مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

گوشت قلقلی در خمیر یوفکا

گوشت های قلقلی سرخ شده و پخته شده در سس گوجه +ریحون یا نعنای تازه +پنیر را در خمیر یوفکا بپیچید در فر بپزید.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیوندهای وبلاگ

این مدت تعداد زیادی درخواست تبادل لینک داشتم .

ضمن پوزش از کسانی که درخواستشان را بی جواب گذاشتم لازم دونستم علت عدم درج آدرسشون رو توضیح بدم.

راستش من دوست دارم فضای این وبلاگ فقط درمورد آشپزی و دستور غذا و احتمالا" موضوعات دیگری مثل رژیم های غذایی و دستور غذا برای رژیم های خاص باشه.

بنابر این خواهش می کنم درخواست تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ های غیر مرتبط نکنید که با کمال شرمندگی بدون پاسخ خواهند ماند.

تنها وبلاگی که در پیوندها ثبت کردم و خودش به اندازه کافی خواننده داره و نیاز به تبلیغ نداره حسنا ی عزیزمه که اولین خواننده این وبلاگ بوده و با کمال محبتش بدون درخواست من این وبلاگ رو تو پیوندهاش قرار داده.

سوای این دلایل توی این 8 ماه اخیر فکر کنم دوستان نادیده خوبی برای هم شدیم . من که عاشق شخصیت محکم و منطقیش هستم.

یک خواهش دیگه دارم اینکه درخواست دستورهایی رو که توی سایت های فارسی پیدا نکردین حتما برام بنویسین تا بتونم تو سایت های خارجی بگردم و براتون بنویسم.

ضمنا" تورو خدا برام پیام بذارید!!

نمی خوام تعریف تمجید کنید می خوام بدونم چه جور دستورایی رو بیشتر دوست دارین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لوبیا چیتی در رول با خمیر یوفکا

کنسرو لوبیا چیتی + پیاز +سیر + گوجه فرنگی +فلفل دلمه ای ریز شده و تفت خورده +کمی پنیر فتا یا نوع دیگه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی گردویی با خمیر یوفکا

1 فنجان گردوی ریز خورد شده

نصف فنجان شکر

1 ق چ دارچین

1 ق غ پوست پرتقال تازه رنده شده

ربع ق چ پودر میخک

8 ورق خمیر یوفکا 20 در 35

50 گرم کره آب شده

سس شکلات برای تزیین

یک ورق خمیر ررو پهن میکنیم. روی خمیر رو با کره آب شده چرب می کنیم یک لایه دیگه خمیر بعد یک چهارم مخلوط گردو و شکرو پوست پرتقال و دارچین و میخک رو روی خمیر پخش می کنیم.

خمیر رو به صورت 6 مثلث می بریم و مثلث ها رو از طرف باریکشون لوله می کنیم. روی رول ها کمی شکر و سس شکلات می ریزیم.

در ظرف چرب شده به فاصله می چینیم 20 دقیقه در فر با حرارت 350 فارنهایت .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خمیر یوفکا

راستش یکی از دوستان قدیمی از من دستور با خمیر یوفکا خواسته بود.

یه کم درگیر پیدا کردن دستورهای متفاوت بودم! این متفاوت بودن منو کشته!!!

خوب من خودم قبلا" با پنیر فتا و سبزیجات خشک معطر درست کردم.

با پنیر و اسفناج هم که دیگه جزو اولین دستورهاییه که همه می دونن.

من یکی دوتا دستور پیداکردم علی الحساب می نویسم باز هم می گردم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پاته قارچ و ترخون

  • 50 گرم کره
  • 2 عدد پیاز کوچکریز خورد شده
  • 1 عدد تره فرنگی ریز خورد شده
  • 2 پر سیر له شده
  • 200 گرم قارچ خورد شده
  • 2 ق چایخوری دانه خردل ( یا سس خردل)
  • 2 ق غ ماست خامه ای
  • 4 ق غ ترخون خوردشده

پیاز و تره فرنگی و سیر را در کره تفت می دهیم.قارچ را اضافه میکنیم با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آبش کشیده شود. خردل و ماست را اضافه میکنیم 2 دقیقه روی خرارت . بعد شعله گاز را خاموش می کنیم و ترخون را اضافه می کنیم.

می تونیم روی نان تست در فر بگذاریم یا در ظرف کنار نان و چیپس .




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پلوی گل کلم و نخود

پیاز ها را به صورت لایه های نازک خورد کرده کمی در روغن تفت میدیم.

نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کرده و سیرو زنجبیل رو اضافه می کنیم و سرخ میکنیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

گل کلم و نخودها رو اضافه می کنیم و با ادویه ها خوب مخلوط میکنیم و کمی تفت میدیم.

2 لیوان بزرگ آب مرغ رو اضافه می کنیم کاملا" مخلوط میکنیم و درش را میبندیم تا دم بکشد.

موقع کشیدن گشنیزهای خورد شده را لابلای پلو ریخته و بادام های بوداده را روی پلو می ریزیم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

والک پلو با میگو

والک یکی از سبزی های پر خاصیته که برای مدت کوتاهی در بهار تو بازار پیدا می شه.

من چند سال پیش 1 کیلو والک خریدم و طبق عادت تو اینترنت سرچ کردم تا دستورغذا پیدا کنم.

در نهایت خودم با روش زیر پختم که خیلی مقبول خانواده افتاد!

اولا" اینکه والک بسیار لطیفه و با کمی حرارت آب میشه .

در مورد پاک کردن والک من اولین بار چون مطمئن نبودم ریشه هاش رو که مثل پیازچه ست و بویی شبیه موسیر داره نریختم توی غذا ولی دفعات بعد همه ی قسمت های سبزی رو ریختم و خوب بود.

مواد من کاملا" تقریبی و تجربی است:

نیم کیلو والک

4 پیمانه برنج

نیم کیلو میگوی پاک شده

2 قاشق پیاز داغ

1 قاشق مرباخوری زردچوبه

قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری زعفران سابیده

50 گرم کره

 نکته: این پلو رو با گوشت قلقلی هم میشه پخت

پیاز داغ را با کمی روغن گرم میکنیم و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم بعد میگوها را که قبلا" خوب شسته و در آبکش ریخته ایم به پیاز داغ اضافه می کنیم بهتر است حرارت زیاد باشد تا میگوها آب نیندازد. وقتی  میگوها سفید شد (حدود 5 دقیقه) رب را به میگو اضافه می کنیم نصف استکان آب روی میگوها میریزیم با حرارت متوسط 5 دقیقه دیگر بماند.

در این مدت والک ها را همراه کره در قابلمه ی دیگری روی حرارت می گذاریم حدود 5 دقیقه تفت میدهیم بعد زعفران را که در آب حل کرده ایم به والک اضافه می کنیم.

 برنج را با آب و نمک و کمی روغن به صورت کته در پلوپز یا روی گاز بار میگذاریم تا آب آن تمام و برنج نرم شود.

در نهایت والکها و میگوها را لا به لای برنج ریخته و دم می اندازیم.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوتلا ( شکلات فندقی)

2 فنجان فندق بدون پوست ( حدود 280 گرم)

ربع فنجان شکر

نیم کیلو شکلات کم شیرینی

نصف فنجان کره نرم ( در دمای اتاق)

1 فنجان خامه

2 قاشق سوپخوری نمک


فندق ها را در سینی فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا قهوه ای شوند بعد می گذاریم تا سرد شود.

فندق ها را با شکر در غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم.

شکلات را در ظرفی ریخته روی بخار آب قرار میدهیم تا آب شود.

از روی حرارت برداشته کره را با شکلات مخلوط می کنیم.

خامه و خمیر فندق را با شکلات مخلوط می کنیم خوب هم می زنیم.

داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پن کیک

اول اینکه پن کیک یکی از اولین خوراکی هایی بوده که از خاله عزیزم یاد گرفتم درست کنم:

مخلوط ۱ تخم مرغ +۱ قاشق غذاخوری پر  آرد + نوک ق چ نمک + و نصف استکان شیر . در تابه ی کاملا" نچسب که یک قاشق کره توش داغ و آب شده میریزیم. وقتی زیرش سفت شد و پخت پن کیک رو برمی گردونیم مدت پختش به ۱۰ دقیقه هم نمی رسه. ما از بچگی با عسل می خوردیم. ولی بچه های الان از جمله دختر خودم با نوتلا هم خیلی دوست دارن !! ضمنا" اخیرا" کمی وانیل هم توش میریزم. بعضیا بیکینگ پودر توش میریزن که من دوست ندارم خیلی پف کنه و نمیریزم.

این دستور شاید خیلی ساده باشه ولی اینجا نوشتم چون برای دستورهای دیگه حتما" لازم میشه.

ضمنا" پن کیک رو باید داغ و تازه مصرف کرد. این دستوری که من استفاده می کنم وقتی بمونه لاستیکی میشه و جالب نیست.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)