مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرزتهیه همبرگر مدیترانه ای

اپتدا در ظرفی گوشت نمک فلفل سیاه سرکه رنده پوست لیمو ترش

پودر ارگانو سیر له شده رامخلوط کرده وسپس ان را به چهار قسمت

مساوی تقسیم کرده ودر تابه سرخ میکنیم باروغن زیتون ببخشید 4 عدد

هم گوجه فرنگی داشتیم که به صورت مثلثی برش زده روی انها را روغن

زیتون مالیده ودر تابه کباب میکنیم نانها را از وسط به دونیم تقسیم کرده

وبا برس به مخلوط روغن زیتون وان سیر له شده اضافی میمالیم میان ان

یک گوشت پنیر فتای خرد شده گوجه فرنگی کبابی وچند برگ جعفری قرار

میدهیم واگر دوست داشته باشیدبا سس کچاپ میل کرده لذت ببرید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت بامیه

پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم. کمی که نرم شد گوشت را اضاف میکنیم و ان را هم تفت میدهیم. سپس رب گوجه را اضاف کرده تفت میدهیم تا خوشرنگ شود. زردچوبه را اضافه کرده نمک و فلفل باندازه کافی اضافه میکنیم تقریبا نصف پارچ آب ریخته میگذاریم بجوشد . وقتی که جوشید شعله را کم میکنیم تا گوشت بپزد. در تابه دیگر روغن ریخته و با میه ها را پس از شستن بدون اینکه سروته ان را بکنیم آن را در روغن ریخته و سرخ میکنیم. کمی که تفت خورد گوچه ها را حلقه حلقه کرده و روی بامیه ها میچینیم. تا انها هم تفت بخورد و تقریبا نیم پز شود. وقتی بامیه ها را روی گوشت میریزیم که گوشت پخته باشد و باندازه یک لیوان اب داشته باشد.و سپس ابغوره یا اب لیمو را اضافه میکنیم. بیست دقیقه باهم بجوشد تا اماده سرو شود. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

پیاز را نگینی خورد کرده و در تابه ریخته به اضافه روغن تا کمی طلایی شود. گوشت را اضافه کرده هم میزنیم تا تفت بخورد. زردچوبه - فلفل و نمک را هم اضافه کرده به اضافه رب گوجه.همه اینها را که مخلوط کردیم تقریبا یک پارچ آب جوشیده اضافه کرده میگذاریم گوشت بپزد با شعله ملایم. لپه را که قبلا خیس کرده بودیم به گوشتها اضافه میکنیم.

سپس بادمجانهاو گوجه ها را که قبلا سرخ کردیم نیم ساعت به سرو غذا روی گوشتها میریزیم. و میگذاریم چند جوش بخورد تا جا بیفتد و اماده سرو شود. نوش جان

تذکر. بجای گوشت تکه ای از گوشت چرخ کرده هم میتوان استفاده کرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ژیگوی مرغ

مرغ را پس از اماده کردن بدنش را باکره وفلفل سیاه نیم کوب

خوب مالیده هچنین نمک سپس گوشه به گوشه ان با سر کارد سوراخ

کرده وسیر را در ان سورا خها قرار میدهیم سپس در قابلمه نچسب

دوقاشق روغن مایع ریخته کمی گرم که شد مرغ را روی شعله کم میگذاریم

تاسرخ شود سعی کنید جابجای مرغ بگردانید که هم خوب سرخ شود وهم

بپزد همه اطراف مرغ که خوب طلایی شد رب گوجه را در یک لیوان اب جوش

بریزید زعفران اب کرده را هم باابلیمو بریزید وخوب بهم بزنید نمک وفلفل راهم

اندازه کنید در ظمن یک پیاز متوسط را که در مواد لازم فراموش کردم را نگینی خرد کرده

وبگذارید طلایی شود واز روغن کشیده همراه ان مایع به مرغ اضافه کنید بگذارید خوب دست

به هم دهد ودر مواقع سرو یک استکان کوچک اب بیشتر نداشته باشد بعد ان در ظرف سرو گذاشته

همینطور درسته اطرافش را باجعفری وزیتون وگوجه تزیین کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت فسنجان مخصوص

ابتدا مرغ را با یک پیاز و نمک و کمی زردچوبه اب پز کرده . پخته که شد ابی نداشته باشد. پیاز را سرخ کرده گردو را قاطی ان میکنیم . رب انار را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم. البته بعد از کمی تفت خوردن گردو و پیاز.

سپس مواد راداخل مرغ ریخته و دو پیمانه اب جوشیده اضافه میکنیم و میگذاریم اهسته اهسته بجوشد و روغن بیاندازد.(ابکی نباشد).

سپس میچشیم ان را و شیرینی و ترشی ان را میسنجیم. اگر ترش بود شکر و اگر زیاد شیرین بود کمی رب انار اضاف میکنیم.

و در ظرف سرو میریزیم و نوش جان میکنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت کرفس

پیاز را نگینی خورد کرده و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آنهم تفت میدهیم. نمک و زردچوبه و گرد سیر را زده و با تقریبا نصف پارچ آب میریزیم و میگذاریم بجوشد . بعد زیرش را کم کرده تا گوشت بپزد. کرفس را بعد از شستن و تمیز کردن سبزیهای زرد ان را جدا کرده و خود کرفس را باندازه دو بند انگشت برش میزنیم.

برگهای کرفس را هم ریز خرد کرده و با جعفری و نعنا که انهم قبلا شسته و خرد کرده ایم در تابه دیگر تفت داده و یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و وقتی که گوشت پخته شد در آن ریخته و تقریبا 20 دقیقه همراه با گوشت میپزیم و در آخر ابغوره را اضافه کرده و فلفل سیاه هم غذا را خوشمزه تر میکند. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک آناناس

تخم مرغ و شکر را باهمزن زده بطوریکه کشدار شود. سپس وانیل و ارد را با شیر کم کم وارد مایع میکنیم تا یکدست شود.و همچنین خامه ها را به مایع اضافه میکنیم. سپس در قالب کیک کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را خوب ته آن می اندازیم و کمی دارچین و مغز گردوی ریز شده میریزیم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب میچینیم و مایع را روی آن میریزیم. و دردمای 180 درجه ساتیگراد در فر قرار میدهیم تا 45 دقیقه.

بعد میگذاریم تقریبا یک ساعتی سرد شود . سپس در ظرف سرو برمیگردانیم و اناناسها بصورت منظره ای قشنگ روی کیک دیده میشود. 

میتوانیم مارمالاد توت فرنگی یا البالو هم در مرذحله اخر بصورت تزئینی روی حلقه های اناناس قرار دهیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه همبرگر زغالی

همه مواد را باهم مخلوط کرده  حسابی انها را ورز میدهیم تا منسجم شود. سپس یک تیکه از انها را برداشته در دست بصورت بیضی پهن کرده و در توری گذاشته و روی منقل کباب میکنیم. یک طرف که کباب شد طرف دیگر را به همین ترتیب انجام میدهیم. سپس ان را در نان همبر گذاشته و سس انبه را روی ان داده و با گوجه و خیار شور نوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه یک نوع بستنی متفاوت مخصوص روحی

شیر را جوشانده و شکر را قاطی نموده با شعله کم بهم میزنیم تا شکر آب شود. سعلب را اضافه کرده  و وانیل را هم اضافه میکنیم - مدتی آن را بهم زده تا سفت شود. سپس میگذاریم تا سرد شود. و خامه فریز شده را به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخلش میریزیم و آن را در ظرف سرو ریخته و در فریزیر میگذاریم و هر از گاهی تقریبا هر ربع ساعت یک بار با قاشق آن را بهم زده مجددا داخل فریزیر میگذاریم.

چند بار که این مرحله را انجام دادیم از فریزر بیرون اورده و بهر طریق که دوس داشته باشیم ان را تزئیین میکنیم و با مغز پسته رویش به صورت باران در می اوریم. نوش جان


اگر مایل به مصرف کاکائو یودید میتوانید نصف از ان را با یک قاشق سوپخوری به شیر و شکر قاطی کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کباب لقمه ای با فلفل سبز

 گوشت را با فلفل و نمک و زردچوبه و ارد سوخاری و تخم مرغ خوب ورز میدهیم به طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند.

رب گوجه را قاطی آن کرده باز هم ورز میدهیم. فلفل ها را میگذاریم و از ان گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک دور هر فلفل میپیچیم( مثل پیچیدن کباب کوبیده)

همه را به همین طریق میپیچیم و در تابه نچسبی کمی روغن مایع ریخته و یکی یکی این فلفل ها را در آن میگذاریم با شعله کم که یک طرف آن که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم و باید حالت خامی نداشته باشد . و کاملا اطراف آن سرخ شود.

سپس در دیس سرو چیده و با سس کچاب تزئین میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)