بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

رولت هویج و گردو

۱ و نیم فنجان هویج ریز رنده شده

۱ فنجان شکر ( یا یک فنجان سرخالی عسل)

۱ فنجان گردو خورد شده

۱ بسته بیسکویت ساقه طلایی خوردشده

۱ ق چ دارچین

پودر نارگیل برای دور رولت

هویج رو با کمی آب در ظرف دربسته می پزیم . هویج پخته و گردو بیسکویت و دارچین رو در میکسر یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. خمیر بدست اومده رو به صورت رول درآورده در نارگیل می چرخانیم .۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند . موقع سرو برش می زنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فهرست مطالب وبلاگ تا امروز

1 ادویه افریقایی بربری B E R B E R E 1991/12/08 2 سس آفریقایی AWASE 1991/12/08 3 سس سیر آفریقایی C H E R M O U L A 1991/12/08 4 ادویه آفریقایی B O H A R AT 1991/12/08 5 ادویه آفریقایی تیره D A R K S P I C E M I X 1991/12/09 6 سس آجیلی افریقایی D U Q Q A 1991/12/09 7 اسنک هندی Murukku 1991/12/09 8 کاری تخم مرغ هندی 1991/12/09 9 خوراک باقلای مصری FUL MEDAMES 1991/12/12 10 توپ پنیر و گردو Pecan cheese ball 1991/12/14 11 ناچو Nachos 1991/12/14 12 دیپ اسفناج گرم 1991/12/16 13 پیتزا فوری : پیاز کاراملی 1991/12/19 14 ادویه و نان زعتر 1991/12/20 15 شیرینی عید 1991/12/20 16 شیرینی نارگیلی Coconut Macaroons 1991/12/20 17 شیرینی گردویی با زرده تخم مرغ 1991/12/21 18 نان چای 1991/12/21 19 پاستا لوبیا سفید 1991/12/22 20 دیپ کدو حلوایی (شیرین) 1991/12/23 21 سالاد لوبیا چشم بلبلی 1991/12/23 22 نان برنجی 1991/12/26 23 شیرینی نارگیلی آردی 1991/12/26 24 سال نو مبارک 1992/01/13 25 دیپ گوجه و ریحان و پنیر 1992/01/13 26 تست موز و کره بادام زمینی 1992/01/14 27 سس سیر Alioli 1992/01/14 28 سس تارتار 1992/01/14 29 چیپس پیتا 1992/01/17 30 کرفس های پرشده با پنیر 1992/01/19 31 جوجه کباب چوبی با سس چینی 1992/01/21 32 پنیر کممبر و گلابی 1992/01/21 33 زیتون های معطر 1992/01/21 34 قارچ پلو با شوید 1992/01/21 35 آیوار AJVAR 1992/01/26 36 ماست و گل کلم 1992/01/26 37 سوپ بروکلی و بلوچیز 1992/01/26 38 پنیر فتا معطر 1992/01/26 39 فلفل گردویی Cevizli Biber 1992/01/27 40 خمیر فلفل قرمز 1992/01/27 41 پن کیک 1992/01/27 42 نوتلا ( شکلات فندقی) 1992/01/28 43 والک پلو با میگو 1992/01/28 44 پلوی گل کلم و نخود 1992/01/29 45 پاته قارچ و ترخون 1992/01/29 46 خمیر یوفکا 1992/01/30 47 شیرینی گردویی با خمیر یوفکا 1992/01/30 48 لوبیا چیتی در رول با خمیر یوفکا 1992/01/31 49 پیوندهای وبلاگ 1992/01/31 50 گوشت قلقلی در خمیر یوفکا 1992/01/31 51 مربای زرد آلو در خمیر یوفکا 1992/01/31 52 خوراک مرغ با روکش خمیر یوفکا 1992/02/01 53 مرغ قلقلی کُره ای 1992/02/01 54 توپ مارشمالو بادام زمینی 1992/02/02 55 پالمیر پنیر و زیتون و گوجه 1992/02/03 56 پیتزای فوری کنسرو ماهی تن 1992/02/04 57 تست کنسرو تن 1992/02/04 58 سبزیجات و گوشت چینی 1992/02/05 59 اسپاگتی ماهی تن 1992/02/06 60 خمیر هزارلا یا Puff pastry یا میلفوی 1992/02/06 61 میگو با سس زردآلو 1992/02/08 62 ادویه سبزیجات معطر فرانسوی Herbs de Provence 1992/02/08 63 مسابقه 1: 1992/02/08 64 کباب میگو با ادویه فرانسوی و سالاد کدوسبز 1992/02/09 65 فرای سس Fry Sauce 1992/02/09 66 پاسخ مسابقه 1: دولسه دلچه Dulce de Leche ( سس کارامل شیری ) 1992/02/10 67 ساندویچ انگشتی مرغ 1 - Chicken finger sandwiches 1 1992/02/10 68 ساندویچ پنیر و پیاز 1992/02/11 69 موز و شکلات و نعنا 1992/02/11 70 کاری سبزیجات 1 1992/02/11 71 شیر نارگیل خانگی Homemade Coconut milk 1992/02/11 72 خوراک کلم و لوبیا سفید 1992/02/11 73 دال عدس 1992/02/11 74 سالاد بروکلی و گوجه با سس زنجبیل 1992/02/11 75 دیپ باقلا 1992/02/14 76 پودر دیپ مزرعه 1992/02/15 77 سالاد پاستا 7 لایه 1992/02/15 78 هویج با سس انار 1992/02/15 79 دیپ میوه دارچینی 1992/02/15 80 5 ادویه هندی (پان فوران) Paanch Phoran 1992/02/16 81 دیپ 7 لایه (سون لیر) 1992/02/16 82 دال گل کلم و 5 ادویه هندی 1992/02/17 83 پستو گردویی (سس پاستا) 1992/02/17 84 اردور لازانیا 1992/02/17



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نخود برگر

  • ۴۰۰ گرم نخود پخته
  • 1 ق غ روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ 
  • 2 فلفل سبز تند
  • 2پیازچه
  • 2پر سیر
  • 1 ق چ نمک
  • 1/2 ق چ فلفل
  • 1/2 ق چ پاپریکا
  • ۱ و نیم ق چ زیره
  • 1 ق چ تخم گشنیز
  • 3 ق غ آرد جو ( میشه جو پرک رو در آسیاب خورد کرد) 
  • نان ساندویچی- گوجه فرنگی -پیاز بنفش -کاهو و  آواکادو یا خیارشور  (یا پیاز و جعفر ی خورد شده و سس گوجه)
  • پیاز و فلفل و پیازچه و سیر و ادویه ها رو  در تابهای با روغن زیتون تفت می دیم تا نرم بشن: 

     

    نخود هارو با چنگال خورد می کنیم :(بهتره پوست نخودها رو بگیرید اگه حوصله دارین!

    نخود رو با پیاز و سیر ها و آرد جو مخلوط می کنیم:

    گوله هایی از مواد درست می کنیم روی سینی چرب شده فر میچینیم کمی هم روغن روی برگرها می ریزیم و مدت ۲۵ دقیقه در فر با درجه ۴۰۰ فارنهایت میگذاریم تا بپزه:



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    اردور لازانیا

    نمی دونم لازانیایی که چیدنش تو ظرف مصیبته میشه اینجوری استفاده کرد یا نه به هر حال اینم یه ایده است:

    لازانیای پخته

    گوجه فرنگی خشک ( خیس خورده )

    پنیر موتزارلا مکعبی

    برگ های درشت ریحون

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پستو گردویی (سس پاستا)

  • نصف فنجان گردو
  • 2 فنجان ریحون
  • آب ۱ عدد لیمو سنگی
  • پوست رنده شده ۱ عدد لیمو سنگی
  • 2 پر سیر
  • نمک و فلفل
  • نصف فنجان روغن زیتون

    اول گردو و ریحون رو باهم در غذاساز خورد میکنیم .بعد بقیه مواد رو اضافه و مخلوط می کنیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دال گل کلم و 5 ادویه هندی

    • 1 1/2 فنجان عدس قرمز (دال)
    • 4 فنجان آب 
    • 1 ق چ زردچوبه
    • 1 ق چ نمک 
    • ۱ ق غ روغن
    • 1 ق غ  5 ادویه هندی (پاچ فوران)  (میتونید به صورت نسابیده یا سابیده استفاده کنید)
    • 1 پیاز بزرگ خورد شده
    • 2 پر سیر له شده
    • 1/8  ق چ فلفل قرمز پرک
    • 1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
    • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خورد شده ( میتونید از رب گوجه هم استفاده کنید(
    • 1 عدد گل کلم بزرگ خورد شده ( گل های آن از هم جدا شود) 
    • 1/2 فنجان آب

     دال عدس را با ۴ پیمانه آب روی حرارت بگذارید ۲۰ دقیقه تا بپزد. وقتی پخت از روی حرارت بردارید و نمک بزنید.

    درحالی که عدس درحال پختن است روغن را در تابه بزرگی ریخته ادویه ها را در روغن تفت دهید. پیاز و سیر و فلفل و زنجیل را اضافه کنید. کمی سرخ کنید بعد گوجه و گل کلم و نصف فنجان آب را اضافه کنید  تا ۱۰ دقیقه با در بسته بپزد.

    دال عدس و گل کلم را با هم مخلوط کنید و مزه آن را تنظیم کنید اگر نمک یا فلفل بیشتر می خواهد اضافه کنید. ده دقیقه با هم بپزد تا جا بیفتد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ 7 لایه (سون لیر)

    ایده ریختن در لیوان های تک نفره واقعا" عالی بود که تا حالا به فکرم نرسیده بود!!

    لایه 1 :لوبیا چیتی

    لایه 2 : دیپ مزرعه (ترکیب پودر دیپ مزرعه در ماست خامه ای )

    لایه 3 : دیپ آواکادو  (گواکامول: ۱ عدد آواکادو له شده + ا ق غ آبلیمو +  نمک و فلفل قرمز یا سس تند)

    لایه ۴ :سالسا (گوجه فرنگی +پیاز + فلفل سبز + سیر + سس یا فلفل قرمز تند + نمک+ آبلیمو  له شده درمخلوط کن)

    لایه ۵ : پنیر چدار رنده شده

    لایه ۶ : گوجه فرنگی مکعبی

    لایه ۷ : زیتون و پیازچه

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    5 ادویه هندی (پان فوران) Paanch Phoran

    مقدار مساوی از ادویه های زیر را با هم بسابید:

  • دانه زیره
  • دانه رازیانه
  • سیاه دانه
  • تخم شنبلیله
  • دانه خردل

     



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ میوه دارچینی

    • 1 فنجان ماست
    • 2 ق غ عسل
    • ½ ق چ دارچین
    • ¼ ق چ وانیل

    همه مواد رو خوب مخلوط کنید.این دیپ با سیب و موز خیلی جوره.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    هویج با سس انار


    1 ق غ روغن زیتون

    نیم کیلو هویج کوچک (یا هویج بزرگ خلال شده)

    1 فنجان آب انار

    2  ق چ عسل

    1 تکه چوب دارچین 6 سانتی

    نمک و فلفل

    1 ق غ کره

    هویجها را در روغن 5 دقیقه تفت بدین . آب انار ,عسل, نمک و فلفل و چوب دارچین رو اضافه کنید 20 دقیقه تا هویج ها بپزد و آب بخار شود. چوب دارچین رو در بیارید و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)