چپلی کباب
مواد مورد ضرورت
گوشت کوفته یک کیلو
پیاز سه دانه
کچالو دو دانه
مرچ سیاه یک قاشق چای خوری
مرچ سرخ تند یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
گشنیز و نعناع چند برگ از هر کدام
سیر شش حبه
طرز تهیه
گوشت کوفته را با پیاز و کچالوی رنده شده / گشنیز / نعناع /سیر و مرچ تازه و بقیه ادویه ها را همراه با یک کمی آرد و یا دو دانه نان تست خوب مخلوط نماید و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد یا بیضوی درست کنید و در روغن کم سرخ کنید
سعی کنید در کرایی روغن کم باشد تا گوشت خود را جمع نکند
بعد از سرخ کردن می توانید به نوع دلخواه خود تان با ترکاری و لیمو تزیین نماید
دولمه نان باگت
مواد مورد ضرورت
دو دانه نان
دو دانه تخم مرغ
پیاز سرخ شده
رب بادنجان رومی
گوشت قیمه 200 گرام
پنیر پیتزا
طرز تهیه
گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم
نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید
نارنج پلو
موادمورد ضرورت
پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه
خلال بادام پوست شده
خلال پسته پوست شده
برنج نیم کیلو
روغن نیم گیلاس
زعفران
طرز تهیه
برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید
خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .