بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

باقلی پلو

 

 

باقلی پلو

 

 

باقلی پلو

مواد مورد ضرورت

چهار گیلاس برنج

روغن نیم گیلاس

دوگیلاس باقلی

شوید به مقدار دلخواه

نمک

طرز تهیه

برنج را جوش داده صاف نماید وباقلی ها را نیز جوش بدهید که بپزد اما اگر باقلی یخ زده دارید فقط داخل آب داغ چند دقیقه بگذارید و بعد باقلی ها را با شوید لابلای برنج صاف شده ریخته آب روغن که برای برنج معمولی درست می کنید رویش بریزید البته سعی کنید روغنش کمی زیاد باشد چون باقلی روغن را به خود جذب می کند و

برنج را دم کنید و بعد از نیم ساعت تا چهل دقیقه قابلی پلو حاظر است .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سفره رنگین شیرنی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سفره رنگین



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سفره رنگین



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراک مرغ با کچالو و زردک

                                                                                          

 خوراک مرغ با کچالو و زردک

مواد لازم                                                                               

یک دانه مرغ

دو دانه زردک

سه دانه کچالو

مرچ سیاه و سرخ

  نمک

سرکه

طرز تهیه

مرغ را تکه تکه نموده داخل کرایی  با کمی روغن بگذارید سرخ شود مرغ در وقت سرخ شدن پخته می شود اگر حرارت آن زیاد نباشد در وقت سرخ شدن مرغ به آن نمک و مرچ سرخ و سیاه و اگر تندوری مصاله داشته باشید بزنید و خوب سرخش کنید و بعد کچا لو و زردک را جدا گانه سرخ کنید و به مرغ بیفزایید و در اخیر نیم گیلاس خورد سرکه به ان علاوه نمایید و همه را  خوب سرخ کنید و در ظرف بکشید و با سبزیجات تزیین کنید .این غذا بسیار زود آماده می شود .  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سلاد مکرونی و کوفته

 

 

سالاد مکرونی و کوفته

 

نیم کیلو مکرونی

زیتون  به مقدار دلخواه

خیار شور

 مرچ دولمه

زردک

کوفته پخته

جعفری

روغن زیتون

نمک

مرج سیاه

سرکه

طرز تهیه

مکرونی ها را جوش داده بعد کوفته پخته شده را از وسط نیم می کنیم و با مکرونی مخلوط می نماییم

مرج دولمه /خیار شور /زردک / جعفری را به نوع دلخواه خورد نموده همراه با زیتون به مکرونی ها اضافه می کنیم

در اخیر روی آنها روغن زیتون و نمک و مرج سیاه و سرخ و سرکه را اضافه نموده همه مواد را خوب به هم مخلوط می کنیم .بعد هر طور ایکه دل تان بخواهد می توانید روی آنرا دیزاین کنید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ساده

 

کیکساده

 کیک ساده        

 

پنچ دانه تخم مرغ

یک گیلاس بوره

یک گیلاس روغن آبکی         

یک قاشق غذا خوری پیکینک پودر

یک قاشق چای خوری وانیل

سه گیلاس آرد

یک گیلاس شیر

یک قاشق پوست لیموی رنده شده

طرز تهیه

اول تخم مرغ ها را با بوره خوب مخلوط نموده تا کف سفید کند

بعد روغن و شیر و آرد و پکینک پودر  و پوست لیمو را به آن اضافه می کنیم

همه را خوب مخلوط نموده قالب کیک را جرب می کنیم و مواد را داخل آن انداخته به درجه 150 در قسمت وسط داش می مانیم

مدت نیم ساعت طول می کشد که آماده شود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شله زرد

 

 

 

 

شله  شله زرد

 

مواد لازم

برنج   دو گیلاس

بوره  سه گیلاس

مسکه صد گرام

هل  و زعفران

دارچین و بادام

طرز تهیه

برنج را شسته و با شش گیلاس آب بگذارید خوب بجوشد تا زمانیکه دانه برنج خوب نرم شود وقتی دانه برنج خوب نرم شد دو گیلاس بوره را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید و آهسته آهسته زعفران را که در آب جوش حل نموده اید به آن اضافه نمایید و همچنان هل را اضافه نموده و شله را خوب با کفکیر شور بدهید همرمان صد گرام مسکه را به آن اضافه کنید و اتش زیر شله را کم نموده بگذارید خوب جوش بخورد تا کاملا آب آن خشک شود و شله آماده شود در طول این زمان شما سعی کنید که شله را شور بدهید تا زیر ان نگیرد

وقتی شله آماده شد آنرا در ظرف دلخواه تان بریزید و با دارچین و بادام  نقش نمایید شله آماده است .

   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا نان سایچ

پیتزا نان ساسچ

 

 مواد لازم

نان ساسج یک بسته

گوشت قیمه نیم کیلو

پنیر

مرچ سیاه و سرخ

کیجپ

نوش پیاز

طرز تهیه

نان ها را از وسط نیم نموده روی فطنوس داش بچینید البته روی فطنوس را قبلا چرب کنید

روی آن گوشت قیمه را طوری که برای پتزا درست می کنید بریزید و نوش پیاز های  را میده نموده با مرچ و نمک مخلوط نمایید و روی نات ها بریزید بعد کمی  کیچب هم روی نان ها بریزید و در اخیر پنیر را  روی نان ها رنده کنید و مدت پانزده دقیقه در داش بگذارید غذا آماده است  بکشید و به نوع دلخواه تان تزیین کنید .

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بورانی کدو

 

بورانی کدو

مواد لازم

کدو چهار دانه

کچالو سه دانه

سیر  سه حبه

ماس

روغن

مرچ سرخ

زرچوبه

رب بادنجان رومی  

طرز تهیه

کدو ها را پوست نموده به طرز دلخواه ببرید و بعد در روغن سرخ نمایید و

لابلای آن کچالو بگذارید و روی و رب بادنجان رومی را با آب و  زرچوبه و نمک و مرچ  مخلوط نموده بریزید و بگذارید با روغن بیاید بعد از آنکه به روغن آمد آنرا در ظرف بکشید و روی آنرا ماس که با سیر مخلوط نموده اید بریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)