرد کنید.

تمام مواد را در مخلوط کن پوره کنید سپس بگذارید 1 ساعت در یخچال سرد شود.

روی سوپ را با شوید تازه یا ورقه های تربچه تزئین کنید.


منبع: ifood.tv

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)