مواد لازم
آرد یک کیلو گرام
روغن یک گیلاس
سه دانه تخم مرغ
بوره یک و نیم گیلاس
شیر یک گیلاس
دو قاشق نان خوری بک پلور
هیل یک قاشق خورد
طرز تهیه
دو عدد تخم را خوب مخلوط میکنم تاا کف کند . سپس بوره را علاوه میکنم و
خوب مخلوط میکنیم بعدا یک گیلاس شیرنیم گرم می اندازیم .
.و خوب خمیر را مشت می کنیم بعدا روغن آرد و بک پلور را علاوه میکنم.
خمیر باید نرم باشد به راحتی هموار گردد و مدت چهار یا پنج ساعت خمیر را بگذارید
داش را به درجه 200 داغ کنید خمیر را داخل فطنوس داش هموار نموده رویش را نقش کنید و زرده تخم را خوب به زده به رویش بمالید و بگذارید تا روی روت سرخ شود
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کلچه برنجی
مواد مورد ضرورت
چهار گیلاس آرد
یک و نیم گیلاس مسکه اب شده بدون نمک
یک گیلاس بوره
یک دانه تخم مرغ
نیم گیلاس شیر
یک قاشق هیل
طرز تهیه
روغن و آرد را خوب مخلوط کنید و بگذارید یک شب بماند روز بعد نیم گیاس شیر را با تخم مرغ بوره وهیل خوب مخلوط نمایید و بعد آرد و روغن مخلوط شده را با آن خمیر کنید و بگذارید دو ساعت بماند
در اخیر کلچه ها را به نوع دلخواه خود تان درست کنید و رویش را با پنجه نان خوری نقش کنید و چند دانه سیاه دانه وسطش بگذارید
کلچه ها را روی کاغذ چرب بگذارید و به 350 درجه داش بپزید البته زیاد مواظب باشید که رویش سرخ نشود .نوش جان
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
شیرینی خرما
1 قاشق چای خوری خمیر ترش
1 دیسی لیتر شیر و یا ماست
1 قاشق غذا خوری عسل
نیم دیسی لیتر سبوس میده شده از گندم
2 دانه تخم مرغ
8 دیسی لیتر آرد
یک قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذا خوری مسکه
طرز تهیه
خمیر ترش را در آب گرم حل کنید و تمام مواد را با هم مخلوط نماید
و مدت 30 دقیقه بگذارید تا خمیر برسد
بعد از خمیر ذغاله های کوچک برداشته و به صورت گرد هموار می کنیم
و هر خمیر را به هشت قسمت تقسیم می کنیم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز می گذاریم
و از طرف پهن به طرف باریک می پیچانیم و داخل فطنوس داش گذاشته رویش را تخم مرغمی زنیم و می گذاریم مدت 20 دقیقه دیگر می گذاریم تا خوب شیرینی ها پف کند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا روی شیرینی ها کمی سرخ شود
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
لقمه تند
مواد مورد ضرورت
500 گرام مسکه
2 دیسی لیتر آب
120 گرام آرد
3 دانه تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری مرچ تازه
1 قاشق چای خوری نمک
100 گرام پنیر
طرز تهیه
مسکه و آب را بگذارید بجوشد و بگذارید کمی سرد شود
آرد و مرچ تند که ریزه نموده اید همراه با پنیر رنده شده و تخم مرغ به آن اضافه نماید
و خوب مخلوط نماید از خمیر آماده شده به اندازه های بسیار خورد خورد به اشکال مختلف می توانید قالب بزنید
و روی کاغذ چرب در داش به درجه 200 به مدت 20 دقیقه بگذارید تا روی لقمه های کوچک کمی سرخ شود
از داش بیرون آورده و بگذارید سرد شود و بعد داخل ظرف قشنگی بگذارید .و با هر چه دوست داشتید می توانید مصرف کنید
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
درست کردن ظرف زیبای از کشمش پنیر برای مهمانی
طرز تهیه کشمش پنیر:
شیر را در داخل دیگ و یا هر ظرف دلخواه خود بریزید.
و روی حرارت بگذارید تا اینکه جوش آید بعد درجه
حرارت را کم کرده ماست را به شیر علاوه کنید و به
مدت ۷ دقیقه شیر بریده شده را با کفگیر چوبی هم
بزنید، حالا پار چه نخی تان را به روی چلو صاف پهن
کرده و شیر بریده شده را در آن برزید و بعدا
اطراف پار چه را جمع کرده و با نخی آن را محکم
ببندید، بعدا روی آن یک وزن سنگین را بگذارید
که آب آن کاملا بیرون شود( در حدود ۴- ۵ ساعت)
بعد از آنکه پنیر آماده شد آن را در ظرف مورد
نظر خود گذاشته آن را با کشمش سبز و سرخ تزئین
کنید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
سالاد سبزی پالک با پنیر شور
پالک تازه را شسته روی آن کمی آب لیمو و روغن زیتون بریزید و بعد بادنجان رومی های خورد خورد را از وسط نصف کنید و به آن اضافه نماید
بادرنگ / زیتون / ادوکادو / پنیر شور را به نوع دلخواه تان ریزه کنید و با سلیقه خودتان تزیین نمایید و در اخیر آب لیمو و روغن فراوان را با هم مخلوط نموده روی سالاد بپاشید و نوش جان نماید این سالاد واقعا خوش مزه است
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
بورانی بادنجان
بادنجان ها را پوست نموده و گرد گرد قاش کنید و در روغن سرخش کنید بعد داخل دیگ و یا ماهیتابه چیده روی آن کمی آب را که با رب بادنجان رومی نمک و مرچ به مقدار ضرورت مخلوط نموده اید و به آن اضافه کنید و بگذارید تا بادنجان ها به روغن بیاید بعد ماس که با سیر میده شده مخلوط نموده اید روی ظرف بمالید و بعد بادنجان ها را بکشید و روی بادنجان ها را دوباره ماس سیر دار بزنید و کم هم نعناع رویش بپاشید اشتهای خوب
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)