مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

زیتون های معطر

این یکی رو من هر وقت درست کردم خیلی مقبول افتاده !

از دو روز قبل از مهمونی ترکیب زیتون های سبز و سیاه رو در روغن زیتون+ سرکه + پرک فلفل قرمز+ گوجه فرنگی خشک خورد شده +  سیر تازه خورد شده +سبزیجات خشک ( ریحون- آویشن - ترخون یا نعنا یا ترکیب چندتاشون ) مخلوط کنید تا مزه بگیرد. زمان سرو میتونید تکه های پنیر مخصوصا" پنید گودای سفت رو با این مواد مخلوط کنید.

میتونید سیر ترشی های سفید بدون پوست هم با زیتون ها مخلوط کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پنیر کممبر و گلابی

  • حدود ۲۵۰ گرم پنیر کممبر
  • 1  ق غ کره
  • 1 گلابی بزرگ خورد شده به مکعبهای یک سانتی
  • ۲ ق غ آب سیب یا گلابی
  • ۲ ق غ سرکه بالزامیک
  • ۱ ق غ عسل
  • ۸ عدد گردو تکه شده
  • نوک قاشق وانیل

    گلابی را در کره تفت میدهیم به مدت ۳ دقیقه تا نرم شود. آب سیب یا گلابی را اضافه میکنیم به همراه وانیل ۱ دقیقه روی حرارت بماند.

    پنیر را از وسط به صورت دو لایه مساوی قسمت میکنیم.بیشتر مقدار گلابی ها را لای پنیر و مابقی را روی لایه ی بالایی می ریزیم. تکه های گردو را روی پنیر پخش می کنیم.

    سرکه و عسل را مخلوط و حدود ۳ دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا غلیظ شود. از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود تقریبا"۵ دقیقه. این سس را روی تمام پنیر و گلابی و گردو می ریزیم.

    بهتر است همان موقع سرو شود. 



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    جوجه کباب چوبی با سس چینی

                                                                  
  •  2 عدد سینه مرغ به صورت تکه های باریک
  •  1 قاشق روغن کنجد
  • 1 قاشق سویا سس
  • 1۲ پر سیر له شده
  • نصف فنجان کره بادام زمینی
  • ۲ قاشق سرکه
  • نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز
  • کمی روغن
  • تکه های مرغ را با روغن کنجد و سویا سس و سیر و کمی نمک و فلفل قرمز وسیاه خوب مخلوط میکنیم.(اگر کمی در این مواد بماند بیشتر مزه دار می شود)

    تکه های مرغ را در سیخ چوبی روی سینی چرب شده فر یا روی گریل باحرارت بالا قرار می دهیم.(میتوان با سیخ معمولی روی منقل کباب کرد)

    برای تهیه سس کره بادام زمینی را با سرکه و نمک و فلفل و کمی آب مخلوط می کنیم .



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    کرفس های پرشده با پنیر

    پنیر خامه ای + مایونز یا ماست +کمی سس فلفل قرمز+ پودر پیاز +نمک و فلفل+ نعنا خشک (خیلی کم)

    روی لایه های کرفس میریزیم و هرنوع چیپس یا نان خشک دلخواه رو رو روش خورد می کنیم.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    چیپس پیتا

    یکی از بهترین و سالم ترین چیپس هایی که میشه کنار دیپ ها گذاشت چیپسیه که از نون پیتا روغن زیتون و هر ادویه ای که دوست دارید درست شده چون هم به دلیل استفاده از روغن زیتون به اندازه ای که مایلید سالم تره هم می شه هر مزهای که دوست دارید درست کنید.

    روش تهیه اینه که روی نان های پیتا که فراوون در سوپرمارکتها پیدا میشه رو روغن زیتون بزنید بعد نمک و ادویه ی دلخواه رو روش بپاشید و  به تکه های مثلثی ببرید در فر بگذارید تا برشته بشه.

    یک راه دیکه اینه که ادویه و نمک رو در روغن زیتون مخلوط کنید بعد روی نان ها بمالید.

    چند تا از ترکیب های ادویه ای که من همیشه استفاده می کنم:

    پودر سیر+ ریحون خشک+ فلفل قرمز

    پودر سیر+ آویشن+فلفل قرمز

    پودر سیر+آویشن+ریحون خشک +فلفل قرمز

    پودر سیر+ ریحون خشک + نعنا خشک + فلفل قرمز

    پودر سیر+پودر تخم گشنیز+ پودر زیره +فلفل قرمز

    فقط حواستون باشه پودر سیر اگر زیاد باشه و زیاد در فر بمونه تلخ میشه!

     ادویه های دیگه و سس ها و پنیر های مختلف رو هم میشه امتحان کرد:

    پودر پیاز - پودر موسیر - فلفل لیمویی - زنجبیل - دارچین - ادویه کاری - زیره سیاه و سبز - کنجد - سماق - سویا سس - سس گوجه - سس فلفل - پنیر پارمزان و......



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس تارتار

     

    • ۱ فنجان سس مایونز
    • 2 عدد پیازچه یا  ۱ عدد پیاز کوچک خیلی ریز خورد شده
    • ۴ ق غ خیار شور خیلی ریز خورد شده یا رنده شده ( اگر کاپاریس دارید نصف کاپاریس نصف خیارشور بریزید)
    • ۱ ق چ سرکه (دلخواه)
    • ۱ ق چ خردل (دلخواه)
    • نصف ق چ شکر
    • ۲ ق غ ترخون یا ۲ ق مرباخوری ترخون خشک خوردشده (یا شوید تازه یا خشک)
    • ۲ ق غ جعفری خوردشده
    •  فلفل سیاه تازه سابیده
    • ۱ ق غ آبلیموی تازه

    تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

    این سس برای غذاهای دریایی عالی است.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس سیر Aioli

     

    • 2 ق غ سرکه
    • 6 پر سیر
    • 2 عدد زرده تخم مرغ
    • نصف ق چ پوست لیموترش تازه رنده شده
    • 3 ق غ آبلیموی تازه 
    • نمک
    • فلفل سیاه تازه ساییده 
    • 1و نیم پیمانه روغن زیتون

      این سس رو میتونید روی سیب زمینی آب پز بریزید. یا در کنار هر نوع مرغ و ماهی و میگوی سوخاری

    • این هم فیلم طرز تهیه : الیولی

      تمام مواد به جز روغن را در میکسر خور مخلوط میکنیم.

      درحالی که با سرعت کم به مخلوط کردن ادامه می دهیم کم کم روغن زیتون را اضافه می کنیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    تست موز و کره بادام زمینی

     
  • 12 ورق نان تست
  • 6 عدد موز ورقه شده
  • ۲۲۰ گرم (یک پیمانه ) کره بادام زمینی 
  • 2 ق غ عسل
  • 1 ق غ شکر یا خاکه قند
  • ½ ق غ دارچین
  • ۵۰ گرم کره در دمای اتاق

    یک طرف نان های تست را کره و طرف دیگر آن ها را کره بادام زمینی میزنیم.

    روی یک لایه نان موز چیده و کمی عسل روی آن میریزیم و لایه دیگر نان را روی آن می گذاریم طوری که موزها از دوطرف داخل کره بادام زمینی باشند.

    ساندوچ ها را در فر یا ساندویچ میکر تست میکنیم (حدود ۳ تا ۴ دقیقه)

    خاکه قند و دارچین را مخلوط کرده روی ساندیچ ها می پاشیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ گوجه و ریحان و پنیر

      ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط رو در غذا ساز یا مخلوط کن کاملا" چرخ می کنیم.( بهتر است پوست گوجه ها بگیریم)  ا عدد پیاز متوسط رو بسیار ریز خورد میکنیم  در ۳ قاشق روغن زیتون تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. دو پر سیر له شده رو اضافه می کنیم ۱ دقیقه با حرارن کم .  پوره گوجه فرنگی رو به پیاز و سیر اضافه میکنیم. (درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم اضافه می کنیم)  نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نوک قاشق چایخوری پودر آویشن میریزیم. حدود یک ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم غلیظ بشه. میشه این سس رو از قبل آماده کرد و قبل از مصرف فقط گرمش کرد. نصف پیمانه ریحون تازه ریزخورد شده یا ۱ و نیم قاشق ریحون خشک و ۲۰۰ گرم پنیر موزورلا که به صورت مکعب های کوچک خورد کردیم داخل سس ریخته ۲۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا پنیر آب و کمی برشته بشه. میشه بعد از ریختن ریحون یکبار دیگه مواد رو در غذا ساز باهم مخلوط کرد بعد پنیر داخلش ریخت. این دیپ هو با نون تست برشته یا نون های خشک دیگه عالیه.....  

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سال نو مبارک

    نمی خواستم در این وبلاگ ازخودم بنویسم.

    ولی حیفم میاد ننویسم که تعطیلات نوروزی بسیار خوبی داشتم و امیدوارم سال بسیار خوبی برای همه باشه.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)