بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

مرغ بهاری با پنیر پارمزان Parmesan spring chicken

 /* /*]]>*/

غذایی پر از مزه های بهاری، کم چرب و سرشار از ویتامین C!

مواد لازم:

سفیده ی تخم مرغ

1 عدد

پنیر پارمزان رنده شده

5 قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

4 عدد

سیب زمینی مربعی خرد شده

400 گرم

نخود فرنگی منجمد

140 گرم

برگ اسفناج کوچک

تعدادی

سرکه ی سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق چایخوری

مخصوص 4 نفر

آماده در 10 دقیقه

طرز تهیه:

گریل یا باربکیو را با حرارت متوسط روشن کنید و کف آن را کاملا چرب کنید.

سفیده ی تخم مرغ را در بشقابی با کمی نمک و فلفل بزنید. پنیر را در بشقاب دیگری بریزید.

سینه های مرغ را ابتدا در سفیده و سپس در پنیر بغلتانید. مرغ را 10-12 دقیقه گریل کنید و در این مدت یکبار آنرا برگردانید تا هردو طرفش برشته و قهوه ای رنگ شود.

در این حین سیب زمینی را 10 دقیقه با آب جوش بپزید و در 3 دقیقه ی آخر نخود سبز را به آن اضافه کنید، سپس آبکش نمایید. سبزیجات را با برگ های اسفناج در کاسه ای بریزید و با سرکه، روغن و نمک و فلفل مزه دار کنید. بعد آنها را بین 4 بشقاب گرم تقسیم کنید و تکه های مرغ را روی سبزیجات قرار دهید.

منبع: bbcgoodfood.com




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پودینگ برنج در مایکروفر MICROWAVE RICE PUDDING

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آب

1 پیمانه

برنج

نصف پیمانه

شیر

3 پیمانه

شکر

یک سوم پیمانه

کره

2 قاشق غذاخوری

نمک

کمی

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین

کمی


طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کنید.

برنج و آب را باهم در ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و در مایکروفر قرار دهید تا برای 6 دقیقه در حرارت بالا بپزد، سپس از مایکروفر خارج کنید و 5 دقیقه آن را به حال خود بگذارید. در این مرحله می توانید برنج را دوباره بشویید، البته اختیاری است.

دوباره برنج را 4 دقیقه در مایکروفر قرار دهید و در صورت نیاز مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

برنج را به ظرف مخصوص مایکروفر بزرگتری انتقال دهید و شیر، کره، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. درصورت تمایل می توانید وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید.

ظرف را 10 دقیقه با حرارت متوسط در فر قرار دهید و پس از 5 دقیقه آن را هم بزنید. دقت کنید در این حین شیر دائم به حد سر رفتن می رسد، پس ظرف شما باید به حد کافی بزرگ باشد.

آنقدر به پخت ادامه دهید تا پودینگ به غلظت دلخواه شما برسد. پس از پخت آن را چند دقیقه به حال خود بگذارید، دقت داشته باشید که در این مدت بازهم پودینگ سفت تر خواهد شد.

در پایان وانیل و دارچین را روی آن بپاشید.

  stuffem.wordpress.comمنبع:

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس خوشمزه ی گوشت

/* /*]]>*/ /* /*]]>*/

قابل استفاده روی انواع گوشت کبابی و آبپز!

مواد لازم:

گوجه فرنگی متوسط، خرد شده

3 عدد

پیاز متوسط، خرد شده

نصف عدد

سرکه سیب که با کمی شکر شیرین شده

یک هشتم پیمانه

سس سویا

1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

پودر زنجبیل

به مقدار لازم

پودر زیره

به مقدار لازم

پودر سیر و موسیر

به مقدار لازم

آب

کمی

طرز تهیه:

تمام مواد را در قابلمه ی کوچکی بریزید و بگذارید ریز ریز بجوشد تا گوجه و پیاز نرم شوند و آب سس تمام شود. سپس با گوشت کوب برقی مواد را له می کنیم. دوباره مواد را جوش می آوریم و بعد زیر گاز را خاموش می کنیم.

سس را در شیشه ی هواناپذیری می ریزیم و وقتی خنک شد در یخچال نگهداری می کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 


 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس هلو برای روی کیک یا شیرینی TOPPING) PEACH SAUCE (ICE CREAM OR CAKE

/* /*]]>*/

می دونم الان فصل هلو نیست، ولی امروز این سس رو تو یخچال دیدم و یادش افتادم، بعد گفتم تا یادم نرفته طرز تهیه شو براتون بذارم!

این سس می تونه بجای مارمالاد یا مربا هم استفاده بشه! وقتی پخت اونو تو ظرف شیشه ای در بسته بریزید و بگذارید تا خنک شه، بعد در یخچال نگهداری کنید!

مواد لازم:

هلو خرد شده

2 فنجان

نشاسته ذرت

1 1/2 قاشق غذاخوری

شکر

1 فنجان

آب لیمو

1/2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا یکدست شود. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

 

 

 

 

 

منبع: cooks.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ماسالای تخم مرغ Egg Masala

/* /*]]>*/

ماسالا در آشپزی هندی به خوراکی گفته می شود که از مخلوط چند ادویه یا چاشنی درست شده . ماسالای تخم مرغ یک غذای معروف هندی است که با برنج سرو می شود.

رب تمبر هندی همان تمبر هندی بسته بندی شده ی خودمان است که به عنوان خوراکی مصرف می کنیم، ولی منظور میوه ی تمبر هندی نیست!

 این دستور برای یک نفر نوشته شده که به تعداد نفرات آن را چند برابر کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ

1 عدد

پیاز خرد شده

1 عدد

رب گوجه فرنگی

3 قاشق چایخوری

یا 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

رب یا آب تمبر هندی

یک هشتم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز

1 قاشق چایخوری

گشنیز تازه خرد شده

 

طرز تهیه:

تخم مرغ را با مقدار کافی آب و کمی نمک (برای جلوگیری از شکستن پوسته ی تخم مرغ) به مدت 10 دقیقه آب پز کنید، سپس پوست آن را جدا کنید و روی آن با چاقو چند چاک بزنید یا آن را نصف کنید.

کمی روغن در ماهیتابه ای بریزید ، پیاز را تفت دهید تا شفاف شود.  گوجه فرنگی یا رب گوجه را اضافه کنید وهم بزنید تا رنگ رب در آید و یا آب گوجه فرنگی کمی جمع شود.

سپس پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز را بریزید و سرخ کنید تا زمانی که روغن از ماسالا جدا شود. بعد آب تمبر را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک بزنید(در صورت تمایل کمی آب اضافه کنید.)

زمانی که مواد جوش آمد تخم مرغ و گشنیز تازه را اضافه کنید و با برنج سرو کنید.

  منبع: jasu.wordpress.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ گوجه فرنگی و ریحان Homemade Tomato Basil Soup

/**//*]]>*/

/**//*]]>*/

این سوپ شما را در سرمای زمستان گرم می کند. می توان روی آن برگ ریحان خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده ریخت. حتی می توان در آن از گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی استفاده کرد تا به سوپ پروتئین اضافه شود.

مواد لازم:

گوجه فرنگی

400 گرم

روغن زیتون تصفیه شده

سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

کرفس مربعی خرد شده

1 ساقه

هویج مربعی خرد شده

1 عدد کوچک

پیاز مربعی خرد شده

1 عدد

سیر له شده

2 حبه

آب مرغ

1 پیمانه

برگ بو

1 برگ

کره

2 قاشق غذاخوری

برگ ریحان خرد شده

یک چهارم پیمانه

خامه در صورت تمایل

نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را با حرارت 250 درجه ی سانتی گراد (450 فارنهایت) گرم کنید.

قسمت های سفت گوجه فرنگی را خرد کنید و محتویات آن را نگه دارید. گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص فر پخش کنید، نمک و فلفل بزنید و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس بگذارید در فر به مدت 15 دقیقه بماند.

در این حین در قابلمه ای بقیه ی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و سیر را در آن بریزید و 10 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. گوجه فرنگی تفت داده شده، آب گوجه فرنگی نگه داشته شده، آب مرغ، برگ بو و کره را هم در قابلمه بریزید. سپس بگذلرید ریزریز بجوشد تا سبزیجات کاملا نرم شوند: حدود 15 تا 20 دقیقه.

در این زمان ریحان و در صورت تمایل خامه را اضافه کنید، دقت کنید این سوپ خودش حالت کرم مانند دارد و نیازی به خامه نیست.

در آخر سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کنید.

منبع: themovementdallas.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جوجه کباب هفت رنگ

/* /*]]>*/

این غذا بسیار ساده و بی نیاز از توضیحه، ایده شم از یه کتاب کاردستی کودکان گرفتم و مامانم پختش.


در تهیه ی این غذا از فیله ی مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای سبز و رنگی و گوجه فرنگی استفاده می کنیم.

ما کباب رو با برنج زعفرانی، فیله ی ماهی قزل آلای سرخ شده و کوکو سبزی سرو کردیم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک چایی موز و گردو Banana Nut Muffins

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد

2 فنجان

جوش شیرین

1 1/2 قاشق چایخوری

نمک

1/2 قاشق چایخوری

موز رسیده ی له شده

4 عدد

شکر

1 فنجان

کره ذوب شده

3/4  فنجان

تخم مرغ

2 عدد

وانیل

1/4 قاشق چایخوری

گردوی خرد شده

1/2 فنجان

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد (375 فارنهایت) گرم کنید و کاغذ پوستی مخصوص کیک چایی را در قالب مخصوص آنها بچینید.

به کمک چنگال 2 تا از موزها را در کاسه ای له کنید.

در کاسه ی بزرگی آرد، کره، تخم مرغ، جوش شیرین، 2 تا موز باقیمانده، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید. سپس با همزن برقی آن را بزنید تا یکنواخت شود: 3 دقیقه. گردو را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید، سپس مایه را با قاشق در قالب ها بریزید بطوریکه نصف هر قالب پر شود.

قالب را 18 -20 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ کیک ها قهوه ای شود. در آخر 18 کیک چایی خواهید داشت.

منبع: rasamalaysia.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سینه ی مرغ با سس عسل فلفلی Boneless Chicken Breast with Spicy Honey Glaze

/* /*]]>*//* /*]]>*/

عسل و پرتقال برای چسبندگی سس بکار رفته اند. سیر و فلفل برای افزودن طعم تند به سس بکار رفته و همچنین در تضاد با طعم شیرین عسل هستند. طرز تهیه ی این خوراک بسیار ساده است و فقط به یک ماهیتابه و 10 دقیقه وقت نیاز دارد.

سرو این غذا با پوره ی سیب زمینی عالی است و می توان در کنار آن از سبزیجاتی مثل بروکلی و هویج استفاده کرد. یا می توان آن را با برنج سرو کرد و در کنارش از لوبیا سبز آبپز استفاده کرد.

مواد لازم:

عسل

1/4 فنجان

آب پرتقال

2 قاشق غذاخوری

رنده ی پوست پرتقال تازه

1 قاشق چایخوری

سیر له شده

1 حبه

نمک

1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز

1/8 قاشق چایخوری

مرغ

6 نصف سینه ی بدون استخوان

کره گیاهی

1 قاشق غذاخوری

روغن

1/2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده و جعفری خرد شده

برای تزئین

 

مخصوص 6 نفر

طرز تهیه:

در ظرف کوچکی عسل را با آب پرتقال، رنده ی پوست پرتقال، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

مرغ را با آب سرد بشویید و خشک کنید، سپس با کمی نمک مزه دار کنید. در ماهیتابه ی نچسب بزرگی کره و روغن را روی حرارت بالا گرم کنید. سینه ها ی مرغ را در ماهیتابه بچینید تا یک طرفش خشک و برشته شود: 4 دقیقه. سپس آنها را برگردانید تا مرغ کاملا پخته شود:4 دقیقه. 

سس عسل را روی تکه های مرغ بریزید و آنها را بچرخانید تا در حین غلیظ شدن سس، به آن آغشته شوند:2  دقیقه. سپس آن ها را در ظرف بکشید و با قاشق سس را روی آنها بریزید.

جعفری و پیاز را روی مرغ بپاشید.

منبع: bonelesschickenrecipe.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تخم مرغ سس سویایی Soy Sauce Eggs (Shoyu Tamago

/* /*]]>*/

این یه مدل ژاپنی برای پخت تخم مرغه که خیلی قشنگ از آب در میاد. طرز تهیه شم راحته و می تونید تو مهمونی ها سفره رو باهاش تزئین کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز سفت

4 عدد

سس سویا

5 قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه:

سس سویا را در قابلمه ی گودی بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا کمی کف کند، سپس حرارت را متوسط کنید و تخم مرغ ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. به آرامی تخم مرغ ها را در قابلمه بغلتانید تا همه جای آن ها به سس آغشته شود، آنقدر به این کار ادامه دهید تا رنگ تخم مرغ ها ارغوانی تیره شود و فقط یک لایه ی سفت از سس کف قابلمه باقی بماند.

سپس تخم مرغها را یکی یکی با کفگیر بیرون بیاورید تا سس اضافه ی آنها گرفته شود و آنها را در دیس بچینید تا خنک شوند.


منبع:  rasamalaysia.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)