بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کرفس های پرشده با پنیر

پنیر خامه ای + مایونز یا ماست +کمی سس فلفل قرمز+ پودر پیاز +نمک و فلفل+ نعنا خشک (خیلی کم)

روی لایه های کرفس میریزیم و هرنوع چیپس یا نان خشک دلخواه رو رو روش خورد می کنیم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چیپس پیتا

یکی از بهترین و سالم ترین چیپس هایی که میشه کنار دیپ ها گذاشت چیپسیه که از نون پیتا روغن زیتون و هر ادویه ای که دوست دارید درست شده چون هم به دلیل استفاده از روغن زیتون به اندازه ای که مایلید سالم تره هم می شه هر مزهای که دوست دارید درست کنید.

روش تهیه اینه که روی نان های پیتا که فراوون در سوپرمارکتها پیدا میشه رو روغن زیتون بزنید بعد نمک و ادویه ی دلخواه رو روش بپاشید و  به تکه های مثلثی ببرید در فر بگذارید تا برشته بشه.

یک راه دیکه اینه که ادویه و نمک رو در روغن زیتون مخلوط کنید بعد روی نان ها بمالید.

چند تا از ترکیب های ادویه ای که من همیشه استفاده می کنم:

پودر سیر+ ریحون خشک+ فلفل قرمز

پودر سیر+ آویشن+فلفل قرمز

پودر سیر+آویشن+ریحون خشک +فلفل قرمز

پودر سیر+ ریحون خشک + نعنا خشک + فلفل قرمز

پودر سیر+پودر تخم گشنیز+ پودر زیره +فلفل قرمز

فقط حواستون باشه پودر سیر اگر زیاد باشه و زیاد در فر بمونه تلخ میشه!

 ادویه های دیگه و سس ها و پنیر های مختلف رو هم میشه امتحان کرد:

پودر پیاز - پودر موسیر - فلفل لیمویی - زنجبیل - دارچین - ادویه کاری - زیره سیاه و سبز - کنجد - سماق - سویا سس - سس گوجه - سس فلفل - پنیر پارمزان و......



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس تارتار

 

  • ۱ فنجان سس مایونز
  • 2 عدد پیازچه یا  ۱ عدد پیاز کوچک خیلی ریز خورد شده
  • ۴ ق غ خیار شور خیلی ریز خورد شده یا رنده شده ( اگر کاپاریس دارید نصف کاپاریس نصف خیارشور بریزید)
  • ۱ ق چ سرکه (دلخواه)
  • ۱ ق چ خردل (دلخواه)
  • نصف ق چ شکر
  • ۲ ق غ ترخون یا ۲ ق مرباخوری ترخون خشک خوردشده (یا شوید تازه یا خشک)
  • ۲ ق غ جعفری خوردشده
  •  فلفل سیاه تازه سابیده
  • ۱ ق غ آبلیموی تازه

تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

این سس برای غذاهای دریایی عالی است.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس سیر Aioli

 

  • 2 ق غ سرکه
  • 6 پر سیر
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • نصف ق چ پوست لیموترش تازه رنده شده
  • 3 ق غ آبلیموی تازه 
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه ساییده 
  • 1و نیم پیمانه روغن زیتون

    این سس رو میتونید روی سیب زمینی آب پز بریزید. یا در کنار هر نوع مرغ و ماهی و میگوی سوخاری

  • این هم فیلم طرز تهیه : الیولی

    تمام مواد به جز روغن را در میکسر خور مخلوط میکنیم.

    درحالی که با سرعت کم به مخلوط کردن ادامه می دهیم کم کم روغن زیتون را اضافه می کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست موز و کره بادام زمینی

 
  • 12 ورق نان تست
  • 6 عدد موز ورقه شده
  • ۲۲۰ گرم (یک پیمانه ) کره بادام زمینی 
  • 2 ق غ عسل
  • 1 ق غ شکر یا خاکه قند
  • ½ ق غ دارچین
  • ۵۰ گرم کره در دمای اتاق

    یک طرف نان های تست را کره و طرف دیگر آن ها را کره بادام زمینی میزنیم.

    روی یک لایه نان موز چیده و کمی عسل روی آن میریزیم و لایه دیگر نان را روی آن می گذاریم طوری که موزها از دوطرف داخل کره بادام زمینی باشند.

    ساندوچ ها را در فر یا ساندویچ میکر تست میکنیم (حدود ۳ تا ۴ دقیقه)

    خاکه قند و دارچین را مخلوط کرده روی ساندیچ ها می پاشیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ گوجه و ریحان و پنیر

      ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط رو در غذا ساز یا مخلوط کن کاملا" چرخ می کنیم.( بهتر است پوست گوجه ها بگیریم)  ا عدد پیاز متوسط رو بسیار ریز خورد میکنیم  در ۳ قاشق روغن زیتون تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. دو پر سیر له شده رو اضافه می کنیم ۱ دقیقه با حرارن کم .  پوره گوجه فرنگی رو به پیاز و سیر اضافه میکنیم. (درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم اضافه می کنیم)  نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نوک قاشق چایخوری پودر آویشن میریزیم. حدود یک ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم غلیظ بشه. میشه این سس رو از قبل آماده کرد و قبل از مصرف فقط گرمش کرد. نصف پیمانه ریحون تازه ریزخورد شده یا ۱ و نیم قاشق ریحون خشک و ۲۰۰ گرم پنیر موزورلا که به صورت مکعب های کوچک خورد کردیم داخل سس ریخته ۲۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا پنیر آب و کمی برشته بشه. میشه بعد از ریختن ریحون یکبار دیگه مواد رو در غذا ساز باهم مخلوط کرد بعد پنیر داخلش ریخت. این دیپ هو با نون تست برشته یا نون های خشک دیگه عالیه.....  

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سال نو مبارک

    نمی خواستم در این وبلاگ ازخودم بنویسم.

    ولی حیفم میاد ننویسم که تعطیلات نوروزی بسیار خوبی داشتم و امیدوارم سال بسیار خوبی برای همه باشه.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    شیرینی نارگیلی آردی

     

    ۱۰۰ گم پودر نارگیل

    ۲۵۰ گرم آرد

    ۱۵۰ گرم خاکه قند

    ۱۵۰ گرم روغن جامد

    کمی وانیل

    طرز تهیه:

    آرد و پودر نارگیل و وانیل را با هم آسیاب می کنیم.

    روغن وخاکه قند را باهم میزنیم.

    تمام مواد را مخلوط می کنیم.

    بعد از یکی دو ساعت بیرون یخچال قالب میزنیم و در فر می پزیم.

    نکته

    خمیر را خیلی ورز ندهید ممکن است به روغن بیفتد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    نان برنجی

    نیم کیلو آرد برنج

     ۲۰۰ گرم خاکه قند (یک پیمانه)

    ۲۵۰ گرم  روغن جامد (یک پیمانه و ربع)

    ۱ عدد تخم مرغ

    نصف فنجان گلاب

    کمی هل

    خرفه برای تزیین

    طرز تهیه:

    روغن را با خاکه قند و هل می زنیم. (میشود شکر را با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم حل کرد بعد از سرد شدن به روغن اضافه کرد)

    تخم مرغ را اضافه کرده می زنیم باز هم می زنیم.

    آرد را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.

    گلاب ( و اگر مایل بودید زعفران حل شده در کمی آب گرم) را به مخلوط اضافه میکنیم.

    ۵ ساعت بماند بعد به شکل سنتی در سینی از قبل چرب شده با حرارت ۱۷۰ سلسیوس (۳۰۰ فارنهایت) ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

     

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    بیسکویت شکلاتی

    1 فنجان کره نرم 1 فنجان شکر 1 فنجان شکر قهوه ای 2 عدد تخم مرغ 2 tsps vanilla extrat 3 فنجان آرد 1 ق غ 1 tsp baking soda 2 tsps hot water 1/2 tsp salt 2 cups semisweet chocolate chips 1 cup chopped walnuts

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)