بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
بازی انفجار
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
دنس بت
پوکر آنلاین
بت بال 90
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ژیگوی مرغ

مرغ را پس از اماده کردن بدنش را باکره وفلفل سیاه نیم کوب

خوب مالیده هچنین نمک سپس گوشه به گوشه ان با سر کارد سوراخ

کرده وسیر را در ان سورا خها قرار میدهیم سپس در قابلمه نچسب

دوقاشق روغن مایع ریخته کمی گرم که شد مرغ را روی شعله کم میگذاریم

تاسرخ شود سعی کنید جابجای مرغ بگردانید که هم خوب سرخ شود وهم

بپزد همه اطراف مرغ که خوب طلایی شد رب گوجه را در یک لیوان اب جوش

بریزید زعفران اب کرده را هم باابلیمو بریزید وخوب بهم بزنید نمک وفلفل راهم

اندازه کنید در ظمن یک پیاز متوسط را که در مواد لازم فراموش کردم را نگینی خرد کرده

وبگذارید طلایی شود واز روغن کشیده همراه ان مایع به مرغ اضافه کنید بگذارید خوب دست

به هم دهد ودر مواقع سرو یک استکان کوچک اب بیشتر نداشته باشد بعد ان در ظرف سرو گذاشته

همینطور درسته اطرافش را باجعفری وزیتون وگوجه تزیین کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت فسنجان مخصوص

ابتدا مرغ را با یک پیاز و نمک و کمی زردچوبه اب پز کرده . پخته که شد ابی نداشته باشد. پیاز را سرخ کرده گردو را قاطی ان میکنیم . رب انار را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم. البته بعد از کمی تفت خوردن گردو و پیاز.

سپس مواد راداخل مرغ ریخته و دو پیمانه اب جوشیده اضافه میکنیم و میگذاریم اهسته اهسته بجوشد و روغن بیاندازد.(ابکی نباشد).

سپس میچشیم ان را و شیرینی و ترشی ان را میسنجیم. اگر ترش بود شکر و اگر زیاد شیرین بود کمی رب انار اضاف میکنیم.

و در ظرف سرو میریزیم و نوش جان میکنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت کرفس

پیاز را نگینی خورد کرده و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آنهم تفت میدهیم. نمک و زردچوبه و گرد سیر را زده و با تقریبا نصف پارچ آب میریزیم و میگذاریم بجوشد . بعد زیرش را کم کرده تا گوشت بپزد. کرفس را بعد از شستن و تمیز کردن سبزیهای زرد ان را جدا کرده و خود کرفس را باندازه دو بند انگشت برش میزنیم.

برگهای کرفس را هم ریز خرد کرده و با جعفری و نعنا که انهم قبلا شسته و خرد کرده ایم در تابه دیگر تفت داده و یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و وقتی که گوشت پخته شد در آن ریخته و تقریبا 20 دقیقه همراه با گوشت میپزیم و در آخر ابغوره را اضافه کرده و فلفل سیاه هم غذا را خوشمزه تر میکند. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک آناناس

تخم مرغ و شکر را باهمزن زده بطوریکه کشدار شود. سپس وانیل و ارد را با شیر کم کم وارد مایع میکنیم تا یکدست شود.و همچنین خامه ها را به مایع اضافه میکنیم. سپس در قالب کیک کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را خوب ته آن می اندازیم و کمی دارچین و مغز گردوی ریز شده میریزیم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب میچینیم و مایع را روی آن میریزیم. و دردمای 180 درجه ساتیگراد در فر قرار میدهیم تا 45 دقیقه.

بعد میگذاریم تقریبا یک ساعتی سرد شود . سپس در ظرف سرو برمیگردانیم و اناناسها بصورت منظره ای قشنگ روی کیک دیده میشود. 

میتوانیم مارمالاد توت فرنگی یا البالو هم در مرذحله اخر بصورت تزئینی روی حلقه های اناناس قرار دهیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه همبرگر زغالی

همه مواد را باهم مخلوط کرده  حسابی انها را ورز میدهیم تا منسجم شود. سپس یک تیکه از انها را برداشته در دست بصورت بیضی پهن کرده و در توری گذاشته و روی منقل کباب میکنیم. یک طرف که کباب شد طرف دیگر را به همین ترتیب انجام میدهیم. سپس ان را در نان همبر گذاشته و سس انبه را روی ان داده و با گوجه و خیار شور نوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه یک نوع بستنی متفاوت مخصوص روحی

شیر را جوشانده و شکر را قاطی نموده با شعله کم بهم میزنیم تا شکر آب شود. سعلب را اضافه کرده  و وانیل را هم اضافه میکنیم - مدتی آن را بهم زده تا سفت شود. سپس میگذاریم تا سرد شود. و خامه فریز شده را به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخلش میریزیم و آن را در ظرف سرو ریخته و در فریزیر میگذاریم و هر از گاهی تقریبا هر ربع ساعت یک بار با قاشق آن را بهم زده مجددا داخل فریزیر میگذاریم.

چند بار که این مرحله را انجام دادیم از فریزر بیرون اورده و بهر طریق که دوس داشته باشیم ان را تزئیین میکنیم و با مغز پسته رویش به صورت باران در می اوریم. نوش جان


اگر مایل به مصرف کاکائو یودید میتوانید نصف از ان را با یک قاشق سوپخوری به شیر و شکر قاطی کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کباب لقمه ای با فلفل سبز

 گوشت را با فلفل و نمک و زردچوبه و ارد سوخاری و تخم مرغ خوب ورز میدهیم به طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند.

رب گوجه را قاطی آن کرده باز هم ورز میدهیم. فلفل ها را میگذاریم و از ان گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک دور هر فلفل میپیچیم( مثل پیچیدن کباب کوبیده)

همه را به همین طریق میپیچیم و در تابه نچسبی کمی روغن مایع ریخته و یکی یکی این فلفل ها را در آن میگذاریم با شعله کم که یک طرف آن که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم و باید حالت خامی نداشته باشد . و کاملا اطراف آن سرخ شود.

سپس در دیس سرو چیده و با سس کچاب تزئین میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه استامبولی پلو با نخودفرنگی

پیاز را نگینی خرد کرده در یک قابلمه و دو قاشق روغن مایع ریخته و تفت میدهیم. رنگ پیاز که برگشت گوشت را اضافه میکنیم . و تفت میدهیم. در همین حال که گوشت تفت خورد نمک و زردچوبه و رب گوجه اضافه کرده  سه لیوان اب جوش ریخته میگذاریم بجوشد.

جوش که امد زیر ان را کم کرده تا ملایم پخته شود. برنج را که سه پیمانه داشتیم و از قبل خیس کرده ایم میجوشانیم و اگر بخواهید قد برنج بلندتر شود در حین جوشیدن نصف استکان اب یخ روی ان ریخته و به ان شوک میدهیم.

برنج بسیار زیبا و بلند خواهد شد.

سپس به اندازه ای که کمی نرم شد ان را اب کش کرده و کمی اب نیم گرم روی ان میریزیم. البته قبلا نمک هم باید به ان وارد کرد که بی نمک نباشد. سپس گوشت را امتحان میکنیم اگر پخته شده نخود فرنگی را اضافه میکنیم.

نباید خیلی اب داشته باشد . تقریبا به اندازه نصف پیمانه سپس در قابلمه ای ته چین سیب زمینی گذاشته اگر هم خواهستید بادنجان هم میتوانید حلقه کرده و بگذارید.

مقداری برنج ریخته و مقداری از آن مواد روی ان ریخته و همینطور تکرار میکنیم تا تمام شود و مایع روی برنج باید باشد. روغن را هم ریخته و در اخر کمی دارچین روی پلو میریزیم و ان را دم میکنیم.

میگذاریم بخار ان که درامد شعله را کم کرده و دم کنی روی ان میگذاریم و سپس سرو میکنیم. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه قرمه سبزی با لوبیا چیتی

مواد لازم"

-گوشت راسته مغزران یا ماهیچه ای گوساله 500 گرم

- سبزی خورشی (تره - جعفری- گشنیز- کمی شنبلیله و کمی اسفناج ) 700 گرم

- لوبیا چیتی یک پیمانه

- پیاز بزرگ یک عدد

- لیمو سه عدد

- نمک و زردچوبه و فلفل و روغن به میزان لازم . واگر دوست داشته باشید کمی قره قوروت





پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم . زردچوبه هم اضافه کرده و اگر دوست داشته باشید میتوانید کمی قره قوروت اضافه کرده و یک لیتر اب جوشیده اضافه نموده بگذارید روی شعله کم بپزد.

سبزی را هم جداگانه سرخ کرده البته بطوریکه نسوزد و رنگ آن تیره تیره نشود.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی و لیمو و لوبیا را اضافه کرده باز میگذاریم تا خوب دست به هم دهد.

تذکر : در مورد لیمو میبتوانید ربع ساعت قبل لیمو را در اب ولرم بخیسانید و چند جای ان را سوراخ کرده و در خورش بیاندازیم.

بعضیا لیمو را پودر میکنند و این ممکن است خورشت را کمی تلخ کند.

تذکر2: بهتر است لوبیا را شب قبل خیسانده تا باعث نفخ نشود

نوش جان





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه رولت گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم

تخم مرغ 2عدد

هویج پخته شده 2عدد

جعفری خورد شده یک فنجان

آرد سوخاری دو قاشق سوپخوری

سیر رنده شده دو حبه

نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

پودر سوخاری دو قاشق سوپخوری

===================

طرز تهیه:

گوشت را با نمک و فلفل و زردچوبه هم میزنیم و با دوقاشق سوپخوری ارد سوخاری مخلوط میکنیم. سپس روی یک سطح صاف تقریبا مستطیلی پهن میکنیم گوشت را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی آن سطح پهن میکنیم. و هویج را رنده کرده روی آن میپاشیم. جعفری خرد شده را هم روی آن میپاشیم. تخم مرغها باید آب پز سفت شوند و انها را هم روی جعفریها و هویجها رنده میکنیم. سپس سیر را بطور مساوی روی آنها رنده میکنیم. بعد دستمان را کمی چرب کرده و گوشت را لوله میکنیم که مواد درست جای خود باشند و گوشت ترک  نخورد. در قابلمه کمی روغن مایع ریخته و گوشت را توی آن گذاشته و باید اجازه دهید تا یک طرف سرخ شود و آن را مرتب گردانده تا همه جای ان سرخ شود. سپس یک استکان اب جوش و دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و رب گوجه باهم مخلوط کرده و روی گوشت میریزیم (بعنوان سس)  تا با حرارت ملایم پخته شود و حالت سس بگیرد.وقتی که پخته شد به اهستگی ان را از قابلمه برداشته و در ظرف سرو گذاشته و سس مانده را روی ان بریزید. نوش جان

از اونجاییکه اکثر اشپزها هنگام درست کردن رولت معمولا تخم مرغ یا هویج را بصورت درسته و کامل در رولت جای میدهند ممکن است بعضی افراد به این صورت دوست نداشته باشند. بهمین خاطر  درست کردن رولت را به روش بالا به همه پیشنهاد میدهم چون بسیار لذیذ میشود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)