بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

روکامبل، یا رول کیک برزیلی Rocambole

یک کیک فوق العاده سریع و ساده!

مواد لازم برای رول:

تخم مرغ

5-6 عدد

شکر

5 قاشق غذاخوری

آب

5 قاشق غذاخوری

آرد

5 قاشق غذاخوری

بیکینک پودر

1 نیشگون


برای داخل رول : می توانید از کرم شکلات، کارامل شیر!، مربا، مارمالاد یا پوره ی میوه ها با شکر استفاده کنید، بستگی به خلاقیت خودتان!

طرز تهیه:

سفیده ی تخم مرغ ها را جدا بزنید تا سفت شود.

زرده ها، شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

کیک را در فر که از قبل با حرارت  180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک قهوه ای – طلایی شود.

سپس کیک را با کاغذ روغنی از سینی درآورید و همانطور که گرم است مایه داخلی را رویش پهن کنید و آنرا رول کنید، درحین رول کردن کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

روی رول  آماده شده شکر بپاشید و سرو کنید.

نکته: موقع رول کردن کیک باید هنوز گرم باشد وگرنه می شکند.

منبع: minasontheweb.wordpress.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی شکلاتی Best Chocolate Ice-cream

مواد لازم:

شکلات تلخ خرد شده

110 گرم

مخلوط مساوی از شیر و خامه

2 فنجان

شکر

یک و یک چهارم فنجان

آرد

2 قاشق غذاخوری

نمک

یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ

3 عدد

خامه پرچرب

1 و نیم فنجان

وانیل

نصف قاشق چایخوری

مغزهای خوراکی خرد شده

نصف فنجان،  در صورت تمایل

طرز تهیه:

شکلات و مخلوط شیر و خامه را در قابلمه ای باهم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بپزید تا شکلات حل شود و مایه یکدست گردد: حدود 5 دقیقه.

در کاسه ی کوچکی، شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید. تدریجا مواد خشک را به مایه شکلات اضافه کنید و هم بزنید و جوش آورید.

حرارت را کم کنید و در حین هم زدن به پخت ادامه دهید.

در کاسه ای تخم مرغها را آرام هم بزنید. نصف مایه ی داغ را آرام روی تخم مرغها ریخته ، مخلوط کنید. سپس مایه را به قابلمه برگردانید. 5 دقیقه بپزید تا غلیظ و یکنواخت شود و بخار از آن بلند شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و خامه را با مایه مخلوط کنید.

بگذارید مایه در دمای اتاق خنک شود سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس طبق دستور العمل بستنی ساز آن را فریز کنید. سپس در صورت تمایل مغزهای خوراکی را به آن اضافه کنید.

پیش از سرو بستنی را در ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

منبع: bfeedme.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیارCold Cucumber Soup (oi_naengguk) III

لینک دانلود آموزش این سوپ!

مواد لازم:

خیار بزرگ

2 عدد ، پوست کنده و دانه گرفته

خامه ترش پرچرب

1 1/3 فنجان

ماست پرچرب

1 1/3 فنجان

آب مرغ طبیعی، یا عصاره سبزیجات برای گیاهخواران

2 فنجان

سیر له شده

1 حبه

نعناع تازه

1/2 فنجان

شوید تازه

1/2 فنجان

فلفل

 

 

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

خیار، خامه ترش، ماست، آب مرغ و سیر را در کاسه ی بزرگی باهم مخلوط کنید.

مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید.

در حین پوره کردن، نعنا و شوید را اضافه کنید و با فلفل طعم دار کنید.

سوپ را خنک سرو کنید و با برگ نعناع و شوید تزئین کنید.

/* /*]]>*/ /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی هلو Fresh Peach Icecream

مواد لازم:

هلو خرد شده

3 فنجان

آب 1 عدد پرتقال بزرگ

 

آب 3 عدد لیمو ترش

 

شکر

3 فنجان

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

شیر

1 لیتر

خامه

نیم لیتر

 

طرز تهیه:

هلو، آبمیوه ها، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید و 3 ساعت با در بسته در دمای اتاق قرار دهید.

سپس با شیر و خامه مخلوط کنید و در بستنی ساز فریز کنید.

منبع: pastrybiz.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیار Cold Cucumber Soup II

مواد لازم:

خامه ترش

1 1/2 فنجان

شوید خشک

1/2 قاشق چایخوری

سس ورس استر شر

یا ورچستر

 worcestershire sauce

1 قاشق غذاخوری

آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

نمک کرفس*

1/2 قاشق چایخوری

فلفل

1/4 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده

2 عدد

خیار متوسط

3 عدد ، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

تمام مواد را به کمک مخلوط کن پوره کنید.

سرد سرو کنید.

*نمک کرفس: نوعی نمک معطر، مخلوط مساوی از نمک و پودر تخم کرفس آسیا شده.

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لیموناد اسطخودوس Lavender Lemonade

مواد لازم:

لیمو

4 عدد

اسطخودوس خشک شده

نصف پیمانه

عسل

نصف پیمانه

طرز تهیه:

پوست 2 تا از لیموها را کامل رنده کنید تا به سفیدی برسید، سپس آب تمام لیموها را بگیرید تا 3/2 لیوان آب لیمو بدست آید.

در قابلمه بزرگی 5 و نیم لیوان آب را به همراه رنده ی پوست لیموها روی حرارت بالا جوش آورید. اسطخودوس را اضافه کنید، در قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را کم کنید تا مایه 10 دقیقه ریزریز بجوشد.

در این حین، بر روی یک آبکش پارچه توری پهن کنید و مایه  را از آن رد کنید، روی گلها را فشار دهید تا عصاره ی آنها خارج شود. سپس عسل را اضافه کنید و کاملا حل کنید.

شربت را کاملا سرد کنید: 45 دقیقه در یخچال.

لیوانهای بلندی را با یخ پر کنید و شربت را در آنها بریزید و سریع سرو کنید.
منبع:wholeliving.com

پ.ن: خواص اسطخودوس:

نام رایج:خیردم

گیاهی است بوته ای تا درختچه ای باارتفاع30 تا60 سانتی مترکه درنواحی مرطوب می روید. دارای ساقه های متعدد چهارگوش،برگهای باریک

  گلهای بالایی دوقسمتی ولب پایینی سه قسمتی وپرچم ها به طرف لب پایین خمیده اند.گلهاآبی بنفش یا سفید هستند. گل آذین سنبلة انتهایی که درهرسنبله4 تا5 گل قرارگرفته دارای تخم های ریزوزردرنگ است. گونة فوق تا کنون درایران بطورخودروگزارش نشده .گونه ای که رویش نسبتاً فراوانی دارد  نقره ای، می باشد.                                                            

{خا صیت درمانی:  آرام بخش Sedative    {خانواده: نعناعیان     Labiatae  

{اندام دارویی : گل. 

{ترکیبات شیمیایی:

 اسانس( که اجزا اصلی آن لینالیل استات ولینالول می باشد)، کامفر، سزکویی ترپن کاریوفیلین

اکساید، تانن، مشتقات رزمارینیک اسید، کومارین و فلاونویید می باشد.

{خواص درمانی دیگر:

 درمان سردرد و میگرن، رفع دردهای عصبی معده، ضد نفخ ، افزایش دهنده صفراوکمک کننده

به هضم غذا .

{مقدار مصرف و روش تهیه:

سه نوبت در روز. در هر نوبت 1 قاشق چای خوری سرخالی (2-1 گرم) از پودر گیاه را در

نصف لیوان آب جوش ریخته ،پس از مدت 15 دقیقه آنرا صاف کرده وبعد ازغذا میل می نمایید.

{عوارض جانبی: عارضه خاصی ذکرنشده است.

{مصرف در بارداری و شیردهی: مورد خاصی ذکرنشده است.

{موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکرنشده است .

{ملاحظات:

 در افرادی که ترکیبات رقیق کننده خون (آسپرین، وارفارین،تیکلوپیدین و...) استفاده می کنند با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده گردد. 

منبع:razavipharma.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خیار Cold cucumber soup I

همون آب دوغ خیار خودمونه تقریبا، ولی به شیوه های متفاوت!

همه جوره هم میشه ازش استفاده کرد، به عنوان صبحانه و ناهار و شام یا پیش غذا یا میان وعده!

مواد لازم:

خیار بزرگ

2 عدد

پیازچه خرد شده

1/2 فنجان

نمک

1/2 قاشق چایخوری

شوید خشک

1 قاشق چایخوری

ماست پر چرب

450 گرم

مخصوص 4 نفر

طرز تهیه:

خیار ها را پوست بکنید، از طول نصف کنید ، دانه هایش را در آورید سپس خرد کنید.

تمام مواد را در مخلوط کن پوره کنید سپس بگذارید 1 ساعت در یخچال سرد شود.

روی سوپ را با شوید تازه یا ورقه های تربچه تزئین کنید.


منبع: ifood.tv

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اعتراض: سوپ سرد خیار Cold cucumber soup

شیش ساعته دارم رو این پست کار می کنم

اول 6 تا دستور مختلف سوپ خیار بود ، که بلاگفا گفت حجمش زیاده

بعد حجم عکسهارو کم کردم، باز گفت حجمش زیاده

بعد کردمش 4 تا دستور سوپ، باز گفت حجمش زیاده!!!!!!!!!!!!

من اعتراض دارم   حالا مجبورم یه مطلب منسجم رو تیکه تیکه کنم

چرا انقد حجم پست بلاگفا کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تورت شاه توت Blackberry Custard Torte Recipe

تورت یه جور کیکه، می تونه هم معنی تارت هم باشه.

مواد لازم برای خمیر:

آرد

1 فنجان

شکر

نصف فنجان

بیکینگ پودر

1 و یک دوم قاشق چایخوری

کره سرد

نصف فنجان

تخم مرغ

1 عدد

 

مواد لازم برای مایه روی تورت:

زرده تخم مرغ

3 عدد

خامه ترش

2 فنجان

شکر

نصف فنجان

وانیل

یک هشتم قاشق چایخوری

شاه توت تازه یا یخ زده

4 فنجان

خامه فرم گرفته

 

مخصوص 12-14 نفر

طرز تهیه:

در کاسه کوچکی آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. کره را روی آن قرار دهید و با چاقو تکه تکه کنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را اضافه کنید و با دست هم بزنید تا یک گلوله خمیر بدست آید. خمیر را در قالب کیک گودی به قطر 23 سانتی متر پهن کنید.

برای روی تورت، زرده های تخم مرغ، خامه ترش، شکر و وانیل را در کاسه ای با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

شاه توت ها را روی خمیر پخش کنید سپس مایه ی زرده تخم مرغ را با احتیاط روی آنها بریزید. قالب را روی سینی فر قرار دهید.

تورت را در فر با دمای  170 درجه به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار دهید، سپس روی توری آهنی آن را خنک کنید.

روی تورت را با شاه توت و خامه فرم گرفته تزئین کنید.


منبع: tasteofhome.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستنی شاه توت Blackberry Ice Cream: Beautifully Luscious

تا شاه توت تموم نشده بجنبید!

مواد لازم:

شاه توت

470 گرم

خامه پرچرب

2 فنجان مجزا

خامه کم چرب یا مخلوط مساوی از شیر و خامه

1 فنجان

شکر

دو سوم فنجان

زرده تخم مرغ

5 عدد

هل

یک چهارم قاشق چایخوری

نمک

یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1 فنجان خامه پرچرب، خامه کم چرب و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید تا به حباب زدن بیفتد، و مرتب هم بزنید.

شاه توت را پوره کنید و از صافی رد کنید.

زرده تخم مرغ ها، نمک و هل را در کاسه ای کاملا باهم مخلوط کنید.

نصف مایه داغ را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند، سپس از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای اتاق سرد شود.

شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.

پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.

منبع: cookingfortwo.about.com

پ.ن.: من چکار کردم؟

من کلا به اندازه 2 فنجان خامه کم چرب داشتم، یک فنجان از اون رو به همراه یک فنجان شیر و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت  تو قابلمه حرارت دادم.

بجای 4 تا از 2 تا زرده استفاده کردم، چون ترسیدم بوی زهمش با بستنی بمونه. بجای هل هم وانیل ریختم چون ترسیدم هل بوی زهم تخم مرغ رو از بین نبره.

مایه رو برای بار دوم حرارت ندادم، چون به نظرم زیادی غلیظ شده بود.

در آخر چون عجله داشتم ،مایه رو کمی که خنک شد یکراست در بستنی ساز ریختم و در فریزر نذاشتم، البته این باعث شد مجبور شم بستنی ساز رو 3 مرحله ی 40 دقیقه ای کار بندازم تا بستنی شکل بگیره، بنابراین توصیه نمی کنم.

در آخر بستنی شکل گرفت و چند ساعت در یخچال گذاشتم، طعم شاه توت در بستنی چشمگیره فقط به نظر خواهرم شکرش کم بود ( اون همه غذاهاش زیادی شیرینه!) ولی شما قبل از فریز کردن بستنی رو بچشید تا شیرینی اش را طبق ذائقه تون تنظیم کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)