بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

برنج دانمارکی Danish Rice Recipe

/* /*]]>*/

بدون توضیح، برنج به روش کشوری دیگر!

مواد لازم:

شیر

2 فنجان 

آب

2 فنجان 

کره

60 گرم

شکر

نصف فنجان

نمک

1 قاشق غذاخوری  

برنج نیم پز

4 فنجان

طرز تهیه:

تمام مواد بجز برنج را در قابلمه ی بزرگی باهم مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت ملایم جوش آورید. برنج را بریزید و بگذارید تا 2-3 دقیقه بدون در بجوشد ، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه با در بسته بماند. در ظرف را یردارید و مواد را هم بزنید، برنج باید نرم شده باشد، اگر سفت بود کمی شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید.

منبع:  recipes.lovetoknow.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مرغ هلویی Roast Chicken with Peaches

/* /*]]>*/

این دستور رو با نگاهی به سایت (realsimple.com) تهیه کردم. در اون سایت از آویشن تازه و موسیر تازه و سرکه هم استفاده شده. من اول بجای موسیر، یک پیاز رو حلقه کردم و کف ظرف نچسب چیدم ولی وسط پخت چنان بوی بدی بلند شد که ظرف رو از فر درآوردم و پیاز هارو خارج کردم! ولی موقع سرو یه کم سرکه توش ریختم!

در سایت (cooks.com) از لیمو و عسل و سس کچاپ برای چاشنی استفاده شده، اونم یه جورشه که می تونید امتحان کنید.

روشی هم که برای برطرف کردن بوی زهم مرغ نوشتم از یه آشپز واقعی یاد گرفتم و اولین بار بود که استفاده کردم. واقعا موثره.

مواد لازم:

مرغ درسته یا تکه های مرغ

یک و نیم کیلوگرم

روغن زیتون تصفیه شده

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

هلوی پوست کنده 4 یا 8 قاچ شده

4 عدد

برگ بو خشک

4 عدد

 

طرز تهیه:

مرغ و برگ بو را در قابلمه ای قرار دهید. سطح آن را با آب سرد بپوشانید و بگذارید روی حرارت تا جوش بیاید. سپس مرغ را از ظرف خارج کنید و آب و برگ بو را دور بریزید. این کار باعث می شود بوی زهم مرغ تا حد زیادی از بین برود، در عین حال آب سرد باعث می شود مواد مغذی مرغ از بین نرود.

سپس مرغ را خشک کنید. روی آن با قلم مو روغن زیتون بمالید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

کف ظرف نچسبی هلو بچینید، مرغ را روی آن قرار دهید و سطح مرغ را هم با هلو بپوشانید. سپس در ظرف را بگذارید و در فر با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد به مدت 60 دقیقه قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کاری نخود Chickpea Curry

/* /*]]>*/

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

1 عدد ، ریز شده

پیاز کوچک

1 قاشق غذاخوری

/* /*]]>*/رب کاری

1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قوطی کنسرو، آبکش شده وشسته

نخود آبگوشتی

1/2 قاشق غذاخوری

آب لیمو

به مقدار لازم

نمک و فلفل

 

ورقه های فلفل قرمز

 

طرز تهیه:

روغن را روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز را در آن سرخ کنید، سپس حرارت را کم کنید و رب کاری و رب گوجه را اضافه کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا عطرش در آید: حدود 2 دقیقه.

نخود و آبلیمو را با کمی آب بریزید و برای 10 دقیقه کاری را بپزید. در آخر نمک و فلفل و ورقه های فلفل قرمز را برای مزه دار کردن اضافه کنید.

کاری را با برنج باسماتی سرو کنید.

منبع: hungrynoggin.blog.ca



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

رب کاری curry paste

 /* /*]]>*/رب کاری یکی از مواد اصلی در تهیه غذاهای تایلندی است . این رب مخلوطی از ادویه جات و گیاهان معطر است که جایگزین پودر کاری یا ادویه در غذا می شود و سه رنگ دارد: قرمز، زرد و سبز.

مواد لازم:

5 قاشق غذاخوری

پودر گشنیز

7 قاشق غذاخوری

پودر زیره

1 قاشق غذاخوری

پاپریکا (فلفل قرمز شیرین)

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز

1 عدد

فلفل قرمز ریز خرد شده

2.5 سانتی متر، رنده شده

زنجبیل

1 بوته

سیر له شده

1 فنجان

روغن گیاهی

 

طرز تهیه:

زنجبیل، سیر و فلفل را در روغن نیمه داغ برای 2 دقیقه سرخ کنید. بقیه ی ادویه جات را بریزید و برای 2 دقیقه ی دیگر روی حرارت بالا سرخ کنید. رب را در ظرفی هوا ناپذیر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: curryfrenzy.com








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شکلاتی با فر یا ماکروفر Oven or Microwave oven Chocolate Cake

/* /*]]>*/

جایی بودم که فر کار نمی کرد، همزن برقی نبود، خلاصه انگار اونجا هیچوقت قرار نبود کیکی پخته بشه!

شانس آوردم مایکروفر بود + من. پس دست به کار شدم و با تغییرات فاحش در دستور یک کیک شکلاتی، این اثر رو اختراع کردم! مواد کاملا ساده شدند و مراحل سخت حذف شدند. این آسون ترین کیک شکلاتیه که میشه پخت.

تازه شاید بشه تو پلوپز هم بپزیدش، یا حتی توی تستر!

مواد لازم:

 

کره نرم شده

125 گرم

شکر

1 لیوان

پودر کاکائو

نصف لیوان

وانیل

نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ

3 عدد

آرد

2 لیوان

بیکینگ پودر

2 قاشق مرباخوری

آب جوش

1 لیوان و 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را گرم کنید،

یا یک لیوان آب جوش را به مدت 5 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

کره و شکر را باهم مخلوط کنید. پودر وانیل، کاکائو و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

 نصف آرد را روی مایه الک کنید و مخلوط کنید و سپس نصف آب جوش را بریزید. بعد بقیه ی آرد و آب جوش را به همین ترتیب اضافه کنید.

خمیر را در قالب بریزید.

در فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید،

یا در مایکروفر با قدرت 70% به مدت 10 دقیقه قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ کدو حلوایی یا کدو مسما، ساده و مقوی Hearty and Quick Butternut Squash Soup

/* /*]]>*/

 (butter nut) یعنی یه جور گردو که سفیده و (Squash) یا(Butternut squash) یعنی کدو مسما یا همون کدو حلوایی دراز! این سوپ رو میشه با کدو تنبل یا کدو حلوایی معمولی (Pumpkin) هم درست کرد.

مواد لازم:

کدو حلوایی متوسط 

1 عدد

آب مرغ

900 گرم

سیر درشت

1 حبه له شده

پودر پیاز و نمک

نصف قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه تازه

نصف قاشق چایخوری

کره

یک چهارم فنجان

آویشن تازه

چند ساقه

مخلوط مساوی از شیر و خامه

در صورت تمایل

آب

در صورت نیاز

 

آماده کردن کدو:

کدو را از طول نصف کنید و دانه های آن را جداکنید ، سپس با قلم مو کمی روغن زیتون  یا کره ی ذوب شده  را روی  کدو پخش  کنید.  بعد  کدو  را 15 دقیقه  در مایکروفر قرار دهید و گهگاه به آن سر بزنید تا نرم شود.

در مر حله ی بعد کدوی نرم شده را در فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا180 درجه ی سانتی گراد به مدت 10- 15 دقیقه قرار دهید تا رنگ آن تیره شود و مزه اش درآید.

 طرز تهیه سوپ:

آب مرغ را در قابلمه ی بزرگی گرم کنید. در این حین پوسته ی کدو را جدا کنید و دور بریزید، سپس آن را در آب مرغ قرار دهید. سیر، پودر پیاز ونمک، فلفل و کره را اضافه کنید. سپس به کمک گوشت کوب برقی مواد را در همان قابلمه پوره کنید. اگر سوپ خیلی سفت شد به مقدار نیاز آب اضافه کنید.

سپس آویشن را در سوپ بریزید و اگر می خواهید سوپ حالت کرم مانند پیدا کند مخلوط شیر و خامه را اضافه کنید. بعد سوپ را با ملاقه در کاسه های کوچک مناسب سرو بریزید و با آویشن تازه تزئین کنید.

منبع: recipezaar.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برنج فرانسوی FRENCH RICE

/* /*]]>*/

برای تهیه این برنج به سوپ پیاز فرانسوی نیاز دارید که دستورشو تو همین وبلاگ می تونید پیدا کنید.

مواد لازم:

سوپ پیاز فرانسوی French onion soup

یک بسته (حدود 280 گرم )

کره

1-2  قاشق غذاخوری

قارچ درشت خرد شده

3/4  فنجان

برنج

1 فنجان

آب گوشت یا مرغ

1 1/2 فنجان

سیب زمینی درشت خرد شده

230 گرم

مخصوص 6 نفر

طرز تهیه:

قارچ را در کره سریع سرخ کنید. سپس تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید و در سینی مخصوص فر که از قبل چرب شده بریزید. روی ظرف را بپوشانید و در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد( 350 درجه فارنهایت) به مدت یک ساعت قرار دهید.

منبع: cooks.com






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ پیاز فرانسوی French onion soup

  /* /*]]>*/سوپ پیاز غذای سنتی فرانسویهاست، از این سوپ در تهیه ی برنج فرانسوی هم استفاده می کنند. اما معلوم نیست چرا فرانسویا تو غذای سنتی شون پنیر سوئیسی می ریزند؟؟!!

من که درهیچ فروشگاهی پنیر سوئیسی پیدا نکردم، البته شاید دقتم کم بوده. توی یه صفحه از وب دیدم می شه هرنوع پنیری رو جایگزین پنیر سوئیسی کرد، فقط باید سفت باشه تا از هم نپاشه! یه جا هم تو دستور همین سوپ از پنیر پارمزان استفاده شده.

پنیر سوئیسی همون پنیر سوراخ دار تام و جریه! اگه اصرار دارید حتما از پنیر سوئیسی استفاده کنید، دستور تهیه اش به  زبان انگلیسی در اینجا آمده. می تونید تو خونه درستش کنید.

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوری

کره

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 عدد، نازک خرد شده

پیاز بزرگ

1 قاشق غذاخوری

آرد همه منظوره

400 گرم

آب گوشت

نصف فنجان

آب مرغ

یک و نیم فنجان

آب

2 برگ

برگ بو

6تکه

نان فرانسویFrench Bread

1 فنجان

پنیر سوئیسی رنده شده

طرز تهیه:

در قابلمه ی بزرگی روی حرارت متوسط کره را همراه روغن زیتون ذوب کنید. پیازها را در روغن به مدت 30 دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید. در انتها پیازها باید کاملا شفاف و نرم شده باشند و لبه هایشان قهوه ای شده باشد.

آرد را روی پیاز الک کنید و آرام هم بزنید تا به خورد هم بروند. آب گوشت، آب مرغ وآب را به همراه برگ بو ها اضافه کنید ، در ظرف را بگذارید و آب را به جوش آورید. سپس در ظرف را بردارید و بگذارید مواد به مدت 30 دقیقه ریزریز بجوشد. سپس برگ بو را خارج کنید.

فر را گرم کنید. نان های فرانسوی را تست کنید. سوپ را در 6 کاسه ی مقاوم دربرابر حرارت فر(مثل پیرکس) بریزید، دقت کنید که این ظرفها برای سرو هستند. ظرفها را روی سینی فر قرار دهید ، روی هر کدام یک تکه نان فرانسوی تست شده قرار دهید و پنیر را روی آنها پخش کنید.

سینی را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس از فر خارج کنید.

منبع: bfeedme.com




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان فرانسویFrench Bread

 /* /*]]>*/برای پختن سوپ پیاز فرانسوی بهش احتیاج دارید. ولی چرا نمی رید بخرید؟

تهیه ش سخت و چند مرحله ایه، ترجمه شم سخت بود!! نمی ارزه برا یه لقمه نون این همه زحمت بکشید، مگه وسط بیابون گیر افتاده باشید!

مواد لازم:

آرد همه منظوره

6 فنجان

مایه خمیر خشک

700 گرم

نمک

یک و نیم قاشق چایخوری

آب گرم 45 درجه سانتی گرادی

2 فنجان

آرد ذرت

1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ

1 عدد

آب

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی 2 فنجان آرد را با مایه خمیر و نمک مخلوط کنید. آب گرم را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا خمیر یکدستی بدست آید. در همین حین تا جاییکه می توانید از آرد باقیمانده به خمیر اضافه کنید(انقدر آرد بریزید تا خمیر شلی بدست آید، مثل خمیر نان بربری که شل است ولی شکل دارد).

روی سطحی آرد بریزید. خمیر شکل گرفته را روی آن قرار دهید و رویش آرد بپاشید و حدود 8 دقیقه آن را ورز دهید. بقدری آرد اضافه کنید تا بتوانید خمیر را بصورت توپ درآورید.

توپ خمیر را در کاسه ی چرب شده ای قرار دهید و یک دور بچرخانید تا اطراف آن هم چرب شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و در محل گرمی قرار دهید تا خمیراستراحت کند و مقدارش دوبرابر شود.

در همان کاسه با مشت روی توپ خمیری بکوبید و سپس آن را 2 قسمت کنید. خمیر را با کاسه روی سطحی آردی برگردانید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه ی دیگر استراحت کند.

هر قسمت خمیر را با وردنه به شکل مستطیل بزرگی باز کنید. سپس دو طرف هر مستطیل را روی هم تا کنید (از طول)  و دوباره با وردنه باز کنید. کناره های خمیر را آب بزنید و در واقع آن را آب بندی کنید. سپس دو سر آن را گرد و مخروطی کنید.

یک سینی مخصوص فر بزرگ را چرب کنیدو آرد ذرت را روی آن بپاشید. نان ها را روی آن قرار دهید و کناره های آن را به سطح سینی فشار دهید و بچسبانید. سفیده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و آن را با قلم مو روی نان ها بکشید. سپس آنها ر با پارچه ی نمداری بپوشانید و بگذارید تا مقدار خمیر دوبرابر شود: 35 تا 40 دقیقه.

با کارد تیزی 3 یا 4 خط اریب به عمق 3.5 سانتی متر روی نان ها بکشید. نان ها را در فر که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و دوباره با قلم مو از محلول سفیده تخم مرغ و آب روی آنها بکشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید، یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.

اگر دیدید سطح رویی نان قهوه ای شده ولی داخلش هنوز نپخته، روی نان ها را با فویل بپوشانید( فویل را سفت نبندید) و بگذارید بازهم بپزد. در انتها نان ها را از فر خارج کنید و بگذارید روی یک سطح مشبک خنک شود.

منبع: bfeedme.com

پ.ن: نگفتم درست کردنش ارزش نداره؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک زغال اخته Cranberry Cake

/* /*]]>*/

فصل زغال اخته ی تازه رسیده! من رفتم یک کیلو ازش خریدم و این کیک رو باهاش پختم، منتظر یه طعم تازه و عجیب بودم ولی زغال اخته ها توی کیک مزه ی آلبالو می داد! اما در خوشمزگیه کیکه تردیدی نیست.

تو دستور اصلی در سایت منبع بیکینگ پودر نبود ولی من اضافه کردم که کیک پف کنه نتیجه هم خوب شد. عصاره ی بادام رو هم نمی دونم از کجا می شه تهیه کرد، من آرد بادام داشتم و یه کم از اون ریختم. در هر صورت اختیاریه.

مواد لازم:

تخم مرغ

3 عدد

شکر

2 پیمانه

کره نرم شده

4/3 پیمانه

وانیل

1 قاشق چایخوری

عصاره بادام (اختیاری)

1 قاشق چایخوری

آرد

2 پیمانه

زغال اخته

2 1/2 پیمانه

سرکه سیب(اختیاری)

1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری پر

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید. قالب گردی را چرب کنید.

شکر و تخم مرغ را 7-5 دقیقه با همزن برقی بزنید. در انتها حجم تخم مرغ ها بیشتر می شود و رد پره های همزن روی مایه می ماند و مایه کرم رنگ می شود. کره و وانیل و عصاره ی بادام و سرکه سیب را اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده سپس روی مایه الک کنید و هم بزنید. در انتها زغال اخته ها را بریزید و مخلوط کنید. مایه را در قالب بریزید و 50-45 دقیقه در فر قرار دهید.

پیش از سرو کیک را کاملا سرد کنید. روی کیک را با خامه و زغال اخته تزئین کنید.

منبع: thekitchn.com








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)