بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
بازی انفجار
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
دنس بت
پوکر آنلاین
بت بال 90
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی آواکایا یا آواکایا یک ترشی تند و قوی

دستورالعمل آواکایا با عکس های گام به گام - ترشی آواکایا یا آواکایا یک ترشی تند و قوی است که با انبه های خام از غذاهای آندرا درست می شود. غذاهای آندرا به دلیل دستور العمل های تند و همچنین خوشمزه معروف هستند. این ترشی نیز تفاوتی ندارد و یکی از گوهرهای غذاهای آندرا است.

 

دستور ترشی آواکایا انبه


هر تابستان ، ترشی ، شربت و کدو تنبل تهیه می کنم. در حالی که من معمولاً ترشی انبه پنجابی درست می کنم اما امسال ترشی آواکایا درست کردم. برای روش ، به وب سایت های Sailus food و Gayatri vantillu مراجعه کردم. نسبت مواد تشکیل دهنده در دستور تهیه ترشی مال من است. من سعی کرده ام ببینم تعادل ادویه ، تندی ، گرما و نمکی در ترشی وجود دارد.

مراحل تهیه ترشی آواکایا بسیار آسان است. فقط شما باید از قسمت تمیزی و رطوبت مراقبت کنید. همه چیز از جمله انبه ، کاسه ، قاشق و غیره باید تمیز و خشک باشد. همچنین ترشی باید در جای خشک نگهداری شود تا بالغ شود. حتی می توانید در نور آفتاب نگه دارید. ترشی یک هنر است و به محض تجربه و مهارت تهیه ترشی ، کار سختی نیست.


سعی کنید از انبه تازه نارس استفاده کنید. خرد کردن انبه در خانه برای آواکایا دشوار است زیرا قسمت هسته به قطعات انبه متصل است. بنابراین بهتر است قطعات انبه را از فروشنده خرد کنید. در هند ، انبه نارس خرد شده و توسط فروشنده سبزی یا کشاورز داده می شود ، بنابراین تهیه انبه خرد شده باید آسان باشد.

اگر قصد دارید انبه های خام را در خانه خرد کنید ، پس باید بسیار مراقب باشید و از چاقوی تیز استفاده کنید. برش دادن هسته سخت به مهارت چاقو و کمی فشار نیاز دارد. ممکن است خطرناک هم باشد ، بنابراین پیشنهاد می کنم انبه را از فروشنده انبه خرد کنید. از آنجا که من در زمینه خرد کردن آموزش دیده و در آن مهارت زیادی دارم ، انبه ها را در خانه خرد کردم. من از چاقوی آشپز تیز استفاده کردم و مانند یک فروشنده نارگیل انبه ها را خرد می کردم و یک نارگیل را تکه می کردم. بنابراین باید مراقب بود. معمولاً از دستگاه برش یا خردکن سنتی هند برای خرد کردن انبه استفاده می شود.

در این دستورالعمل حدود 2 کیلوگرم ترشی حاصل می شود و این می تواند به راحتی 6 ماه تا یک سال دوام بیاورد. در صورت تمایل می توانید دستور غذا را نیز نصف کنید.

ترشی آواکایا را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. حتی می توانید آن را با برنج بخارپز ساده ، برنج کشک و پراتاها تهیه کنید.

 

طرز تهیه آوکایا
آماده سازی

 

1. ابتدا با خشک کردن آفتاب 200 گرم دانه خردل (1 فنجان + 4 قاشق غذاخوری) در معرض نور آفتاب به مدت یک روز یا حداقل به مدت 4 تا 5 ساعت شروع کنید. این کار برای از بین بردن هرگونه رطوبت یا رطوبت موجود در آنها است.


دانه خردل برای تهیه دستور ترشی انبه آندرا
2. همچنین 2 قاشق غذاخوری دانه متی و 200 گرم پودر چیلی قرمز (یا 2 فنجان) به مدت 4 تا 5 ساعت در معرض آفتاب قرار دهید. من تمام بسته دانه های متی را خشک کردم و فقط 2 قاشق غذاخوری از آن استفاده کردم.

3. در همین حال ، انبه های سبز نارس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را خیلی خوب بشویید و اگر شیره چسبنده ای روی انبه ها خشک شده است ، هنگام آبکشی انبه ها را در کف دست خود بمالید تا شیره خشک شده خارج شود.


4- سپس انبه ها را بردارید. آنها را با حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید وگرنه می توانید به طور طبیعی خشک کنید.

 

5. قبل از خرد کردن انبه ، آنها باید کاملا خشک شوند. ابتدا انبه را از وسط آن به دو نیم تقسیم کنید. این کار بسیار سخت است زیرا هسته آن سخت است و چاقو به راحتی آن را برش نمی دهد. بنابراین اگر نمی توانید این عمل خرد کردن را انجام دهید ، از آن اجتناب کنید.


6. سپس هر دو نصف را گرفته و دانه ها را با دقت با چاقو بردارید. حالا ابتدا انبه را از وسط به صورت عمودی نصف کنید. سپس به صورت افقی برش بزنید. قسمت هسته روی انبه ها سالم خواهد بود.



7. تکه های انبه را برداشته و کاغذ نازک را مانند پوشاندن از قسمت هسته با قاشق یا با دست بردارید. مطمئن شوید که دستان شما تمیز است.

8. انبه های خرد شده را در یک ظرف یا کاسه بزرگ بریزید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید. اگر از انبه خرد شده فروشنده سبزیجات استفاده می کنید ، فقط آنها را با حوله آشپزخانه تمیز کنید.

انبه برای تهیه دستور ترشی انبه آندرا
9. دانه های خردل را بردارید. قبل از اینکه آنها را خرد کنید ، باید گرم باشند (از خشک شدن در برابر آفتاب). آنها را در یک ظرف شیشه ای اضافه کنید.


10. خرد کنید تا پودر نیمه ریز شود.


11. پودر خردل را برداشته و به قطعات انبه اضافه کنید.


10. در همان ظرف آسیاب ، دانه های شنبلیله را اضافه کنید.


11-خرد کنید تا پودر نیمه ریز شود.


12. و به قطعات انبه اضافه کنید.


13. حالا پودر چیلی قرمز را اضافه کنید. من از پودر چیلی قرمز کشمیری استفاده کرده ام.


14. 3 قاشق غذاخوری چانا (نخود سفید) اضافه کنید. همچنین می توانید به جای نخود از 3 قاشق غذاخوری حبه سیر پوست کنده استفاده کنید. همچنین 200 گرم نمک سنگ (1 فنجان) اضافه کنید. حتی می توانید از بلورهای نمک دریا یا نمک صورتی هیمالیا استفاده کنید. از نمکی استفاده کنید که غیر یددار باشد. اگر از کریستال های نمک دریا استفاده می کنید ، سپس آن را پودر کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستورالعمل ادویه جات ترشی انبه گوجارتی

دستورالعمل متیا کری همراه با عکس های گام به گام - ادویه جات به سبک گجراتی ، ترشی ترش تهیه شده با انبه خام ، دانه های شنبلیله خرد شده و دانه خردل.


حالا با انبه های خام اطراف ، وسوسه شدم که یک دسته ترشی درست کنم. بیشتر از آنکه ترشی آملا تقریباً برطرف شده است. از آنجا که ما ترشی دوست هستیم ، ترشی ها زود از بین می روند.

من این ترشی گجراتی را نیز قبلاً به متیا کری معروف کرده ام. من آن زمان یک دسته کوچک درست کرده بودم. من ترجیح دادم متیا کری درست کنم که اولاً این ترشی به نور آفتاب نیاز ندارد و دوم اینکه یک ترشی آسان و سریع درست می شود.


من قبلاً این دستور را از روی یک کتاب آشپزی ترشی که در حال حاضر در بازار موجود نیست ، تطبیق می دادم. این کتاب کوچک دارای انواع ترشی ها و دودی های هندی است و به درستی چیتنی ها و ترشی های هندوستان است (نام وبلاگ ما را بسیار به یاد من می آورد :-)).

من وقتی در مدرسه بودم این کتاب را گرفتم و سعی کردم با کمک مادرم از آن چند ترشی و دودی درست کنم. آنها خیلی خوب بیرون آمده بودند و ما خوشحال شدیم. به زودی با ادامه تحصیل و غیره ، کتاب آشپزی فراموش شد و همچنین علاقه من به ترشیجویی و همچنین آشپزی برای چند سال فراموش شد.

تابستان بهترین زمان برای تهیه ترشی است زیرا نور خورشید بسیار زیاد است. در محل ما ، تهیه ترشی انبه یا لیمو به صورت فله ای و نگهداری آنها در شیشه های بزرگ سرامیکی موسوم به Bharni ، یک مراسم سالانه بود.

مقدار ترشی قبلاً کافی بود تا یک سال دوام بیاورد. ترشی ها را با پاراتاس ، دال برنج یا روتی سابسی ترکیب می کردند و جعبه تیفین را فراموش نمی کردند. همه ما از تعطیلات ناهار مدرسه داشتن پاراتای ترشی استفاده می کنیم.

 

انبه نارس نارس برای تهیه ترشی انبه

 

اما اکنون در این زندگی پر سرعت ، بسیاری از مردم دوست دارند ترشی را از خارج خریداری کنند. حتی مادر همسرم ترشی معروف Pachranga را از panipat ، haryana ، هند خریداری می کند. اگرچه ترشی های خریداری شده در فروشگاه نیز خوب هستند. اما با توجه به یک گزینه ، من ترجیح می دهم که ترشی را در خانه درست کنم.

علی رغم تلاشی که انجام می شود ، در نهایت همیشه ترشی درست می کنم. من قبلاً چند دستور العمل ترشی را به اشتراک گذاشته ام:

  • ترشی انبه - به سبک پنجابی
  • ترشی لیمو
  • ترشی چیلی
  • آواکایای انبه - ترشی محبوب از آندرا پرادش.


این ترشی گجراتی را متیا کری می نامند زیرا دارای مقدار زیادی دانه شکافته متی (دانه شنبلیله خرد شده به انگلیسی و Methi kuria به هندی) به آن اضافه شده است.

متیا به معنی دانه های شنبلیله خرد شده و کری به معنی انبه است. عطر و طعم دانه شنبلیله همراه با خرد شدن دانه خردل و ترشی انبه نارس به خوبی مخلوط می شود ، به طوری که سرانجام آنچه به دست می آورید یک ادویه خاتا متوسط ​​(با ترشی ترش بخوانید) با تلخی تلخ از دانه شنبلیله و تندی خفیف از خرد شده دانه خردل.

دانه خردل خرد شده را از یک مغازه تهیه کرده بودم. اگر دانه خردل ندارید ، فقط خردل زرد کامل را در یک چرخ آسیاب کنید تا مخلوط درشتی بدست آورید. می توانید از خردل قهوه ای و سیاه نیز استفاده کنید. از آنجا که بذر شنبلیله خرد شده ندارم ، کل دانه های شنبلیله را در دستگاه آسیاب خرد کردم.


من این ترشی را در دو شیشه درست کردم که هر کدام روغن کنجد و خردل دارند. معمولاً روغن کنجد اضافه می شود. اما از آنجا که موجودی روغن کنجد من کاملاً تمام شده بود ، در دسته دوم روغن خردل اضافه کردم.

یکی با روغن کنجد ، شفاف و قرمز روشن بود. رنگ روغن خردل دارای رنگهای قهوه ای مایل به قرمز و کمی تیره بود. بنا به دلایلی ، این مورد در تصویر زیر مشاهده نمی شود. اما اگر عکس های گام به گام را ببینید ، تفاوت رنگ را مشاهده خواهید کرد.

 

ترشی انبه با روغن کنجد و روغن خردل

 

تندی روغن خردل را می توان در ترشی احساس کرد. من شخصاً هر دو ترشی را دوست دارم. می توانید روغن خردل یا کنجد را انتخاب کنید. بنابراین قبل از اینکه فصل انبه های نارس خام از بین برود ، این ترشی گجراتیایی متیا کری را امتحان کنید.

ترشی حدود یک سال خوب می ماند. در این دستورالعمل حدود 1.75 کیلو ترشی حاصل می شود. یکبار که شیشه ترشی را باز کردم ، معمولاً آن را در یخچال نگه می دارم. همچنین می توانید آن را در دمای اتاق نگه دارید. با این حال ، اگر در آب و هوای گرم و مرطوب زندگی می کنید ، پس ترشی را در یخچال نگه دارید.

متیا کری را می توان با برنج روتی-سبزی ، دال-برنج ، برنج سامبار ، کشک-برنج ، وگ پولائو یا جیرا سرو کرد. حتی پاراتاها مانند aloo paratha ، gobi paratha و mooli paratha خیلی خوب پیش می روند. این ترشی به خوبی با خاکرا ، متی تپلا و ترکیبات الو پوری نیز مطابقت دارد.

طرز تهیه متیا کری


1. دانه های شنبلیله را در یک ظرف آسیاب بریزید.

دانه شنبلیله برای تهیه ترشی انبه

2. نبض کنید و خرد کنید ، تا دانه ها شکسته شوند و مخلوط درشتی بدست آورید. پودر درست نکنید

بذر شنبلیله را برای تهیه ترشی انبه خرد کنید
3. انبه ها را بشویید و سپس آنها را با حوله تمیز آشپزخانه خشک کنید. هیچ اثری از رطوبت روی انبه ها نباشد. انبه ها را به قطعات یا مکعب به اندازه لقمه خرد کنید. خرد کردن کمی سخت است ، بنابراین از یک چاقوی خوب استفاده کنید و مراقب دستان خود باشید. همچنین می توانید از فروشنده سبزیجات بخواهید تا انبه ها را برای شما خرد کند.

انبه را برای تهیه دستورالعمل ترشی انبه خرد کنید
4. همه انبه های خرد شده را در یک کاسه یا ظرف مخلوط کنید.

انبه خرد شده برای طرز تهیه ترشی انبه
5. دانه شنبلیله آسیاب شده و دانه خردل خرد شده را اضافه کنید. آنچه در آن مشاهده می کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور پیاز ترشی همراه با عکس گام به گام

دستور پیاز ترشی همراه با عکس گام به گام - Sirke wale pyaaz نوعی همراهی ترش و کم رنگ شیرین است که می توانید در رستوران های هند شمالی مشاهده کنید. این پیازهای کوچک صورتی یا قرمز مایل به غذای پنجابی ضروری است. من این پیازهای ترشی را به زیبایی و مزه عالی می کنم اما هرگز مجبور به کلیک کردن روی عکس ها و ارسال دستور العمل نبودم.

پیاز ترشی ، سیرک وال پیاز


در رستوران های هند شمالی پیاز ترشی و سالاد پیاز ماسالا معمولاً سرو می شود زیرا بسیاری از مردم طعم خود را دوست دارند و اغلب آن را درخواست می کنند. بنابراین اگر س askال کنید ، این پیازهای ترشی غالباً به همراه غذا مانند ترشی به صورت رایگان سرو می شوند.

آخرین ویدیوهای من
پیازهای کوچک قرمز در سرکه ، آب و نمک ترشی می شوند و به مدت 2-3 روز نگهداری می شوند. بنابراین پیازها با طعم سرکه موجود در آنها نرم می شوند و حتی تند بودن آنها را از دست می دهند. بنابراین نتیجه پیازهایی با طعم ترش از سرکه با طعم ذاتی شیرین سبک آنهاست.


هر زمان که به هر رستوران هند جنوبی مراجعه می کنیم ، اگر نمی خواهیم با غذای اصلی سرو شوند ، همیشه از Sirke wale pyaaz درخواست می کنیم. اما بیشتر اوقات ما ناامید شده ایم زیرا آنچه آنها سرو می کنند پیازهای برش خورده قرمز یا نارنجی با برش های آهک است ... و گاهی اوقات آنها این پیازهای ترشی را سرو می کنند ، اما طعم آنها کیلومترها دور از کمال و تعادل است.

برای تهیه این پیازهای ترشی ، باید به طور ایده آل از پیازهای کوچک قرمز استفاده کنیم. حتی می توانید از موسیر استفاده کنید. در غیاب پیاز قرمز ، یک قطعه کوچک چغندر برای رنگ آمیزی قرمز اضافه می شود. من هرگز چغندر اضافه نکردم. من اینها را با پیاز کوچک ، سفید یا قرمز هرچه به صورت محلی تهیه می کنم درست می کنم.

این یک دستورالعمل ترشی آسان است که تهیه آن زمان زیادی نمی برد. بعد از 2-3 روز می توانید این پیازها را در یخچال نگه دارید و روزهای بیشتری دوام می آورند.

استفاده از مقدار زیادی سرکه باعث ترشی پیازها می شود. من چگونگی تهیه این پیازهای ترشی را از میل خود آموخته ام و او همیشه توصیه می کند که زیاد از سرکه استفاده نکنید. همچنین نیازی به پوشاندن کامل پیازها با محلول آب سرکه نیست. ظرف را فقط 2-3 بار در روز تکان دهید تا ترشی آماده شود.

این پیازهای ترشی بسیار مناسب تنقلات تنوری یا غذاهای غنی کاری هستند مانند کره پنیر ماسالا ، پنیر کادای ، پنک پنیر ، دال ماخانی ، تنور آلو یا هر نوع غذای غنی کاری به انتخاب شما.

آنها همچنین با دال تادکا یا سرخ کردن که با برنج جیرا یا زعفران سرو می شود بسیار عالی هستند. آنها همچنین به جای پیاز ساده ، برای برگرها یا ساندویچ ها یا در نان های پیتا پر کننده خوبی ایجاد می کنند.


دستورالعمل دیگری که با تنقلات تنوری سرو می شود ، این دستورالعمل چتنی نعنا است.

چند دستور العمل خوشمزه تر برای شما!
  • ماسالا پاپاد
  • سالاد پیاز
  • چتنی پیاز
  • اولی چامانتی
     

اگر این دستور را درست کرده اید ، لطفاً آن را در کارت دستورالعمل زیر ارزیابی کنید. برای خبرنامه ایمیل من ثبت نام کنید یا می توانید برای الهام گرفتن از گیاهخواران در Instagram ، Facebook ، Youtube ، Pinterest یا Twitter مرا دنبال کنید.

دستور پیاز ترشی ، دستور سیرک ویال پیاز ، دستور پیاز سرکه
دستور تهیه ترشی پیاز
4.73 از 11 رای
توسط داسانا آمیت

Sirke wale pyaaz نوعی همراهی ترش و کم رنگ شیرین است که می توانید در رستوران های هند شمال ببینید

عناصر
  • ▢15 تا 20 پیاز قرمز کوچک یا موسیر (chote pyaaz)
  • ▢1 قاشق چای خوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا سرکه بالزامیک
  • ▢¼ فنجان آب
  • ▢¾ قاشق چای خوری نمک یا در صورت لزوم اضافه کنید

حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
15 تا 20 پیاز کوچک یا موسیر کوچک را پوست بگیرید (chote pyaaz).
پیازهای پوست کنده را در آب بشویید و سپس خیلی خوب آبکش کنید.
تمام پیازها را در یک ظرف شیشه ای یا شیشه سرامیک یا هر ظرف غیر واکنشی قرار دهید.
سرکه ، آب و نمک را به پیازها اضافه کنید. در روش دیگر می توانید سرکه ، آب و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را به پیازها اضافه کنید.
بطری را تکان دهید.
بگذارید پیاز 2 تا 3 روز در سرکه + آب + محلول نمک بماند.
در روز 2 تا 3 بار بطری را تکان دهید.
پس از ترشی پیاز ، آن را در یخچال قرار دهید.

پیازهای ترشی را با هر غذای اصلی هند شمالی سرو کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

یک ترشی مخصوص زمستانی پنجابی شیرین و ترش

Gobi gajar shalgam achar یک ترشی مخصوص زمستانی پنجابی شیرین و ترش است که با گل کلم ، هویج و شلغم درست می شود.


عناصر

 

  • ca500 گرم گل کلم (گوبی) یا 1 عدد گوبی متوسط
  • ▢500 گرم شلغم یا 2 شلغم بزرگ (شالگام)
  • ▢500 گرم هویج یا 7 تا 8 عدد هویج قرمز بلند بدون منشا (قاجار)
  • ▢1 فنجان سرکه معمولی یا سرکه سفید یا 250 میلی لیتر سرکه معمولی
  • j400 گرم ژاگ پودر یا رنده شده (گود) یا 2 فنجان ژاگ پودر یا رنده شده
  • pieces3 قطعه از هر یک از زنجبیل های 2 اینچی (آدراک) یا 30 گرم زنجبیل بدون پوست یا یک فنجان جمع شده ¼ فنجان زنجبیل تقریبا خرد شده
  • ▢23 تا 25 سیر متوسط ​​(لهسان) یا 20 گرم سیر یا 1 پیاز سیر متوسط ​​یا 3 قاشق غذاخوری سیر تقریبا خرد شده
  • ▢2 پیاز متوسط ​​یا 150 گرم پیاز یا ¾ تا 1 فنجان پیاز تقریبا خرد شده
  • ▢1 فنجان روغن خردل یا 250 میلی لیتر روغن خردل
  • ▢6 قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز (پودر مرغ لال)
  • ▢4 قاشق چای خوری Garam Masala Powder یا پنجابی گارام ماسالا
  • ▢2 قاشق چایخوری دانه خردل خرد شده (rai ka kuria) - اختیاری
  • ▢8 قاشق چای خوری نمک یا سنگ نمک

 


حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
گلبرگ ، هویج و شلغم گل کلم را سفید کنید

ابتدا گل کلم را شستشو داده و گلهای گلدان متوسط ​​را خرد کنید. گل کلم را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب گرم نگه دارید. این یک مرحله اختیاری است و فقط در صورت وجود حشرات در گل کلم وجود دارد. بعداً آبکش کرده و کنار بگذارید.
بعد آبکشی کنید ، پوست بگیرید و سپس هویج و شلغم را در باتوم یا چوب های 1.5 تا 2 اینچی خرد کنید.
8 تا 9 فنجان آب را در قابلمه عمیق بجوشانید.
گلهای گل کلم ، هویج و شلغم را اضافه کنید.
به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید و جوش دهید. سبزیجات سفید را خیلی خوب تخلیه کنید.


خشک کردن گل گوش ، هویج و شلغم گل کلم


آنها را به طور مساوی روی پارچه پهن کرده و نگه دارید تا در سایه یا نور آفتاب خشک شوند. همچنین می توانید پنکه سقفی را روشن نگه دارید و اجازه دهید سبزیجات خشک شوند. سبزیجات نباید هیچ رطوبت و آبی روی آنها داشته باشند و باید کاملا خشک باشند.
در صورت وجود رطوبت ، ترشی خراب می شود. می توانید به مدت نصف یا روز کامل در معرض نور آفتاب باشید. در سایه می توانید یک یا دو روز خشک شوید. همچنین می توانید چند ساعت در کمترین دما در اجاق خشک کنید.
 

 

هنگامی که سبزیجات خشک شدند ، سپس به مرحله بعدی بروید. پیاز خرد شده ، زنجبیل و سیر را در مخلوط کن یا ظرف آسیاب اضافه کنید.
بدون اضافه کردن آب ، آن را به یک خمیر صاف مخلوط کنید. این خمیر آسیاب شده را کنار بگذارید.
در ظرف دیگر ، 2 فنجان ژاگرا رنده شده یا پودر شده را با 1 فنجان سرکه بردارید. مطابق سلیقه خود می توانید ژاگری را نیز اضافه کنید.
تابه را روی اجاق گاز نگه دارید و هم بزنید تا نان خلال حل شود. هنگام پخت و پز آماده بوی سرکه شوید ... با این حال ، طعم آن خوب است.
این مخلوط نان و سرکه را روی شعله ملایم بپزید.
شما باید این مخلوط را بپزید تا زمانی که قوام ژاگی 1/2 رشته یا 1 رشته به دست آورید. من در قوام 1/2 رشته متوقف شدم. کنار بگذارید
در یک قابلمه یا تابه دیگر ، 1 فنجان روغن خردل را گرم کنید تا جایی که دود کند.
پیاز آسیاب شده + زنجبیل + خمیر سیر را اضافه کنید. هم بزنید و تفت دهید.
چون پیازها به ظرف می چسبند ، باید اغلب تفت دهید. بنابراین هم زدن را ادامه دهید.
تفت دهید تا پیاز قهوه ای روشن شود. رایحه خام پیاز باید کاملاً از بین برود. حدود 15 تا 18 دقیقه با شعله ملایم طول می کشد.
وقتی پیازها تفت خورد ، سبزیجات را اضافه کنید. سپس 8 قاشق چایخوری نمک ، 4 قاشق چایخوری پودر ماسالا گارم ، 6 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و 2 قاشق چایخوری دانه خردل خرد شده (اختیاری) اضافه کنید.


خیلی خوب هم بزنید. محلول جاگه + سرکه را اضافه کنید.
دوباره هم بزنید. 8 تا 9 دقیقه روی شعله متوسط ​​بپزید.
اجازه دهید ترشی خنک شود. با درپوش نپوشانید. فقط یک دستمال تمیز آشپزخانه را روی تابه قرار دهید. در یک شیشه تمیز استریل شده ، ترشی را با قاشق قاشق بریزید.
محکم با درپوش آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خیار شور 2 تا 3 روز در دمای اتاق بماند. حتی می توانید 4 تا 5 روز نگه دارید. در صورت تمایل می توانید ترشی را به مدت 2 روز در آفتاب نگه دارید.
این شالگام آچار شیرین و ترش گوبی گجار را با پاراتاها یا به عنوان چاشنی کناری با برنج سرو کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور تهیه ترشی فلفل سبز هندی

دستور تهیه ترشی فلفل سبز همراه با عکس گام به گام - ارسال دستور العمل ترشی پس از مدت ها. بعد از همه تابستان ها برای ترشی و ساختن یک چیزهای خوب دیگر است.

 

طرز تهیه ترشی فلفل سبز


تهیه این ترشی چیلی سبز بسیار آسان است. برای تهیه ترشی از گل فلفل سبز داغ یا متوسط ​​گرم کمتر استفاده کنید. من از انواع هندی های فلفل قرمز که گرم متوسط ​​بودند استفاده کردم. پس از ترشی و بلوغ گرما کمی کاهش می یابد.

این ترشی چیلی دارای دانه های خردل خرد شده ، زردچوبه و آب لیمو است که به شما عطر و طعم ، عطر و طعم اصلی می بخشد ، حضور فلفل سبز را نیز فراموش نکنید. در واقع والدین من این ترشی را بسیار دوست داشتند ، به طوری که آنها نیمی از آن را با خود بردند. این دستور توسط دوست من به اشتراک گذاشته شد.


ترشی فلفل سبز بسیار خوب به عنوان یک چاشنی با وعده های غذایی ساده هندی مانند برنج دال ، کشک ، برنج ، سبزیجات و حتی با روتی سابسی همراه است. من قبلا حتی آنها را با pakoras داشتم. آنها همچنین با پاراتاهای شکم پر یا پاراتاهای ساده مطابقت دارند.

فرآیند ترشی معمولاً به نور خورشید نیاز دارد. اما اگر نور آفتاب خوبی ندارید ، خیلی نگران نباشید. من این ترشی را زمستان درست کردم و اینجا روزهای تیرگی و سایه بود و هیچ نور آفتابی نداشت. بنابراین فقط روزهای اضافی را در بالکن نگه داشتم. بنابراین اگر نور آفتاب خوبی ندارید ، می توانید این خیار سبز را نیز ترشی درست کنید. در صورت تابش شدید و شدید آفتاب ، فقط تعداد روزهای مورد نیاز برای فرآیند ترشی را کاهش دهید.

اگر به دنبال دستور العمل های ترشی بیشتر هستید ، بررسی کنید:

  • ترشی آملا
  • ترشی انبه
  • ترشی فلفل قرمز
  • ترشی لیمو

عناصر

 

.2.25 تا 1.5 فنجان فلفل قرمز خرد شده - انواع گرم کمتر یا گرم (مرغ هاری)
▢6 قاشق غذاخوری دانه خردل - دانه خردل زرد یا سیاه یا خرد شده (rai na kuria یا rai ki dal)
tablesp3 قاشق غذاخوری نمک سنگ (خوراکی و غذایی) (sendha namak)
▢2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه (هالدی)
cup 1 فنجان روغن خردل یا روغن آفتابگردان یا روغن بادام زمینی (sarson ka tel ya moongphalli ka tel)
▢5 تا 6 لیمو (نیمبو) - ⅓ تا ½ فنجان آب لیمو تولید می کند


حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
خرد کردن فلفل قرمز
فلفل قرمز را خوب بشویید و پاک کنید. نباید اثری از رطوبت در آنها باشد. همچنین می توانید بگذارید خودشان خشک شوند.
تاج ها را برداشته و پیازهای سبز را در تکه های 1 اینچ خرد کنید.
تهیه ترشی فلفل سبز
در یک چرخ خشک یا آسیاب قهوه ، دانه های خردل را به صورت درشت پودر کنید. در اینجا من از دانه های خردل زرد استفاده کردم. اما می توانید از دانه های خردل سیاه نیز استفاده کنید.

در یک ظرف شیشه ای تمیز ، فلفل قرمز ، دانه خردل خرد شده و نمک را اضافه کنید.
با تکان دادن شیشه مخلوط کنید یا از قاشق تمیز و غیر واکنشی برای مخلوط کردن ظرف استفاده کنید. شیشه را با درب آن محکم بپوشانید و به مدت 2 تا 3 روز در معرض آفتاب قرار دهید. اگر نور خورشید و گرما بسیار شدید است ، پس فقط 1 تا 2 روز خوب است.

اگر دائماً خورشید و ابری آن ندارید ، فقط بیرون را نگه دارید. عصرها شیشه را از بیرون برداشته و در جای خشک آشپزخانه نگه دارید. از زمانی که خورشید بازی پنهان بازی می کرد ، 3 روز نگه داشتم.
بعد از 2 تا 3 روز ، آب لیمو و پودر زردچوبه را به ترشی اضافه کنید ..
با یک قاشق تمیز و غیر واکنشی همه چیز را خیلی خوب مخلوط کنید. شیشه را ببندید و دوباره به مدت 1 تا 2 روز در معرض آفتاب قرار دهید.
بعد از 1 یا 2 روز با مرحله بعدی ادامه دهید.
افزودن روغن خردل در ترشی چیلی
روغن خردل را تا دود سیگار گرم کنید. بگذارید روغن خردل خنک شود تا گرم شود یا کمی داغ شود .. حدود 15 دقیقه. می توانید از هر روغن دیگری مانند روغن آفتابگردان یا بادام زمینی استفاده کنید. اگر از این روغن ها استفاده می کنید ، فقط آنها را گرم کنید تا داغ شوند. نیازی نیست که آنها را تا زمان دخانیات گرم کنید.

روغن خردل را در ظرف ترشی بریزید.
شیشه را با درب آن بپوشانید و ترشی را به مدت 4 تا 5 روز در دمای اتاق نگه دارید تا روند ترشی اتفاق بیفتد.
حتی می توانید ترشی چیلی را به مدت 2 تا 3 روز در دمای اتاق و سپس در یخچال نگه دارید. از آنجا که در زمستان ها بود ، من ترشی درست کردم ، ظرف را برای 5 روز بیرون نگه داشتم. هنگامی که ما شروع به خدمت ترشی فلفل قرمز کردیم ، سپس من ظرف را در یخچال نگه داشتم.
ترشی فلفل قرمز را به عنوان یک چاشنی جانبی با یک وعده غذایی ساده هندی مانند برنج دال یا کشک سرو کنید. این ترشی را می توان با آلو پاراتا ، گوبی پراتا ، مولی پاراتا یا حتی پاراتای ساده یا چاپاتی نیز سرو کرد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی انبه پنجابی

این ترشی انبه پنجابی معتبر ، دستور تهیه میراث خانوادگی ما است و با طعم های قوی واقعا خوب است. ترشی ترشی ، ادویه ای و خوشمزه ترشی انبه با نام مستعار آچ آچار.

ترشی انبه پنجابی در یک قاشق چوبی بالای یک شیشه سرامیک قرار داده شده روی یک تخته چوبی قهوه ای اسکوپ کرد
دستور العمل مادر شوهر است و او این ترشی را از مادرشوهرش آموخته بود و بعداً این روش را به ما منتقل کرد. این یکی از پست های اولیه دستور العمل من است و من پست دستور غذا را با عکس های بهتر به روز کرده ام.

اگر مثل من عاشق ترشی هستید ، دوست دارید این ترشی را دوست داشته باشید. من چنان طرفدار ترشی هستم که ترشی با همه چیز ، از دل ، سیب زمینی سرخ کرده و حتی با روتی یا پاراتا دارم.

آخرین ویدیوهای من


روش های زیادی برای تهیه ترشی انبه وجود دارد. در هند هنگام عبور از مرزهای گسترده و منطقه ای آن ، روش های زیادی برای تهیه ترشی با انبه های سبز نارس و خام در اختیار خواهید داشت.

بنابراین ، در یک نگاه کلی ، انواع مختلفی از ترشی انبه در سراسر هند وجود دارد. هر نوع ترشی طعم ، طعم و طرز تهیه متفاوتی دارد.

 

غذاهای آماده

 

... ساخت آن بسیار آسان است
... فقط قطعات انبه ، نمک ، ادویه ها را مخلوط کنید و همه چیز را برای 3 تا 4 روز در معرض نور آفتاب قرار دهید.
... بعداً روغن خردل بریزید.
for به مدت 3 تا 4 روز در یک مکان خشک و خنک نگه دارید.
... انجام شده و از ترشی لذت ببرید.

 

ترشی انبه را با سرو کنیم؟


در شمال هند ترشی انبه با نان های تخت هند پر مانند آلو پاراتا ، پنیر پاراتا یا هر نوع پاراتا برای این موضوع داریم. سرگرمی من از دوران کودکی او برای من می گوید که او در آنجا با پارچه های آماتور در جعبه تیفین خود می رفت.
همچنین به عنوان یک چاشنی جانبی در کنار وعده های غذایی وجود دارد. طعم آن به عنوان یک طرف با مقداری برنج دال یا کشک یا برنج مناسب است. حتی با چاپاتی یا روتی و یک غذای سبزیجات ، ترشی انبه عالی است. حتی می توانید ترشی ماسالا را با مقداری برنج بخارپز مخلوط کرده و میل کنید. واقعا مزه داره
ترشی انبه پنجابی به عنوان بخشی از یک وعده غذایی هندی در یک بشقاب سفید خدمت کرده است


نکاتی برای تهیه ترشی انبه


از ادویه جات تازه استفاده کنید. ادویه ها را در بشقاب بریزید و سپس در صورت وجود پوسته ها یا سنگ ها را خارج کنید.
برای ترشی انبه ترش ، دانه خردل و دانه های شنبلیله را درشت چرخ کنید. حتی می توانید از دانه خردل خرد شده و همچنین از دانه های خرد شده شنبلیله استفاده کنید.


انبه خام با پوست واقعا لطیف تهیه کنید. پوست را جدا نکنید. اما اگر انبه خام با پوست سخت دارید ، پوست را جدا کنید.


اگر می خواهید طعم تند بیشتری در ترشی اضافه کنید می توانید پودر چیلی قرمز بیشتری اضافه کنید.


به یاد داشته باشید در شیشه شما نباید آب و رطوبت داشته باشید که در آن ترشی انبه را نگه دارید. شیشه باید تمیز و خشک باشد.
در صورت تمایل می توانید یک شیشه شیشه را استریل کنید.
بهداشت و تمیزی هنگام ترشی بسیار مهم است. هنگام تهیه غذاهای خوراکی مانند مربا ، سس ، مواد نگهدارنده یا خیارشور و به همین دلیل هنگام تهیه هر نوع ماده غذایی این نکته را بخاطر بسپارید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خیار ریز ریز شده با سیر و روغن چیلی

عناصر

 

 

  • 2 خیار بزرگ ، حدود 450 گرم ، به پایان می رسد
  • 1 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج سیاه یا معمولی چینی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن چیلی

روش


مرحله 1
یک وردنه یا یک برش بردارید و خیارها را بکوبید تا تقسیم شوند ، سپس آنها را به قطعات 2.5 سانتی متری خرد کنید. درون یک کاسه با تمام مواد باقیمانده و 1 قاشق چایخوری نمک قرار داده و با هم بریزید. در کنار هر یک از غذاهای دیگر سرو کنید

با نگهداری سبزیجات یا میوه در سرکه ، یک شیشه ترشی مایل به قرمز درست کنید. دستور العمل های ترشی ما شامل پیکالیلی ، کدو سبز ، کلم قرمز ، پیاز و چغندر است.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی خیار لبنانی با سرکه سیب

عناصر

 

  • 400 گرم خیار لبنانی یا کربی (حدود 6-7 عدد کوچک) ، برش داده شده به ورقه های ضخیم 1 سانتی متر (موجود در Whole Foods یا از سبزی فروش)
  • 1 پیاز متوسط ​​، برش داده شده به برش های ضخیم
  • 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک دریایی یا پوسته پوسته شده
  • 300 میلی لیتر سرکه سیب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • ¼ قاشق چایخوری زردچوبه زمینی
  • sp قاشق چایخوری دانه های کرفس
  • ¼ قاشق چایخوری شله چیلی
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد یا قهوه ای

روش


مرحله 1
خیارها ، خلال های پیاز و نمک را در یک الک که روی یک کاسه قرار داده شده قرار دهید و روی آنها را با یخ و چیز دیگری بپوشانید تا وزن آن کم شود. بگذارید 1-2 ساعت در یخچال بماند ، سپس خوب آبکش کنید. (این کمک می کند تا آب از خیار خارج شود ، این بدان معناست که بعداً هنگام آب کشیدن ترد خواهد ماند.)

گام 2
در همین حال ، سرکه ، 200 میلی لیتر آب ، شکر ، زردچوبه ، دانه های کرفس ، تکه های چیلی و دانه خردل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. بگذارید تا جوش بیاید و 5 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. مخلوط خیار و پیاز را در ظرفی با ظرفیت 500 میلی لیتر یا ظرف پلاستیکی مهر و موم شده قرار داده ، روی مایع آب نمک ریخته ، روی آن را بپوشانید و مهر و موم کنید. حداقل 3 ساعت خنک شوید. به مدت 2 هفته در یخچال نگه دارید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی تربچه با سرکه سفید

عناصر

 

  • تربچه 1 کیلویی
  • نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • 2 برگ بو
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر
  • 150 گرم شکر سفید
  • 1 عدد زنجبیل به اندازه انگشت شست ، پوست کنده و نازک برش خورده
  • 1 عدد فلفل قرمز خلال شده

روش


مرحله 1
تربچه ها را اصلاح کرده و بزرگترها را نصف کنید. در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس تربچه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد ، سپس آن را بشویید و آبکش کنید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. آخرین تیغه های گرز را اضافه کنید ، زیرا اینها به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد. زنجبیل و چیلی قرمز را اضافه کنید.

مرحله 3
تربچه را در شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، روی سرکه داغ بریزید ، سپس مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لوبیا سبز مکزیکی و دستور تهیه لبنانی

عناصر

 

  • لوبیای سبز 450 گرمی
  • 4 موسیر ، ریز خرد شده
  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری قند کاستور طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل سفید یا زرد

روش


مرحله 1
حبوبات را در آب نمک در حال جوش و پخته بپزید تا زمانی که "خستگی" خود را از دست دهند اما هنوز کمی لقمه دارند. آبکش کنید ، در آب سرد فرو کنید تا خنک شود ، سپس دوباره تخلیه کنید. آنها را به یک ظرف رول آشپزخانه آغشته کرده و با ورق رول آشپزخانه بپوشانید تا آماده شود.

گام 2
موسیر خرد شده ، روغن زیتون ، سرکه ، شکر و دانه خردل را با مقداری چاشنی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3
برای سرو ، پانسمان را از داخل لوبیا در ظرف سرو بریزید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)