بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
بازی انفجار
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
دنس بت
پوکر آنلاین
بت بال 90
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

روت

 

 

مواد لازم

آرد  یک کیلو گرام

روغن یک گیلاس

سه دانه تخم مرغ

بوره یک و نیم گیلاس

شیر یک گیلاس

دو قاشق نان خوری بک پلور  

هیل یک قاشق خورد

 

طرز تهیه

دو عدد تخم را خوب مخلوط میکنم تاا کف کند . سپس بوره را علاوه میکنم و

خوب مخلوط میکنیم بعدا یک گیلاس شیرنیم گرم می اندازیم .

.و خوب خمیر را مشت می کنیم  بعدا روغن آرد و بک پلور را علاوه میکنم.

خمیر باید نرم باشد به راحتی هموار گردد و مدت چهار یا پنج ساعت خمیر را بگذارید

داش را به درجه 200 داغ کنید خمیر را داخل فطنوس داش هموار نموده رویش را نقش کنید و زرده تخم را خوب به زده به رویش بمالید و بگذارید تا روی روت سرخ شود    

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کلچه برنجی

کلچه برنجی

مواد مورد ضرورت

چهار  گیلاس آرد

یک و نیم گیلاس مسکه اب شده بدون نمک

یک گیلاس بوره

یک دانه تخم مرغ

نیم گیلاس شیر

یک قاشق هیل

طرز تهیه

روغن و آرد را خوب مخلوط کنید و بگذارید یک شب بماند روز بعد نیم گیاس شیر را با تخم مرغ بوره  وهیل خوب مخلوط نمایید و بعد آرد و روغن مخلوط شده را با آن خمیر کنید و بگذارید دو ساعت بماند

در اخیر کلچه ها را به نوع دلخواه خود تان درست کنید و رویش را با پنجه نان خوری نقش کنید و چند دانه سیاه دانه وسطش بگذارید

کلچه ها را روی کاغذ چرب بگذارید و به 350 درجه داش بپزید البته زیاد مواظب باشید  که رویش سرخ نشود .نوش جان

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی خرما

شیرینی خرما

1 قاشق چای خوری  خمیر ترش

1 دیسی لیتر شیر و یا ماست

1 قاشق غذا خوری عسل

نیم دیسی لیتر  سبوس میده شده از گندم

2 دانه تخم مرغ

8 دیسی لیتر آرد

یک قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذا خوری مسکه

طرز تهیه

خمیر ترش را در آب گرم حل کنید و تمام مواد را با هم مخلوط نماید

 و مدت 30 دقیقه بگذارید تا خمیر برسد

بعد از خمیر ذغاله های کوچک برداشته و به صورت گرد هموار می کنیم

و هر خمیر را به هشت قسمت تقسیم می کنیم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز می گذاریم

و از طرف پهن به طرف باریک می پیچانیم و داخل فطنوس داش گذاشته رویش را تخم مرغمی زنیم و می گذاریم مدت 20 دقیقه دیگر می گذاریم تا خوب شیرینی ها پف کند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا روی شیرینی ها کمی سرخ شود

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لقمه تند

لقمه تند

مواد مورد ضرورت

500 گرام مسکه

2 دیسی لیتر آب

120 گرام آرد

3 دانه تخم مرغ

2 قاشق غذا خوری مرچ تازه

1 قاشق چای خوری نمک

100 گرام پنیر

طرز تهیه

مسکه و آب را بگذارید بجوشد و بگذارید کمی سرد شود

 آرد و مرچ تند که ریزه نموده اید همراه با پنیر رنده شده و تخم مرغ  به آن اضافه نماید

و خوب مخلوط نماید از خمیر آماده شده به اندازه های بسیار خورد خورد به اشکال مختلف می توانید قالب بزنید

و روی کاغذ چرب در داش به درجه 200 به مدت 20 دقیقه بگذارید تا روی لقمه های کوچک کمی سرخ شود

از داش بیرون آورده و بگذارید سرد شود و بعد داخل ظرف قشنگی بگذارید .و با هر چه دوست داشتید می توانید مصرف کنید

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کشمش پنیر

 

درست کردن ظرف زیبای از کشمش پنیر برای مهمانی

طرز تهیه کشمش پنیر:

شیر را در داخل دیگ و یا هر ظرف دلخواه خود بریزید.

و روی حرارت بگذارید تا اینکه جوش آید بعد درجه

حرارت را کم کرده ماست را به شیر علاوه کنید و به

مدت ۷ دقیقه شیر بریده شده را با کفگیر چوبی هم

بزنید، حالا پار چه نخی تان را به روی چلو صاف پهن

کرده و شیر بریده شده را در آن برزید و بعدا

اطراف پار چه را جمع کرده و با نخی آن را محکم

ببندید، بعدا روی آن یک وزن سنگین را بگذارید

که آب آن کاملا بیرون شود( در حدود ۴- ۵ ساعت)

بعد از آنکه پنیر آماده شد آن را در ظرف مورد

نظر خود گذاشته آن را با کشمش سبز و سرخ تزئین

کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تناسب رنگها در چیدن میوه ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سبد زیبای از میوه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد سبزی پالک با پنیر شور

سالاد سبزی پالک با پنیر شور

پالک تازه را شسته  روی آن  کمی آب لیمو و روغن زیتون بریزید و بعد بادنجان رومی های خورد خورد را از وسط نصف کنید و به آن اضافه نماید

بادرنگ / زیتون  / ادوکادو / پنیر شور را به نوع دلخواه تان ریزه کنید و با سلیقه خودتان تزیین نمایید و در اخیر آب لیمو و روغن فراوان را با هم مخلوط نموده روی سالاد بپاشید و نوش جان نماید این سالاد واقعا خوش مزه است



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع سالاد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بورانی بادنجان

بورانی بادنجان

بادنجان ها را پوست نموده و گرد گرد قاش کنید و در روغن سرخش کنید بعد داخل دیگ و یا ماهیتابه چیده روی آن کمی آب را  که با رب بادنجان رومی نمک و مرچ به مقدار ضرورت  مخلوط نموده اید و به آن اضافه کنید و بگذارید تا بادنجان ها به روغن بیاید بعد ماس که با سیر میده شده مخلوط نموده اید روی ظرف بمالید و بعد بادنجان ها را بکشید و روی بادنجان ها را دوباره ماس سیر دار  بزنید و کم هم نعناع رویش بپاشید  اشتهای خوب



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)