۱ و نیم فنجان هویج ریز رنده شده
۱ فنجان شکر ( یا یک فنجان سرخالی عسل)
۱ فنجان گردو خورد شده
۱ بسته بیسکویت ساقه طلایی خوردشده
۱ ق چ دارچین
پودر نارگیل برای دور رولت
هویج رو با کمی آب در ظرف دربسته می پزیم . هویج پخته و گردو بیسکویت و دارچین رو در میکسر یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. خمیر بدست اومده رو به صورت رول درآورده در نارگیل می چرخانیم .۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند . موقع سرو برش می زنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
1
ادویه افریقایی بربری B E R B E R E
1991/12/08
2
سس آفریقایی AWASE
1991/12/08
3
سس سیر آفریقایی C H E R M O U L A
1991/12/08
4
ادویه آفریقایی B O H A R AT
1991/12/08
5
ادویه آفریقایی تیره D A R K S P I C E M I X
1991/12/09
6
سس آجیلی افریقایی D U Q Q A
1991/12/09
7
اسنک هندی Murukku
1991/12/09
8
کاری تخم مرغ هندی
1991/12/09
9
خوراک باقلای مصری FUL MEDAMES
1991/12/12
10
توپ پنیر و گردو Pecan cheese ball
1991/12/14
11
ناچو Nachos
1991/12/14
12
دیپ اسفناج گرم
1991/12/16
13
پیتزا فوری : پیاز کاراملی
1991/12/19
14
ادویه و نان زعتر
1991/12/20
15
شیرینی عید
1991/12/20
16
شیرینی نارگیلی Coconut Macaroons
1991/12/20
17
شیرینی گردویی با زرده تخم مرغ
1991/12/21
18
نان چای
1991/12/21
19
پاستا لوبیا سفید
1991/12/22
20
دیپ کدو حلوایی (شیرین)
1991/12/23
21
سالاد لوبیا چشم بلبلی
1991/12/23
22
نان برنجی
1991/12/26
23
شیرینی نارگیلی آردی
1991/12/26
24
سال نو مبارک
1992/01/13
25
دیپ گوجه و ریحان و پنیر
1992/01/13
26
تست موز و کره بادام زمینی
1992/01/14
27
سس سیر Alioli
1992/01/14
28
سس تارتار
1992/01/14
29
چیپس پیتا
1992/01/17
30
کرفس های پرشده با پنیر
1992/01/19
31
جوجه کباب چوبی با سس چینی
1992/01/21
32
پنیر کممبر و گلابی
1992/01/21
33
زیتون های معطر
1992/01/21
34
قارچ پلو با شوید
1992/01/21
35
آیوار AJVAR
1992/01/26
36
ماست و گل کلم
1992/01/26
37
سوپ بروکلی و بلوچیز
1992/01/26
38
پنیر فتا معطر
1992/01/26
39
فلفل گردویی Cevizli Biber
1992/01/27
40
خمیر فلفل قرمز
1992/01/27
41
پن کیک
1992/01/27
42
نوتلا ( شکلات فندقی)
1992/01/28
43
والک پلو با میگو
1992/01/28
44
پلوی گل کلم و نخود
1992/01/29
45
پاته قارچ و ترخون
1992/01/29
46
خمیر یوفکا
1992/01/30
47
شیرینی گردویی با خمیر یوفکا
1992/01/30
48
لوبیا چیتی در رول با خمیر یوفکا
1992/01/31
49
پیوندهای وبلاگ
1992/01/31
50
گوشت قلقلی در خمیر یوفکا
1992/01/31
51
مربای زرد آلو در خمیر یوفکا
1992/01/31
52
خوراک مرغ با روکش خمیر یوفکا
1992/02/01
53
مرغ قلقلی کُره ای
1992/02/01
54
توپ مارشمالو بادام زمینی
1992/02/02
55
پالمیر پنیر و زیتون و گوجه
1992/02/03
56
پیتزای فوری کنسرو ماهی تن
1992/02/04
57
تست کنسرو تن
1992/02/04
58
سبزیجات و گوشت چینی
1992/02/05
59
اسپاگتی ماهی تن
1992/02/06
60
خمیر هزارلا یا Puff pastry یا میلفوی
1992/02/06
61
میگو با سس زردآلو
1992/02/08
62
ادویه سبزیجات معطر فرانسوی Herbs de Provence
1992/02/08
63
مسابقه 1:
1992/02/08
64
کباب میگو با ادویه فرانسوی و سالاد کدوسبز
1992/02/09
65
فرای سس Fry Sauce
1992/02/09
66
پاسخ مسابقه 1: دولسه دلچه Dulce de Leche ( سس کارامل شیری )
1992/02/10
67
ساندویچ انگشتی مرغ 1 - Chicken finger sandwiches 1
1992/02/10
68
ساندویچ پنیر و پیاز
1992/02/11
69
موز و شکلات و نعنا
1992/02/11
70
کاری سبزیجات 1
1992/02/11
71
شیر نارگیل خانگی Homemade Coconut milk
1992/02/11
72
خوراک کلم و لوبیا سفید
1992/02/11
73
دال عدس
1992/02/11
74
سالاد بروکلی و گوجه با سس زنجبیل
1992/02/11
75
دیپ باقلا
1992/02/14
76
پودر دیپ مزرعه
1992/02/15
77
سالاد پاستا 7 لایه
1992/02/15
78
هویج با سس انار
1992/02/15
79
دیپ میوه دارچینی
1992/02/15
80
5 ادویه هندی (پان فوران) Paanch Phoran
1992/02/16
81
دیپ 7 لایه (سون لیر)
1992/02/16
82
دال گل کلم و 5 ادویه هندی
1992/02/17
83
پستو گردویی (سس پاستا)
1992/02/17
84
اردور لازانیا
1992/02/17
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۴۰۰ گرم نخود پخته
1 ق غ روغن زیتون
1 پیاز بزرگ
2 فلفل سبز تند
2پیازچه
2پر سیر
1 ق چ نمک
1/2 ق چ فلفل
1/2 ق چ پاپریکا
۱ و نیم ق چ زیره
1 ق چ تخم گشنیز
3 ق غ آرد جو ( میشه جو پرک رو در آسیاب خورد کرد)
نان ساندویچی- گوجه فرنگی -پیاز بنفش -کاهو و آواکادو یا خیارشور (یا پیاز و جعفر ی خورد شده و سس گوجه)
پیاز و فلفل و پیازچه و سیر و ادویه ها رو در تابهای با روغن زیتون تفت می دیم تا نرم بشن:
نخود هارو با چنگال خورد می کنیم :(بهتره پوست نخودها رو بگیرید اگه حوصله دارین!
نخود رو با پیاز و سیر ها و آرد جو مخلوط می کنیم:
گوله هایی از مواد درست می کنیم روی سینی چرب شده فر میچینیم کمی هم روغن روی برگرها می ریزیم و مدت ۲۵ دقیقه در فر با درجه ۴۰۰ فارنهایت میگذاریم تا بپزه:
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نمی دونم لازانیایی که چیدنش تو ظرف مصیبته میشه اینجوری استفاده کرد یا نه به هر حال اینم یه ایده است:
لازانیای پخته
گوجه فرنگی خشک ( خیس خورده )
پنیر موتزارلا مکعبی
برگ های درشت ریحون
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 1 1/2 فنجان عدس قرمز (دال)
- 4 فنجان آب
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ نمک
- ۱ ق غ روغن
- 1 ق غ 5 ادویه هندی (پاچ فوران) (میتونید به صورت نسابیده یا سابیده استفاده کنید)
- 1 پیاز بزرگ خورد شده
- 2 پر سیر له شده
- 1/8 ق چ فلفل قرمز پرک
- 1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
- ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خورد شده ( میتونید از رب گوجه هم استفاده کنید(
- 1 عدد گل کلم بزرگ خورد شده ( گل های آن از هم جدا شود)
- 1/2 فنجان آب
دال عدس را با ۴ پیمانه آب روی حرارت بگذارید ۲۰ دقیقه تا بپزد. وقتی پخت از روی حرارت بردارید و نمک بزنید.
درحالی که عدس درحال پختن است روغن را در تابه بزرگی ریخته ادویه ها را در روغن تفت دهید. پیاز و سیر و فلفل و زنجیل را اضافه کنید. کمی سرخ کنید بعد گوجه و گل کلم و نصف فنجان آب را اضافه کنید تا ۱۰ دقیقه با در بسته بپزد.
دال عدس و گل کلم را با هم مخلوط کنید و مزه آن را تنظیم کنید اگر نمک یا فلفل بیشتر می خواهد اضافه کنید. ده دقیقه با هم بپزد تا جا بیفتد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
ایده ریختن در لیوان های تک نفره واقعا" عالی بود که تا حالا به فکرم نرسیده بود!!
لایه 1 :لوبیا چیتی
لایه 2 : دیپ مزرعه (ترکیب پودر دیپ مزرعه در ماست خامه ای )
لایه 3 : دیپ آواکادو (گواکامول: ۱ عدد آواکادو له شده + ا ق غ آبلیمو + نمک و فلفل قرمز یا سس تند)
لایه ۴ :سالسا (گوجه فرنگی +پیاز + فلفل سبز + سیر + سس یا فلفل قرمز تند + نمک+ آبلیمو له شده درمخلوط کن)
لایه ۵ : پنیر چدار رنده شده
لایه ۶ : گوجه فرنگی مکعبی
لایه ۷ : زیتون و پیازچه
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مقدار مساوی از ادویه های زیر را با هم بسابید:
دانه زیره
دانه رازیانه
سیاه دانه
تخم شنبلیله
دانه خردل
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 1 فنجان ماست
- 2 ق غ عسل
- ½ ق چ دارچین
- ¼ ق چ وانیل
همه مواد رو خوب مخلوط کنید.این دیپ با سیب و موز خیلی جوره.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
1 ق غ روغن زیتون
نیم کیلو هویج کوچک (یا هویج بزرگ خلال شده)
1 فنجان آب انار
2 ق چ عسل
1 تکه چوب دارچین 6 سانتی
نمک و فلفل
1 ق غ کره
هویجها را در روغن 5 دقیقه تفت بدین . آب انار ,عسل, نمک و فلفل و چوب دارچین رو اضافه کنید 20 دقیقه تا هویج ها بپزد و آب بخار شود. چوب دارچین رو در بیارید و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۲۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)