مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ادویه و نان زعتر

 

کافیست مقداری ادویه زعتر با روغن زیتون روی نان پیتا یا تست بمالید و چند دقیقه در فر بگذارید.

این نان برشته رو میشه مثل چیپس به تکه های کوچک برید و کنار دیپ قرار داد.

 ادویه زعتر:

نصف فنجان آویشن

نصف ق غ پونه کوهی یا همون مرزنگوش ( اختیاری)

۲ ق غ کنجد بوداده

۲ ق چ سماق

کمی نمک

می تونید مواد رو با هم آسیاب کنید یا به همین صورت استفاده کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا فوری : پیاز کاراملی

 

3 عدد  پیاز خلالی درشت

2 ق غ روغن

1  ق غ شکر قهوه ای یا سفید

2 ق غ سرکه بالزامیک

1 فنجان پنیر موتزارلا ( از هر نوع پنیری که دوست دارید بریزید حتی پنیر فتا یا خامه ای)

2 ق غ  ترخون تازه  ( از جعفری تازه یا پودر آویشن هم میشه استفاده کرد)

8 عدد نان تست

نمک

فلفل

 

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

شکر+ سرکه+ نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

اگر خیلی خشک شد کمی آب اضافه کنید.

نان تست ها را پهن کرده پیاز های کاراملی را روی آن پخش کنید.

پنیر را تکه تکه لا به لای پیازها قرار دهید.

سبزی را روی مواد پخش کنید.

5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دیپ اسفناج گرم

   

  • ۲ ق چ روغن زیتون
  • ۱ پیاز متوسط خلالی شده
  • ۲ پر سیر خورد شده
  • ۱ کیلو اسفناج خورد شده
  • نیم فنجان شیر
  • ۱ فنجان پنیر خامه ای
  • ۳ ق چ سس قرمز تند مثل تاباسکو
  • ۱ فنجان پنیر موزرلا رنده شده
  • نمک 
  •  فلفل سیاه تازه سابیده 
  •  

    دستورتهیه:

  • فر را روشن کنید.

  • سیر و پیاز را توی تابه بزرگی روی گاز سرخ کنید

  • اسفناج ها را در دونوبت به سیر و پیاز اضافه کنید تا آب آن کشیده و پخته شود.

  • شیر را روی حرارت ملایم گرم و  پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید تا نرم شود . سپس به اسفناج اضافه کنید.

  • سس تند و۴/۳ پنیر موزرلا را اضافه کنید.( یک مقدار پنیر برای روی مواد نگه دارید.)

  • مخلوط اسفناج را در ظرف نسبتا" گودی که قبلا" چرب کردید بریزید و بقیه پنیر موزرلا را روی آن بریزید.

  • ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

  • گرم سرو شود .



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ناچو Nachos

    این اسنک مکزیکی رو میشه به طرق مختلف درست کرد من اینجوری درست میکنم:

    ۲ قوطی کنسرو لوبیا چیتی ( اگر دوست دارید میشه یکیش با قارچ باشه)

    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

    ۱ قاشق پیازداغ

    ۲ ق چایخوری زیره سابیده (زیره سیاه بهتر است)

    ۱ ق چایخوری دارچین

    ۱ ق چایخوری پاپریکا

    ۳  ق چایخوری فلفل قرمز تند

     ۱ فنجان گوجه فرنگی یا گوجه مینیاتوری نگینی خورد شده

    ۱ فنجان  فلفل دلمه ای نگینی خورد شده (بهتر است رنگ های مختلف باشد)

    نیم فنجان زیتون سیاه حلقه شده

     ۱ عدد پیاز متوسط یا  ۴ عدد پیازچه کامل نگینی خورد شده( اگه فلفل بنفش داشته باشید خیلی    خوشگل تر میشه)

    ۴ ورق پنیر ورقه ای زرد و سفید

     

    اول گوشت چرخ کرده + پیازداغ+ادویه ها+ فلفل قرمز+نمک سرخ میکنیم.

    کنسرو های لوبیا  رو گرم می کنیم توی ظرف می ریزیم.

    بعد گوشت تند رو روش پخش میکنیم بعد به ترتین فلفل دلمه ای و پیاز وزیتون و گوجه فرنگی رو روش میریزیم.

    آخر سر پنیر های ورقه ای رو تکه تکه روش پخش می کنیم و ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا مواد گرم و پنیر ها آب شود.

    میشه یک لایه پنیر خامه ای که با ماست خامه ای یا شیر نرم شده لای مواد ریخت و روش رو پنیرهای خشک  مثل پارمسان رنده کرد .

    ضمنا" در ورژن اصلی کاهو ی ریز خورد شده هم هست که من معمولا" چون کنارش سالاد کاهو میذارم دیگه روش نمیریزم.

     

    موارد استفاده:

    در رسیپی های اصلی مواد رو لابه لای چیپس تردیلا میریزن ولی من چیپس یا نان خشک رو کنارش میذارم



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    توپ پنیر و گردو Pecan cheese ball

    ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای (یا هرنوع پنیر نرمی که دوست دارید)

    نصف فنجان ماست خامه ای

    ۱ فنجان گردو   خورد شده (درشت) میتونید گردو رو کمی در فر برشته کنید

    ۳ پر سیر خورد شده

    ۳ عدد پیازچه کامل ( یا یک پیاز کوچولو)

    ۳ ق غ سبزی معطر خورد شده ( ریحان - جعفری - نعنا - ترخون هرکدوم یا ترکیبشون)

    ربع  ق چ فلفل تازه سابیده

    همه رو مخلوط کنید. اگر سفت بود چند قاشق شیر اضافه کنید.

     یا در ظرفی بریزید یا  به شکل یک توپ بزرگ یا توپ های کوچک در مقداری گردو خورد شده بغلتانید .

    موارد استفاده:

    این پنیر مخلوط با  انواع کراکر  و ترد یا نان های برشته فوق العاده ست!!!



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراک باقلای مصری FUL MEDAMES

    این غذا دستور خاصی نداره!!

    باقاله های ریزه که با پوست پخته شده

    نمک 

    پودر زیره

    فلفل قرمز

    آب لیمو  و

    روغن زیتون

    موارد استفاده:

    این خوراک مثل لوبیا چیتیه و با نون برشته و سالاد شیرازی یا ماست چکیده خیلی خوش مزست!

    میشه روش سیر داغ و پیاز داغ ریخت .البته نه اونقدر که مزه ش رو عوض کنه.

    میشه یه مقدار از باقالی ها رو با گوشتکوب برقی له کرد.

    میشه  توش عدس پخته هم ریخت.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    کاری تخم مرغ هندی

    • 4 تخم مرغ آب پز 
    • 2 پیاز متوسط خورد شده 
    • 2 گوجه فرنگی مکعبی ریز خورد شده
    • ۳ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی  
    • 2 پر سیر خورد شده
    • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
    • 3 فلفل سبز تند خورد شده (مقدارش بستگی به میل شما به تندی داره!)
    • نمک به میزان لازم
    • ربع قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    • ۱ و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
    • ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
    • ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
    • ربع قاشق چایخوری گرام ماسالا (ترکیبش رو بعدا" سر فرصت می نویسم!) 
    • ۱ و نیم فنجان آب 

    روغن را داغ و اول کمی پیاز را تفت می دهیم بعد سیر و زنجبیل را اضافه می کنیم.

     روی حرارت ملایم ادویه ها را اضافه میکنیم. اگر ادویه ها بسوزند تلخ می شوند .

    گوجه و رب را اضافه میکنیم .صبر میکنیم تا گوجه ها سرخ شده و به روغن بیفتد.

    فلفل سبزها اضافه میکنیم( اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید بهتر است قبل از گوجه کمی سرخ شود.)

    آب را اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد.

    تخم مرغ ها را یا درسته یا به صورت نصفه داخل سس آماده شده می ریزیم. ۵ دقیقه بعد آماده مصرف است.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    اسنک هندی Murukku

     

     

  • ۴ فنجان  آرد برنج
  • ۱ فنجان پودر نخود بوداده
  • ۱ ق چ زیره
  • ۱ ق چ فلفل قرمز
  • ۳ ق غ کره آب شده
  • ۱ ق چ نمک
  • روغن برای سرخ کردن

    نمک را در ۲ فنجان آب حل میکنید و میگذاریم روی آتش تا به جوش بیاید.

    حرارت گاز را کم می کنیم و آرد را به آب اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی بدست آید.

    در خمیر را می گذاریم و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.

    بقیه مواد را به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی درست شود. اگر خمیر زیاد شل بود آرد و اگر سفت شد آب گرم به آن اضافه میکنیم. سفتی خمیر باید به اندازه ای باشد که از قالب بیسکوییت به راحتی خارج شود.

    روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

    روی یک تخته یا سینی چرب با استفاده از قالب ستاره ای خمیر را به شکل مارپیچ چسبیده میریزیم.تا اندازه ی یک بیسکویت شود.

    اسنک را در روغن سرخ می کنیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس آجیلی افریقایی D U Q Q A

    ۲ ق غ   تخم کدو

    ۲ ق غ  بادام زمینی

    ۱ ق چ  دانه فلفل سیاه

    ۲ ق چ  دانه کنجد

    ۸  برگ  نعنا یا  ۱ ق چ نعنا خشک

    ۱ ق چ  دانه زیره

    ۱ ق چ  تخم گشنیز

    ۱و نیم ق چ نمک




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ادویه آفریقایی تیره D A R K S P I C E M I X

    ۱ ق غ   دانه زیره سیاه

    ۱و نیم  ق چ   دانه خشخاش

    ۳ ق غ  زنجبیل تازه رنده شده

    ۲ ق چ     دانه خردل

    ۲ ق چ    دانه رازیانه

    ۶ عدد   میخک

    ۱ ق چ   دانه هل

    ۱ ق چ  دانه فلفل سیاه

    ۲ تکه   چوب دارچین خورد شده

    ۲ ق غ  فلفل قرمز خورد شده

    نیم فنجان   روغن بادام زمینی

    همه مواد به جز روغن را روی حرارت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم .

    مواد بوداده  در مخلوط کن با روغن تبدیل به یک پوره زبر می شود.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)