کچری
مواد مورد ضرورت
برنج - سه گیلاس
ماش- سه گیلاس
بولیونگ گوشت سه دانه
نمک به مقدار ضرورت
مرچ سرخ و مرچ سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ماش را جدا گانه بپزید و کمی روغن را داخل دیگ انداخته رنگ بوره درست کنید و داخل ان سه دانه بولیونگ گوشت را بیندازید و آب و نمک و مرچ را به علاوه نمایید
برنج را که قبلا تر نموده اید همرا با ماش با مواد مذکور مخلوط نمایید و آب آنرا انقدر بریزید که برنج و ماش خوب نرم شوند و به همدیگر بچسپند و وقتی آب آن خوب خشک شد انر دم کنید
نیم کیلو گوشت کوفته
پیاز
روغن
دال نخود
مرچ سیاه
مرچ سرخ
نمک
رب بادنجان رومی
زرچوبه
پیاز را در روغن سرخ نموده گوشت فیمه را به اضافه نمایید و خوب سرخش کنید بعد نمک /مرچ و رب بادنجان رومی و دال نخود و کمی اب به اضافه کنید و بگذارید تا به روغن بیاید و دال نخود هم پخته شود سعی کنید روغن قیمه زیاد باشد چون برنج روغن کم دارد
برنج دم کشیده را داخل ظرف بکشید و وسط برنج را خوب چقر کنید و داخل انرا ماس بزنید و بعد قیمه اماده را داخل بریزید و اطراف انرا با ماس با سیر و مرچ سرخ و نعناع خشک تزیین کنید
نرگس کباب
مواد مورد ضرورت
گوشت کوفته یک کیلو
پیاز دو دانه
مرچ سرخ یک قاشق چای خوری
مرچ سیاه یک قاشق چای خوری
سیر پنج حبه
نمک یک قاشق چای خوری
نیم دانه کچالو رنده شده
تخم مرغ جوش داده شده
طرز تهیه
گوشت را با تمام مواد خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ جوش داده شده در بین گوشت کوفته قرار داده و در روغن سرخش کنید
کوفته ها را بعد از سرخ کردن از وسط نصف کنید دو با سبزیجات تزیین نمایید
کباب ماهی
مواد مورد ضرورت
ماهی
مرچ سیاه
روغن زیتون
لیمو
مرچ سرخ
طرز تهیه
ماهی ها را پاک نموده و به اندازه های دلخواه ببرید و روی ماهی ها آب لیمو /نمک /مرچ سیاه / مرچ سرخ و روغن زیتون را با ماهی مخلوط کنید و یک شب بگذارید با همین مواد بماند وروز بعد همه ماهی ها را روی جالی داش بچینید و درجه داش را روی 180 بگذارید تا روی ماهی سرخ شود البته مواظب باشید که زیر جالی داش فطنوس داش را بگذارید که آب و روغن که از ماهی در وقت پختن می ریزد داش را کثیف نکند وقتی ماهی ها سرخ شد می توانید به نوع دلخواه خود تان با لیمو تازه و ترکاری دیزانش کنید .
باقلی پلو
باقلی پلو
مواد مورد ضرورت
چهار گیلاس برنج
روغن نیم گیلاس
دوگیلاس باقلی
شوید به مقدار دلخواه
نمک
طرز تهیه
برنج را جوش داده صاف نماید وباقلی ها را نیز جوش بدهید که بپزد اما اگر باقلی یخ زده دارید فقط داخل آب داغ چند دقیقه بگذارید و بعد باقلی ها را با شوید لابلای برنج صاف شده ریخته آب روغن که برای برنج معمولی درست می کنید رویش بریزید البته سعی کنید روغنش کمی زیاد باشد چون باقلی روغن را به خود جذب می کند و
برنج را دم کنید و بعد از نیم ساعت تا چهل دقیقه قابلی پلو حاظر است .
خوراک مرغ با کچالو و زردک
مواد لازم
یک دانه مرغ
دو دانه زردک
سه دانه کچالو
مرچ سیاه و سرخ
نمک
سرکه
طرز تهیه
مرغ را تکه تکه نموده داخل کرایی با کمی روغن بگذارید سرخ شود مرغ در وقت سرخ شدن پخته می شود اگر حرارت آن زیاد نباشد در وقت سرخ شدن مرغ به آن نمک و مرچ سرخ و سیاه و اگر تندوری مصاله داشته باشید بزنید و خوب سرخش کنید و بعد کچا لو و زردک را جدا گانه سرخ کنید و به مرغ بیفزایید و در اخیر نیم گیلاس خورد سرکه به ان علاوه نمایید و همه را خوب سرخ کنید و در ظرف بکشید و با سبزیجات تزیین کنید .این غذا بسیار زود آماده می شود .