این ایده لایه لایه چیدنش حرف نداره!
لایه 1:کاهو
لایه 2: پاستای پخته
لایه 3: تخم مرغ آب پز
لایه 4: ژامبون یا گوشت یا مرغ پخته و تکه شده
لایه 5: نخودسبز
لایه 6: ماست خامه ای و مایونز وخردل و پیازچه خورد شده
لایه 7: پنیر چدار رنده شده و جعفری خورد شده
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
پودر دیپ مزرعه بهترین سوغاتیه که من از مسافرای خارج می گیرم و هرمسافری میگه چی میخوای سفارش همینو میدم:
این پودر رو چند ساعت قبل از سرو با سس مایونز و ماست خامه ای یا ماست معمولی و کمی پنیر خامه ای ( یا اگه رژیم دارین در ماست کم چرب!!!!) یا ترکیبی از ماست و مایونز مخلوط کنید و بگذارید سبزیجات کمی در سس خیس بخوره.
این دیپ در کنار خیار و هویج و گوجه فرنگی و قارچ وکرفس و گل کلم و چیس معرکه ست!!!
به عنوان سس سالاد هم میشه استفاده کرد.
این دستوریه که من پیدا کردم ولی هنوز خودم درست نکردم. در ظرف دردار تا 3 ماه میتونین نگه دارین:
- 2 ق غ جعفری خشک
- 1 و نیم ق چ تخم شوید
- 2 ق چ پودر سیر
- 2 ق چ پودر پیاز
- 2 ق چ پیاز خشک پرک
- 1 ق چ فلفل سیاه سابیده
- 1 ق چ پیازچه خشک
- 1 ق چ نمک
همه مواد رو درشت خورد و مخلوط می کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 1 فنجان باقلای تازه
- یک مشت بادام بوداده خورد شده
- 1 ق غ روغن زیتون
- 2-3 پر سیر له شده
- 1 ق چ ریحون خشک
- نمک
- مقداری بادام و روغن زیتون برای روی دیپ
باقلا
های تازه رو در آب نمک میجوشانیم .هم زمان که در حال جوشیدن است روغن
زیتون رو در تابه ریخته سیر له شده رو تفت می دیم .باقلا و بادام رو با نمک
و ریحون اضافه می کنیم کمی تفت می دیم بعد در میکسر مخلوط می کنیم. بهتره
یه کم زبر بمونه و خیلی له نشه.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کلم بروکلی رو با مقدار کمی آب یا دستگاه بخار پز کنید.
آب یک عدد لیمو رو در یک فنجان سویا سس ریخته. 2 پر سیر و یک بند انگشت زنجبیل رو داخلش خرد کنید.
گوجه های گلخونه ای رو از وسط نصف کنید. داخل سس بریزید و مخلوط کنید.
وقتی بروکلی ها نرم شد گوجه ها و سس رو روی اون بریزید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
اولین نکته مهم اینکه دال عدس رو با مقدار زیاد آب نپزید. چون اگه آبش زیاد باشه هر چی هم بجوشونید دیگه سفت نمی شه.
حدود یک فنجان تمرهندی رو دریک فنجان آب جوش حل کنید تا خوب خیس بخورد.
4 فنجان دال عدس را در قابلمه بریزید طوری آب بریزید که حدود یک بند انگشت بالاتر از عدسها باشه . نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری شکر داخلش بریزید. برای مزه بهتر میتونید آب مرغ یا گوشت یا قرص های مرغ یا گوشت هم توش بریزید. دال عدس مدت زیادی برای پخت نمی خواد معمولا" حدود 20 دقیقه می پزه. وقتی عدس ها نرم شد 1 عدد سیب زمینی متوسط رو به مکعب های کوچک خورد کنید و داخل عدس بریزید.
وقتی سیب زمینی ها پخت تمرهندی رو داخل آبکش ریخته با قاشق له کنید تا تمام موادش از صافی رد بشه و فقط هسته ها و ریشه ها بمونه. اگر لازم داشتید کمی آب جوش روی صافی بریزید فقط حواستون باشه آب زیادی نریزید که خوراکتون رو شل می کنه. این آب تمرهندی رو روی عدسها بریزید.
2 قاشق روغن در تابه بریزید یک عدد پیاز بزرگ رو در روغن سرخ کنید کمی که نرم و شفاف شد 5-6 پر سیر رو داخلش خرد یا له کنید. کمی که سرخ شد 2 ق چ زردچوبه و 2ق چ زیره سابیده و 2 ق چ تخم گشنیز سابیده و فلفل قرمز پرک به اندازه ای که میخواهید تند باشد را روی آن بریزید وتفت بدهید.
این مواد رو همینطور که داغ هستند به دال عدس ها اضافه کنید یه جوری که عدس ها رو کمی سرخ کند.
برای اینکه خوشرنگ بشه میتونید یک قاشق رب رو در کمی روغن تفت بدید و به دال عدس اضافه کنید. هم بزنید وروی حرارت ملایم بگذارید 10 دقیقه یا بیشتر تا جا بیفته.
این غذا هرچی تندتر باشه بهتره! می تونید ادویه کاری یا گرام ماسالا هم توش بریزید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۲ پیمانه پودر نارگیل رو با ۳ پیمانه آب گرم در مخلوط کن ۳ دقیقه می زنیم:

مخلوط رو در یک پارچه تمیز به عنوان صافی می ریزیم و در ظرفی با فشار آبش رو میگیریم:


نارگیل باقیمانده رو میشه با یک فنجان آب گرم دیگه دوباره چلوند!
در شیشه دردار میشه تا ۴ روز نگه داشت.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۱ عدد موز + نصف یک شکلات تخته ای + پودر نارگیل + یک مشت نعنای تازه خرد شده
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)