نوشیدنی خنک اوایل تابستان!
مواد لازم:
آب
6 فنجان مجزا
شاه توت تازه
3 فنجان
شکر
1 فنجان
آب لیموی تازه
دو سوم فنجان
لیمو
8 تکه نازک
شاه توت تازه
مخصوص 8 نفر
طرز تهیه:
3 فنجان شاه توت و یک فنجان آب را در مخلوط کن پوره کنید. سپس از صافی رد کنید و همراه با 5 لیوان آب و آب لیمو و شکر در پارچ بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
یک ورق لیمو و کمی شاه توت و یخ در هریک از 8 لیوان بریزید و شربت را در لیوانها سرو کنید.
منبع: find.myrecipes.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
یه دسر خوشمزه و متفاوت!
مواد لازم:
پنیر خامه ای نرم شده
170 گرم
کنسرو یا مربای زردآلو
2 قاشق غذاخوری
آناناس خرد شده
1 فنجان
هلو، پوست کنده و نصف شده
1300 گرم
برگ کاهو
نعنا تازه
در صورت تمایل
مخصوص 15 نفر
طرز تهیه:
در ظرف کوچکی پنیر خامه ای و مربای زرد آلو را با همزن بزنید تا ترکیب شوند. آناناس را اضافه کنید.
کاهوها را در ظرفی چیده و روی آن نیمه های هلو را بچینید، فرو رفتگی داخل هلو ها را با پنیر پر کنید و با برگ نعنا تزئین کنید.

منبع: tasteofhome.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
من یه بستنی ساز کمپرسور دار خریدم، خیلی وقت بود تو فکرش بودم. دستگاه به درد بخوریه و اگه دوست دارید می تونید از این آدرس هر مدل شو بخوایدبه صورت اینترنتی بخرید.مال من این شکلیه:
تو دفترچه ش چندین مدل طرز تهیه ی بستنی به فارسی نوشته شده، فقط عجیب بود که دیدم تو دستور هاش از رام استفاده کرده که یه جور عرق الکلیه! خلاصه بدونید که معمولا جایگزین رام آب سیبه، من شربت عسل رو هم پیشنهاد می کنم!
از این به بعد دستور بستنی هایی رو که آماده می کنم تو وبم می ذارم، هر سوالی داشتید در خدمتم!
این بستنی خیلی غلیظه، پیشنهاد می کنم بین پودر کاکائو و قهوه فقط از یکیش استفاده کنید وگرنه دل تونو می زنه!
مواد لازم:
شیر
یک و سه چهارم پیمانه
خامه
یک و سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری
شکر
دو سوم پیمانه
پودر کاکائو
2 قاشق چایخوری
دانه های قهوه فوری یا اسپرسو
3 قاشق غذاخوری
وانیل
2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
نصف پیمانه از شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید.
شکر، پودر کاکائو، خامه و بقیه ی شیر را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط در حال هم زدن جوش آورید. دانه های قهوه را بریزید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را بریزید و دوباره مایه را جوش آورید و هم بزنید، بعد از روی حرارت بردارید.
وانیل را با مایه مخلوط کنید. سپس قابلمه را در ظرف بزرگی آب یخ قرار دهید تا خنک شود.
مخلوط را طبق دستورالعمل دستگاه ( 20 تا 40 دقیقه) در بستنی ساز فریز کنید. سپس در ظرف دردار در فریزر قرار دهید.
نکته: در انتها بستنی شکل بستنی های آماده ی کیلوییه، فقط خیلی نرمه و قبل از مصرف باید چند ساعت در فریزر بمونه.
منبع:pastrywiz.com
پ.ن: اگر مثل هنگامه جون نمی خواید بستنی ساز بخرید، اول مایه رو یه ساعت تو فریزر بذارید بعد درآرید و خوب هم بزنید،بعد همین طوری بذارید تو فریزر و نیم ساعت به نیم ساعت درآرید و هم بزنید تا کشدار بشه!
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
دیدید زردآلو اومده؟ البته من که گرفتم هنوز کال بود، بهرحال چند وقت دیگه بازار پر از زردآلو میشه!
اینم یه مربای خوشمزه که به عنوان دسر هم هست.
مواد لازم برای 3 کیلوگرم مربا:
زردآلو بدون هسته نصف شده
( هسته ها را نگه دارید)
2.5 کیلوگرم
شکر
1.5 کیلوگرم
طرز تهیه:
به طور کلی باید زردآلوهای بدون هسته را وزن کنید و به مقدار 4/3 از آن، شکر بریزید.
زردآلو و شکر را لایه لایه در ظرفی بریزید ، به طوری که لایه ی آخر شکر باشد. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب تا صبح بماند.
روز بعد یک مشت از هسته ها را بشکنید و دانه ها را خارج کنید. حدود نیم لیتر آب را جوش آورید، دانه ها را در آن ریخته و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس آنها را آبکش کرده و پوسته آنها را جدا کنید.
مخلوط زردآلو و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده سپس به جوش آورید. بعد بگذارید ریزریز بجوشد تا زردآلوها شفاف شوند: یک ساعت یا کمی بیشتر. بعد کف مربا را بگیرید.
سپس دانه های آبکش کرده را درمایه زردآلو بریزید و بگذارید خنک شود.
مربا را در ظرف های دردار نگهداری کنید.
منبع:a-taste-of-france.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
ریواس از سبزیجات خوش طعم بهاره است که حاوی ویتامین K, C و کلسیم است. معمولا تنها غذایی که ما با ریواس می شناسیم خورش ریواس است و حداکثر شربت ریواس، ولی طعم منحصر بفرد ریواس اونو انتخاب مناسبی در تهیه ی انواع دسرها قرار داده.
این سس ملس رو می تونید با نان برای صبحانه، یا با ماست یا روی بستنی سرو کنید. اگر ریواس با لبنیات پرچرب مصرف بشه کلسیمش بیشتر جذب میشه.
مواد لازم:
ریواس
3 ساقه خرد شده
1 عدد نارنگی
آب و رنده ی پوست
عسل
۲/۱فنجان
دارچین
۴/۱ قاشق چایخوری
میخک
۴-۳ دانه
طرز تهیه:
تمام مواد را در قابلمه ی کوچکی باهم مخلوط کنید و رور کمترین حرارت ممکن قرار دهید تا ریزریز بجوشد و ریواس نرم شود. برای اطمینان از پخت سعی کنید با قاشق یک تکه ریواس را نصف کنید، ریواس باید بدون هیچ مقاومتی نصف شود.
سس را گرم سرو کنید، یا بگذارید خنک شود وبعد در یخچال نگهداری کنید.
پیش از سرو دانه های میخک را بیرون آورید.

منبع: mommustwrite.wordpress.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم:
ریواس خرد شده
1 کیلو
نعنا جعفری خرد شده
نیم کیلو
گوشت خورشتی
8- 10 تکه (750 گرم)
نمک و فلفل و ادویه
مخصوص 8 نفر
طرز تهیه:
گوشت را با آب بگذارید کامل بپزد. سپس ریواس و نعنا جعفری را باهم بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
فصل کنگر تازه رسیده!
اگر تاحالا خورش کنگر نخوردید واقعا براتون متاسفم! خوشمزه ترین خورشیه که تاحالا خوردم! بخصوص وقتی کار دست مامانم باشه!
تا کنگر تموم نشده یه مقداری بخرید، پاک کردنش یه کم سخته ولی پاک کرده شم می تونید پیدا کنید. بعد خرد کنید و تفت بدید و برای باقی سال فریز کنید.
مواد لازم:
کنگر خرد شده و تفت داده شده
1 کیلو
نعنا جعفری خرد شده
نیم کیلو
گوشت خورشتی
8- 10 تکه (750 گرم)
نمک و فلفل و ادویه
زردچوبه و زعفران
مخصوص 8 نفر
طرز تهیه:
گوشت را با آب بگذارید یک ساعت بپزد تا نیم پز شود. سپس کنگر را بریزید تا آنقدر بجوشد که گوشت بپزد. بعد نعنا جعفری را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر ریزریز بجوشد. در آخر نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه را بریزید و بگذارید مثل قورمه سبزی جابیفتد.
پ.ن:این خورشت رو مژگان جون دوست جدیدم به یه روش دیگه تهیه می کنه که توش بجای نعنا جعفری فقط غوره ریخته. برای آشنایی با این روش می تونید به خورش کنگر با غوره مراجعه کنید.
همون طور هم که یه سری از دوستان گفتند در یک روش دیگه این خورش رو با رب می پزند همونطور که بعضیا خورش کرفس رو با رب می پزند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
یه کتاب خیلی قدیمی آشپزی پیدا کردم به اسم "نوش جان کنید" نوشته منصوره ابراهیمی. تاریخ چاپش روش نوشته نشده ولی قیمتش 200 ریال بوده! میگم که، خیلی قدیمیه.
توی کتاب طرز تهیه ی انواع غذاهای ایرانی و خارجی نوشته شده، بعضی دستوراش خیلی جالبند. عکس رنگی هم داره، ولی مربوط به غذاهای کتاب نیستند.
توش یه سری دستور بستنی هم هست که نوشته باید تو یخچال قرار داد، فکر کنم اونموقع فریزر نبوده! خلاصه کتاب جامع و کاملیه.
ازین به بعد بعضی از دستورات شو براتون می ذارم، طرف اونموقع به خواب هم نمی دیده غذاهاش رو اینترنت قرار بگیرن!!!!
غلیه عدس
من خودم تاحالا اسم این غذا رو نشنیده بودم، ترکیب عجیبیه از عدس و اسفناج و کدو!
مواد لازم:
اسفناج
3 کیلو
کدو
1 کیلو
عدس
250 گرم
روغن
150 گرم
گوشت چرخ شده
یا تخم مرغ
200 گرم
8 عدد
پیاز
1 عدد سرخ کرده
نمک و فلفل
مخصوص 8 نفر
طرز تهیه:
عدس را با آب بگذارید بپزد، می
توانید بجای گوشت چرخ شده استخوان گاو یا گوسفند با این عدس بار کنید. وقتی عدس
نیم پز شد اسفناج را کمی خرد کنید و روی آن بریزید. اسفناج که پخت کدو را پوست
بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید و در اسفناج و عدس بریزید. سپس پیاز داغ را
اضافه کنید.
1.اگر با استخوان بار کرده اید که قلیه
آماده است، استخوان هایش را در آورید و نمک و فلفل بزنید.
2. اگر می خواهید کوفته ریزه بزنید، به
گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کنید و یک عدد سفیده ی تخم مرغ در آن بریزید، ورز
دهید و کوفته ریزه درست کنید و در قلیه بیندازید که بپزد.
3. چنانچه می خواهید با تخم مرغ بپزید، در
آخر پخت تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفی بشکنید و در قلیه بیندازید.
عده ای هم کوفته ریزه می ریزند و هم
تخم مرغ، بسته به میل شماست.
منبع: کتاب "نوش جان
کنید"، منصوره ابراهیمی
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
/**//*]]>*/
/**//*]]>*/
مگی می گورنگ یک غذا از آسیای جنوب شرق است که با ادویه ی هندی " گارم مساله" تهیه می شود.
برای مغذی کردن مگی گورنگ ، همراه آن از نیمرو و برگهای خرد شده ی اسفناج استفاده کنید.
مواد لازم:
نودل
2 بسته
سیر له شده
2 حبه
پیاز خرد شده
1 عدد متوسط
فلفل سبز کبابی
1عدد خرد شده
سیب زمینی مربعی خرد شده
1 عدد کوچک
گوجه فرنگی مربعی خرد شده
1 عدد متوسط
هویج
1 عدد نواری خرد شده
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
گارم مساله
1 قاشق چایخوری
روغن
3 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا تکه تکه شده
25 گرم
گشنیز خرد شده
3 شاخه
نخود سبز آبپز، لوبیا سبزآبپز و نوار های فلفل قرمز کبابی
برای تزئین
طرز تهیه:
نودل را با توجه به دستور روی پاکت بجوشانید، آبکش کنید و در روغن داغ به مدت کوتاهی سرخ کنید. سپس کنار بگذارید.
روغن را در یک ماهیتابه ی گود داغ کنید و سیر را یکی دو دقیقه در آن تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا نرم شود. سپس فلفل سبز را بریزید و 3 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. سیب زمینی را اضافه کنید و 5 دقیقه سرخ کنید، بعد پودر فلفل قرمز و هویج را بریزید. در ظرف را بگذارید یا همین طور سرخ کنید تا مواد تیره و نرم شوند.
سپس گوجه را بریزید و 10 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید تا آب گوجه تبخیر شود.
نودل را در یک ظرف بزرگ سالاد بریزید و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سپس گشنیز و ادویه ی مخصوص نودل که همراه بسته است را بریزید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.
خوراک را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و پنیر را روی آنها قرار دهید تا پیش از سرو آب شود. سپس با نخود سبز و لوبیا سبز و نوارهای فلفل قرمز تزئین کرده ، گرم سرو کنید.
نکته: در صورت تمایل می توانید نودل را سرخ نکرده مصرف کنید.
منبع: recipezaar.com و wohhupfood.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
"گارم مساله " یا "گرام ماسالا" یک ادویه ی متداول هندی است که در اکثر غذاهای آشپزی هند و آسیای جنوب شرقی به کار می رود. گارم به معنی "تند "و مساله به معنی "مخلوط "است، چون این ادویه خودش مخلوطی از چندین ادویه است.
بهتر است این ادویه را همزمان با پخت غذا آماده کنید ولی می شود مقداری از آن را آماده کنید و تا چند ماه در یک ظرف هواناپذیر نگهداری کنید.
من اینجا این ادویه را برای غذای مگی گورنگ (مالزی) و غذای ناسی گورنگ (اندونزی) ترجمه می کنم.
طرز تلفظ گارم مساله به این صورت است: gaarem mesaale
مواد لازم:
تخم گشنیز
4 قاشق غذاخوری
زیره سبز
1 قاشق غذاخوری
دانه ی فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری
زیره سیاه
1 ½ قاشق غذاخوری
زنجبیل خشک
1 ½ قاشق غذاخوری
هل سیاه
¾ قاشق غذاخوری ( حدود 3 یا 4 دانه هل بزرگ)
برگ بو خشک خرد شده
¾ قاشق غذاخوری
میخک
¾ قاشق غذاخوری
چوب دارچین
¾ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماهیتابه ای چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید و بتدریج تمام مواد بجز زنجبیل را در آن بو بدهید (هل را به صورت کامل بریزید) تا زمانی که ادویه ها چند پرده تیره تر شوند، بعد زنجبیل را اضافه کنید و گهگاه هم بزنید.
نباید بخواهید با زیاد کردن شعله سرعت بودادن را بالا ببرید، چون پوسته ی ادویه ها سریع می سوزد و میانشان خام می ماند.
وقتی ادویه ها به حد کافی بو داده شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا ادویه سرد شود. وقتی کاملا سرد شد دانه های هل را از پوسته خارج کنید و دوباره با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید.
ادویه ها را با هم آسیا کنید و در یک ظرف هواناپذیر و در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.
منبع: indianfood.about.com
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)