مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه دسر توت فرنگی بابیسکویت موزی

طرز تهیه شیر خامه شکر وارد را مخلوط کنید

ظرف را روی حرارت گاز قرار داده ومرتبهم بزنید

اجازه دهید ان قدر بجوشد تا بطور کامل غلیظ

شود یک ظرف مناسب پیرکس اماده کنید زرده

تخم مرغ را با یک لایه نازک از کرم راکف ظرف

بمالید ویک ردیف بیسکویت را کنار هم کف ظرف

بگذارید ومجددایک لایه کرم یک لایه بیسکویت

بگذارید تا تمام شود لایه اخری کرم باشد و

توت فرنگیهارا با کارد از ارتفاع حلقه کرده وروی

کرم را تزیین کنید می توانید در یخچال بگذارید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه قارچ پلو

پیاز را نگینی خرد کرده با دو قاشق روغن تفت دهید کمی که رنگش

 برگشت فلفل دلمه ای را اضافه کنید مقداری که تفت خورد قارچ را

بریزید وکمی شعله را زیاد وبایک قاشق اب لیمو اگر تازه باشد بهتر

است تفت دهیدسپس رب گوجه وزعفران دم کرده را بیفزایید اگر دوست

داشته باشید گرد زیره هم خوشمزه می شود زرد چوبه هم اضافه کرده

بهم بزنید تاباهم قاطی شوند دوپیمانه اب بریزید جوش که امد شعله را

کم کرده تا یواش یواش بپزد ودراخر نباید اب داشته باشد خشک هم نباشد

با یکدنیا معذرت من یادم رفت در مواد لازم مقدار برنج را بگویم تقریبا دوپیمانه سر پر

میخواهیم که بعد از شستن کمی خیساندن البته یادتان نرود که نمک بریزید

بعد بجوشانید کمی که دانه برنج نرم شد ابکش کرده وقابلمه را روی گاز بگذارید

کمی روغن ریخته وکف ان را یاسیب زمینی یا نان بگذارید بعد باکفگیر برنج را در

 قابلمه ریخته ومقداری ازان مواد را روی برنج میریزیم ادامه میدهیم باید روی اخرین

مرحله مواد باشدروی ان را با زعفران و گردزیره ودارچین تزیین کرده وبرنج را دم کرده

نوش جان نمایید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه یکنوع کباب ساده ومتفاوت برای سیزده بدر

گوشترا باپیاز خوب ورز دهید ارد سوخاری رابا نعنا وزرد چوبه نمک فلفل زیره

همه را اضافه کرده میتوانید یک قاشق سوس گوجه تند یاساده اضافه کنید

خوب چنگ بزنید یک تابه نچسب را کمی روغن مایع بریزید وبادست یک تکه

ز گوشت رابه دور چوب که ازقبل شسته وخیسانده اید بپیچید بطوریکه خوب

بچسبد وباز نشود یکی یکی همه را در تابه گذاشته بگذارید تا با شعله کم طلایی

شود سپس طرف دیگر را اماده است اگر دوست داشته باشید کمی زعفران اب

کرده را با یک قاشق سوپخوری اب لیموی تازه بریزید ونوش جان کنید برای تزیین

ان هرچه خودتان صلاح بدانید    پوره سیب زمینی  سا لاد کلم با سوس مایونز

سبزیجات متنوع بکار برید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کباب لاری با گوشت گوسفند

ابتدا گوشتها را خوب تمیز کرده و رگ و ریشه آن را بگیرید و بصورت کنجه ای انها را خورد نمایید.
سپس ماستها را در یک قدح پلاستیکی بزرگ ریخته و گوشتها را داخل ماستها میریزیم. سپس پیازها را که قبلا با کارد خورد کرده ایم( رنده نشود . فقط خورد شود) درون ماستها و گوشتها اضافه مینماییم. سپس نمک و فلفل سیاه را باندازه ای اضافه نماییم تا وقتی که ماست را زیر دهان مزه میکنیم حالت تندی داشته باشد. سپس روغن زیتون را به موادمان اضافه مینماییم و با دست درست و حسابی ورز میدهیم.

در نهایت زعفران اب کرده را اضافه کرده و درب قدح را میگذاریم یا پارچه ای روی ان میکشیم و قدح را در یخچال به مدت سه روز گذاشته تا موادمان به خورد گوشت برود و گوشت ترد شود.

پس از سه روز گوشت ها همرا با ماست به سیخ کشیده و روی زغال کباب مینماییم. نوش جان

(تبصره: این فرایند را میتوانیم با فیله و ران و سربال مرغ هم انجام دهیم).



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبریک سال نو

سلام به همه.. 4 سال از شروع این وبلاگ گذشت. روزیکه این مکان رو برای حضور شما ایجاد کردم فکرشو نمیکردم که این همه بازدیدکننده داشته باشم. این ها همه منو دلگرم میکنه به ارائه کارهای بهتر..

واقعا از همتون ممنونم که با حضورتون و نظراتتون باعث افزایش روحیه و ادامه کار به من میدید.
سال 1391 با تمام خاطرات خوب و بدش رفت

تو این سال پستی و بلندی های بسیاری رو پشت سر گذاشتیم. امیدوارم در سال جدید همه خوشحال و سرشار از امید و ارزو باشید و به همه انچه که دنبالش هستید برسید.

سال  1392 رو به همتون تبریک میگم.

روحی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ریزه کاری

سلام دوستان عزیزم میخواهم چند تا از تجربیات خودم را بنویسم

اگر می خواهید بادنجان سرخ کنید وخیلی روغن میبرد کافیست

یک سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید وبادنجانهای اماده سرخ

را با برس پشت وروی انها را سفیده بما لید در تابه باکمی روغن سرخ

کنید یاکف سینی را کمی چرب کرده در فر بگذارید وگاهی پشت رو کنید

 2- اگر خواستید پیازتان موقع سرخ کردن خوشرنگ شود پیاز هر قدر که

میخواهید خرد کرده کمی بجوشانید بعد در صافی بریزید کمی که ابش

رفت در روغن سرخ کنید جالب می شود

3-اگرخواستید زعفران مورد احتیا جتان را بسایید ودور ریز نداشته باشید

زعفران را در کیسه فریزری بریزید ودرانرابپیچانید وبایک وردنه با ته یک خودکار

خوب انرا بسایید وبعد گوشای ازپلاستیک را قیچی کرده درشیشه یا قوطی

مورد نظر بریزید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ته چین مرغ

مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک با یک لیوان اب بگذارید بپزد. میتوانید بعد از پختن مرغ را تکه تکه یا ریش ریش کنید . زرده تخم مرغ را زده ماست را قاطی کرده دو قاشق سوپخوری زعفران اب کرده و کمی نمک برای سس اماده کنید. مرغ را وقتی پخت باید یک استکان اب داشته باشد . مرغها را داخل سس با دست مخلوط کرده و به مدت ربع ساعت در یخچال بگذارید. سپس برنج را که از قبل خیسانده بودید جوشانده و ابکش کرده مرغها را از سس دراورده کنار گذاشته و نصفی از برنج را داخل ان سس ریخته و اگر دیدید کم بود میتوانید باز نصف لیوان ماست و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. ته ظرف نچسب را کمی چرب کرده و ان نصف برنج را که در سس ریخته بودید خوب ته ظرف قرار دهید و با دست کمی فشار دهید. مرغها را روی ان بچینید . سپس برنجها را روی ان بریزید و با قیمانده سس را برای تزئین روی برنج بریزید. و نصف پیمانه روغن مایع هم روی ان بریزید. بگذارید روی اجاق بخار ان که درامد شعله را کم کرده و دم کنی را بگذارید تا اماده شود.

اگر خواستیم در فر بگذاریم در ظرف پیرکس به همین طریق در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد و بمدت 62 دقیقه بگذارید اماده شود.

توجه: بهمین شکل که در مورد مرغ گفته شد میتوان گوشت قرمز گذاشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه لازانیا گوشت

پیاز را نگینی خورد کرده با روغن تفت میدهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا اب ان کشیده شود. بعد  سبزیجات را یعنی نخود فرنگی و ذرت و.. باهم مخلوط کرده و تفت میدهیم. نمک و زرچوبه و اویشن و فلفل سیاه نیمکوب را هم اضافه کرده و خوب قاطی میکنیم.سپس رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.

کمی که اب ان تموم شد و به خورد مواد رفت از روی گاز برمیداریم البته نباید موادمان دیگر اب داشته باشد.

برای تهیه سس سفید  یک قاشق غذا خوری ارد یک لیوان شیر صدگرم کره  . ابتدا ارد را روی گاز گذاشته با شعله کم کمی تفت میدهیم و سپس کره را اضافه کرده که باز هم تفت بخورد و شیر را کم کم اضافه میکنیم. بهمین نسبت میتوانیم سس را زیاد و کم کنیم.

اب را گذاشته وقتی که جوش امد کمی روغن و کمی نمک اضافه میکنیم و سپس ورقه های لازانیا را در اب جوش اضافه میکنیم میگذاریم تا باندازه ای که بفهمیم نرم شده. سپس ان را ابکش کرده و ورقه ها ر روی یک پارچه تمیز میچینیم. سپس در ظرف پیرکس کمی با کره چرب کرده و ورقه ها را ته ظرف میچینیم و از ان مواد روی ورقه ها میریزیم . پنیر را اضافه میکنیم و دو سه قاشق سس سفید روی ان ریخته و سپس ورقه ها را مجددا روی ان میچینیم و این کار را تا اخرین ورقه ادمه میدهیم و اخرین مرحله باید سس سفید روی آن باشد. و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میگذاریبم تا طلایی شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه قاتق گوشت- یک غذای خوشمزه کرمانی

پیاز را نگینی خورد کرده با نصف پیمانه روغن مایع تفت میدهیم. تا کمی طلایی شود. گوشت را اضافه کرده آن را هم تفت میدهیم . زردچوبه را زده سپس سیب زمینی را بصورت قندی خورد کرده و آنهم قاطی گوشت میریزیم و به هم میزنیم تا تفت بخورد.

سپس رب گوجه را اضاف کرده ان هم خوب تفت میدهیم تا خوشرنگ شود. گرد لیمو را هم اضاف کرده و بهم میزنیم سپس یک کاسه متوسط آب جوشیده را اضافه کرده نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم جوش که امد شعله را کم میکنیم تا خوب دست بهم دهد و پخته شود.

قابل ذکر است برخی افراد تقریبا صد گرم لپه از قبل خیسانده هم داخل آن میریزند.

نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه مربای زرشک

در ظرف لعابی زرشک را ریخته وشکر را روی ان بریزید

تقریبا 24 ساعت در یخچال بگذارید البته قبلش یکبار

هم بزنیدبعدا روی گاز بگذارید واب را روی ان بریزیدمجددا

هم بزنید تا به جوش اید شعله هم متوسط باشد تاجایی

 که می توانید کف روی ان را بگیرید وان پودر ژلاتین را با

کمی اب بطریق بن ماری حل کرده وروی مربا بریزید چند

 جوش که خورد اماده است این مربا برای تزیین هر کیک و

پای مناسب است نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)