بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی موسیر و پیاز

عناصر
  • پیاز 6 قطعه
  • موسیر کوچک 500 گرمی
  • نمک 50 گرم
  • سرکه مالت 500 میلی لیتر
  • 200 گرم عسل شفاف

روش
مرحله 1


پیازها را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار داده و روی آب جوش ریخته تا روی آن ها بپوشند. بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن ، ریشه ها و تاپس ها را اصلاح کرده و پوست بگیرید. نمک را روی پیازهای پوست گرفته بپاشید ، هم بزنید و بگذارید یک شب بماند.

 

گام 2


روز بعد پیازها را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سرکه و عسل را درون یک تابه بزرگ قرار دهید و به آرامی حرارت دهید تا عسل در سرکه حل شود ، اما جوش نیاورید.

 

مرحله 3


پیازها را درون شیشه های تمیز و استریل شده قرار دهید. روی مخلوط سرکه داغ را بریزید تا شیشه ها پر شود ، و بررسی کنید که جیب هوا وجود ندارد. شیشه ها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. پیازها بعد از حدود 1 ماه یا بهتر است اگر به مدت 2 عدد نگهداری شوند ، آماده خوردن خواهند شد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سیب و گردو بروش ایتالیایی

عناصر

 

  • 1 کلم کوچک کوچک ، هسته ای و ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 1 عدد چیلی قرمز خشک
  • 2 توت ارس
  • 2 توت فلفل دلمه ای
  • سرکه شراب قرمز 200 میلی لیتر
  • 75 گرم شکر دمارا
  • نیم گرم گردو ، نان تست شده و کمی با ملات و ملات خرد شده است
  • 1 بسته کوچک شوید خرد شده
  • 3 سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست ، کوارتر ، هسته و برش خورده

روش


مرحله 1
کلم و پیاز قرمز را به یک کاسه بریزید و 2 قاشق چایخوری نمک دریا میل کنید ، سپس آنها را کنار هم بریزید. برای درمان به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.

گام 2
در همین حال ، در یک قابلمه 200 میلی لیتر آب بریزید و چیلی ، ارس ، فلفل دلمه ای ، سرکه و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کلم پخته شده را به داخل آبکش بریزید و یک بار زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. درون یک ظرف بزرگ و تمیز بسته بندی کنید و روی مایع ترشی ادویه گرم شده بریزید. درب ظرف را بگذارید و تا زمان نیاز در یخچال بگذارید. می توان یک هفته جلوتر برد.

مرحله 3
وقتی آماده سرو هستید ، مایع ترشی را از کلم تخلیه کنید و چیلی خشک را دور بریزید. دمای اتاق را بالا ببرید ، سپس آجیل ، شوید و سیب خرد شده را هم بزنید. سالاد را با قاشق در یک کاسه سالاد بزرگ سرو کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی موسیر با سرکه بالزامیک

عناصر

 

  • 1 کیلوگرم پیاز کوچک موسیر یا مروارید
  • 1 لیتر سرکه شراب سفید
  • 150 میلی لیتر روغن زیتون
  • 600 میلی لیتر آب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، ترک خورده
  • 2 مشت برگ ریحان

100 میلی لیتر سرکه بالزامیک


روش


مرحله 1
موسیر را به یک کاسه بزرگ بریزید ، روی یک کتری آب جوش ریخته ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس آبکش کنید. وقتی که از عهده خنک شدن کافی است ، بنشینید ، رادیو را روشن کرده و پوست بگیرید.

گام 2
موسیرهای پوست کنده را کنار بگذارید و تمام مواد دیگر به غیر از سرکه بالزامیک را در قابلمه بزرگی قرار دهید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، سپس 3 دقیقه بجوشانید. موسیر را درون تابه بریزید و 8-10 دقیقه دم بکشید تا کاملا نرم شود. از یک قاشق شکاف دار موسیر را بیرون آورده و درون شیشه های استریل شده ریحان ریخته (به نحوه کار در زیر مراجعه کنید) ، سپس مایع را به مدت 5 دقیقه کاملاً بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سرکه بالزامیک را هم بزنید ، سپس روی موسیرها را بریزید تا بپوشد. شیشه ها را ببندید و بگذارید حداقل 3 روز بماند. تا 3 ماه نگه دارید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

عناصر

 

  • 500 گرم کلم قرمز ، ریز خرد شده
  • نمک دریایی درشت 140 گرم
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 400 گرم شکر دانه ریز
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • 6 برگ بو
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد

روش


مرحله 1
کلم خرد شده را در آبکش روی آبشویی قرار داده و نمک بپاشید. بگذارید 2-3 ساعت بماند ، سپس آبکش کرده و نمک را بشویید. با یک حوله تمیز چای خشک آن را پرداخت کنید.

گام 2
سرکه ، شراب ، شکر ، دانه های فلفل و برگ بو را در قابلمه بزرگ و گسترده ای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا مایع تقریباً به نصف کاهش یابد. 10 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
از صافی خوب داخل یک کوزه یا کاسه صاف کرده و دانه های فلفل و برگ بو را دور بریزید. دانه های کلم و خردل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس مایع صاف شده را روی آن بریزید. کلم و مایع ترشی را به شیشه های استریل شده منتقل کرده و مهر و موم کنید. دو ماه در یخچال دوام می آورد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی گلابی

عناصر

 

  • 1 لیمو یا پرتقال
  • 10 میخک
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، کمی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای ، کمی خرد شده
  • تکه 5 سانتی متر زنجبیل ریشه ای تازه ، برش خورده
  • 1 لیتر / 1 ¾ سرکه شراب یا شراب سفید
  • 2 عدد چوب دارچین
  • کیسه قند 1 کیلویی
  • 2 کیلوگرم گلابی کوچک

روش
مرحله 1


پوست لیموترش یا پرتقال را تهیه کرده و در یک تابه را با میخک ، دانه های فلفل دلمه ای ، توت فلفل دلمه ای ، زنجبیل ریشه ای ، آب لیمو یا پرتقال ، سرکه ، چوب دارچین و شکر قرار دهید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.

گام 2


گلابی ها را پوست ، هسته و نصف کنید ، سپس به ظرف اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید ، تا گلابی ها نرم شوند. گلابی ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. در همین حال ، حرارت زیر شربت را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به سرعت بجوشانید ، تا زمانی که شربت حدود یک سوم کاهش یابد و کمی غلیظ شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پیاز خانگی

عناصر


سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده


روش
مرحله 1


سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.

 

گام 2


کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی کدو سبز یونانی

عناصر

 

  • 500 گرم کدو سبز
  • 3 موسیر ، ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک غیر یددار
  • برای مایع ترشی
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • ch چیلی خشک ، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده

روش
مرحله 1


با استفاده از چاقوی تیز ، ماندولین یا تیغه برش دهنده روی دستگاه غذاساز ، نازک دلمه ها را برش بزنید. درون یک کاسه را با موسیر قرار داده و نمک را بپاشید. روی آن را با آب سرد یخ بپوشانید ، هم بزنید تا نمک حل شود و بگذارید به مدت 1 ساعت بماند. با استفاده از کاغذ آشپزخانه یا حوله چای ، کلوچه ها را کاملاً آبکش کرده و خشک کنید. اگر آنها خیلی مرطوب بمانند ، آب محلول ترشی را رقیق می کند.

گام 2


در همین حال ، مواد ترشی را درون یک تابه بریزید و بگذارید تا دم بکشد. به مدت 3 دقیقه حباب بزنید ، اطمینان حاصل کنید که قند حل شده است ، سپس بگذارید تا گرم شود اما گرم نشود. دلمه ها را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 3


این مخلوط را در ظرف های استریل شده 2 500 500 میلی لیتر خرد کنید (برای اطلاع از نحوه استریل شیشه به زیر مراجعه کنید). مهر و موم کنید و چند روز در یخچال بگذارید. اگر سرد شود ، این کار چند ماه ادامه خواهد داشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی زنجبیل ژاپنی

زنجبیل ترشی در ژاپنی gari یا amazu shoga نامیده می شود. با سوشی یا ساشیمی سرو می شود و بین انواع مختلف سوشی خورده می شود. این به تمیز کردن جوانه های چشایی و افزایش طعم دهنده ها کمک می کند. همچنین با Century Eggs - یک غذای خوشمزه چینی - عالی است. زنجبیل ترشی تهیه شده را می توانید به رنگ صورتی یا سفید در اکثر بازارهای آسیا پیدا کنید اما ترجیح دادم خودم تهیه کنم و با خانواده و دوستان به اشتراک بگذارم.


عناصر

 

  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 8 اونس ریشه جوان زنجبیل تازه ، پوست کنده شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1 فنجان سرکه برنج
  • ⅓ فنجان شکر سفید

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


زنجبیل را به صورت تکه ای خرد کرده و درون ظرف قرار دهید. نمک دریا را بپاشید ، هم بزنید تا پوش شود و اجازه دهید حدود 30 دقیقه بماند. زنجبیل را به یک شیشه تمیز منتقل کنید.

گام 2


در قابلمه ، سرکه برنج و شکر را با هم هم بزنید تا شکر حل شود. بجوشانید ، سپس مایع در حال جوش را روی قطعات ریشه زنجبیل در شیشه بریزید.

 

مرحله 3


اجازه دهید مخلوط خنک شود ، سپس درب ظرف را گذاشته و حداقل به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. خواهید دید که در عرض چند دقیقه مایع کمی مایل به صورتی می شود. نگران نباشید زیرا این واکنش سرکه برنج است که باعث تغییر می شود. فقط سرکه برنج با کیفیت می تواند این کار را انجام دهد! برخی از زنجبیل های ترشی تجاری رنگ قرمز دارند. تکه های زنجبیل را برای سرو به صورت ورقه های نازک کاغذی برش دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لبو را اینطور درست کنید

این دستور سالها پیش توسط همسر سالخورده کشاورز به من داده شد و یکی از دستورالعملهای کنسرو سالانه "باید" باشد. اگر مقدار زیادی چغندر دارید ، فقط نمک را تکرار کنید تا چغندر شما تمام شود! لذت بردن!

 

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 10 پوند چغندر کوچک تازه ، ساقه برداشته می شود
  • 2 فنجان شکر سفید
  • نمک ترشی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد سرکه سفید
  • ¼ فنجان میخک کامل

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


چغندر را در یک گلدان بزرگ با آب قرار دهید تا روی آن را بپوشاند. بجوشانید و بپزید تا نرم شود ، حدود 15 دقیقه بستگی به اندازه چغندر دارد. اگر چغندر بزرگ است ، آنها را به چهار چهارم برش دهید. تخلیه ، با ذخیره 2 فنجان آب چغندر ، خنک و پوست آن را بگیرید.

 

گام 2


شیشه ها و درب ظرف ها را با حداقل 10 دقیقه غوطه وری در آب جوش استریل کنید. هر شیشه را با چغندر پر کنید و به هر شیشه چندین میخک کامل اضافه کنید.

 

مرحله 3


در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، آب چغندر ، سرکه و نمک ترشی را مخلوط کنید. سریع بجوشانید. آب نمک داغ را روی چغندرها در شیشه ها ریخته و درپوش آنها را ببندید.

مرحله 4


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد ، سپس با استفاده از یک نگهدارنده شیشه ها را با احتیاط داخل گلدان پایین بیاورید. یک فاصله 2 اینچی بین شیشه ها بگذارید. در صورت لزوم آب جوش بیشتری بریزید تا سطح آب حداقل 1 اینچ از بالای شیشه ها باشد. آب را کاملا بجوشانید ، قابلمه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه آنرا پردازش کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی آووکادو به روش اسپانیایی

آووکادوهای نارس کمی در آب نمکی ترشی و ملایم و کمی شیرین ترشی می خورند. اینها برای تهیه در کنار همبرگر ، هات داگ یا غذای Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه کردن مضطرب به سالاد نیز! اینها بسیار اعتیاد آور هستند. من بیشتر از خریدن آووکادوی نارس خریداری می کنم. من از آب نمک بارها و بارها استفاده می کنم. با افزودن بیشتر آووکادو و اجازه دادن به آنها برای 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، می توان از آب نمک استفاده مجدد کرد. اینها در یخچال حدود 5 روز دوام می آورند.


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 1 ¼ فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب فیلتر شده
  • ½ فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری نمک سنگ
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل هبانرو
  • 2 عدد فلفل هبانرو
  • 1 حبه سیر ، کمی خرد و نصف شده
  • 2 عدد آووکادوی نارس ، پوست کنده و خرد شده به هشتم

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


سرکه و آب را در قابلمه ترکیب کنید. شکر و نمک را هم بزنید. دانه خردل ، شوید ، دانه های فلفل ، و تکه های فلفل هبانرو را اضافه کنید. بجوشانید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند. از روی حرارت بردارید تا دمای اتاق خنک شود ، حدود 15 دقیقه.

گام 2


فلفل هابانرو و حبه سیر را بین 2 شیشه کنسرو تقسیم کنید. برش های آووکادو را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید.

مرحله 3


مخلوط سرکه را هم بزنید تا به طور مساوی چاشنی را پرداخت کنید. داخل شیشه ها بریزید. درها را ببندید و در یخچال قرار دهید. خنک شوید تا زمانی که طعم ها ترکیب شوند ، حدود 24 ساعت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)