مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

قلیه عدس

یه کتاب خیلی قدیمی آشپزی پیدا کردم به اسم "نوش جان کنید" نوشته منصوره ابراهیمی. تاریخ چاپش روش نوشته نشده ولی قیمتش 200 ریال بوده! میگم که، خیلی قدیمیه.

توی کتاب طرز تهیه ی انواع غذاهای ایرانی و خارجی نوشته شده، بعضی دستوراش خیلی جالبند. عکس رنگی هم داره، ولی مربوط به غذاهای کتاب نیستند.

توش یه سری دستور بستنی هم هست که نوشته باید تو یخچال قرار داد، فکر کنم اونموقع فریزر نبوده! خلاصه کتاب جامع و کاملیه.

ازین به بعد بعضی از دستورات شو براتون می ذارم، طرف اونموقع به خواب هم نمی دیده غذاهاش رو اینترنت قرار بگیرن!!!!

غلیه عدس

من خودم تاحالا اسم این غذا رو نشنیده بودم، ترکیب عجیبیه از عدس و اسفناج و کدو!

مواد لازم:

اسفناج

3 کیلو

کدو

1 کیلو

عدس

250 گرم

روغن

150 گرم

گوشت چرخ شده

یا تخم مرغ

200 گرم

8 عدد

پیاز

1 عدد سرخ کرده

نمک و فلفل

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

عدس را با آب بگذارید بپزد، می توانید بجای گوشت چرخ شده استخوان گاو یا گوسفند با این عدس بار کنید. وقتی عدس نیم پز شد اسفناج را کمی خرد کنید و روی آن بریزید. اسفناج که پخت کدو را پوست بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید و در اسفناج و عدس بریزید. سپس پیاز داغ را اضافه کنید.

1.اگر با استخوان بار کرده اید که قلیه آماده است، استخوان هایش را در آورید و نمک و فلفل بزنید.

2. اگر می خواهید کوفته ریزه بزنید، به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کنید و یک عدد سفیده ی تخم مرغ در آن بریزید، ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در قلیه بیندازید که بپزد.

3. چنانچه می خواهید با تخم مرغ بپزید، در آخر پخت تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفی بشکنید و در قلیه بیندازید.

عده ای هم کوفته ریزه می ریزند و هم تخم مرغ، بسته به میل شماست.

منبع: کتاب "نوش جان کنید"، منصوره ابراهیمی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مگی می گورنگ (نودل سرخ شده) Maggi Mee Goreng

/**//*]]>*/ /**//*]]>*/

مگی می گورنگ یک غذا از آسیای جنوب شرق است که با ادویه ی هندی " گارم مساله" تهیه می شود.

برای مغذی کردن مگی گورنگ ، همراه آن از نیمرو و برگهای خرد شده ی اسفناج استفاده کنید.

 

مواد لازم:

نودل

2 بسته

سیر له شده

2 حبه

پیاز خرد شده

1 عدد متوسط

فلفل سبز کبابی

1عدد خرد شده

سیب زمینی مربعی خرد شده

1 عدد کوچک

گوجه فرنگی مربعی خرد شده

1 عدد متوسط

هویج

1 عدد نواری خرد شده

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری

گارم مساله

1 قاشق چایخوری

روغن

3 قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا تکه تکه شده

25 گرم

گشنیز خرد شده

3 شاخه

نخود سبز آبپز، لوبیا سبزآبپز و نوار های فلفل قرمز کبابی

برای تزئین

 

طرز تهیه:

نودل را با توجه به دستور روی پاکت بجوشانید، آبکش کنید و در روغن داغ به مدت کوتاهی سرخ کنید. سپس کنار بگذارید.

روغن را در یک ماهیتابه ی گود داغ کنید و سیر را یکی دو دقیقه در آن تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا نرم شود. سپس فلفل سبز را بریزید و 3 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. سیب زمینی را اضافه کنید و 5 دقیقه سرخ کنید، بعد پودر فلفل قرمز و هویج را بریزید. در ظرف را بگذارید یا همین طور سرخ کنید تا مواد تیره و نرم شوند.

سپس گوجه را بریزید و 10 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید تا آب گوجه تبخیر شود.

نودل را در یک ظرف بزرگ سالاد بریزید و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سپس گشنیز و ادویه ی مخصوص نودل که همراه بسته است را بریزید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

خوراک را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و پنیر را روی آنها قرار دهید تا پیش از سرو آب شود. سپس با نخود سبز و لوبیا سبز و نوارهای فلفل قرمز تزئین کرده ، گرم سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل می توانید نودل را سرخ نکرده مصرف کنید.

منبع:  recipezaar.com  و  wohhupfood.com

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

گارم مساله، ادویه جادویی The Magic Spice - Garam Masala

"گارم مساله " یا "گرام ماسالا" یک ادویه ی متداول هندی است که در اکثر غذاهای آشپزی هند و آسیای جنوب شرقی به کار می رود. گارم به معنی "تند "و مساله به معنی "مخلوط "است، چون این ادویه خودش مخلوطی از چندین ادویه است.

 بهتر است این ادویه را همزمان با پخت غذا آماده کنید ولی می شود مقداری از آن را آماده کنید و تا چند ماه در یک ظرف هواناپذیر نگهداری کنید.

من اینجا این ادویه را برای غذای مگی گورنگ (مالزی) و غذای  ناسی گورنگ (اندونزی) ترجمه می کنم.

طرز تلفظ گارم مساله به این صورت است: gaarem mesaale

مواد لازم:

تخم گشنیز

4 قاشق غذاخوری

زیره سبز

1 قاشق غذاخوری

دانه ی فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 ½ قاشق غذاخوری

زنجبیل خشک

1 ½ قاشق غذاخوری

هل سیاه

¾ قاشق غذاخوری ( حدود 3 یا 4 دانه هل بزرگ)

برگ بو خشک خرد شده

¾ قاشق غذاخوری

میخک

¾ قاشق غذاخوری

چوب دارچین

¾ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ماهیتابه ای چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید و بتدریج تمام مواد بجز زنجبیل را در آن بو بدهید (هل را به صورت کامل بریزید) تا زمانی که ادویه ها چند پرده  تیره تر شوند، بعد زنجبیل را اضافه کنید و گهگاه هم بزنید.

 نباید بخواهید با زیاد کردن شعله سرعت بودادن را بالا ببرید، چون پوسته ی ادویه ها سریع می سوزد و میانشان خام می ماند.

وقتی ادویه ها به حد کافی بو داده شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا ادویه سرد شود. وقتی کاملا سرد شد دانه های هل را از پوسته خارج کنید و دوباره با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید.

ادویه ها را با هم آسیا کنید و در یک ظرف هواناپذیر و در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.

منبع:  indianfood.about.com

 





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مرغ بهاری با پنیر پارمزان Parmesan spring chicken

 /* /*]]>*/

غذایی پر از مزه های بهاری، کم چرب و سرشار از ویتامین C!

مواد لازم:

سفیده ی تخم مرغ

1 عدد

پنیر پارمزان رنده شده

5 قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

4 عدد

سیب زمینی مربعی خرد شده

400 گرم

نخود فرنگی منجمد

140 گرم

برگ اسفناج کوچک

تعدادی

سرکه ی سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق چایخوری

مخصوص 4 نفر

آماده در 10 دقیقه

طرز تهیه:

گریل یا باربکیو را با حرارت متوسط روشن کنید و کف آن را کاملا چرب کنید.

سفیده ی تخم مرغ را در بشقابی با کمی نمک و فلفل بزنید. پنیر را در بشقاب دیگری بریزید.

سینه های مرغ را ابتدا در سفیده و سپس در پنیر بغلتانید. مرغ را 10-12 دقیقه گریل کنید و در این مدت یکبار آنرا برگردانید تا هردو طرفش برشته و قهوه ای رنگ شود.

در این حین سیب زمینی را 10 دقیقه با آب جوش بپزید و در 3 دقیقه ی آخر نخود سبز را به آن اضافه کنید، سپس آبکش نمایید. سبزیجات را با برگ های اسفناج در کاسه ای بریزید و با سرکه، روغن و نمک و فلفل مزه دار کنید. بعد آنها را بین 4 بشقاب گرم تقسیم کنید و تکه های مرغ را روی سبزیجات قرار دهید.

منبع: bbcgoodfood.com




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پودینگ برنج در مایکروفر MICROWAVE RICE PUDDING

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آب

1 پیمانه

برنج

نصف پیمانه

شیر

3 پیمانه

شکر

یک سوم پیمانه

کره

2 قاشق غذاخوری

نمک

کمی

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین

کمی


طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کنید.

برنج و آب را باهم در ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و در مایکروفر قرار دهید تا برای 6 دقیقه در حرارت بالا بپزد، سپس از مایکروفر خارج کنید و 5 دقیقه آن را به حال خود بگذارید. در این مرحله می توانید برنج را دوباره بشویید، البته اختیاری است.

دوباره برنج را 4 دقیقه در مایکروفر قرار دهید و در صورت نیاز مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

برنج را به ظرف مخصوص مایکروفر بزرگتری انتقال دهید و شیر، کره، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. درصورت تمایل می توانید وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید.

ظرف را 10 دقیقه با حرارت متوسط در فر قرار دهید و پس از 5 دقیقه آن را هم بزنید. دقت کنید در این حین شیر دائم به حد سر رفتن می رسد، پس ظرف شما باید به حد کافی بزرگ باشد.

آنقدر به پخت ادامه دهید تا پودینگ به غلظت دلخواه شما برسد. پس از پخت آن را چند دقیقه به حال خود بگذارید، دقت داشته باشید که در این مدت بازهم پودینگ سفت تر خواهد شد.

در پایان وانیل و دارچین را روی آن بپاشید.

  stuffem.wordpress.comمنبع:

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس خوشمزه ی گوشت

/* /*]]>*/ /* /*]]>*/

قابل استفاده روی انواع گوشت کبابی و آبپز!

مواد لازم:

گوجه فرنگی متوسط، خرد شده

3 عدد

پیاز متوسط، خرد شده

نصف عدد

سرکه سیب که با کمی شکر شیرین شده

یک هشتم پیمانه

سس سویا

1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

پودر زنجبیل

به مقدار لازم

پودر زیره

به مقدار لازم

پودر سیر و موسیر

به مقدار لازم

آب

کمی

طرز تهیه:

تمام مواد را در قابلمه ی کوچکی بریزید و بگذارید ریز ریز بجوشد تا گوجه و پیاز نرم شوند و آب سس تمام شود. سپس با گوشت کوب برقی مواد را له می کنیم. دوباره مواد را جوش می آوریم و بعد زیر گاز را خاموش می کنیم.

سس را در شیشه ی هواناپذیری می ریزیم و وقتی خنک شد در یخچال نگهداری می کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 


 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس هلو برای روی کیک یا شیرینی TOPPING) PEACH SAUCE (ICE CREAM OR CAKE

/* /*]]>*/

می دونم الان فصل هلو نیست، ولی امروز این سس رو تو یخچال دیدم و یادش افتادم، بعد گفتم تا یادم نرفته طرز تهیه شو براتون بذارم!

این سس می تونه بجای مارمالاد یا مربا هم استفاده بشه! وقتی پخت اونو تو ظرف شیشه ای در بسته بریزید و بگذارید تا خنک شه، بعد در یخچال نگهداری کنید!

مواد لازم:

هلو خرد شده

2 فنجان

نشاسته ذرت

1 1/2 قاشق غذاخوری

شکر

1 فنجان

آب لیمو

1/2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا یکدست شود. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

 

 

 

 

 

منبع: cooks.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ماسالای تخم مرغ Egg Masala

/* /*]]>*/

ماسالا در آشپزی هندی به خوراکی گفته می شود که از مخلوط چند ادویه یا چاشنی درست شده . ماسالای تخم مرغ یک غذای معروف هندی است که با برنج سرو می شود.

رب تمبر هندی همان تمبر هندی بسته بندی شده ی خودمان است که به عنوان خوراکی مصرف می کنیم، ولی منظور میوه ی تمبر هندی نیست!

 این دستور برای یک نفر نوشته شده که به تعداد نفرات آن را چند برابر کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ

1 عدد

پیاز خرد شده

1 عدد

رب گوجه فرنگی

3 قاشق چایخوری

یا 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

رب یا آب تمبر هندی

یک هشتم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز

1 قاشق چایخوری

گشنیز تازه خرد شده

 

طرز تهیه:

تخم مرغ را با مقدار کافی آب و کمی نمک (برای جلوگیری از شکستن پوسته ی تخم مرغ) به مدت 10 دقیقه آب پز کنید، سپس پوست آن را جدا کنید و روی آن با چاقو چند چاک بزنید یا آن را نصف کنید.

کمی روغن در ماهیتابه ای بریزید ، پیاز را تفت دهید تا شفاف شود.  گوجه فرنگی یا رب گوجه را اضافه کنید وهم بزنید تا رنگ رب در آید و یا آب گوجه فرنگی کمی جمع شود.

سپس پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز را بریزید و سرخ کنید تا زمانی که روغن از ماسالا جدا شود. بعد آب تمبر را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک بزنید(در صورت تمایل کمی آب اضافه کنید.)

زمانی که مواد جوش آمد تخم مرغ و گشنیز تازه را اضافه کنید و با برنج سرو کنید.

  منبع: jasu.wordpress.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ گوجه فرنگی و ریحان Homemade Tomato Basil Soup

/**//*]]>*/

/**//*]]>*/

این سوپ شما را در سرمای زمستان گرم می کند. می توان روی آن برگ ریحان خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده ریخت. حتی می توان در آن از گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی استفاده کرد تا به سوپ پروتئین اضافه شود.

مواد لازم:

گوجه فرنگی

400 گرم

روغن زیتون تصفیه شده

سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

کرفس مربعی خرد شده

1 ساقه

هویج مربعی خرد شده

1 عدد کوچک

پیاز مربعی خرد شده

1 عدد

سیر له شده

2 حبه

آب مرغ

1 پیمانه

برگ بو

1 برگ

کره

2 قاشق غذاخوری

برگ ریحان خرد شده

یک چهارم پیمانه

خامه در صورت تمایل

نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را با حرارت 250 درجه ی سانتی گراد (450 فارنهایت) گرم کنید.

قسمت های سفت گوجه فرنگی را خرد کنید و محتویات آن را نگه دارید. گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص فر پخش کنید، نمک و فلفل بزنید و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس بگذارید در فر به مدت 15 دقیقه بماند.

در این حین در قابلمه ای بقیه ی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و سیر را در آن بریزید و 10 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. گوجه فرنگی تفت داده شده، آب گوجه فرنگی نگه داشته شده، آب مرغ، برگ بو و کره را هم در قابلمه بریزید. سپس بگذلرید ریزریز بجوشد تا سبزیجات کاملا نرم شوند: حدود 15 تا 20 دقیقه.

در این زمان ریحان و در صورت تمایل خامه را اضافه کنید، دقت کنید این سوپ خودش حالت کرم مانند دارد و نیازی به خامه نیست.

در آخر سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کنید.

منبع: themovementdallas.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جوجه کباب هفت رنگ

/* /*]]>*/

این غذا بسیار ساده و بی نیاز از توضیحه، ایده شم از یه کتاب کاردستی کودکان گرفتم و مامانم پختش.


در تهیه ی این غذا از فیله ی مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای سبز و رنگی و گوجه فرنگی استفاده می کنیم.

ما کباب رو با برنج زعفرانی، فیله ی ماهی قزل آلای سرخ شده و کوکو سبزی سرو کردیم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)