بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز ترشی انداختن ترشی سبزیجات و پیاز اسلایس

عناصر

 

  • 3 خیار متوسط
  • 1 پیاز بزرگ ، خلال نازک
  • تکه های نمک دریایی 85 گرم (نمک ضروری - تلاش شما را غیرقابل خوردن می کند)
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 250 گرم شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 2 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل دلمه ای
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده
  • شوید کوچک

روش


مرحله 1
خیارها را بشویید ، در طول آنها تقسیم کرده و دانه ها را بیرون بیاورید. هر نیمه را به قطعه های انگشت برش دهید ، سپس به نوارهای 5 میلی متر برش دهید. در یک کاسه بزرگ با پیاز و نمک مخلوط کرده ، روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد.

گام 2
روز بعد آب میوه ها را تخلیه کنید ، سبزیجات را در آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید. سرکه ، شکر و ادویه ها را در قابلمه خیلی بزرگی بریزید و به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود. بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا طعم ها دم بکشد.

مرحله 3
سبزیجات را اضافه کنید و تابه را روی حرارت زیاد بجوشانید و بارها و بارها هم بزنید. به مدت 1 دقیقه بجوشانید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در شوید خرد کنید ، سپس درون شیشه های استریل شده بسته بندی کنید (نگاه کنید به بالا سمت راست) ، اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب هوا به دام نیفتاده است. در مکانی تاریک و خنک نگهداری شود تا زمانی که آماده استفاده شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پیاز سفید و سیر

عناصر

 

  • برای پر کردن
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیاز ، خیلی ریز خرد شده
  • 100 گرم بیکن دودی ، ریز خرد شده
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده گوشت خوک (شانه خوب است)
  • 1 حبه سیر ، رنده شده
  • sp قاشق چایخوری گرز زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
  • sp قاشق چایخوری برگ آویشن
  • 1 تخم مرغ
  • 30 گرم آرد سوخاری تازه
  • 6 پیاز کوچک ترشی
  • برای شیرینی
  • 250 گرم آرد غلیظ
  • 50 گرم پولنتا
  • ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 75 گرم گوشت خوک سرد ، خرد شده ، به علاوه مقدار اضافی برای قلع
  • 2 زرده تخم مرغ زده شده ، برای لعاب دادن

روش


مرحله 1
کره را در یک تابه کوچک گرم کرده و پیاز را با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شود اما رنگی نشود. تمام مواد پر کننده ، به غیر از پیازهای ترشی را به یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی در یک کوفته بزرگ مخلوط کنید - ساده ترین راه برای این کار گرفتن دست و مالش مخلوط از طریق انگشتان است. مخلوط را به شش توپ مساوی تقسیم کنید و یک پیاز ترشی را به هر کدام فشار دهید ، مطمئن شوید که پیاز کاملاً محصور شده است. حدود 1 ساعت در یخچال خنک شوید.

گام 2
در همین حین ، شیرینی را با قرار دادن تمام مواد خشک در مخلوط کن ایستاده با اتصال پارویی ، درست کنید. 100 میلی لیتر آب ، گوشت خوک و ½ قاشق چایخوری نمک را به جوش آورده ، روی مخلوط خشک ریخته و شیرینی را کنار هم بیاورید.

مرحله 3
فر را با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شیرینی را به ضخامت یک سکه £ 1 حلقه بزنید. شش دایره 12 سانتی متری بریده و از هر کدام برای ایجاد سوراخ در قالب مافین چرب شده استفاده کنید. برش ها را دوباره رول کنید ، شش دایره 8 سانتی متری برای درب برش دهید و کنار بگذارید. در هر سوراخ مافین روکش شده با یک کوفته کوفته فشار دهید. لبه هرکدام را با کمی زرده زده شده مسواک بزنید ، درپوش آن را بگذارید ، دو طرف آن را بچرخانید و وسط هر یک سوراخ کنید. سر شیرینی ها را با زرده تخم مرغ لعاب داده و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود. قبل از خوردن غذا ، پای ها را بگذارید تا کاملا خنک شوند. می توان دو روز جلوتر ساخت و در یخچال نگهداری کرد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی موسیر تند با طعم چیلی

عناصر

 

  • موسیر 1 کیلوگرمی
  • نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن

روش


مرحله 1
روز قبل از ترشی ، موسیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید تا خنک شود ، سپس پوست آن را آبکش کرده و پوست آن را جدا کرده و انتهای ریشه را مرتب کنید.

گام 2
در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس موسیر را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد. روز بعد ، آبکش کنید ، آبکشی کنید سپس دوباره تخلیه کنید. موسیر را درون شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نکته زیر مراجعه کنید).

مرحله 3
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند.

مرحله 4
خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 5
سرکه داغ را روی موسیرها بریزید و در حالی که گرم است مهر و موم کنید. اگر دوست دارید 1 ماه یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی تربچه ریز شده مکزیکی

عناصر
  •  
  • 85 گرم مولی ، پوست کنده شده و پوسته پوسته شده یا خرد شده به صورت چوب کبریت خوب
  • 2 قاشق چایخوری sagwa shikcho (سرکه سیب) یا سرکه برنج
  • 2 قاشق چایخوری شکر کاستوره طلایی
  • ¾ قاشق چایخوری تکه های چیلی گوچوگارو (نگاه کنید به نوک)
  • ove حبه سیر کوچک ، رنده شده

روش


مرحله 1
در یک کاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا هم بزنید تا تربچه روکش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روی آن را بپوشانید و خنک شوید.

 

پودر چیلی یا پوسته های تهیه شده از فلفل قرمز ، که عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. این چاشنی برای پاشیدن هر چیزی که 

 به مقداری گرما احتیاج دارد ، به چیلی انتخابی شما تبدیل خواهد شد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی گیلاس

عناصر

 

  • سرکه سیب 175 میلی لیتر
  • 175 میلی لیتر آب
  • 100 گرم قند کاستور
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری شله چیلی
  • 2 برگ بو
  • 500 گرم گیلاس ، نکته را در زیر ببینید

روش


مرحله 1
شما به یک شیشه کیلر 1 لیتری با مهر و موم لاستیک جدید نیاز دارید. مهر و موم و شیشه را در آب گرم و صابون بشویید و خوب بشویید. مهر و موم را کنار بگذارید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در دمای متوسط (حدود 100 درجه سانتیگراد) در فر قرار دهید.

گام 2
سرکه ، آب ، شکر ، دانه های گشنیز ، تکه های چیلی و برگ بو را در یک تابه بریزید. به آرامی بجوشانید و هم بزنید تا شکر حل شود. به مدت 5 دقیقه بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3
مهر و موم لاستیک را روی درب شیشه قرار دهید. گیلاس ها را درون ظرف ببندید و روی مایع ادویه دار را که هنوز گرم است بریزید. شیشه را بلافاصله ببندید و بگذارید 2 هفته قبل از غذا بخورد. تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری می شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لبو قرمز با نمک دریایی

عناصر

 

 

  • چغندر 1 کیلویی
  • روغن سبزیجات
  • 4-5 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  • 700 میلی لیتر سرکه شراب سفید ، به علاوه 3½ قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن

روش


مرحله 1
چغندر را بشویید و اصلاح کنید ، هرکدام را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی مالیده و سپس به صورت جداگانه در فویل بپیچید. روی سینی با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. خنک ، پوست بگیرید ، سپس به صورت گوه برش دهید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
چغندرها را درون شیشه های استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، به هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت اضافه کنید ، سپس روی سرکه داغ ریخته و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی بادمجان با سرکه مالت

عناصر

 

  • 3 پیاز ، خرد شده
  • 100 گرم زنجبیل تکه ای ، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 10 برگ کاری
  • 3 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری رب تمر هندی از یک شیشه
  • 1 کیلوگرم بادمجان ، خرد شده
  • 150 گرم کشمش
  • 200 گرم شکر قهوه ای روشن نرم
  • سرکه مالت 250 میلی لیتر
روش


مرحله 1
پیاز ، زنجبیل و روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و به آرامی به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود. ادویه ها و برگ های کاری را بهم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید ، سپس پوره گوجه فرنگی و گل نارنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گام 2
بادمجان ها ، کشمش ، شکر و سرکه را بهم بزنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود ، سپس به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. بگذارید 10 دقیقه بماند ، سپس قاشق را درون شیشه های استریل شده ببندید و مهر و موم کنید. ترشی را می توان فوراً خورد و تا 6 ماه نگهداری می شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پیاز خانگی با دانه خردل سیاه

عناصر

 

  • 600 گرم پیاز ، خرد شده
  • 850ml / 1½ pts سرکه ترشی
  • لوبیای دونده دو کیلویی
  • آرد ساده 40 گرم در هر اونس
  • 57 گرم قلع پودر خردل انگلیسی
  • 2 قاشق غذاخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کرفس
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل سیاه
  • 225 گرم شکر موسکوادو سبک
  • 450 گرم شکر دانه ریز طلایی

روش


مرحله 1
پیازها را در ظرف نگهدارنده با 500 میلی لیتر سرکه قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. در همین حال ، لوبیاها را به مدت 5 دقیقه سفید کنید ، سپس آبکش کنید.

گام 2
آرد ، پودر خردل ، زردچوبه و نمک کرفس را مخلوط کنید. دانه های خردل را در یک ظرف دردار کوچک گرم کنید تا زمانی که صدای جوانه زدن آنها را بشنوید ، سپس آنها را به مخلوط آرد بریزید. سرکه باقی مانده را به تدریج هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3
وقتی پیاز آماده شد ، مخلوط سرکه ادویه را به نوک مخلوط کرده و مرتباً روی حرارت آن را هم بزنید تا غلیظ شود. لوبیای سفید شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بدون پوشش ، آن را بپزید و گاه گاهی هم بزنید. هر دو قند را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بیشتر با هم زدن مرتب بپزید تا غلیظ شود. درون شیشه های استریل شده قاشق بزنید (به نوک آن مراجعه کنید) و در حالت گرم مهر و موم کنید. این به مدت یک سال در یک مکان خنک باقی می ماند ، اما با گذشت زمان رنگ آن محو می شود. پس از باز شدن ، آن را در یخچال نگهداری کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی هویج و نمک کریستال

عناصر

 

  • هویج 1 کیلویی
  • 4 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه زیره
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  •  قاشق چایخوری زردچوبه
  • 6 حبه سیر خرد شده
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 3.5 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر سفید

روش


مرحله 1
هویج های 1 کیلویی را پوست بگیرید و به صورت چوب یا برش خرد کنید. در آب نمک سخاوتمندانه به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا تازه شروع به نرم شدن کنید ، سپس آبکش کنید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. گل بو ، زردچوبه و حبه های سیر را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
هویج ها را درون شیشه ها بسته بندی کرده و 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت به آنها اضافه کنید ، روی آن را با سرکه داغ بپوشانید و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر آماده غذا باشید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خیار و پیاز با جعفری

عناصر
  • 1 خیار بزرگ ، انتهای آن اصلاح شده ، به نصف عرض برش داده شده و به صورت مارپیچ به روبان های ضخیم تبدیل می شود
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • sp قاشق چایخوری دانه های گشنیز
  • یک مشت کوچک شوید ، برگها را چیده اید

روش


مرحله 1
روبان های خیار را با نمک در یک آبکش بریزید. بگذارید به مدت 15 دقیقه سپس رطوبت اضافی را با دست خود فشار دهید و روبان ها را با حوله چای خشک کنید.

گام 2
مواد دیگر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و خیار را هم بزنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)