مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

اعتراض: سوپ سرد خیار Cold cucumber soup

شیش ساعته دارم رو این پست کار می کنم

اول 6 تا دستور مختلف سوپ خیار بود ، که بلاگفا گفت حجمش زیاده

بعد حجم عکسهارو کم کردم، باز گفت حجمش زیاده

بعد کردمش 4 تا دستور سوپ، باز گفت حجمش زیاده!!!!!!!!!!!!

من اعتراض دارم   حالا مجبورم یه مطلب منسجم رو تیکه تیکه کنم

چرا انقد حجم پست بلاگفا کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تورت شاه توت Blackberry Custard Torte Recipe

تورت یه جور کیکه، می تونه هم معنی تارت هم باشه.

مواد لازم برای خمیر:

آرد

1 فنجان

شکر

نصف فنجان

بیکینگ پودر

1 و یک دوم قاشق چایخوری

کره سرد

نصف فنجان

تخم مرغ

1 عدد

 

مواد لازم برای مایه روی تورت:

زرده تخم مرغ

3 عدد

خامه ترش

2 فنجان

شکر

نصف فنجان

وانیل

یک هشتم قاشق چایخوری

شاه توت تازه یا یخ زده

4 فنجان

خامه فرم گرفته

 

مخصوص 12-14 نفر

طرز تهیه:

در کاسه کوچکی آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. کره را روی آن قرار دهید و با چاقو تکه تکه کنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را اضافه کنید و با دست هم بزنید تا یک گلوله خمیر بدست آید. خمیر را در قالب کیک گودی به قطر 23 سانتی متر پهن کنید.

برای روی تورت، زرده های تخم مرغ، خامه ترش، شکر و وانیل را در کاسه ای با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

شاه توت ها را روی خمیر پخش کنید سپس مایه ی زرده تخم مرغ را با احتیاط روی آنها بریزید. قالب را روی سینی فر قرار دهید.

تورت را در فر با دمای  170 درجه به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار دهید، سپس روی توری آهنی آن را خنک کنید.

روی تورت را با شاه توت و خامه فرم گرفته تزئین کنید.


منبع: tasteofhome.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی شاه توت Blackberry Ice Cream: Beautifully Luscious

تا شاه توت تموم نشده بجنبید!

مواد لازم:

شاه توت

470 گرم

خامه پرچرب

2 فنجان مجزا

خامه کم چرب یا مخلوط مساوی از شیر و خامه

1 فنجان

شکر

دو سوم فنجان

زرده تخم مرغ

5 عدد

هل

یک چهارم قاشق چایخوری

نمک

یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1 فنجان خامه پرچرب، خامه کم چرب و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید تا به حباب زدن بیفتد، و مرتب هم بزنید.

شاه توت را پوره کنید و از صافی رد کنید.

زرده تخم مرغ ها، نمک و هل را در کاسه ای کاملا باهم مخلوط کنید.

نصف مایه داغ را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند، سپس از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای اتاق سرد شود.

شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.

پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.

منبع: cookingfortwo.about.com

پ.ن.: من چکار کردم؟

من کلا به اندازه 2 فنجان خامه کم چرب داشتم، یک فنجان از اون رو به همراه یک فنجان شیر و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت  تو قابلمه حرارت دادم.

بجای 4 تا از 2 تا زرده استفاده کردم، چون ترسیدم بوی زهمش با بستنی بمونه. بجای هل هم وانیل ریختم چون ترسیدم هل بوی زهم تخم مرغ رو از بین نبره.

مایه رو برای بار دوم حرارت ندادم، چون به نظرم زیادی غلیظ شده بود.

در آخر چون عجله داشتم ،مایه رو کمی که خنک شد یکراست در بستنی ساز ریختم و در فریزر نذاشتم، البته این باعث شد مجبور شم بستنی ساز رو 3 مرحله ی 40 دقیقه ای کار بندازم تا بستنی شکل بگیره، بنابراین توصیه نمی کنم.

در آخر بستنی شکل گرفت و چند ساعت در یخچال گذاشتم، طعم شاه توت در بستنی چشمگیره فقط به نظر خواهرم شکرش کم بود ( اون همه غذاهاش زیادی شیرینه!) ولی شما قبل از فریز کردن بستنی رو بچشید تا شیرینی اش را طبق ذائقه تون تنظیم کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شربت آبلیمو و شاه توت Blackberry Limeade

نوشیدنی خنک اوایل تابستان!

مواد لازم:

آب

6 فنجان مجزا

شاه توت تازه

3 فنجان

شکر

1 فنجان

آب لیموی تازه

دو سوم فنجان

لیمو

8 تکه نازک

شاه توت تازه

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

3 فنجان شاه توت و یک فنجان آب را در مخلوط کن پوره کنید. سپس از صافی رد کنید و همراه با 5 لیوان آب و آب لیمو و شکر در پارچ بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

یک ورق لیمو و کمی شاه توت و یخ در هریک از 8 لیوان بریزید و  شربت را در لیوانها سرو کنید.

منبع: find.myrecipes.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

گلوله برفی هلو Snowball Peaches

یه دسر خوشمزه و متفاوت!

مواد لازم:

پنیر خامه ای نرم شده

170 گرم

کنسرو یا مربای زردآلو

2 قاشق غذاخوری

آناناس خرد شده

1 فنجان

هلو، پوست کنده و نصف شده

1300 گرم

برگ کاهو

 

نعنا تازه

در صورت تمایل

مخصوص 15 نفر

طرز تهیه:

در ظرف کوچکی پنیر خامه ای و مربای زرد آلو را با همزن بزنید تا ترکیب شوند. آناناس را اضافه کنید.

کاهوها را در ظرفی چیده و روی آن نیمه های هلو را بچینید، فرو رفتگی داخل هلو ها را با پنیر پر کنید و با برگ نعنا تزئین کنید.


منبع: tasteofhome.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی قهوه coffee ice cream

من یه بستنی ساز کمپرسور دار خریدم، خیلی وقت بود تو فکرش بودم. دستگاه به درد بخوریه و اگه دوست دارید می تونید از این آدرس هر مدل شو بخوایدبه صورت اینترنتی بخرید.مال من این شکلیه:


تو دفترچه ش چندین مدل طرز تهیه ی بستنی به فارسی نوشته شده، فقط عجیب بود که دیدم تو دستور هاش از رام استفاده کرده که یه جور عرق الکلیه! خلاصه بدونید که معمولا جایگزین رام آب سیبه، من شربت عسل رو هم پیشنهاد می کنم!

از این به بعد دستور بستنی هایی رو که آماده می کنم تو وبم می ذارم، هر سوالی داشتید در خدمتم!



این بستنی خیلی غلیظه، پیشنهاد می کنم بین پودر کاکائو و قهوه فقط از یکیش استفاده کنید وگرنه دل تونو می زنه!

مواد لازم:

شیر

یک و سه چهارم پیمانه

خامه

یک و سه چهارم پیمانه

نشاسته ذرت

4 قاشق غذاخوری

شکر

دو سوم پیمانه

پودر کاکائو

2 قاشق چایخوری

دانه های قهوه فوری یا اسپرسو

3 قاشق غذاخوری

وانیل

2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نصف پیمانه از شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید.

شکر، پودر کاکائو، خامه و بقیه ی شیر را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط  در حال هم زدن جوش آورید. دانه های قهوه را بریزید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را بریزید و دوباره مایه را جوش آورید و هم بزنید، بعد از روی حرارت بردارید.

وانیل را با مایه مخلوط کنید. سپس قابلمه را در ظرف بزرگی آب یخ قرار دهید تا خنک شود.

مخلوط را طبق دستورالعمل دستگاه ( 20 تا 40 دقیقه) در بستنی ساز فریز کنید. سپس در ظرف دردار در فریزر قرار دهید.

نکته: در انتها بستنی شکل بستنی های آماده ی کیلوییه، فقط خیلی نرمه و قبل از مصرف باید چند ساعت در فریزر بمونه.

منبع:pastrywiz.com

پ.ن: اگر مثل هنگامه جون نمی خواید بستنی ساز بخرید، اول مایه رو یه ساعت تو فریزر بذارید بعد درآرید و خوب هم بزنید،بعد همین طوری بذارید تو فریزر و نیم ساعت به نیم ساعت درآرید و هم بزنید تا کشدار بشه!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مربای زردآلو Confiture d Abricote Apricot Jam

دیدید زردآلو اومده؟ البته من که گرفتم هنوز کال بود، بهرحال چند وقت دیگه بازار پر از زردآلو میشه!

اینم یه مربای خوشمزه که به عنوان دسر هم هست.

مواد لازم برای 3 کیلوگرم مربا:

زردآلو بدون هسته نصف شده

( هسته ها را نگه دارید)

2.5 کیلوگرم

شکر

1.5 کیلوگرم

طرز تهیه:

به طور کلی باید زردآلوهای بدون هسته را وزن کنید و به مقدار 4/3 از آن، شکر بریزید.

زردآلو و شکر را لایه لایه در ظرفی بریزید ، به طوری که لایه ی آخر شکر باشد. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب تا صبح بماند.

روز بعد یک مشت از هسته ها را بشکنید و دانه ها را خارج کنید. حدود نیم لیتر آب را جوش آورید، دانه ها را در آن ریخته و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس آنها را آبکش کرده و پوسته آنها را جدا کنید.

مخلوط زردآلو و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده سپس به جوش آورید. بعد بگذارید ریزریز بجوشد تا زردآلوها شفاف شوند: یک ساعت یا کمی بیشتر. بعد کف مربا را بگیرید.

سپس دانه های آبکش کرده را درمایه زردآلو بریزید و بگذارید خنک شود.

مربا را در ظرف های دردار نگهداری کنید.

منبع:a-taste-of-france.com






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس ترش و شیرین ریواس Citrusy Rhubarb Sauce

ریواس از سبزیجات خوش طعم بهاره است که حاوی ویتامین K, C و کلسیم است. معمولا تنها غذایی که ما با ریواس می شناسیم خورش ریواس است و حداکثر شربت ریواس، ولی طعم منحصر بفرد ریواس اونو انتخاب مناسبی در تهیه ی انواع دسرها قرار داده.

این سس ملس رو می تونید با نان برای صبحانه، یا با ماست یا روی بستنی سرو کنید. اگر ریواس با لبنیات پرچرب مصرف بشه کلسیمش بیشتر جذب میشه.

مواد لازم:

ریواس

3 ساقه خرد شده

1 عدد نارنگی

آب و رنده ی پوست

عسل

۲/۱فنجان

دارچین

۴/۱ قاشق چایخوری

میخک

۴-۳ دانه

طرز تهیه:

تمام مواد را در قابلمه ی کوچکی باهم مخلوط کنید و رور کمترین حرارت ممکن قرار دهید تا ریزریز بجوشد و ریواس نرم شود. برای اطمینان از پخت سعی کنید با قاشق یک تکه ریواس را نصف کنید، ریواس باید بدون هیچ مقاومتی نصف شود.

سس را گرم سرو کنید، یا بگذارید خنک شود وبعد در یخچال نگهداری کنید.

پیش از سرو دانه های میخک را بیرون آورید.

منبع: mommustwrite.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خورش ریواس rhubarb

مواد لازم:

ریواس خرد شده

1 کیلو

نعنا جعفری خرد شده

نیم کیلو

گوشت خورشتی

8- 10 تکه (750 گرم)

نمک و فلفل و ادویه

 


مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

گوشت را با آب بگذارید کامل بپزد. سپس ریواس و نعنا جعفری را باهم بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خورش کنگر

فصل کنگر تازه رسیده!

اگر تاحالا خورش کنگر نخوردید واقعا براتون متاسفم! خوشمزه ترین خورشیه که تاحالا خوردم! بخصوص وقتی کار دست مامانم باشه!

تا کنگر تموم نشده یه مقداری بخرید، پاک کردنش یه کم سخته ولی پاک کرده شم می تونید پیدا کنید. بعد خرد کنید و تفت بدید و برای باقی سال فریز کنید.

مواد لازم:

کنگر خرد شده و تفت داده شده

1 کیلو

نعنا جعفری خرد شده

نیم کیلو

گوشت خورشتی

8- 10 تکه (750 گرم)

نمک و فلفل و ادویه

 

زردچوبه و زعفران

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

گوشت را با آب بگذارید یک ساعت بپزد تا نیم پز شود. سپس کنگر را بریزید تا آنقدر بجوشد که گوشت بپزد. بعد نعنا جعفری را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر ریزریز بجوشد. در آخر نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه را بریزید و بگذارید مثل قورمه سبزی جابیفتد.

 

پ.ن:این خورشت رو مژگان جون دوست جدیدم به یه روش دیگه تهیه می کنه که توش بجای نعنا جعفری فقط غوره ریخته. برای آشنایی با این روش می تونید به خورش کنگر با غوره مراجعه کنید.

همون طور هم که یه سری از دوستان گفتند در یک روش دیگه این خورش رو با رب می پزند همونطور که بعضیا خورش کرفس رو با رب می پزند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)