کرفس های پرشده با پنیر
پنیر خامه ای + مایونز یا ماست +کمی سس فلفل قرمز+ پودر پیاز +نمک و فلفل+ نعنا خشک (خیلی کم)
روی لایه های کرفس میریزیم و هرنوع چیپس یا نان خشک دلخواه رو رو روش خورد می کنیم.
برچسب: ،
ادامه مطلب
پنیر خامه ای + مایونز یا ماست +کمی سس فلفل قرمز+ پودر پیاز +نمک و فلفل+ نعنا خشک (خیلی کم)
روی لایه های کرفس میریزیم و هرنوع چیپس یا نان خشک دلخواه رو رو روش خورد می کنیم.
یکی از بهترین و سالم ترین چیپس هایی که میشه کنار دیپ ها گذاشت چیپسیه که از نون پیتا روغن زیتون و هر ادویه ای که دوست دارید درست شده چون هم به دلیل استفاده از روغن زیتون به اندازه ای که مایلید سالم تره هم می شه هر مزهای که دوست دارید درست کنید.
روش تهیه اینه که روی نان های پیتا که فراوون در سوپرمارکتها پیدا میشه رو روغن زیتون بزنید بعد نمک و ادویه ی دلخواه رو روش بپاشید و به تکه های مثلثی ببرید در فر بگذارید تا برشته بشه.
یک راه دیکه اینه که ادویه و نمک رو در روغن زیتون مخلوط کنید بعد روی نان ها بمالید.
چند تا از ترکیب های ادویه ای که من همیشه استفاده می کنم:
پودر سیر+ ریحون خشک+ فلفل قرمز
پودر سیر+ آویشن+فلفل قرمز
پودر سیر+آویشن+ریحون خشک +فلفل قرمز
پودر سیر+ ریحون خشک + نعنا خشک + فلفل قرمز
پودر سیر+پودر تخم گشنیز+ پودر زیره +فلفل قرمز
فقط حواستون باشه پودر سیر اگر زیاد باشه و زیاد در فر بمونه تلخ میشه!
ادویه های دیگه و سس ها و پنیر های مختلف رو هم میشه امتحان کرد:
پودر پیاز - پودر موسیر - فلفل لیمویی - زنجبیل - دارچین - ادویه کاری - زیره سیاه و سبز - کنجد - سماق - سویا سس - سس گوجه - سس فلفل - پنیر پارمزان و......
تمام مواد را باهم مخلوط کنید.
این سس برای غذاهای دریایی عالی است.
این سس رو میتونید روی سیب زمینی آب پز بریزید. یا در کنار هر نوع مرغ و ماهی و میگوی سوخاری
این هم فیلم طرز تهیه : الیولی
تمام مواد به جز روغن را در میکسر خور مخلوط میکنیم.
درحالی که با سرعت کم به مخلوط کردن ادامه می دهیم کم کم روغن زیتون را اضافه می کنیم.
یک طرف نان های تست را کره و طرف دیگر آن ها را کره بادام زمینی میزنیم.
روی یک لایه نان موز چیده و کمی عسل روی آن میریزیم و لایه دیگر نان را روی آن می گذاریم طوری که موزها از دوطرف داخل کره بادام زمینی باشند.
ساندوچ ها را در فر یا ساندویچ میکر تست میکنیم (حدود ۳ تا ۴ دقیقه)
خاکه قند و دارچین را مخلوط کرده روی ساندیچ ها می پاشیم.
ولی حیفم میاد ننویسم که تعطیلات نوروزی بسیار خوبی داشتم و امیدوارم سال بسیار خوبی برای همه باشه.
۱۰۰ گم پودر نارگیل
۲۵۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم خاکه قند
۱۵۰ گرم روغن جامد
کمی وانیل
طرز تهیه:
آرد و پودر نارگیل و وانیل را با هم آسیاب می کنیم.
روغن وخاکه قند را باهم میزنیم.
تمام مواد را مخلوط می کنیم.
بعد از یکی دو ساعت بیرون یخچال قالب میزنیم و در فر می پزیم.
نکته
خمیر را خیلی ورز ندهید ممکن است به روغن بیفتد.
نیم کیلو آرد برنج
۲۰۰ گرم خاکه قند (یک پیمانه)
۲۵۰ گرم روغن جامد (یک پیمانه و ربع)
۱ عدد تخم مرغ
نصف فنجان گلاب
کمی هل
خرفه برای تزیین
طرز تهیه:
روغن را با خاکه قند و هل می زنیم. (میشود شکر را با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم حل کرد بعد از سرد شدن به روغن اضافه کرد)
تخم مرغ را اضافه کرده می زنیم باز هم می زنیم.
آرد را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.
گلاب ( و اگر مایل بودید زعفران حل شده در کمی آب گرم) را به مخلوط اضافه میکنیم.
۵ ساعت بماند بعد به شکل سنتی در سینی از قبل چرب شده با حرارت ۱۷۰ سلسیوس (۳۰۰ فارنهایت) ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.