بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه ترشی ساندویچ خیار شیرین آسان

 

  • زمان دقیق
  • 3 ساعت و 40 دقیقه
  • زمان پخت
  • 10 دقیقه
  • کل زمان
  • 3 ساعت و 50 دقیقه

عناصر
  •  
  • خیارهای 2 پوندی که به برشهای 1/4 اینچ بریده می شوند
  • نمک کنسرو 1/2 فنجان
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 3 چهارم آب ، تقسیم شده است
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • 5 فنجان سرکه ، تقسیم شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

 

دستورالعمل ها

 

  • برش های خیار را در ظرف تمیز ترشی قرار دهید.
  • نمک را روی خیار بپاشید. 2 لیتر آب اضافه کنید بگذارید 2-3 ساعت بماند.
  • زه کشی. کاملاً آبکشی و تخلیه کنید. مایع را دور بریزید.
  • 3 فنجان سرکه و 3 فنجان آب را ترکیب کنید. جوش بیاورید.
  • خیار را اضافه کنید ، بپزید. خیار نباید نرم شود.
  • خوب تخلیه کنید دور ریختن مایع
  • 2 فنجان سرکه و 1 فنجان آب را با مواد باقیمانده ترکیب کنید. 10 دقیقه دم بکشید.
  • خیارهای آبکش شده را اضافه کنید. جوش بیاورید.
  • ترشی گرم و مایع را درون شیشه های داغ بسته بندی کنید و فضای سر 1/4 اینچ را بگذارید.
  • حباب های هوا را بردارید. درپوش های 2 تکه را تنظیم کنید.
  • 10 دقیقه در ظرف آب جوش پردازش کنید.
  • عملکرد 3 پین.

همه افراد نوع ترشی مورد علاقه خود را دارند اما این ترشی های شیرین را تقریباً همه دوست دارند. مطمئناً برای تهیه این ترشی ساندویچ لازم نیست باغچه داشته باشید.

می توانید خیار را در بازار کشاورزان محلی خود برداشت کنید. ما هفته ای یک بار برای بازدید از محصولات تازه باغ ، از خانه خود دیدن می کنیم.

این یک دستورالعمل ترشی شیرین آسان است که باید امتحان کنید. برای تهیه ترشی های خود با لبه موج دار خنک مانند آنچه که روی ترشی های فروشگاهی می بینید ، واقعاً به این هلی کوپتر نیاز دارید.

من واقعاً فکر می کنم ترشی را تردتر می کند.

سطل های تولید تازه در بازار کشاورز

 


آیا می توانید از خیارهای معمولی برای انتخاب استفاده کنید؟


قطعاً می توانید از هر نوع خیاری که در دست دارید برای این دستور العمل ترشی ساندویچ خیار شیرین استفاده کنید. من از هرچه در باغ دارم یا در بازار کشاورزان محلی خود پیدا می کنم استفاده می کنم. اگر خیلی بزرگ باشد ، من آن را کوچکتر می کنم.

اگر دانه وجود دارد ، آنها را برداشته و ترشی نان و کره درست می کنم. اما ، اگر می خواهید در ظرف ترشی شما جا بیفتند ، یک نوع کوچک انتخاب کنید یا آنها را در جوانی انتخاب کنید.

در غیر این صورت آنها را به صورت ورقه ای برش داده و از این طریق ترشی درست کنید. آنها طعم خوشمزه و خوشمزه ای دارند.

ترجیح من این است که از آنها در جوانی استفاده کنم ، اما من قطعاً از ترشی های بزرگتر استفاده کردم که این فقط چیزی است که من داشته ام.

خیارهایی که روی انگور رشد می کنند

 

بهترین خیارها برای انتخاب ساندویچ


نمی دانید چگونه خیار را برای ترشی انتخاب کنید؟ خیلی چیزها به نوع ترشی که درست می کنید بستگی دارد.

اگر در حال ساختن نیزه های ترشی یا ترشی کامل هستید ، می خواهید مطمئن باشید که این ترشی در ظرف شما قرار می گیرد. اگر ترشی خرد می کنید ، به دنبال خیاری با اندازه متوسط ​​باشید.

شما نمی خواهید دانه ها خیلی بزرگ یا برش ها خیلی ریز باشند. اگر عاشق ترشی هستید ، اگر بیش از حد به شما بنزین بدهد ، ممکن است بخواهید به دنبال تنوع بدون آفتاب باشید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی شوید محبوب ترین ترشی روسی

ترشی شوید احتمالاً محبوب ترین ترشی روسی است که معمولاً در هر میز جشن به عنوان بخشی از زاکوسکی (hors d’oeuvres) همراه با گوجه فرنگی ترشی و کلم ترش خانگی وجود دارد. کنسرو سبزیجات در تابستان دلایل تاریخی دارد اما امروزه وقتی می توانید از مغازه ها هر چیزی بخرید باز هم کاری است که مردم انجام می دهند زیرا چیزی مانند ترشی خانگی خوش طعم و ترد وجود ندارد!

یک دستور ساده خانوادگی خیار شور شوید (солёные огурцы) همراه با گیاهان ، سیر و دانه های فلفل دلمه ای. یک پیش غذای سالم ، ترد و گوارا که عاشق آن خواهید شد!

طعم ترشی شوید روسی 

اکنون خیارهای سرانجام در اینجا فصل می شوند ، بنابراین من بسیاری از آنها را خریداری می کنم زیرا متأسفانه مدت زیادی از پایان فصل نمی گذرد. منظور من از "واقعی" ترشی های کوتاه دست انداز و حصیری است که طعم عالی و چیده و تازه ای دارند. من طرفدار خیارهای بزرگ ، پوست ضخیم و آبکی "معمولی" نیستم.

در مورد جنبه بهداشتی ترشی شوید روسی ، آنها به لطف اسید لاکتیک ، که در هنگام جوش زدن (که مخصوصاً در تعطیلات بسیار مهم است - به همین دلیل همیشه در جشن ها سرو می شوند) هضم غذا را تسهیل می کنند و فرایندهای متابولیک بدن را فعال می کنند. ترشی شوید همراه با گوجه فرنگی ترشی ، یک ترکیب سنتی با ودکا سرد است ، در حالی که مایع ترشی شور به عنوان بهترین داروی خماری شناخته می شود ...

یک دستور ساده خانوادگی خیار شور شوید (солёные огурцы) همراه با گیاهان ، سیر و دانه های فلفل دلمه ای. یک پیش غذای سالم ، ترد و گوارا که عاشق آن خواهید شد!

طرز تهیه ترشی شوید روسی


برای شروع ، شما به نوع خیار مناسب نیاز دارید. در حالت ایده آل ، خیار شما باید کوتاه (تا 10 سانتی متر یا 4 اینچ طول) ، ناهموار ، پوست نازک ، حصیری و محکم باشد. این نوع خیارها را خارج از فصل (که ژوئیه - اوت برای اروپا و آمریکای شمالی است) پیدا نخواهید کرد یا اگر بخواهید گران خواهند بود. بنابراین ، بهترین زمان برای تهیه ترشی شوید روسی اکنون است.

ماده مهم بعدی شوید است. شما به کل گیاه از جمله چترها احتیاج خواهید داشت. من شوید را در بالکن می کارم (که برای من بسیار خوب است) اما آن را در مغازه ها و بازارهای روسیه و ترکیه در آلمان نیز دیده ام. اگر نمی دانید از کجا آن را در مکان خود تهیه کنید ، اولین جایی که می توانید به آنجا بروید بازار کشاورزان است.

یک دستور ساده خانوادگی خیار شور شوید (солёные огурцы) همراه با گیاهان ، سیر و دانه های فلفل دلمه ای. یک پیش غذای سالم ، ترد و گوارا که عاشق آن خواهید شد!

بقیه موادی که به احتمال زیاد از قبل در انبار یا آشپزخانه خود دارید. آنها شامل نمک ، گیاهان مورد علاقه شما (من از آویشن استفاده کردم) ، سیر ، برگ بو ، فلفل چیلی ، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه است. به طور سنتی ، ترشی شوید روسی با برگ ترب درست می شود که یافتن آن بسیار سخت است ، بنابراین من از آنها استفاده نکردم و تأثیر قابل توجهی بر طعم آن نداشت. در صورت امکان یافتن آنها ، پیشنهاد می کنم از آنها استفاده کنید.

اگر می خواهید ترشی شما بیشتر نگهداری شود ، قبل از ترشی شیشه های خود را استریل کنید. من معمولاً حداقل 15 دقیقه آنها را (همراه با درب) می جوشانم و می گذارم خشک شوند.

یک دستور ساده خانوادگی خیار شور شوید (солёные огурцы) همراه با گیاهان ، سیر و دانه های فلفل دلمه ای. یک پیش غذای سالم ، ترد و گوارا که عاشق آن خواهید شد!

 

کل مراحل ترشی واقعا آسان است.

 

ابتدا باید خیارهای خود را کاملا بشویید و انتهای آن را ببرید. به این ترتیب آنها آب نمک را راحت تر خیس می کنند ، بنابراین ترشی شما زودتر آماده می شود. مرحله بعدی تهیه آب نمک با جوشاندن آب با نمک درشت دریا است. در حالی که آب نمک خود را به جوش آورده اید ، گیاهان را تقریبا خرد کنید ، فلفل چیلی را ریز خرد کنید (فقط به چند برش دیگر احتیاج خواهید داشت) و سیر را برش دهید. خیارها را به یک ظرف شیشه استریل شده منتقل کرده و گیاهان ، خلال های چیلی و سیر ، برگ بو ، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه را بین خیار قرار دهید. وقتی آب نمک در حال جوشیدن است ، آن را داخل شیشه بریزید و درب ظرف را ببندید. شیشه را زیر و رو کنید و بگذارید آرام آرام خنک شود (من آن را معمولاً روی کاناپه می گذارم و با پتو می پوشانم). بعد از خنک شدن ، بگذارید حدود 4 روز در یک مکان خنک استراحت کند. ترشی شوید باید تا آن زمان آماده باشد. خواهید دید که وقتی رنگ تغییر می کند آماده می شوند (تصاویر را ببینید). ظرف شیشه ای باز شده را به مدت حدود دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لیدی اشبورنام

 طی چند سال ما اینها یا هیچ ترشی را برای آن درست نکرده ایم. هیچ دلیلی برای خشکسالی ترشی ، به جز شاید تنبلی. خوب ، امسال ما آشپزخانه خود را به "ترشی مرکزی" تبدیل کردیم و شوید ، نان و کره شیرین و این غذای خوشمزه ، مورد علاقه همه ما و بسیاری دیگر از Maritimers ، لیدی آشبورنام ، درست کردیم.

روش مورد علاقه ما برای خوردن این غذاها با تپه ای خامه ای از سیب زمینی له شده است ، اما تقریباً قوام آنها مانند قوام است بنابراین در مورد برگر یا هات داگ نیز عالی خواهد بود.

{محصول نهایی ، همه بطری و آماده برای خوردن ، منظورم این است که برای شام های زمستانی دور نگه دارید!}

یک لذت دریایی کلاسیک!
نوع دستور العمل: متفرقه


عناصر
  •  
  • 6 خیار بزرگ (با دانه های جدا شده پوست و خرد شده به یک تاس ¼ تا ½ اینچ)
  • ¼ فنجان نمک * {جدول یا درشت ؛ یادداشت را ببینید}
  • 4 فنجان پیاز ، ریز خرد شده
  • 2½ فنجان سرکه
  • 2 فنجان شکر
  • 3 Tbsps. ارد
  • 1 قاشق غذاخوری. خردل خشک
  • 1 قاشق غذاخوری. تومری
  • 1 قاشق چایخوری. دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری. دانه کرفس

دستورالعمل ها


خیار و پیاز را به قطعات کوچک برش داده و در قابلمه بزرگی با هم مخلوط کنید. من از غذاساز برای پیاز استفاده می کنم اما خیار را با دست می برم. {به نظر من خیارها برای خرد کردن در پردازنده خیلی ظریف هستند و ممکن است خیلی سریع تبدیل به لپه شوند}.
به خیار و پیاز نمک اضافه کنید و بگذارید یک شب بماند.
روز بعد نمک را آبکش کرده و آبکشی کنید. مواد باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید ، اطمینان حاصل کنید که ترشی را مرتب هم بزنید. با احتیاط داخل شیشه های استریل داغ بسته بندی کنید. منتظر "پاپ" شوید ، ذخیره کنید و لذت ببرید!
هر شیشه باز را در یخچال قرار دهید.

امیدوارم که این دستورالعمل را امتحان کنید ، این ترشی ها / دلچسب ها کاملاً بی نظیر و کاملاً خوشمزه هستند!
اگر س anyالی دارید ، لطفاً در پرسیدن دریغ نکنید و من تمام تلاشم را می کنم تا به آنها پاسخ دهم.

{10/30/2013} * من دستورالعمل را به روز کرده ام تا گزینه استفاده از نمک درشت (در مقابل نمک خوراکی) را ارائه دهم. دستورالعمل اصلی نمک غذا را می طلبد اما بعضی از مردم خیار شور را خیلی شور می دانستند. من چندین دستورالعمل مشابه را به صورت آنلاین بررسی کردم و از هر دو نمک استفاده شد. بنابراین به نظر می رسد سلیقه شخصی باشد. با این حال ، من فکر می کنم که نمک ترشی درشت شستشو راحت تر باشد ، شاید باعث شود شور ترشی ها کم تر شوند.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی تند مخلوط هندی کرالا


طرز تهیه ترشی تند - خیار راحت خانگی یخچال شبانه آماده در کمتر از 24 ساعت!

  •  زمان آماده سازی 15 دقیقه
  •  زمان پخت 5 دقیقه
  •  کل زمان 15 دقیقه
  •  عملکرد 12 وعده (3 فنجان درست می کند)
  •  کالری 5 کیلوکالری


عناصر

 

  • 1 فنجان (یا تعداد انگشت شماری) شاخه شاخه تازه
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
  • 1/4 فنجان پیاز خرد شده
  • 3 فنجان خیار کوچک خرد شده
  • 1 1/2 فنجان آب
  • 3/4 فنجان سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول (یا عسل)
  • نمک کوشر 1 قاشق غذاخوری
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

 

دستورالعمل ها


شوید ، سیر ، تکه های فلفل قرمز و پیاز را در یک ظرف بزرگ سنگ تراشی قرار دهید. شیشه را به بالا با خیار پر کنید.
در همین حال ، آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را در قابلمه کوچک روی حرارت زیاد قرار دهید. هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. مایع داغ را روی خیارها بریزید. کمی خنک شوید ، سپس آن را روی شیشه قرار دهید و یک شب در یخچال قرار دهید.
یادداشت
نکات جالب: ما در خیارهای کوچک خوش شانس بودیم تا بزرگترها. اطمینان حاصل کنید که خیارهای شما کاملا با مایع پوشانده شده اند. بسته به شیشه و اندازه خیار شما ، دستور غذا ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از 3 فنجان خیار باشد. برای ترشی کم ادویه ، پوسته های فلفل قرمز را کم کنید.
جایگزین های Snappy: به جای شکر ، می توانید از عسل استفاده کنید. به جای یک ظرف بزرگ سنگ تراشی ، می توانید از ظرف بزرگ دیگری استفاده کنید ، اگرچه من پیشنهاد می کنم از پلاستیک استفاده نکنید.
 

 

دستورالعمل ادویه جات ترشی جات ، یک دستورالعمل آسان برای ترشی های تند یک شبه با مواد تشکیل دهنده نه چندان زیاد! نحوه تهیه ترشی شوید یخچالی خانگی یک شبه را بیابید که روز بعد با تلاش بسیار کم آماده است. این ترشی های ساده بسته به سلیقه شخصی شما به راحتی می توانند کم و بیش تند درست شوند.


دستور تهیه ترشی تند امروز برای شما! تا به حال فکر کرده اید که چگونه می توان خیار شور خانگی را بدون کنسرو یا بدون انتظار طولانی برای تبدیل خیار به ترشی درست کرد؟ اگر به شما بگویم که در کمتر از 24 ساعت می توانید خیار شور تند خوشمزه داشته باشید؟ شما عاشق این ترشی های شوید ساده خواهید شد!


دستور تهیه ترشی تند - دستور تهیه ترشی شوید تند خانگی
من خیلی "کنسرو" نیستم. ایکاش بودم. هیچ کس در خانواده واقعا غذای کنسروی ندارد و حالا که پیر شدم به نوعی خودم را از این غذا ترساندم. ایده عدم کنسرو "صحیح" و کشتن همه من را کمی ترساند. هه

بنابراین وقتی من برای اولین بار ترشی یک شبه را امتحان کردم ، می دانستم که برای من هستند. دستور تهیه ترشی خانگی یک شبه چند سال پیش من را به همراه ویدیویی که نشان می دهد ساخت آن آسان است ، بررسی کنید.


چگونه ترشی های تند درست کنیم؟
برای شروع کار با این ترشی های خانگی یک شبه ، چند عدد خیار کوچک ترشی انتخاب کنید. من شخصاً خیارهای لاغر و ریز را که خیلی دانه ندارند ترجیح می دهم. خیارها نیز باید سفت باشند.

در یک ظرف بزرگ مزون (مانند شیشه های کوارتز) ، شوید ، سیر ، پوسته فلفل قرمز و پیاز خرد شده را به ته ظرف اضافه کنید.

تقریباً شیشه را با خیارهای خرد شده پر کنید. آنها را بیش از حد بسته بندی نکنید ، اما تا آنجا که می توانید در شیشه خود قرار دهید.

در یک تابه کوچک آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سپس مایع داغ را با احتیاط درون شیشه روی خیارها بریزید. مطمئن باشید که مایع خیارها و همه چیز را کاملا غرق می کند.

بگذارید مدتی خنک شود ، سپس قسمت بالایی آن را روی شیشه قرار داده و حدود 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید.

من از شکر دانه ریز استفاده کردم اما شما می توانید از عسل هم استفاده کنید. شما می توانید با سایر شیرین کننده ها نیز آزمایش کنید اما من نمی توانم تضمین کنم که آنها چگونه ظاهر می شوند.

برای ترشی شیرین و تند تر ، می توانید شکر یا شیرین کننده بیشتری اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که همه آن در آب و سرکه حل می شود.

 

تا حدی که ادویه باشد ، این ترشی های تند هرچه بیشتر در یخچال باشند ، "داغتر" می شوند. من فکر نمی کردم که آنها واقعاً داغ باشند ، اما آنها قطعاً تند هستند.

اگر در مورد طعم ترشی خیار کمی تردید دارید ، پیشنهاد می کنم برای یک ترشی تند تر و ملایم با حدود 1/2 تا 1 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز شروع کنید.

اگر غذای بسیار تند دوست دارید ، ممکن است بیش از 1 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز بخواهید. با این حال ، من برای اولین بار از پایین شروع می کنم و کار را بالا می کشم.

اگر شیرینی بیشتر مورد علاقه شماست ، این ترشی های شیرین یخچال خانگی را امتحان کنید.

 

این ترشی ها حداقل به 12 ساعت در یخچال نیاز دارند اما 24 ساعت بهتر است. همانطور که گفتم ، هرچه در کوزه باشند کمی تندتر می شوند.

نیازی به تخلیه مایع یا هر چیز دیگری ندارید. من فقط ترشی ها را با هر چیز دیگری در شیشه می گذارم و از s استفاده می کنم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بهترین دستور تهیه ترشی های نیمه ترش که وجود دارد


بهترین دستور تهیه ترشی های نیمه ترش که وجود دارد! طعم این ترشی های خانگی آسان دقیقاً مانند ترشی های کرانچی نیویورک است. برای تهیه این ترشی های خوشمزه هیچ کنسروی لازم نیست ، فقط کافی است آنها را برای چند روز در یخچال بریزید! از آنها بخواهید تا بفهمند چرا اینقدر محبوب هستند!

  • زمان آماده سازی:
  • 5 دقیقه
  • کل زمان
  • 5 دقیقه
عناصر

 

  • ▢ 5 عدد خیار کربی یا هرچقدر تعداد زیادی از آنها را می توانید در ظرف خود جای دهید
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه
  • piecesچند قطعه شوید تازه
  • ▢3 برگ بو
  • ▢6 حبه سیر خرد شده
  • / 1/4 فنجان نمک دریا
  • ▢6 فنجان آب

دانه های گشنیز کامل و دانه های فلفل دلمه ای اضافه کنید تا روی آن اضافه شود


دستورالعمل ها


خیارهای خود را بشویید.
نمک دریا خود را در آب حل کنید.
تمام مواد خشک (گشنیز ، دانه خردل ، دانه های فلفل ، 2 برگ بو) را خرد کنید. اگر دوغاب یا ملات ندارید ، آن را در یک کیسه پلاستیکی بیندازید و از یک وردنه برای خرد کردن آنها استفاده کنید.
خیارها را در ظرف خود قرار دهید.
سیر خرد شده را درون شیشه بریزید ، سپس ادویه ها را چرخ کنید و سپس مخلوط آب نمک را روی آن بریزید. اگر آب دیگری برای شما باقی مانده است ، آن را نادیده بگیرید.
روی آن چند قطعه شوید تازه اضافه کنید.
دانه های گشنیز اضافی ، دانه های فلفل دلمه ای و برگ بو را اضافه کنید.
اطمینان حاصل کنید که خیارهای شما کاملاً در آب پوشانده شده و شیشه را ببندید.
در یخچال قرار دهید. بگذارید حداقل 4 روز قبل از غذا بخورند.
لذت بردن!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خانگی یک شبه

ترشی خانگی یک شبه ، یک دستورالعمل ترشی خانگی آسان و بدون کنسرو و منجر به ترشی شوید ترد و پر از طعم می شود! بهترین دستور تهیه ترشی خانگی که هرکسی می تواند درست کند!

  •  زمان آماده سازی 15 دقیقه
  •  زمان پخت 10 دقیقه
  •  زمان کل 25 دقیقه
  •  عملکرد 3 فنجان
  •  کالری 21 کیلوکالری

 

عناصر
 
  • 1 فنجان (یا یک مشت) شاخه شاخه تازه شوید
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1/4 فنجان پیاز خرد شده
  • 3 فنجان خیار کوچک خرد شده
  • 1 1/2 فنجان آب
  • 3/4 فنجان سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری عسل (یا شکر دانه ریز)
  • نمک کوشر 1 قاشق غذاخوری
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه


دستورالعمل ها


شوید ، سیر و پیاز را در یک ظرف بزرگ سنگ تراشی قرار دهید. شیشه را به بالا با خیار پر کنید.
در همین حال ، آب ، سرکه ، عسل ، نمک و فلفل را در قابلمه کوچک روی حرارت زیاد قرار دهید. هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. مایع داغ را روی خیارها بریزید. کمی خنک شوید ، سپس آن را روی شیشه قرار دهید و قبل از سرو آن را در یخچال قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید.


یادداشت
نکات جالب: ما در خیارهای کوچک خوش شانس بودیم تا بزرگترها. اطمینان حاصل کنید که خیارهای شما کاملا با مایع پوشانده شده اند. بسته به شیشه و اندازه خیار شما ، دستور غذا ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از 3 فنجان خیار باشد.
جایگزین های Snappy: به جای عسل ، می توانید از شکر دانه ریز استفاده کنید. به جای یک ظرف بزرگ سنگ تراشی ، می توانید از ظرف بزرگ دیگری استفاده کنید ، اگرچه من پیشنهاد می کنم از پلاستیک استفاده نکنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی انگور فرنگی ستاره یا دستور هارفی آچار

ترشی انگور فرنگی ستاره یا دستور هارفی آچار - یک دستور العمل آسان ترشی انگور فرنگی استار که به نور خورشید و خشک شدن در مقابل نور خورشید نیاز ندارد.

ترشی انگور فرنگی ستاره


هر تابستان ، من این ترشی انبه پنجابی درست می کنم. این بار مثل تابستان ها ترشی انبه درست نکردم ، گاهی باران می بارد و ابری می شود. نمی خواستم شانس بیاورم. به طرز عجیبی رسماً فصل موسم آن اینجاست و باران نمی بارد. من این ترشی انگور فرنگی استار درست کردم چون نمی خواستم به خورشید که در آن زمان غیر قابل پیش بینی بود اعتماد کنم.

در این دستورالعمل ترشی ستاره انگور فرنگی انگور ، جدا از اینکه روغن را با ادویه جات ترش کنید ، غذای دیگری وجود ندارد. من ترشی را به مدت 7 روز در یک مکان خشک در پیشخوان آشپزخانه ام در دمای اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شوید که از یک بطری یا شیشه شیشه استریل شده برای ترشی استفاده می کنید. در حین ذخیره سازی ترشی ، مربا ، سس یا کدو ، من همیشه شیشه ها را استریل می کنم.

برای تهیه این ترشی به سبک کرالا ، من در یکی از کتابهای آشپزی که دارم ، یک دستور غذا را ذکر کردم. نسبت ها را بسیار تغییر داد. نتیجه این کار یک ترشی مزه دار و ادویه دار بود. مقدار روغن و نمک اضافه شده در ترشی به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی کمک می کند و اجازه نمی دهد ترشی خراب شود. همین روش ترشی و دستورالعمل را می توان با آمل یا انگور فرنگی هندی نیز تهیه کرد. این ترشی حدود 6 ماه خوب باقی می ماند و عملکرد آن حدود 500 گرم است.

ترشی انگور فرنگی ستاره ای را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. این واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتی برنج کاملاً مطابقت دارد. این ترشی را می توانید با برنج بخارپز شده و با کمی غزه یا روغن سرو کنید.

اگر به دنبال گزینه Pickle reCIpes بیشتر هستید ، بررسی کنید:

  • ترشی آملا
  • ترشی فلفل سبز
  • دستور تهیه ترشی فلفل قرمز
  • ترشی لیمو
     

عناصر

 

  • مواد اصلی برای ترشی گل انگور استار
  • .400 گرم انگور فرنگی انگور
  • ▢¼ فنجان پودر چیلی قرمز (پودر مرغ لال)
  • ▢1 قاشق چای خوری پودر زردچوبه (هالدی)
  • ▢½ فنجان نمک سنگ (خوراکی و غذایی) (sendha namak) یا در صورت لزوم اضافه کنید
  • برای ترشی خیار تمشک ستاره ای
  • ▢½ فنجان + 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد (til ka tel) - یکی هند و نه آسیای شرقی
  • ▢1 قاشق چای خوری دانه خردل (ری)
  • p1 قاشق چای خوری متی کی دان (دانه شنبلیله)
  • ▢ 1 قاشق چایخوری آسافوتیدا (hing)

حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

ابتدا انگور فرنگی ستاره ای را در آب بشویید. آنها را با یک دستمال آشپزخانه خشک کنید. نباید اثری از رطوبت باشد.
آنها را در یک کاسه بزرگ ببرید. پودر چیلی قرمز ، پودر زردچوبه و سنگ نمک را اضافه کنید. خیلی خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر ابتدا روغن کنجد را گرم کنید.

سپس دانه خردل و دانه شنبلیله را اضافه کرده و اجازه دهید تا پراکنده شود.
سپس آسافوتیدا را اضافه کنید. شعله را هم بزنید و خاموش کنید.
بگذارید روغن کاملاً خنک شود و سپس آن را روی انگور فرنگی های انگور فرنگی ریخته شده با ادویه ها بریزید. خیلی خوب مخلوط کنید.
ترشی را در یک ظرف استریل شده قاشق بزنید.
محکم با درب بسته و ترشی را به مدت 7 روز در گوشه خشک آشپزخانه خود نگه دارید.
بعد از هر 2 تا 3 روز ، یک بطری یا شیشه ترشی را با یک قاشق خشک تمیز خوب تکان دهید یا هم بزنید.
ترشی انگور فرنگی ستاره پس از 7 روز آماده خواهد شد.
پس از آماده شدن ترشی ، آن را در یخچال یا در دمای اتاق نگه دارید.
در آب و هوای سرد می توانید در خارج از منزل نگه دارید. در آب و هوای گرم و مرطوب ، آن را در یخچال نگه دارید. ترشی انگور فرنگی ستاره ای را با هر وعده غذایی هندی به دلخواه خود میل کنید.
فیلم های ما را دوست دارید؟ سپس برای دریافت آخرین به روزرسانی های Recipe Video ، ما را در یوتیوب دنبال کرده و مشترک شوید.

این دستور را امتحان کرده اید؟
اگر دستورالعمل را درست کرده اید و آن را دوست دارید ، پیوند دستور العمل را در فیس بوک ، توییتر و پینترست به اشتراک بگذارید. برای instagram به ذکرdassanasvegrecipes و برچسب #dassanasvegrecipes!
کلیه مطالب و عکس های ما از حق چاپ محفوظ است. لطفا کپی نکنید به عنوان یک وبلاگ نویس ، اگر می خواهید این دستورالعمل را تطبیق دهید یا یک ویدیوی YouTube بسازید ، لطفاً دستور العمل را با کلمات خود بنویسید و یک لینک قابل کلیک به دستور العمل موجود در این آدرس اینترنتی بدهید.

 

طرز تهیه دستور تهیه ترشی انگور فرنگی ستاره دار


1. ابتدا انگور فرنگی را بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. نباید اثری از رطوبت باشد. اندازه اینها کوچک است و به طرز لذیذی ترش هستند. این انگور فرنگی های ستاره ای به نام arai nellikai نیز شناخته می شوند. من دانه ها را حذف نکردم زیرا این دانه ها خیلی کوچک بودند اگر از تنوع بیشتری استفاده می کنید ، دانه ها را خرد کرده و جدا کنید. در صورت وجود ، کناره هایی که کبود شده اند را برش دهید.

شستن انگور فرنگی برای دستور تهیه ترشی انگور فرنگی
2. انگور فرنگی را در یک کاسه بزرگ بریزید. پودر چیلی قرمز ، پودر زردچوبه و نمک سنگ را اضافه کنید.

نمک برای ترشی انگور فرنگی انگور فرنگی
3. مخلوط کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

یک ترشی فوری 15 دقیقه ای به سبک کرالا

Nurukku Manga Achar همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام. این یک ترشی فوری 15 دقیقه ای به سبک کرالا است که در طول جشنواره ها و جشن ها برای سدیا درست می شود. این دستور از مادرم تهیه می شود و معمولاً در محل ما بود.


در مالایایی کلمه "Sadhya" به معنی ضیافتی است که در آن ضیافت گیاهخواری از غذاهای مختلف درست می شود و روی برگ درخت چنار سرو می شود.


 روی نام: به زبان مالایالامی

‘Nurukku‘ به معنی قطعات خرد شده یا خرد شده کوچک است
‘Manga‘ مخفف mango و
‘Achar‘ به معنی ترشی است.
2. مواد لازم: ترشی با انبه خرد شده خرد نشده ، دانه خردل ، برگ کاری و برخی از پودرهای ادویه تهیه می شود. این ترشی به نور خورشید یا فرآیند پخت و پز زیادی نیاز ندارد.

3. زمان لازم: بهترین قسمت از این دستور تهیه ترشی این است که می توان در کمتر از 15 دقیقه درست کرد.

4. On Weight: در قالب عکس گام به گام ، من از 4 انبه سبز کوچک استفاده کرده ام که با هم 300 گرم وزن داشتند. در این ویدئو ، من از یک انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراین وقتی آنها را خرد می کنید ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده دریافت کنید.

5. مقیاس بندی: همچنین می توانید با دو برابر کردن مواد ذکر شده در کارت دستورالعمل زیر ، مقدار دستور را به راحتی افزایش دهید. من شخصاً این ترشی را دوست دارم زیرا به سرعت درست می شود و می توان آن را به مقدار کم تهیه کرد.

چند دستورالعمل شگفت انگیز ترشی هندی:
  • ترشی انبه
  • گجراتی متیا کری
  • انبه آواکایا
  • ترشی لیمو
  • ترشی چیلی سبز
  • لعل میرچ کا آچار

ارائه پیشنهادات و ذخیره سازی:

شما می توانید Nurukku Manga Achar را به عنوان یک غذای فرعی در وعده های غذایی Sadya یا با هر وعده غذایی هند جنوبی سرو کنید. همچنین می توانید این ترشی را با برنج دال یا کشک یا دال خیچدی یا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو کنید.

ترشی ها به عنوان چاشنی یا غذای جانبی همراه با برنج ، سبزیجات یا پولائو عالی هستند. در واقع برخی از مردم حتی دوست دارند ترشی را با روتی ، متی تپلا و پاراتا میل کنند.

این ترشی را می توان هر روز در فصل انبه تهیه کرد. در دمای اتاق ، این مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهیه ترشی مستقیماً در یخچال نگهداری کنید ، حدوداً یک هفته دوام می آورد.

طرز تهیه Nurukku Manga Achar


1. تمام مواد را آماده نگه دارید. من ترجیح می دهم همه چیز را راحت نگه دارم ، زیرا این روند پخت را تسریع می کند.

ادویه جات که در بشقاب نگهداری می شوند
2. 4 ریز (300 گرم) بشویید و سپس آنها را با حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید. هیچ اثری از رطوبت روی آنها نباشد. در ویدئوی بالا ، من از 1 انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. در حالی که در عکس های گام به گام ، من از 4 انبه کوچک استفاده کرده ام و در مجموع 300 گرم وزن دارند.

انبه سبز که در یک سینی نگهداری می شود
3. پوست آنها را پوست بگیرید. این مرحله اختیاری است.

انبه نارس سبز پوست کنده و خرد شده
4. آنها را به قطعات یا مکعب های کوچک لقمه خرد کنید. خرد کردن کمی سخت است ، بنابراین از یک چاقوی خوب استفاده کنید و مراقب دستان خود باشید. آنها را در یک کاسه مخلوط یا یک ظرف پهن قرار دهید. بعد از خرد کردن ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده بدست آورید.

انبه بیشتر در مکعب های کوچک خرد شده و در یک صفحه سفید نگهداری می شود
5. 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه ، 3 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز کشمیری و 1 قاشق چایخوری نمک را روی مکعب های خرد شده بپاشید. در صورت تمایل می توانید پودر چیلی قرمز کشمیری را برای ادویه کمتری کاهش دهید.

ادویه جات ترشی جات ، نمک اضافه شده به مکعب های خرد شده انبه
6. همه چیز را با قاشق به خوبی مخلوط کنید.

ادویه و نمک با مکعب انبه مخلوط می شود
7. ماسالا باید مکعب ها را به خوبی بپوشاند. انبه های روکش دار ماسالا را در یک کاسه ضد حرارت بردارید.

مخلوط انبه به طور مساوی مخلوط شده در یک کاسه شیشه ای ضد حرارت گرفته شده است
خوی برای ترشی

8- 4 قاشق غذاخوری روغن کنجد (روغن جینجلی - تهیه شده با دانه کنجد خام) را در یک ظرف کوچک یا کادای گرم کنید. همچنین می توانید از روغن خردل یا روغن آفتابگردان استفاده کنید.

روغن کنجد در یک ظرف کوچک استیل گرم می شود.
9. 2 قاشق چایخوری دانه خردل ، 1 قاشق چایخوری دانه شنبلیله و sp قاشق چایخوری آسافوتیادا اضافه کنید.

دانه خردل ، دانه شنبلیله و آسفوئتیدا به روغن داغ افزوده می شود
10. هنگامی که آنها شروع به ترک خوردن کردند ، 8 تا 10 برگ کاری اضافه کنید. 1 تا ثانیه سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

برگ های کاری به روغن اضافه شده است.
11. این مخلوط گرم یا گرم روغن را روی انبه های مخلوط ماسالا بریزید.

مخلوط روغن داغ و ادویه جات در مکعب انبه در کاسه شیشه ضد حرارت اضافه می شود.
12. همه چیز را با قاشق خیلی خوب مخلوط کنید.

خوب مخلوط کنید
13. بگذارید ترشی خنک شود و در یک بطری شیشه ای تمیز و استریل شده نگهداری شود. ترشی آماده است. این ترشی را به عنوان یک چاشنی در کنار وعده غذایی مورد علاقه خود مانند برنج کشک یا برنج خیچدی یا سمبر یا سبزیجات پولیو یا بریانی سبزیجات سرو کنید. ترشی را برای استفاده بعدی در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور تهیه ترشی وگان از انگور فرنگی هندی

دستور تهیه ترشی آملا با عکس گام به گام - دستورالعمل تند و خوشمزه آملا آواکایا به سبک آندرا. این ترشی وگان از انگور فرنگی هندی تهیه می شود که در هندی به آن amla نیز گفته می شود.

ترشی آملا ، دستور تهیه آملا آواکایا
در youtube چند فیلم برای تهیه amla avakaya دیده بودم. بعداً با استفاده از ترکیبات خودم و با در نظر گرفتن چند مرحله دیگر ، ترشی درست کردم.


نتیجه یک ترشی ادویه دار با طعم ترش آملا بود که با طعم های روستایی دانه خردل و روغن کنجد ترکیب می شود.

این ترشی آملا آنقدر خوب بود که زود تمام شد. ما قبلاً آن را با پاراتاها و وعده های غذایی روزمره خود می خوردیم.

 

نکاتی برای تهیه ترشی انگور فرنگی هندی


برای تهیه این ترشی به نور خورشید نیازی ندارید.
این ترشی آملا بیشتر در سمت ادویه دار است ، بنابراین اگر ترشی تند کمتری دارید می توانید پودر فلفل قرمز قرمز کمتری اضافه کنید.
همچنین من هنگام تهیه ترشی از مقدار خوبی روغن استفاده می کنم ، به طوری که ترشی برای مدت طولانی باقی می ماند. اگر می خواهید می توانید روغن کمتری اضافه کنید.
به جای روغن کنجد می توان از روغن بادام زمینی یا روغن آفتابگردان استفاده کرد.
دستور العمل یک گروه کوچک ترشی درست می کند و خیلی خوب با برنج دال ، برنج کشک و برنج سامبار مطابقت دارد. در واقع ، شما حتی می توانید ترشی را با برنج بخارپز مخلوط کرده و میل کنید.

 

طرز تهیه ترشی آملا

 

  • 1. ابتدا آملا را به خوبی در آب بشویید. سپس آنها را با حوله تمیز آشپزخانه خشک کنید. یا می توانید آنها را روی یک دستمال نخی یا بشقاب پهن کرده و بگذارید به طور طبیعی خشک شوند. هیچ اثری از آب و رطوبت روی آملا وجود نداشته باشد.
  • 2. سپس در یک چرخ ، 2 قاشق غذاخوری دانه خردل و ¼ قاشق چای خوری دانه شنبلیله اضافه کنید.
  • دانه خردل برای ترشی آملا
  • 3. خرد کنید تا پودر نیمه ریز شود. کنار بگذارید
  • پودر خردل برای amla avakaya
  • آشپزی املا
  • 4. آمله را خرد کرده و دانه ها را خارج کنید. خرد کردن املا زمان بر است. اگر اندازه آملا کوچک باشد ، می توانید آنها را کامل نگه دارید. من آنها را خرد کردم زیرا نمی خواهم وقتی دانه ها خورده شوند ، در دهان بریزند.
  •  
  •  
  • 5. یک روغن فنجان کنجد (روغن جینجلی) را در کادای یا تابه گرم کنید.
  • دستور تهیه ترشی آملا
  •  
  • 6. تکه های آمله خرد شده را اضافه کنید.
  •  
  • 7. خوب مخلوط کنید.
  •  
  • 8. ظرف را بپوشانید و اجازه دهید قطعات آملا در روغن بپزند. در این بین بررسی کنید.
  •  
  • 9. نیازی نیست که قطعات آملا را تا طلایی بپزید. باید پخته شوند تا نرم شوند. چاقو را از چند قطعه بلغزانید و باید به راحتی بلغزانید. این پخت و پز روی شعله متوسط ​​و کم حدود 6 تا 7 دقیقه طول می کشد.
  •  
  • 10. پس از پخت قطعات آملا ، شعله را خاموش کنید. 2 تا 3 حبه سیر متوسط ​​(خرد شده) اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط گرم شود. حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و بگذارید قطعات آملا فقط در ظرف باشند.
  •  
  • 11. سپس 3 قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز ، 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه ، 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری نمک و دانه خردل خرد شده + پودر شنبلیله اضافه کنید. ابتدا 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. خیلی خوب مخلوط کنید. اگر نمک کمتری داشت ، نمک بیشتری اضافه کنید. اگر مزه ترشی شور تر باشد ، خوب مثل زمان بلوغ ، مزه شور اضافی آن از بین می رود.
  • 12. خیلی خوب مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط خنک شود.
  •  
  • 13. حالا 1 قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید.
  •  
  • 14. دوباره مخلوط کنید.
  •  
  • 15. ترشی را در یک ظرف شیشه استریل و تمیز قاشق بریزید. با درپوش آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
  •  
  • 16. اکنون Now فنجان روغن را در یک تابه کوچک یا تادکا گرم کنید. این مرحله اختیاری است و می توان از آن چشم پوشی کرد.
  •  
  • 17. شعله را کم نگه دارید و ¼ قاشق چای خوری آسافوتیادا اضافه کنید.
  •  
  • 18- خوب مخلوط کرده و سپس شعله را خاموش کنید. بگذارید این روغن خنک شود
  •  
  • 19. سپس این روغن را در ظرف خیارشور بریزید.
  •  
  • 20. مقداری روغن در بالا شناور می شود و خوب است. شیشه را با درپوش بپوشانید و اجازه دهید ترشی 3 تا 4 روز بالغ شود. در جای خشک نگهداری شود.
  •  
  • 21. ترشی آملا را با وعده غذایی روزمره خود سرو کنید. بعد از شروع استفاده از ترشی ، آن را در یخچال قرار دهید.


  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دستور تهیه ترشی لیمو فوق العاده آسان

    این دستور تهیه ترشی لیمو فوق العاده آسان و بدون روغن ، روشن ترین و چاشنی چاشنی را برای لذت بردن از غذاهای هندی مورد علاقه شما ایجاد می کند. ترشی لیمویی خانگی ادویه دار (یا ترشی آهک) فقط شامل 4 ماده ساده است و به طور طبیعی کم چرب ، فاقد گلوتن و گیاهخوار است. دستورالعمل های گام به گام ما را با عکس دنبال کنید تا اکنون دسته ای بسازید که فقط در عرض چند روز آماده لذت بردن است!

    ترشی لیمو در یک ظرف شیشه ای روی تخته آبی


    این دستور تهیه ترشی آهک خانوادگی برای تهیه یک چاشنی ادویه ای و کاملاً ترش کاملاً امتحان شده و تقریباً از هر وعده غذایی هندی تعریف می کند.


    این یک عطر و طعم عالی به میز اضافه می کند ، و اگرچه تهیه آن بدون زحمت انجام می شود اما یک طرف مورد استقبال است که برای مهمانان واقعاً چشمگیر به نظر می رسد.

    دستور تهیه ترشی لیمو خانگی من به فرآیند ترشی 4 تا 5 روز در زیر نور آفتاب نیاز دارد ، اما قول می دهم تهیه آن بسیار آسان است و ارزش هر دقیقه را دارد.

     

     

    لیمو یا آهک
    معمولاً در بسیاری از دستورالعمل های ترشی هند می توان لیمو و آهک را برای یکدیگر عوض کرد. در مورد این ترشی هم همینطور است.

    لیمو: لیموهای تازه ، رسیده و پوست نازک در اینجا بهترین هستند. لیموهایی که پوست ضخیمی دارند می توانند ترشی را تلخ کنند و نرم شدن آن زمان بیشتری می برد. می توانید هر اندازه لیمو داشته باشید. اما آنها باید آبدار و خشک و پژمرده نباشند. بنابراین از لیمو تازه استفاده کنید. از لیموهایی که از بیرون قهوه ای یا بی رنگ شده اند استفاده نکنید.
    آهک: ما همیشه این ترشی را با لیمو درست می کنیم. حتی می توانید با آهک درست کنید. اگر لیموترش نرم نمی شود ، بگذارید ترشی چند روز بیشتر در زیر نور آفتاب بالغ شود. اگر از آهک استفاده می کنید ، اندازه گیری وزن 250 گرم را انجام دهید.


    ادویه جات ترشیجات


    در این دستورالعمل ترشی لیمو ادویه ها کم است ، تقریباً دو مورد - دانه های کاروم و پودر چیلی قرمز با چاشنی مقداری نمک.

    دانه های carom: ماده اصلی ادویه در این دستورالعمل دانه های carom است (به هندی ajwain). این دانه های کوچک به رنگ قهوه ای روشن و دارای رایحه آویشن مانند با طعمی تند و تیز هستند. دانه های کاروم برای هضم غذا عالی هستند. این ادویه با هیچ ادویه دیگری قابل تعویض نیست. اگر در خارج از هند زندگی می کنید به راحتی می توانید دانه های کاروم را به صورت آنلاین در یک فروشگاه مواد غذایی هند خریداری کنید.

    پودر چیلی قرمز: برای افزودن کمی گرما از پودر چیلی قرمز استفاده می شود. پودر فلفل قرمز ، که ما در غذاهای هندی استفاده می کنیم ، به سادگی پنیرهای قرمز خشک شده است. این پودر چیلی مکزیکی نیست که دارای پونه کوهی یا زیره باشد. فلفل دلمه یا پاپریکا جایگزین خوبی است. فلفل قرمز دودی نیز طعم عالی خواهد داشت.
    نمک: هر نوع نمک خوراکی خوب کار می کند. نمک دریایی ، نمک کوشر ، نمک صورتی هیمالیا ، غذای سبک و نمک سنگ خوراکی همه می توانند استفاده شوند. اگر می خواهید از نمک سیاه استفاده کنید ، پس از آن در ترکیب با مقداری نمک دیگر استفاده کنید. به یاد داشته باشید که وقتی ترشی را برای خشک شدن در آفتاب نگه دارید مقداری نمک به آن اضافه کنید. افزودن نمک از خراب شدن ترشی در بالا جلوگیری می کند.
    به خواندن ادامه دهید تا بیاموزید که چگونه ترشی لیموترش را از ابتدا و بدون روغن و پخت و پز تهیه کنید.

     

    راهنمای گام به گام طرز تهیه ترشی لیمو


    مرحله 1 - لیموها را آماده کنید
    1. ابتدا 6 یا 7 عدد لیمو متوسط ​​یا 7 یا 8 لیمو (250 گرم یا تقریباً نیم پوند) را با آب بشویید و خشک کنید و یا حوله خشک کنید.

    توجه: قبل از شروع کار ، اطمینان حاصل کنید که صفحه برش ، فضای کار و دست های شما بسیار تمیز و خوب خشک شده اند. با این کار اطمینان حاصل خواهید کرد که شیشه ترشی لیمو را در طی مراحل ترشی آلوده نکنید.


    لیمو های زرد تازه را بشویید و خشک کنید روی یک دستمال آشپزخانه
    2. پس از خشک شدن لیمو ، هر بار یک لیمو را برداشته و چهار برش برش دهید در حالی که مراقب هستید میوه کامل بماند (مانند تصویر زیر). کاملاً برش نزنید!

    برش لیمو

    3. مقداری آبغوره را فشار دهید - حدود ¼ تا po قاشق چای خوری از هر قطعه لیمو در یک کاسه. لیموها را زیاد فشرده نکنید - می خواهید شکل و سیری آنها حفظ شود.

    ظرف آبلیمو را کنار بگذارید تا بعداً استفاده شود. افزودن مقداری آبلیمو به حفظ ترشی کمک می کند.

    اگر وقتی آب را فشار دادید ، دانه ها ریختند ، آنها را با یک قاشق کوچک برداشته و دور بریزید. اگر دانه ها در لیمو باقی بمانند ، بگذارید بمانند. نیازی به حذف آنها نیست.

    لیمو فشرده می شود تا مقداری آب در یک کاسه زرد رنگ بگیرید

    4. در یک بشقاب یا کاسه دیگر ، 1 قاشق غذاخوری دانه های کاروم (اجوان) ، ½ قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز یا فلفل قرمز ، و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

    دانه های کاروم ، پودر چیلی قرمز و نمک در یک صفحه سفید کوچک
    5. خیلی خوب مخلوط کنید.

    ادویه و نمک خوب مخلوط شده و ترشی لیمو یا ترشی آهک درست می شود

    6. از انگشتان خود یا یک قاشق کوچک برای پر کردن و داخل قسمت داخلی هر لیمو با مخلوط ادویه استفاده کنید.

    بعد از اتمام پر کردن لیموها ، مقداری ادویه باقی می ماند. این ترکیب ادویه را رزرو کنید زیرا بعداً از آنها استفاده خواهیم کرد.

    مخلوط ادویه و نمک که داخل یک لیمو تقریباً برش خورده پر شده است
    مرحله 2 - لیموها را در یک ظرف قرار دهید



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)