- مرغ راتمیز شسته وبگذارید ابش برود وقتی خوب خشک شد سرخش کنید وکنار بگذارید
درقابلمه ای که نچسب باشد روغن ریخته وبیاز هارا نگینی خرد کرده وسرخ کنید بعد زرد چوبه
ونمک وفلفل را بریزید زرشک وگردوی خرد شده را بریزید وخوب به هم بزنید وهمه مواد را داخل شکم مرغ
بگذارید یا انرا با نخ وسوزن بدوزید یا باچوب خلال دندان شکم مرغ را ببندید ودرقابلمه بگذارید ورویش
۲لیوان ابجوش بریزید وشعله را کم کنید اگر هنوز مرغ نبخته بود باز هم ابجوش بریزید درانتها
۱قاشق چایخوری زعفران را درابجوش حل کرده وبا مقداری ابلیمو روی ان بریزید این مرغ باید به اندازه
یک استکان اب داشته باشد بعد ان را در ظرف مورد نظر گذاشته وباسیب زمینی سرخ کرده
ومقداری گوجه فرنگی وچند شاخه جعفری تزیینش کنید
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
در قابلمه نچسبی بیاز رانگینی خرد کرده وتفت دهید همچنین سیر وسیب زمینی رانگینی خرد
کرده وبابیاز تفت دهید گوشت راهم قندی خرد کرده تفت دهید ابشان که تمام شد نمک فلفل زرد چوبه
وزعفران را که با کمی ابجوش حل کرده اید بریزید ۱ ونیم لیوان اب بریزید جوش که امد زیرش را کم کنید
تا اهسته بجوشد وگوشت ببزد نخود از شب خیسانده را خوب ببزید وکمی له اش کنید وداخل بریزید
گوشت که بخته شد کشک هم بریزید و ۱دانه سیر خام له کرده وبرای خوشبو شدنش بریزید
داشتن اب دست خودتان است باید یا مثل خورش یا ابگوشت تنگ ابی باشد

برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
تخم مرغ باشکر راخوب زده تا کرم رنگ شود سپس ارد را با باهل اضافه کرده هم میزنیم
تا خوب مخلوط شود روغن را باشیر یا گلاب اضافه میکنیم
و مجددا میزنیم ته یک قابلمه متوسط راخوب چرب کرده ومواد را درون ان میریزیم
و یک کم انرا تکان می دهیم ودر فر ازقبل گرم شده با صدو هفتاد درجه سانتیگراد به مدت چهل وپنج دق
دقیقه میپزیم وقتی سرد در بشقاب مورد نظر بر گر دانده ورویش پودر قند می پاشیم وکمی هم دارچین
میپاشیم
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۴۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
-پیاز
را نگینی خردکرده با ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع تفت میدهیم کمی که طلایی شد
گوشت رامیریزیم تفت میدهیم تا اب ان کشیده شود رب گوجه را ریخته وبه هم
میزنیم تا خوش رنگ شود سپس نمک وزرد چوبه وفلفل وگرد سیر را میریزیم بازبه
هم میزنیم درانتها ۱ پیمانه اب میریزیم وباشعله کم میگذاریم ابش تمام شود
وبه روغن بیفتد
طرز تهیه مایع سیب زمینی
-سیب زمینی رنده کرده را با تخم مرغ وکمی نمک وفلفل وگرد سیر خوب مخلوط
کرده و ورز میدهیم سرانجام یک تکه به اندازه یک نارنگی بر داشته وگود
میکنبم وبه اندازه یک قاشق سوپخوری در ان میریزیم ولبه های ان را بهم
میاوریم وبعد کمی تختش میکنیم روغن را داغ کرده درحالیکه کمی ارد سفید دوبر
ان میریزیم در روغن سرخ میکنیم وروی دستمال حوله ای که در ظرفی گذاشته ایم
می چینیم ودراخر در ظرف مورد نظر گذاشته با جعفری تازه وسیب زمینی سرخ
کرده تزیین میکنیم
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)