مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

مربای سیب با بادام

مربای سیب با بادام

مواد مورد ضرورت

یک گیلاس بوره

یک گیلاس آب

دو دانه سیب

یک گیلاس بادام پوست شده

زعفران یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

بوره و آب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید بعد زعفران را به آن اضافه کنید

بگذارید رنگ زعفران خوب باز شود بعد سیب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ریزه ریزه کنید و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگیرید و آنها را از وسط نیم کنید و با سیب ها یکجا داخل شیره ای آماده بریزید و نگذارید بیشتر از سه دقیقه بجوشد چون سیب ها زیاد نرم می شود وقتی سرد شد داخل ظرف  شیشه ای بریزید و مدت طولانی در یخچال نگهدارید  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سمبوسه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آش



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوا با آرد و آرد برنج



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین میز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوای خرما

 

حلوای خرما

 

 یک گیلاس آرد

چهار مغز نیم گیلاس خرما بدون هسته نیم کیلو مسکه نیم کیلاس زعفران به مقدار ضرورت گلاب نیم گیلاس پسته و بادام به مقدار دلخواه طرز تهیه ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نماید    

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوا برنج

 

حلوا برنج

 برنج میده   دو گیلاس

بوره  یک ونیم گیلاس

مسکه دو صد گرام

آب     چهار   گیلاس

هل یک قاشق چای خوری

زعفران دو قاشق چای خوری

گلاب سه قاشق نان خوری

ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید  

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین سلاد

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزیین میز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چپلی کباب

چپلی کباب

مواد مورد ضرورت

گوشت کوفته یک کیلو

پیاز  سه دانه

کچالو دو دانه

مرچ سیاه یک قاشق چای خوری

مرچ سرخ تند یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

گشنیز و نعناع  چند برگ از هر کدام

سیر شش حبه  

طرز تهیه

گوشت کوفته را با پیاز و کچالوی رنده شده / گشنیز / نعناع /سیر و مرچ تازه و بقیه ادویه ها را  همراه با یک کمی آرد و یا دو دانه نان تست خوب مخلوط نماید و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد یا بیضوی درست کنید و در روغن کم سرخ کنید

سعی کنید در کرایی روغن کم باشد تا گوشت خود را جمع نکند

بعد از سرخ کردن می توانید به نوع دلخواه خود تان با ترکاری و لیمو تزیین نماید    

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۱۸:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)