بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

لوبیا چیتی در رول با خمیر یوفکا

کنسرو لوبیا چیتی + پیاز +سیر + گوجه فرنگی +فلفل دلمه ای ریز شده و تفت خورده +کمی پنیر فتا یا نوع دیگه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی گردویی با خمیر یوفکا

1 فنجان گردوی ریز خورد شده

نصف فنجان شکر

1 ق چ دارچین

1 ق غ پوست پرتقال تازه رنده شده

ربع ق چ پودر میخک

8 ورق خمیر یوفکا 20 در 35

50 گرم کره آب شده

سس شکلات برای تزیین

یک ورق خمیر ررو پهن میکنیم. روی خمیر رو با کره آب شده چرب می کنیم یک لایه دیگه خمیر بعد یک چهارم مخلوط گردو و شکرو پوست پرتقال و دارچین و میخک رو روی خمیر پخش می کنیم.

خمیر رو به صورت 6 مثلث می بریم و مثلث ها رو از طرف باریکشون لوله می کنیم. روی رول ها کمی شکر و سس شکلات می ریزیم.

در ظرف چرب شده به فاصله می چینیم 20 دقیقه در فر با حرارت 350 فارنهایت .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خمیر یوفکا

راستش یکی از دوستان قدیمی از من دستور با خمیر یوفکا خواسته بود.

یه کم درگیر پیدا کردن دستورهای متفاوت بودم! این متفاوت بودن منو کشته!!!

خوب من خودم قبلا" با پنیر فتا و سبزیجات خشک معطر درست کردم.

با پنیر و اسفناج هم که دیگه جزو اولین دستورهاییه که همه می دونن.

من یکی دوتا دستور پیداکردم علی الحساب می نویسم باز هم می گردم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پاته قارچ و ترخون

  • 50 گرم کره
  • 2 عدد پیاز کوچکریز خورد شده
  • 1 عدد تره فرنگی ریز خورد شده
  • 2 پر سیر له شده
  • 200 گرم قارچ خورد شده
  • 2 ق چایخوری دانه خردل ( یا سس خردل)
  • 2 ق غ ماست خامه ای
  • 4 ق غ ترخون خوردشده

پیاز و تره فرنگی و سیر را در کره تفت می دهیم.قارچ را اضافه میکنیم با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آبش کشیده شود. خردل و ماست را اضافه میکنیم 2 دقیقه روی خرارت . بعد شعله گاز را خاموش می کنیم و ترخون را اضافه می کنیم.

می تونیم روی نان تست در فر بگذاریم یا در ظرف کنار نان و چیپس .




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پلوی گل کلم و نخود

پیاز ها را به صورت لایه های نازک خورد کرده کمی در روغن تفت میدیم.

نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کرده و سیرو زنجبیل رو اضافه می کنیم و سرخ میکنیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

گل کلم و نخودها رو اضافه می کنیم و با ادویه ها خوب مخلوط میکنیم و کمی تفت میدیم.

2 لیوان بزرگ آب مرغ رو اضافه می کنیم کاملا" مخلوط میکنیم و درش را میبندیم تا دم بکشد.

موقع کشیدن گشنیزهای خورد شده را لابلای پلو ریخته و بادام های بوداده را روی پلو می ریزیم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

والک پلو با میگو

والک یکی از سبزی های پر خاصیته که برای مدت کوتاهی در بهار تو بازار پیدا می شه.

من چند سال پیش 1 کیلو والک خریدم و طبق عادت تو اینترنت سرچ کردم تا دستورغذا پیدا کنم.

در نهایت خودم با روش زیر پختم که خیلی مقبول خانواده افتاد!

اولا" اینکه والک بسیار لطیفه و با کمی حرارت آب میشه .

در مورد پاک کردن والک من اولین بار چون مطمئن نبودم ریشه هاش رو که مثل پیازچه ست و بویی شبیه موسیر داره نریختم توی غذا ولی دفعات بعد همه ی قسمت های سبزی رو ریختم و خوب بود.

مواد من کاملا" تقریبی و تجربی است:

نیم کیلو والک

4 پیمانه برنج

نیم کیلو میگوی پاک شده

2 قاشق پیاز داغ

1 قاشق مرباخوری زردچوبه

قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری زعفران سابیده

50 گرم کره

 نکته: این پلو رو با گوشت قلقلی هم میشه پخت

پیاز داغ را با کمی روغن گرم میکنیم و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم بعد میگوها را که قبلا" خوب شسته و در آبکش ریخته ایم به پیاز داغ اضافه می کنیم بهتر است حرارت زیاد باشد تا میگوها آب نیندازد. وقتی  میگوها سفید شد (حدود 5 دقیقه) رب را به میگو اضافه می کنیم نصف استکان آب روی میگوها میریزیم با حرارت متوسط 5 دقیقه دیگر بماند.

در این مدت والک ها را همراه کره در قابلمه ی دیگری روی حرارت می گذاریم حدود 5 دقیقه تفت میدهیم بعد زعفران را که در آب حل کرده ایم به والک اضافه می کنیم.

 برنج را با آب و نمک و کمی روغن به صورت کته در پلوپز یا روی گاز بار میگذاریم تا آب آن تمام و برنج نرم شود.

در نهایت والکها و میگوها را لا به لای برنج ریخته و دم می اندازیم.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوتلا ( شکلات فندقی)

2 فنجان فندق بدون پوست ( حدود 280 گرم)

ربع فنجان شکر

نیم کیلو شکلات کم شیرینی

نصف فنجان کره نرم ( در دمای اتاق)

1 فنجان خامه

2 قاشق سوپخوری نمک


فندق ها را در سینی فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا قهوه ای شوند بعد می گذاریم تا سرد شود.

فندق ها را با شکر در غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم.

شکلات را در ظرفی ریخته روی بخار آب قرار میدهیم تا آب شود.

از روی حرارت برداشته کره را با شکلات مخلوط می کنیم.

خامه و خمیر فندق را با شکلات مخلوط می کنیم خوب هم می زنیم.

داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پن کیک

اول اینکه پن کیک یکی از اولین خوراکی هایی بوده که از خاله عزیزم یاد گرفتم درست کنم:

مخلوط ۱ تخم مرغ +۱ قاشق غذاخوری پر  آرد + نوک ق چ نمک + و نصف استکان شیر . در تابه ی کاملا" نچسب که یک قاشق کره توش داغ و آب شده میریزیم. وقتی زیرش سفت شد و پخت پن کیک رو برمی گردونیم مدت پختش به ۱۰ دقیقه هم نمی رسه. ما از بچگی با عسل می خوردیم. ولی بچه های الان از جمله دختر خودم با نوتلا هم خیلی دوست دارن !! ضمنا" اخیرا" کمی وانیل هم توش میریزم. بعضیا بیکینگ پودر توش میریزن که من دوست ندارم خیلی پف کنه و نمیریزم.

این دستور شاید خیلی ساده باشه ولی اینجا نوشتم چون برای دستورهای دیگه حتما" لازم میشه.

ضمنا" پن کیک رو باید داغ و تازه مصرف کرد. این دستوری که من استفاده می کنم وقتی بمونه لاستیکی میشه و جالب نیست.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خمیر فلفل قرمز

دانه ها و قسمت های داخلی فلفل را دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم.

وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فلفل گردویی Cevizli Biber

 
  • ۲ ق غ خمیر فلفل قرمز (طبق دستور خمیر فلفل قرمز
  • ۳ ق غ گردوی ریز خورد شده یا چرخ شده 
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۱ پر سیر
  • ۱ ق چ پودر زیره
  • ۱ ورق نان تست
  • نمک 
  •  ۱ ق غ روغن زیتون

    سیر و پیاز را رنده کرده .نان تست را در مقداری آب خیس کرده با بقیه مواد در غذاساز یا میکسر کاملا" مخلوط می کنیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)