بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ادویه افریقایی بربری B E R B E R E

۱ ق چ  تخم شنبلیله

نصف فنجان پودر فلفل قرمز تند نیم فنجان پاپریکا

۲ ق غ نمک

۲ ق چ پودر زنجبیل

۲ ق چ پودر پیاز

 ۱ق چ پودر هل

۱ ق چ پودر جوز هندی

نیم ق چ پودر سیر

نیم ق چ پودر میخک

نیم ق چ پودر دارچین 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

منو تصویری

 

اسلایدر

 

اسلایدر

 

اسلایدر

 

بالای هر عکس نام اون خوراکی نوشته شده،اگه نوشته به رنگ قرمز باشه،میتونید رو نام  و یا عکسش  کلیک کنید و دستور اون خوراکی رو  ببینید

 

هر هفته چند تا عکس به این منو  اضافه میشه

 

بعضی عکسها هم که هنوز دستور تهیه ندارند،بزودی کامل میشند و دستورشو میزارم

کافیه کمی صبور باشید

 

***

بزودی

 

بزودی

 

پای سیب

 

بزودی

 

کیک باقلوا

 

پیراشکی گوشت

 

بزودی

 

ژله موزاییک

ترشی بادمجان شکم پر

مربای به

ژله تزریقی(گلدار)

 

مربای پوست پسته

کتلت حبوبات

 

ترشک

 

کاسه یخی (بزودی)

آلو بخارا 

 

شیرینی کشمشی

سمبوسه رولی

 

کیک ارده و کنجد

 

ترشی آلبالو

 


الویه

 

 

شور مخلوط

کیک میوه ای

 

مربای سیب

کیک ساده

 

آلبالو خشک

کیک شکلاتی با رویه گاناش

انواع ترشی

پیتزا مخلوط فوری

 

پنیر با طعم زیره و گردو

 

کیک اسفنجی با روکش خامه و ژله

 

 

نان کشمشی

 

نان خرمایی

 

 

 

 

شکلات با مغز نارگیل و فندق(بزودی)

 

بامیه و زولبیا

 

حلوا

 

 

میوه خشک(بزودی)

 

حلیم بادمجان

 

شیرینی خشک(مناسب نوروز)

 

پان اسپانیش (بزودی)

 

 

ترشی کلم قرمز

 

گوش فیل

 

اسنک مخلوط پنیری

 

کیک آناناس و خامه(بزودی)

 

کیک اسفنجی میوه ای(بزودی)

باسلق سنتی و هندوانه ای(مناسب یلدا)(بزودی)

 

پیراشکی (سرخ شده در روغن)

 

پیراشکی (پخته شده در فر)

ترشی سالاد گوجه

آش رشته

 

 

پفک گردویی(شیرینی خشک)

 

ترایفل شکلات و گردو

 

دونات

 

کیک یزدی

 

شیرینی نخودچی

 

ژله آکواریوم(بزودی)

 

رسپیری تلخ(نسکافه ای)

 

شیر برنج مخصوص

 

لواشک آلو

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بامیه و زولبیا


خدایا ببخش اگه بیشترین دلیلی که هلاک ماه رمضونم اینه که هر شب بساط بامیه زولبیا به راهه

اللخصوص بامیــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

مهمترین حسن درست کردن خوراکیهای مورد علاقمون تو خونه اینه که از بهداشتی بودن و سالم بودن مواد اولیش کاملا مطمئنیم،

اگه شما هم عاشق بامیه زولبیا هستید و دلتون میخواد خودتون امادش کنید،دست به کار بشید که خیلی راحته


بامیه

مواد لازم


آب.....................................................................1/5 پیمانه

ارد....................................................................1/5 پیمانه

تخم مرغ............................................................... 3 عدد

روغن جامد یا مایع یا کره نرم شده...........................3 قاشق سوپخوری

شربت غلیظ.........................................................3 قاشق سوپخوری(برای خوشرنگ شدن بامیه)

وانیل................................................................. 1/4 قاشق چایخوری

نمک................................................................. یک پنس


آب و روغن و نمک رو بزارید روی حرارت تا شروع به جوشیدن کنه،در حدی که روش حباب بزنه کافیه

آرد الک شده همراه با نمک رو یکباره بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم شروع به همزدن کنید

اونقدر ادامه بدید که خمیر از ظرف جدا بشه

از رو حرارت برش داریدفکمی مه سردتر شد یکی از تخم مرغها رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید،کاملا مخلوط شد،تخم مرغ بعدی و خوب مخلوط کنید و وانیل رو اضافه کنید و اخرین تخم مرغ رو اضافه کنید

حالا خمیر امادست برای پختن

تو یه ظرف روغن بریزید،مقدار رو غن اونقدر باشه که بامیه توش شناور بشه و به کف ظرف نخوره

ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدید

روی قیف ماسوره کنگره دار بزارید و خمیر رو داخل قیف بریزید،روی ظرف نگه دارید و با قیچی چرب شده  به اندازه دلخواه کات کنید ،جوری که مستقیم وارد روغن داغ بشه

وقتی بامیه های خوشگلمون طلایی شدند از تو روغن بیرون بکشید و روی صافی بزارید تا روغن اضافش بره،بعد توی شربت ولرم بندازید و 4-5 دقیقه بعد بیرون بیارید

نوش جان


******************************************************************************


زولبیا

مواد لازم

نشاسته گل...................................................220 گرم

آرد سفید.......................................................2 قاشق غذاخوری

ماست ..........................................................300 گرم

گلاب..................................................................2 قاشق مربا خوری

روغن جامد.........................................................یک قاشق مربا خوری

بکین پودر ...........................................................یک قاشق مربا خوری

شربت غلیظ.........................................................سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه

گلاب رو به ماست اضافه کنید و هم بزنید

نشاسته و ماست رو با هم خوب مخلوط کنید تا نشاسته توی ماست حل و یکدست بشه

حالا روغن،بکین پودر و شربت رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید

حالا آرد رو اضافه و مجدد هم بزنید

خمیر بدست اومده رو حدود یکساعت استراحت بدید

روغن رو بزارید داغ بشه(خیلی داغ نشه که دود کنه)

مواد رو توی قیف با ماسوره مخصوص زولبیا بریزید و توی روغن داغ بصورت مارپیچ حول یک مرکز بصورت دایره بریزید

وقتی طلایی شد،مستقیم توی شربت ولرم بزارید و با پشت قاشق یا کفگیر،زولبیا رو فشار بدید داخل شربت

4-5 دقیقه بعد از شربت بیرون بیاریدش و توی صافی بزارید شربت اضافش بره

اگه مواد زولبیا خیلی شل بود،خیلی کم آرد اضافه کنید

اگه زولبیا پف نکرد،کمی بکین پودر اضافه کنید

اگه زولبیا بعد از در اومدن از شربت شفاف نبود،مشکل از اونجاست که شربت به خورد زولبیا نرفته،شاید شربت خیلی غلیظ بوده

اگه زولبیا خمیری شد،یا خوب سرخ نشده،و یا شربت خیلی رقیق بوده

در ضمن،هر بار که مواد رو تو قیف میریزید ،خوب هم بزنید،چون نشاسته زود ته نشین میشه

نوش جان



شربت بامیه و زولبیا


مواد لازم

آب.......................................................................... یک پیمانه

شکر .......................................................................دو و نیم پیمانه

گلاب..........................................................................یک چهارم پیمانه

جوهر لیمو ...................................................................یک پنجم قاشق چایخوری(یا یک پنس)

زعفران آبکرده..................................................................بسته به غلظتو رنگ زعفران و دلخواه


طرز تهیه:

شکر و آب و گلاب  و جوهر لیمو را روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملا حل شود حدود 10-15 دقیقه طول میکشد

بعد زعفران را اضافه کنید

چند دقیقه دیگه صبر کنید شربت آمادست

>

نکته:جوهر لیمو نداشتید یک قاشق آبلیمو به جاش بریزید

نکنه،اگه نیاز به هم زدن بود،فقط با قاشق چوبی هم بزنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا آسان


نکته اول و مهم اینکه این پیتزا رو هم میتونید تو فر بپزید و هم توی ماهیتابه و روی گاز(قابل توجه اونهایی که فر و مایکروفر ندارند)

شاید مهمترین دلیلی که اغلب تو خونه پیتزا نمیپزند این باشه که نمیتونند نون پیتزا رو خوب دربیارند و همینطور از خمیرهای اماده خوششون نمیاد


پیشنهاد میکنم این پیتزا رو بپزید و از خوردن یک پیتزای خونگی با طعم و افزودنیهای مورد علاقه خودتون لذت ببرید


این پیتزا نون نرم و لطیفی داره و اگه نکاتش رو رعایت کنید،از نتیجه راضی خواهی بود

مواد لازم برای خمیر

آرد.............................................................1/5 پیمانه(یک و نیم پیمانه)

ماست......................................................... 1/2 پیمانه

بکین پودر ........................................................1 قاشق چایخوری

نمک ..............................................................1 قاشق چایخوری

تخم مرغ ..........................................................1 عدد

روغن مایع .........................................................2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای روی پیتزا

مواد روی پیتزا کاملا اختیاریست و بسته به ذائقتون میتونید کم و زیاد بریزید

میتونید از هر کدوم یا چند تاشون با هم استفاده کنید، گوشت چرخ کرده،سوسیس،ژامبون،گوشت مرغ،گوشت قرمز،تن ماهی،فلفل دلمه،قازچ ،بروکلی و.....

طرز تهیه

اگه گوشت چرخکرده استفاده میکنید،فبلش با پیاز نگینی سرخ کنید تا بوی گوشت گرفته بشه،بعد کاملا روغنشو بگیرید

اگه از قارچ استفاده میکنید،بهتره که کمی روی حرارت زیاد تفت بدید تا یه مقدار آبش کشیده بشه(البته اگر قارچهارو نازک برش بزنید،نیاز به سرخ کردن اولیه ندارد)

آرد و نمک و بکین پودر رو با هم الک کنید،بعد این مخلوط رو با ماست و روغن مایع و تخم مرغ مخلوط کنید

نتیجه کار،یک خمیر چسبناک است که شبیه خمیر نان بربری است،یعنی به اندازه خمیر لواش سفت نیست

یک قالب با قطر سی سانت و یا ماهیتابه با همین ابعاد بردارید  و ظرف را چرب کنید(من با دو برابر مواد توی قالب مستطیل 28.38 درست کردم)

 حالا دستتون رو چرب کنید، و خمیر رو کف ظرف پهن کنید،توجه داشته باشید که قطر خمیر باید خیلی نازک و در حد نیم سانت باشد،چرا که بعد از  پخت قطر خمیر  حدود سه برابر میشود

حالا روی خمیر کمی سس قرمز میمالیم و کمی پنیر پیتزا  و بعد مواد دلخواهمون رو روش میریزیم من از سوسیس،قارچ، ژامبون ،فلفل دلمه،و آویشن استفاده کردم

،بعد دوباره روش پنیر رنده شده میریزیم


در آخر در صورت تمایل روش کمی پودر آویشن میپاشیم

بزارید تو فر ،دمای 180 درجه حدود بیست تا بیست و پنج  دقیقه

وقتی آماده شد،حدود سه تا پنج دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید  تا روی پیتزا طلایی و خوشرنگ بشه

اگه توی ماهیتابه میپزید،در ماهیتابه رو ببندید و روی حرارت ملایم ده دقیقه بپزید،بعد از ده دقیقه در ظرف رو بردارید و بزارید ده دقیقه دیگه باشه،وقتی اطراف نون طلایی شد،پیتزا آمادست

نوش جون





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ساده


برای این اسمشو گذاشتم کیک ساده،چون خیلی راحت و بی دردسر درست میشه

اگه تجربه زیادی تو کیک پختن ندارید،پخت این کیک میتونه براتون تجربه راحت ،مفید و رضایت بخش باشه

تقریبا هر هفته این کیک رو میپزم و همیشه نتیجه مطلوب و قابل قبول بوده،این همه تبلیغ کردم که بگم،حتما این کیک رو درست کنید و مثل من و همسرم مشتری پر و پا قرص این عصرونه خوشمزه بشید

مواد لازم

آرد........................................................3تا 3/5 پیمانه

شکر......................................................2 پیمانه

ماست غلیظ............................................1/5 پیمانه(اگه غلیظ نبود،کمتر بریزید)

روغن جامد یا مایع.................................................... 3/4 پیمانه

تخم مرغ متوسط........................................3 عدد

رنده پوست پرتقال.......................................1 قاشق غذا خوری(اگه نداشتید ،میتونید حذف کنید)

بکین پودر.................................................. 1/5 قاشق مربا خوری

جوش شیرین...............................................1 قاشق چایخوری

کاکائو در صورت تمایل......................................2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا رنده پوست پرتقال رو توی ماست بریزید که خیس بخوره و عطرش رو به ماست بده

آرد رو با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط و حداقل  سه بار الک کنید

شکر رو روغن رو مخلوط و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید(اگه همزن برقی ندارید،میتونید با همزن دستی کار کنید)

تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه و خوب هم بزنید،وانیل رو همزمان با تخم مرغها اضافه کنید(اضافه کردن وانیل به تخم مرغ باعث میشه که کیک بوی تخم مرغ نده)

حالا ماست و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید،یعنی کمی ماست بریزید،کمی آرد،دوباره ماست و بعد آرد و...

در اینجا اگه مایل باشید میتونید کشمش و یا گردو توی کیک بریزید ،و یا اصلا هیچکدومو نریزید

 یا اگه میخواستید قسمتی از کیک کاکائویی باشه،مقدار کمی از مایع کیک رو با کاکائو مخلوط کنید

ابتدا مایع سفید رو بریزید تو قالب چرب شده بعد مایع کاکائویی رو به طور نامنظم روی مواد سفید بریزید

حالا قالب رو بفرستید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45-55 دقیقه

طبق معمول همه کیکها،به هیچ عنوان تا پایان پخت ،در فر باز نشه

بعد از سرد شدن کیک اونو به اندازه دلخواه برش بدید و تزئین کنید

من این کیک رو تزئین نکردم تا بافت روی کیک رو ببینید

نوش جون







برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

گاناش(برای پوشش انواع کیک و دسر)

گاناش رو میشه یه نوع سس خوشمزه تعریف کرد که برای پوشش، تزئین و مزه دار کردن انواع کیک و دسر کاربرد داره، و حتی میشه غلیظش کرد و به عنوان کرم میانی لایه هایه کیک استفاده کرد

شکلات به کار رفته در گاناش میتونه سفید و یا قهوه ای باشه ،

مواد لازم

خامه صبحانه........................................... یک بسته

شکلات سفید یا قهوه ای............................ 200 گرم(اگه مقداریش شکلات تلخ باشه خوشمزه تر میشه)


طرز تهیه

خامه رو تویه ظرف ترجیحا شیشه ای روی حرارت میلایم و مستقیم میزاریم ،بعد از چند دقیقه خامه شروع به حباب زدن میکنه،حالا شکلات خورد شده رو میریزیم وسط خامه ،ولی هم نمیزنیم

میزاریم چند لحظه با گرمای خامه شکلات ذوب بشه،وقتی ذوب شد ،هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم

اگه میخواستین از گاناش برای روی کیک استفاده کنید و میخواستین ظاهر براقی داشته باشه

میزاریم تو دمای آشپز خونه تا سرد بشه و بعد روی کیک میریزیم

اما اگه میخواین از گاناش برای لایه های میانی کیک استفاده کنید،وقتی کمی از حرارت افتاد،حدود یک ساعت  داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره و بعد استفاده کنید





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تهیه ادویه های مخصوص



دنیای ادویه ها ،دنیای رنگ و طعم و مزه است،

آیا ممکنه غذایی بدون ادویه درست بشه و بتونیم بگیم خوشمزست؟از نظر من هـــــــرگز !

در فرهنگهای  مختلف، ادویه های  متعددی جهت طعم دادن به غذاهای مختلف به کار می‌رود و شاید راز تفاوت عمده در طعم غذاها در ملل مختلف علاوه بر نحوه پخت، به طور عمده به ادویه‌جات به کار رفته در آنها مربوط می‌شود

اگه علاقمند به طعمهای خاص و هیجان انگیز ادویه ها هستید،این دستورها رو ببینید

***

ادویه زعفران دم کرده


از این ادویه میتوان در تمام خورش ها و مایه تمام پلو های مخلوط و انواع خوراک ها مثل زبان و همینطور برای سرخ کردن ماهی و مرغ و بلدرچین و گوشت و دلمه ها و کوکو ها استفاده کرد .
مواد لازم:

10 الی 20 گرم پودر مزره خشک -زعفران_ ترخون - آویشن - گشنیز - شنبلیله - جعفری - شوید - نعنا و پونه - انیسون - بادیون - پودر پوست نارنج و نارنگی خشک شده - پودر سیر - موسیر و پیاز خشک را به ادویه جات معمولی اضافه می کنیم

************************************************************************************

ادویه گرام ماسالا


مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا ( نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی )

1 ـ زیره سبز 45 گرم 2 ـ دانه فلفل سیاه 20 گرم 3 ـ هل سیاه 35 گرم 4 ـ رازیانه 15 گرم 5 ـ هل سبز 20 گرم 6 ـ تخم گشنیز 30 گرم 7ـ میخک 10 گرم 8 ـ دارچین 25 گرم 9ـ زیره سیاه 20 گرم
10 ـ گل سرخ 10 گرم 11 ـ برگ بو 8 گرم 12 ـ پودر زنجبیل 10 گرم 12 ـ جوزهندی 2 عدد 13 ـ زردچوبه 30 گرم 14 ـ اَنیسون یا بادیان رومی مقداری

همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می بندیم و در جای خشک و تاریک نگهداری کنیم .. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید.


*********************************************************************************

ادویه تندوری



مواد لازم:

زردچوبه ـ پودر پیاز ـ پودر سیر ـ پودر چیلی قرمز ( فلفل کوچک و کشیده و سرخ رنگ ) یا پاپریکا که فلفل های توپولی قرمز رنگه که البته گاهی خیلی هم تند نیست و گاهی به جای پودر از خرده های چیپسی هم استفاده میشه ــ پودر مانگو یا انبه خشک کرده و اسیاب شده ــ پودر برگ کاری

طرز تهیه: همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم

************************************************************************************


ادویه مرغ ( نوع عالی )


شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید. بعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید و مخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید و یکبار ه آسیاب کنید

نمک:یک واحد ـ فلفل پاپریکا :یک واحد ـ فلفل سیاه:یک واحد ـ فلفل قرمز:یک واحد ـ شنبلیله:یک واحد ـ تخم گشنیز:یک واحد
زرد چوبه:یک واحد ـ پودر سیر:یک واحد ـ پودر پیاز:یک واحد ـ خردل:یک واحد ـ دارچین:یک واحد ـ زیره سیاه:یک واحدزیره سبز:یک واحد ـ زنجیبل :یک واحد ـ هل:یک واحد ـ رازیانه:یک واحد ـ جوز هندی:یک واحد ـ میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد ـ مغز لیمو عمانی:دو واحد ـ سماق:دو واحد

*********************************************************************************

ادویه ماهی و میگو:



مواد لازم :

تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری ـ زیره سبز 1 قاشق سوپخوری ـ فلفل قرمز 4 تا 6 عدد ـ فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر 2 قاشق سوپخوری ـ زرد چوبه 1 قاشق سوپخوری
همه مواد به جز پودر سیر و زردچوبه را داخل تابه ای بریزین و 30 ثانیه تفت بدین بعد این مواد به علاوه پودر سیر و زردچوبه را با هم آسیاب کنید و در شیشه نگهداری کنید.


***********************************************************************************

پاپریکا

ادویه ای قرمز و پودر خشک شده نوعی فلفل است در بعضی از کشورهای اروپائی به میوه رسیده نوعی فلفل قرمز پاپریکا گفته میشه.انواع متفاوتی داره از طعم ملایم و شیرین تا طعم تند اون موجود هست بیشتر نوع مجارستانی اون رایج هست که طعم ملایم و شیرینی داره.


**************************************************************************


ادویه مخصوص متبرک 18 قلم خورشتی زعفرانی بدون نمک:

هل سبز،ساقه زعفران،فلفل سیاه ، دارچین،زیره سیاه، هل باد،میخک،جوزبویا،ریشه جوز،زردچوبه،گشنیز،زیره سبز،لیمو،گل محمدی،مرزه،فلفل قرمز،زنجفیل و آویشن

موارد مصرف:

مرغ ،ماهی،ماکارونی،کتلت،خورشت و آبگوشت،قابلیت تبدیل به پودر سوخاری ـ این ادویه فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه . توی هر غذایی که بخواهیم ازش استفاده کنیم نصف قاشق چایخوری میریزم. مقدار ترکیب را خوداتان انتخاب کنید.


***************************************************************************

ادویه خورشتی آبادانی :


برای تهیه ادویه خورشتی، مقدار ربع کیلو ادویه کاری اعلاء ـ 50 گرم زنجبیل کوبیده ـ 50 گرم دارچین کوبیده ـ 50 گرم پودر گشنیز ـ مقداری برگ بو ـ 10 گرم پودر هل ـ 10 گرم پودر جوز هندی ـ 20 گرم فلفل قرمز و 20 گرم زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم. اگر بخواهیم مقدار بیشتری تهیه کنیم اندازه ها را دو یا چند برابر می کنیم.

* ذکر این نکته قابل توجه است که ادویه کاری باید حتماً از نوع اعلا و خوشبو باشد. سعی کنید نوع فله آن را تهیه نمایید.


*****************************************************************************

استفاده از گلپر در شامی کباب و جوجه کباب

اگر بخواهید شامی کباب شما مزه عالی داشته باشه بهتره که در خمیر آن مقدار یک قاشق گلپر تازه بریزید آن وقت میتوانید تفاوت طعم را با دفعات قبل ببینید.

در ضمن از گلپر هنگام کباب کردن مرغ و جوجه نیز استفاده میشود. بدین صورت که هنگام به سیخ گرفتن تکه های مرغ و قبل از گذاشتن روی آتش، مقداری نمک و گلپر را به آن بپاشید و بعد سیخ را روی آتش قرار دهید.

********************************************************************************8
طرز تهیه ادویه ترشی:

برای تهیه ادویه ترشی، میبایست کاری اعلا را با مقداری دانه گشنیز ـ مقداری سیاه دانه و مقداری گلپر کوبیده مخلوط کرد و هنگام درست کردن ترشی با سرکه داخل ظرف بریزیم. باید توجه داشت که هر چه ظرف ما کوچکتر باشد باید ادویه کمتری در ظرف ریخت. مثلاً برای تهیه یک ظرف سه لیتری ترشی، استفاده از دو قاشق ادویه کافیست.



استفاده از گشنیز و شونیز ( سیاه دانه ) در تهیه ترشی لیته و بادمجان :


یکی از مواردی که باید در تهیه برخی ترشیجات مانند ترشی لیته و ترشی بادمجان مد نظر قرار گرفته شود استفاده از دانه گشنیز و سیاه دانه میباشد.

مخلوط کردن این دو در ترشی طعم آنرا بسیار مطلوب و دلچسب میکند. استفاده از سیر خلال شده و گشنیز سبز توصیه میشود.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شکلاتی با روکش گاناش


دوست داران شکلات و دسرهای شکلاتی این کیک یکی از خوشمزه ترین کیکهای شکلاتیه

اگه مثل من هلاک طعم کاکائو و شکلات تلخ هستید حتما این کیک رو امتحان کنید

این کیک رو برای تولد یکی از اعضای خانواده پختم که متولد پاییز بود ،بنابراین برای تزئین از تم پاییز و شاخ و برگهای خشک پاییزی  استفاده کردم

مواد لازم برای 6 -8 نفر(البته این کیک با دو برابر مواد پخته شده)

تخم مرغ.....................................6 عدد

آرد ...........................................100 گرم(یک پیمانه پلوپز)

شکر .........................................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

پودر کاکائو.................................... 50 گرم(یک دوم پیمانه پلوپز)

بکین پودر .....................................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ..........................................4 قاشق غذا خوری

وانیل..............................................1/2 قاشق چای خوری

(اگه نخواستیم کیک کاکائویی باشه،مقدار آرد میشه 150 گرم و کاکائو حذف میشه)


طرز تهیه:

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر و کاکائو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

***

مواد لازم برای تزئین:

خامه فرم گرفته

گردو و موز برای بین لایه ها

گاناش

برگهای شکلاتی

***

تزئین کیک و خامه کشی:

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

وقتی کیک خودشو گرفت گاناش سرد شده رو با کمی فاصله از بالا تو مرکز کیک میریزیم ،تا زمانی که کمی از گاناش روی دیواره کیک سرازیر بشه(اگه بخوایم کامل رویه شکلاتی داشته باشه ،اونقدر گاناش  میریزیم که تمام دیواره کیک رو هم بپوشونه)

دوباره میره تو یخچال و بعد از نیم ساعت برگهای شکلاتی رو روش میچینیم

(آموزش ساخت برگهای   شکلاتی رو هم در آینده خواهم گذاشت)










برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خامه فرم گرفته

یکی از بهترین گزینه ها برای پوشش و تزئین انواع کیک و تزئین خامه فرم گرفته است

شما میتونید خامه آماده و فرم گرفته رو از آقای قناد سر خیابون بگیرید

یا اینکه خودتون دست به کار بشید و یه خامه خوشمزه و خوش ظاهر درست کنید

طرز تهیه

 یه بسته خامه صبحانه با چربی 30 درصد لازم داریم با هر مارکی که دوست دارید(من از پگاه و کاله استفاده میکنم)

خامه رو با یک چهارم وزنش پودر شکر و 1/4 قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم(زیاد هم نزنید،فقط با قاشق کمی زیر و رو کنید که مخلوط بشند)

بعد میزاریم تو فریزر به مدت 2-3 ساعت

وقتی خامه رو از فریزر بیرون میاریم ،یه حالت نیم بند داره،

حالا با دور متوسط هم زن(نه کمتر و نه بیشتر)میزنیم تا خامه پف کنه

توجه داشته باشید که چند دقیقه اول که خامه رو میزنیم یه حالت روون و شل پیدا میکنه،نگران نشید و به هم زدن ادامه بدید،تقریبا بعد از ده دقیقه یا کمی بیشتر خامه فرم میگیره

وقتی جای پره های هم زن روی خامه موند،یعنی خامه فرم گرفته،دیگه هم نزنید ،چون اگه بیشتر هم بخوره تبدیل به روغن میشه و دیگه قابل جبران نیست

توجه:

1- خامه رو بدون شیرین کردن تو فریزر نزارید ،چون میببره

2-خامه گرم رو نزنید چون تبدیل به کره میشه

3-وقتی خامه رو روی کیک زدیم باید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه ،بعد بقیه تزئینات نهایی رو انجام بدیم

4-خامه خیلی تو فریزر نمونه و یخ نزنه،اگه یخ بزنه وقت هم زدن آب میندازه

5- اگه خامه شکلاتی خواستید میتونید کمی پودر کاکائو که با یک قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط کردیم رو به خامه اضافه و کمی هم بزنیم

یا میتونیم شکلات آب شده و سرد شده رو به خامه اضافه کنیم

6- مناسبترین ظرف برای فرم دادن خامه ،ظرف استیل میباشد



عکس تزئینی است




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک میوه ای خوشمزه

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک ،همین کیک میوه ای است

اگه برای پذیرایی از مهمونهای عصرونه دنبال یه گزینه خوب و همه پسند هستید از این کیک غافل نشید

اگه  همراه با یه لیوان شربت و یا آبمیوه خنک  سرو کنید یه عصرونه کامل و خوشمزه خواهید داشت

مواد لازم برای 4 نفر

آرد ..........................................200 گرم(2 پیمانه)

شکر .......................................100 گرم(3/4 پیمانه)

کره .........................................80 گرم(1/2پیمانه)

تخم مرغ ....................................2 عدد

رنده پوست پرتقال..........................1قاشق مربا خوری

بکین پودر......................................1/2 قاشق مربا

نمک ..........................................1/2 قاشق چایخوری

وانیل ...........................................1/2 قاشق چایخوری

میوه دلخواه (من از آلبالو،سیب،توت فرنگی و قیسی آب کرده استفاده کردم)

خلال بادام و گردوی خورد شده(بنا به دلخواه)

طرز تهیه:

شکر و کره را با همزن  مدتی هم میزنیم تا وقتی که کرم رنگ شود و حالتی کش دار پیدا کند

سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن کمی میزنیم

در ادامه وانیل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط اضافه میکنیم

آرد ،بکین پودر ،و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را به مخلوط اضافه میکنیم

در اینجا خمیر چسبناکی بدست میآید،اگر خیلی شل بود میتوانیم تا حدود 50 گرم آرد بیشتر اضافه کنیم

خمیر را داخل کاغذ روغنی گذاشته و میزاریم تو فریزر به مدت 15-20 دقیقه

کف قالب رو چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم(به جای اینکار از کاغذ روغنی هم میتونید استفاده کنید)

خمیر را به دو قسمت نامساوری تقسیم میکنیم

دستتون رو چرب کنید و خمیر رو خوب کف قالب به طور یکسان پهن کنید

حالا میوه های خورد شده رو روی سطح کیک به طور پراکنده میریزیم

حالا اون خمیر باقیمونده رو به صورت نوارهای باریک و با توپهای کوچیکتر از گردو ،روی سطح کیک قرار میدیم

حالا روی قسمتهایی که میوه ها دیده میشند،کمی بادام و گردو میریزیم

قالب میره تو فر که از قبل با دمای 180 گرم شده

به مدت 35-45 دقیقه

میتونید برای طلایی و زیبا شدن سطح کیک،دو سه دقیقه آخر روی کیک زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید و حرارت بالا را روشن کنید تا روی کیک تغییر رنگ دهد

نوش جان






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)