مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

پن کیک

اول اینکه پن کیک یکی از اولین خوراکی هایی بوده که از خاله عزیزم یاد گرفتم درست کنم:

مخلوط ۱ تخم مرغ +۱ قاشق غذاخوری پر  آرد + نوک ق چ نمک + و نصف استکان شیر . در تابه ی کاملا" نچسب که یک قاشق کره توش داغ و آب شده میریزیم. وقتی زیرش سفت شد و پخت پن کیک رو برمی گردونیم مدت پختش به ۱۰ دقیقه هم نمی رسه. ما از بچگی با عسل می خوردیم. ولی بچه های الان از جمله دختر خودم با نوتلا هم خیلی دوست دارن !! ضمنا" اخیرا" کمی وانیل هم توش میریزم. بعضیا بیکینگ پودر توش میریزن که من دوست ندارم خیلی پف کنه و نمیریزم.

این دستور شاید خیلی ساده باشه ولی اینجا نوشتم چون برای دستورهای دیگه حتما" لازم میشه.

ضمنا" پن کیک رو باید داغ و تازه مصرف کرد. این دستوری که من استفاده می کنم وقتی بمونه لاستیکی میشه و جالب نیست.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خمیر فلفل قرمز

دانه ها و قسمت های داخلی فلفل را دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم.

وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فلفل گردویی Cevizli Biber

 
  • ۲ ق غ خمیر فلفل قرمز (طبق دستور خمیر فلفل قرمز
  • ۳ ق غ گردوی ریز خورد شده یا چرخ شده 
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۱ پر سیر
  • ۱ ق چ پودر زیره
  • ۱ ورق نان تست
  • نمک 
  •  ۱ ق غ روغن زیتون

    سیر و پیاز را رنده کرده .نان تست را در مقداری آب خیس کرده با بقیه مواد در غذاساز یا میکسر کاملا" مخلوط می کنیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پنیر فتا معطر

    تکه های پنیر فتا را با فلفل قرمز پرک و سبزیجات معطرخشک ( ریحان - آویشن - نعنا - ترخون )و کمی روغن زیتون مخلوط می کنیم .

    می شه پنیر های مزه دار رو در فویل پیچید یا روی نان تست و داخل فر گذاشت.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2510/minted-pea-soup



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سوپ بروکلی و بلوچیز

    ۳۰۰ گرم بروکلی

    ۱ پیاز بزرگ

    ۱ سیب زمینی بزرگ

    ۱ لیتر آب مرغ ( می تونید قرص های مرغ یا گوشت رو در آب حل کنید)

    ۱۰۰ گرم بلوچیز (پنیر کپکی)

    ۲ قاشق روغن زیتون

    پیازها رو درشت خورد کرده در روغن تفت میدیم. سیب زمینی ها رو خورد کرده با آب مرغ به پیازها اضافه می کنیم تا بپزه. بروکلی خورد رو اضافه میکنیم تا بپزه (زیادی نپزه و رنگش سبز بمونه) . نصف پنیر رو به سوپ اضافه میکنیم در میکسر یا غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم. سوپ رو در کاسه کشیده و نصف باقیمانده پنیر رو روی سوپ می ریزیم.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    http://www.bbcgoodfood.com/recipes/333614/red-lentil-chickpea-and-chilli-soup



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ماست و گل کلم

    • ۱ گل کلم متوسط
    1 فنجان ماست( یا مخلوط ماست و مایونز)
    • 3 پر سیر
    یک دسته کوچیک جعفری
    2 ق غ روغن زیتون 
    نمک و فلفل قرمز پرک

    و کمی آبلیمو

    گل کلم رو می پزیم. آبکش و در ظرف خورد می کنیم. ماست رو با سیر له شده جعفری خوردشده نمک و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو به صورت سس درآورده روی گل کلم ها می ریزیم.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    آیوار AJVAR

  • 5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 عدد بادمجان متوسط
  • 6 عدد زیتون سیاه (اختیاری)
  • 3 تا 5 پر سیر (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
  • 1 ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • نمک

    بادمجان و فلفل ها رو از وسط نصف می کنیم . دانه ها و قسمت های داخلی فلفل را دور ریخته ودر کنار بادمجان  از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شداز فر درآورده رو در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم.

    بادمجان را وقتی خوب پخت، پوست کنده و تخم هایش را دور می ریزیم و همراه سیر، زیتون ها و روغن زیتون داخل میکسر یا غذاساز کاملا" له و مخلوط می کنیم.

    وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم با کارد ریز خورد می کنیم و به بادمجان اضافه میکنیم.

    در آخر نمک و فلفل قرمز و ترشی دلخواه رو اضافه میکنیم .



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    قارچ پلو با شوید

    من این غذا رو سال ها پیش خودم اختراع کردم. ولی گویا یه دستور مشابهی در غذاهای روسی هست.

    به هر حال این دستور منه:

     

    قارچ ها رو در تابه با حرارت بالا تفت میدیم. بعد مقداری کره اضافه می کنیم و پودر سیر یا سیر خورد شده و نمک فلفل  و کمی آبلیمو و خاموشش می کنیم.

    قارچها را لابه لای برنج آبکش یا  کته با شوید خشک یا تازه  به صورت لایه لایه می چینیم و دم میندازیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)