بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مواد لازم  گوشت چرخ کرده 200 گرم برنج دوپیمانه هویج قندی خرد کرده یکونیم پیمانه

پیاز دوعدد متوسط خرد کرده نمک فلفل سیاه زرد چوبه دارچین زعفران دم کرده به

میزان لازم پیاز داغ کاراملی دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه     در یک قابلمه نچسب پیاز خرد کرده را ریخته بامقداری روغن مایع تفت

میدهیم طلایی که شدهویج را ریخته ان هم تفت میدهیم کمی اب جوش ریخته تا

هویجها پخته شود وکمی اب داشته باشد برنج راکه دوساعت قبل خیس کرده ایم

باکمی نمک واب می جوشانیم وته قابلمه راکمی روغن ریخته مقداری کنجد می پاشیم

ودم میدهیم در انتها گوشترا با پیاز  کاراملی وزرد چوبه نمک وفلفل وکمی ارد نخود چی

خوب ورز میدهیم گلوله های کوچکی درست وسرخشان میکنیم وبعد روی برنجهای دم 

داده شد باقاطی هویجهای پخته شده با اب کمی که داشت روی برنج ریخته زعفران وروغن

می ریزیم بخار برنج که در امد انرادم میکنیم شعله را کم کرده تا ته دیگ ان نسوزد بعد موقع

سرو گوشتهارا از روی برنج برداشته درظرف مورد نظر کشیده مواد به طور منظم روی ان می دهیم

میتوانید باته دیگش وکمی هویج تزیینش کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه پیراشکی با اسفناج

مواد لازم  اسفناج خردشده وتفت داده یک ونیم پیمانه گوشت چرخ شده با یک دانه پیاز وکمی زرد چوبه باکمی روغن  دویست گرم جعفری خرد شده نصف پیمانه گرد سیر وزردچوبه وفلفل سیاه ونمک بمیزان لازم سوس گوجه فرنگی به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم ارد به میزان لازم تخم مر غ دو عدد رب گوجه فرنگی دوقاشق سوپ خوری       طرز تهیه   در تابه ای نچسب کمی روغن ریخته به غیر از توی گوشت یک پیاز دیگر هم لازم است که الان نگینی خرد کرده وتفت میدهیم سپس گوشت را اضافه کرده وتفت میدهیم زرد چوبه را اضافه کرده انهم بارب گوجه که داشتیم تفت میدهیم وخوب بهم میزنیم تا همه باهم خوب قاطی شوند نمک وفلفل سیاه راهم اضافه می کنیم سرانجام یک لیوان اب ریخته جوش که امد شعله گاز را کم کرده باید در اخر کار اسفناجها را بریزید در پایان نباید اب داشته باشد      طرز تهیه لواش پیراشکی در یک ظرفی دوعدد تخم مرغ را شکسته با چنگال خوب هم می زنیم بعد یک لیوان شیر را اضافه می کنیم کمی نمک وفلفل مخلوط میکنیم ارد را هم کمکم اضافه کرده که مثل ماست شلی شود حالا در تابه ای کوچک  یک قاشق مربا خوری از روغن مایع در تابه میریزیم داغ که شدبا یک ملاغه کوچک از مایعی که داشتیم در تابه ریخته بطوریکه همه جای تابه را بگیرد کمی که طلایی شد روی یک سینی که جا داشته باشد بر می گردانیم طرف برشته روباشد بعدا همه را که تمام کردیم در هر کدام از لواشها کمی سوس میزنیم واز موادی که داشتیم به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزیم ومیبندیم همه را که درست کردیم در تابه نچسب روغن ریخته وانها را سرخ می کنیم ودر ظرف سرو می چینیم وبا جعفری وخیار شور وباسوس گوجه به حالت تزیین در می اوریم این پیش غذای زیبایی هست نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه لوز نارگیلی متفاوت

مواد لازم   شکر ساییده 350 گرم مغز250 گرم پودر نارگیل500 گرم

گلاب بمیزان لازم   

پودر نارگیل وپودر شکر را باهم مخلوط کرده وگلاب را کم کم قاطی

کرده نباید مایه شل شودسپس خوب که قاطی شد روی یک تخته

نایلون فریزری گذاشته خمیر را لای نایلون باز کرده خوب پهنش میکنیم

تاصاف وحالت قشنگی داشته باشد البته ته ظرفی که می خواهید

سرو کنید قدری پودر نارگیل ریخته خمیر راگذاشته نایلون هم بگذارید

وبادست خوب وتمیز پهنش کنیدبعدا نایلون را بر داشته وکاردتیزی راه راه

بریده وبعدبصورت لوزی بریده وروی هرکدام مغز پسته سبز بگذارید

می توانید تکه های کوچک از این خمیر بر دارید وبه شکل توت یا گلابی

 یاسیب درست کرده مثلا سرتوت را در شکر بگردانید وکمی هم آب توت

فرنگی بزنید وته توت را هم یک دانه خلال پسته فروکنید قبل از بریدن

باید بگذارید خودش را بگیرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خوراک مرغ با سبزیجات

مواد لازم البته باران مرغ درست می کنیم  ران مرغ دو عددهویج سه دانه متوسط

نخود فرنگی یک پیمانه سیب زمینی دو عدد متوسط پیاز دوعدد متوسط سیر دو حبه

رب گوجه فرنگی دوقاشق سوپخوری نمک فلفل قرمز زرد چوبه وزعفران دم کرده بمیزان

لاازم آب جوشیده دولیوان

طرز تهیه درتابه نچسب اگر گریل دار باشد بهتر است کمی روغن زیتون

ریخته پیاز ها را قندی خرد کرده وروی شعله گاز می گذاریم کمی که

رنگش عوض شد دو تا ران را کنار پیازها می گذاریم باشعله متوسط

سیر ها را هم نگینی خرد داخل پیازها میریزیم یکطرف ران که رنگش

بر گشت طرف دیگر را بر می گردانیم در انتها هویجها را به اندازه انگشت

 کوچک بریده در تابه میرزیم نخود فرنگیها را هم اضافه می کنیم وکمی

انها را بهم میزنیم دوقاشق رب گوجه هم میریزیم مخلوط که شد دولیوان

اب جوش راهم اضافه کرده جوش که امد شعله را خیلی کم می کنیم

ودرآن را گذاشته اجازه می دهیم تا بپزد در پایان اگر تابه قشنگ بود که

همان طور با تزیین پرتقال سرو می کنیم وگرنه در ظرفی که آماده کرده

اید سرو میکنید این غذا بیش از یک پیمانه نباید آب نباید دشته باشد سیب زمینی

هارا هم با هویج میریزیم همش دو قاشق روغن زیتون لازم است  نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سلام

سلام به همه عزیزانم. خیلی وقت بود نتونستم وبلاگ رو به روز رسانی کنم. مسافرت بودم. ایشالا با غذاهای خوشمزه و جدید در خدمتتونم. روحی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه یک کباب دیگ ساده با ران مرغ

مواد لازم        ران مرغ یکغدد بصورت تکه ای   برای یک نفر سیر رنده شده دو حبه

پیاز متوسط دو عدد روغن زیتون دو قاشق سوپخوری نمک زرد جوبه وفلفل قرمز یا

سیاه بمیزان لازم  گوجه فرنگی سه عدد متوسط

طرز تهیه در تابه ای که ته آن تقریبا نچسب باشد روغن زیتون را ریخته وپیاز هارا دو

قسمت کرده در تابه چیده ران مرغ دوقسمت کرده من بال وگردن آن را هم در تابه

 گذاشتم گوجه ها را هم دو قسمت کرده ودور ران میگذاریم نمک فلفل وزرد چوبه

هم اضافه کرده شعله پخش کن را روی گاز گذاشته وشعله را بسیا رکم میکنیم وسر

آن را بطوریکه کیپ شود می بندیم میگذاریم تا بپزد گاهی سر به آن میزنیم خودش با

آب پاز وگوجه می پزد بسیار خوشمزه خوش طعم است نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سلام

سلام دوستان عزیزم.

ایشالا با غذاهای خوشمزه دوباره برمیگردم به زودییییی

دوستون دارم.

روحی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی کبابی

اگر مایلید کتلت خوشمزه ای را با سالاد شیرازی میان وعده ای داشته باشید انتخاب بدی نیست

موادلازم     گوشت چرخ کرده گوساله ای400 گرم تخم مرغ یک عدد

سیب زمینی متوسط 4 عدد پیاز متوسط 1عدد زرد چوبه نمک وفلفل

سیاه بمیزان لازم یک قاشق زعفران دم کرده سوپخوری باشد این

مواد برای 4نفر مورد استفاده قرار میگیرد نصف پیمانه پودر سوخاری

طرز تهیه     سیب زمینی هاراکه خوب شستید البته باپوست انهارا

بطریقی که دوست دارید خوب کباب کنید یا بصورت طوری روی گاز یا

روی بخاری بچینید وگاه گاهی هم جایشان را  عوض کنید تاخوب مغز

پخت شود سپس چرخشان کنید در یک قابلمه بریزید وگوشتهای چرخ

 کرده راهم بریزید پیاز را روی ان رنده  کنید نمک فلفل زرد چوبه وزعفران

را مخلوط کنید تخم مرغ را هم اضافه کنید وخوب ورز دهید بطوریکه مواد را

در دست بگیرید ومحکم بته قابلمه بکوبید درتابه ای نچسب روغن سرخ

کردنی بریزید به اندازه که گرم شد دریک دیس کاغذ حوله ای پهن کنید

در ظرفی دیگر پودر سو خاری را بریزید بادست به اندازه یک نارنگی متوسط

دردست گلوله کرده وبادست دیگرتان شکل دهید یا بصورت کشیده یا گرد

درست کنید ودر تابه بیندازید کتلت بایدخوب ومغز پخت شود رنگش به سیاهی

نخورد بلکه سرخ خوشر نگ شود همه که سرخ شدند دردیس  چیده بسلیقه

خودتان تزیین کنید نوش جان  مواد را که در دست میگیرید باپودر سوخاری شکل

دهید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ژله سه رنگ ساده

مواد لازم ژله آلورا یک بسته ژله انا ناس یک بسته

 ژله تمشک یک بسته برای هشت نفر می توانید

استفاده کنید 


طرز تهیه در ادامه طلب




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کشک بادنجان مخلوط

موادلازم     بادنجان دو عدد کدو دو عدد چغندر یک عدد سیر سه حبه

پیاز دو عدد زردچوبه بمیزان لازم روغن مایع بمیزان لازم گردو خرد شده

 دو قاشق سوپخوری زعفران آب کرده ودم کشیده یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه     بادنجان و کدو را بعد از پوست کندن ورقه ورقه کرده ودر روغن

مایع سرخ کنید بطوریکه طلایی شود چغندر را رنده درشت کرده در تابه ایکه

بادنجان وکدو را سرخ کرده بودید تفت دهید     میتوانید اگر چغندر دوست

ندارید استفاده نکنید سپس دوعدد پیاز را هم طلایی کنید وهمهرا در یک

قابلمه بریزید زرد چوبه را هم همراه پیاز تفت دهید وبریزید همه را باهم خوب

به هم بزنید چهار پیمانه آب جوش رویش بریزید وبگذارید جوش که آمد زیرش

 را کم کنید اگر زود پز داشته باشید چه بهتر کارتان زود تمام میشود ناگفته نماند

 به اندازه چهار قاشق سوپخوری کشک هم لازم داریم درنهایت مواد که خوب له شد

باگوشت کوب حسابی به هم می زنیم دوحبه سیر راهم رنده ریز کرده مخلوط می کنیم

اگر کشک بیرونی استفاده می کنید کمی بجوشانیددو قاشق از کشک را قاطی میکنیم

ودر ظرف سرو می ریزیم کمی کشک برای تزیین به سلیقه خودن ریخته وزعفران را هم

به طور تزیین روی آن بریزید میتوانید کمی از زعفران دم کشیده را در مخلوط بریزید وهم بزنید

آخر کار گردوی خرد شده را اطراف ظر فتان بریزید ونوش جان کندهم بعنوان اردو وهم یک

وعده غذا میتوانید استفاده کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)