بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرزتهیه مرغ شکم بر

- مرغ راتمیز شسته وبگذارید ابش برود وقتی خوب خشک شد سرخش کنید وکنار بگذارید

درقابلمه ای که نچسب باشد روغن ریخته وبیاز هارا نگینی خرد کرده وسرخ کنید بعد زرد چوبه

ونمک وفلفل را بریزید زرشک وگردوی خرد شده را بریزید وخوب به هم بزنید وهمه مواد را داخل شکم مرغ

بگذارید یا انرا با نخ وسوزن بدوزید یا باچوب خلال دندان شکم مرغ را ببندید ودرقابلمه بگذارید ورویش

۲لیوان ابجوش بریزید وشعله را کم کنید اگر هنوز مرغ نبخته بود باز هم ابجوش بریزید درانتها

۱قاشق چایخوری زعفران را درابجوش حل کرده وبا مقداری ابلیمو روی ان بریزید این مرغ باید به اندازه

یک استکان اب داشته باشد بعد ان را در ظرف مورد نظر گذاشته وباسیب زمینی سرخ کرده

ومقداری گوجه فرنگی وچند شاخه جعفری تزیینش کنید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه بز قر مه

در قابلمه نچسبی بیاز رانگینی خرد کرده وتفت دهید همچنین سیر وسیب زمینی رانگینی خرد

کرده وبابیاز تفت دهید گوشت راهم قندی خرد کرده تفت دهید ابشان که تمام شد نمک فلفل زرد چوبه

وزعفران را که با کمی ابجوش حل کرده اید بریزید ۱ ونیم لیوان اب بریزید جوش که امد زیرش را کم کنید

تا اهسته بجوشد وگوشت ببزد نخود از شب خیسانده را خوب ببزید وکمی له اش کنید وداخل بریزید

 گوشت که بخته شد کشک هم بریزید و ۱دانه سیر خام له کرده وبرای خوشبو شدنش بریزید

داشتن اب دست خودتان است باید یا مثل خورش یا ابگوشت تنگ ابی باشد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک عصرانه

 تخم مرغ باشکر راخوب زده تا کرم رنگ شود سپس ارد را  با باهل اضافه کرده هم میزنیم

تا خوب مخلوط شود روغن را باشیر یا گلاب اضافه میکنیم

و مجددا میزنیم ته یک قابلمه متوسط راخوب چرب کرده ومواد را درون ان میریزیم

و یک کم انرا تکان می دهیم ودر فر ازقبل گرم شده با صدو هفتاد درجه سانتیگراد به مدت چهل وپنج دق

دقیقه میپزیم وقتی سرد در بشقاب مورد نظر بر گر دانده ورویش پودر قند می پاشیم وکمی هم دارچین

میپاشیم 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه پتات چاپ

-پیاز را نگینی خردکرده با ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع تفت میدهیم کمی که طلایی شد گوشت رامیریزیم تفت میدهیم تا اب ان کشیده شود رب گوجه را ریخته وبه هم میزنیم تا خوش رنگ شود سپس نمک وزرد چوبه وفلفل وگرد سیر را میریزیم بازبه هم میزنیم درانتها ۱ پیمانه اب میریزیم وباشعله کم میگذاریم ابش تمام شود وبه روغن بیفتد

طرز تهیه مایع سیب زمینی -سیب زمینی رنده کرده را با تخم مرغ وکمی نمک وفلفل وگرد سیر خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم سرانجام یک تکه به اندازه یک نارنگی بر داشته وگود میکنبم وبه اندازه یک قاشق سوپخوری در ان میریزیم ولبه های ان را بهم میاوریم وبعد کمی تختش میکنیم روغن را داغ کرده درحالیکه کمی ارد سفید دوبر ان میریزیم در روغن سرخ میکنیم وروی دستمال حوله ای که در ظرفی گذاشته ایم می چینیم ودراخر در ظرف مورد نظر گذاشته با جعفری تازه وسیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه گراتینه بادنجان

درقابلمه ایکه داریم روغن ریخته وپیاز هارا سرخ میکنیم کمی طلایی که شد گوشت را ریخته تفت میدهیم رب گو جه فرنگی راهم تفت داده نمک زرد چوبه فلفل وگرد سیر را هم میریزیم دراین هنگام اب ریخته جوش که امد شعله را کم می کنیم تا کم کم بزد قارچ نگینی خرد شده راهم هم زمان با گوشت تفت میدهیم ارد راهم میریزیم بادنجانها را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم حالا ته قابلمه راکمی چرب کرده سوس سفید را می ریزیم بعد مواد را روی ان ریخته مقداری بادنجان روی ان می چینیم باز سوس سفید ریخته ومواد وبادنجان میریزیم تمام که شد روی اخرین مواد پنیر را میریزیم برای تزیین سیب زمینیها را که سرخ کرده ایم دور ان میریزیم           



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه خورش فلفل دلمه ای

دریک قابلمه دوقاشق روغن مایه ریخته وبایکی از پیازها که نگینی خردکرده ایم تفت میدهیم کمی که رنگش طلایی شد زردچوبه راریخته رب گوجه راهم ریخته همز مان تفت میدهیم نمک وفلفل هم ریخته وبه اندازه سه لیوان اب میریزیم درانتهادرگوشت چرخ کرده ای که داشتیم پیاز دیگر را در ان رنده می کنیم کمی زردچوبه ونمک وفلفل زده وخوب به هم میزنیم تایک دست شود سپس گوشتهارا به اندازه فندق گرد کرده ودران سوس در حال جوش می اندازیم تمام که شد سر قابلمه را نصفه میگذاریم تاوا نرود بعد کنسرو لوبیا را اضافه میکنیم میگذاریم روی شعله متوسط بجوشد تادست به هم دهد برای چاشنی ان میتوانید ازاب لیمو وزعفران یاکمی شکر و ابلیمو مزه دارکنید وبادوسه تا سیبزمینی که بصورت قندی سرخ کرده اید تزیین کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ْْطرزتهیه قطاب بادام

ارد وروغن وجوش شیرین راقاطی کرده بطوریکه به دست نچسبد یک پارچه تمیز روی ان انداخته یک ساعت در محیط اشپز خانه بماند   سپس درکیسه فریزری گذاشته تاخشک نشود به اندازه یک پرتقال ازخمیر را بر داشته وروی تخته شیرینی پزی باوردنه باز میکنیم وباسر یک لیوان یا یک استکان برای بزرگ کوچکی به دلخواه خود قالب میزنیم سپس یکی از انها را بر داشته ودست حالت گودی میدهیم وسپس ازان بادام وشکر خیلی کم خمیر شده بادست وسط خمیر قالب زده میگذاریم وبصورت نیم دایره می بندیم ودور تا دور ان را بادست می پیچانیم همه را بهمین ترتیب درست کرده تا تمام شود درانتها روغن رادر قابلمه گودی داغ میکنیم البته نه زیاد که بسوزد بعد دانه دانه   ازقطا بها را در روغن می اندازیم رنگش که کمی طلایی شد باکفگیر داخل سبد میگذاریم تمام که شد باپودر قند وهل روی انها راتزیین می کنیم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه بیف استرو گانف باقارچ

طرزتهیه بیف استروگانف باقارج   موادلازم قارچ ۲۵۰گرم گوشت مغز ران گوسا له۳۰۰گرم بیاز ۴عدد متوسط سیب زمینی ۵عدد متوسط سس سفید یک لیوان خامه دو قاشق سوبخوری یا دوقاشق سس مایونز گوشت را بهن کرده وبصورت خلالی برش میز نیم بیاز ها راهم خلالی مکنیم سیب زمینی ها راهم بصورت خلال باریک یا با دست یا با دستگاه خلال می کنیم ودر اب سرد میریزیم قارچ هم بصورت دکمه ای خرد می کنیم نمک وفلفل هم بمیزان لازم احتیاج داریم    اول بیاز رادرقابلمه باکمی روغن و۵۰گرم کره تفت میدهیم  وسبس گوشتها را اضافه کرده وتفت میدهیم درنهایت قارچها راهم اضافه کرده وتفت میدهیم یک قاشق سوبخوری ارد هم اضافه کرده بادولیوان اب میگذاریم باشعله کم ببزد بعداسوس سفید  را اضافه کرده هم میزنیم دست بهم که داد خامه یاسوس مایونز را اضافه میکنیم سیب زمینی هارا هم صاف کرده ودر ماهیتابه باروغن سرخ می کنیم میتوانیم سیب زمینی ها را در دودفعه سرخ کنیم بعد در ظرف بیرکس مستطیل شکلی اول ته ان راسیب زمینی میریزیم انگاه که مایه  مان خوب جا افتاده روی سیب زمینیها میریزیم ودست اخر بقیه سیب زمینیها را روی مایه میریزیم وباز روی همه کمی نمک وفلفل میریزیم باچند شاخه ریحان تزیین میکنیم

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه چلو کباب متفاوت

  گوشت را دوبار چرخ کرده پیاز رنده کرده را اضافه میکنیم در یک ظرف زرده تخم مرغ وگوشت وپیاز ونمک وفلفل ریخته وبا دست خوب ورز میدهیم تا حسبابی چسبندگی پیدا کند سپس یک سینی را کمی چرب کرده وبادست به اندازه یک نارنگی برداشته ودر دست مثل اینکه می خواهیم کباب کوبیده درست کنیم بصورت کشیده همه را می پیچیم ودرسینی میگذاریم دریک قابلمه نچسب کمی روغن ریخته وبه اندازه یک استکان اب جوشیده هم ریخته وباکفگیر برنج را در قابلمه ریخته ورویش را بطور منظم کباب مگذاریم مجددبرنج ریخته وکباب می گذاریم همینطور ادامه می دهیم تا تمام شود وروی قابلمه برنج باشد سپس زعفران ابکرده روی برنج میریزیم وکره را هم بصورت نگینی روی برنج پخش میکنیم میگذاریم برنج خوب دم بکشد وکباب ها هم پخته شود سرانجام یاانرا دریکسینی برمگردانیم یا اینکه دردیس چیده وبا گوجه فرنگی کباب کرده دور ان را تزیین میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراک مغز با کوه اسفناج

    اول رگ وریشه های مغز را می گیریم با اب سرد میشوییم بعد مغز را در قا بلمه نچسب گذاشته پیاز نمک وفلفل وسرکه را اضافه می کنیم وروی شعله کم گاز میگذاریم تابا اب خودش بپزد سعی کنید مغز له نشود بعد اسفنج هارا که خوب تمیز شسته ودرشت خرد خرد شده در ماهیتابه ریخته ودو قاشق غذا خوری پیاز داغ را روی ان ریخته روی گاز گذاشته هم می زنیم تاتفت بخورد وبا اب خودش بپزد وقتی پخت درظرف گرد پیرکسی اسفناجهارا بشکل کوه دراورده ومغزها را که به حالت برشتگی در امده روی اسفنجها پهن میکنیم وروی انرا فلفل سیاه می پاشیم وکره را بصورت نقطه نقطه روی ان می گذاریم وبا حلقه های لیمو ترش وهویج پخته شده تزیین میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)