بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

سبزیجات و گوشت چینی

نیم کیلو گوشت پخته شده ( مرغ یا گوشت یا میگو )

ربع کیلو قارچ تازه درشت ورقه شده

3 عدد هویج متوسط خلال شده

1 عدد فلفل سبز درشت (یا 1 عدد سبز کوچک و یک عدد قرمز) خلال شده

5 عدد کدوی سبز خلال  یا درشت حلقه شده

4 پر سیر ورقه شده

2 بند انگشت زنجبیل تازه رنده شده یا نصف ق غ پودر زنجبیل

2 ق غ روغن مایع

1 ق غ روغن کنجد

فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک

مواد سس:

1 ق غ نشاسته

نصف فنجان آب یا آب گوشت

3 ق غ سس سویا

1 ق غ عسل یا شیره خرما

2 ق غ سرکه بالزامیک یا 1 ق غ سرکه

طرز تهیه:

اول مواد سس را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. اگر از پودر زنجبیل اسفاده می کنید آن را در سس بریزید.

یک قاشق روغن را در تابه ای بزرگ یا ووک  WOK داغ می کنیم و قارچ ها را با حرارت زیاد تفت میدیم. تا آب اون کاملا" کشیده بشه.

سس رو روی قارچ ها میریزیم. و هم میزنیم تا سس غلیظ بشه.

این مواد رو در ظرفی کنار میگذاریم.

یک قاشق روغن در تابه ریخته اول سیر و زنجبیل و فلفل قرمز رو کمی تفت میدیم.بعد فلفل و هویج بعد کدو بعد گوشت پخته. مواد را روی حرارت زیاد تفت میدیم تا فقط سبزیجات کمی نرم شوند.

در آخر سس و روغن کنجد و فلفل سیاه رو می ریزیم و حدود 10 دقیق با حرارت ملایم میگذاریم نا سس به خورد مواد بره.

نکته:

از سیزیجات دیگه مثل کلم بروکلی - گل کلم - جوانه گندم - کلم پیچ - لوبیا سبز و پیاز هم میشه استفاده کرد.

فقط برای سبزیجاتی که آب میندازه بهتره جدا خوب تفت بدیم تا آبش بخار بشه بعد به مواد دیگه اضافه کنیم.

بهترین سویا سس برای این غذا همون شیشه های کوچیک در قرمز با مارک crown.

من به تجربه دیدم برای ذائقه ما ایرونیا بهتره گوشت یا مرغ یا میگو رو با پیاز و زردچوبه جدا بپزیم و در آخر به خوراک چینی اضافه کنیم.اگر با روش خودشون فقط تفت داده بشه گاهی بوی ضهم می گیره (نمی دونم چه جوری نوشته میشه!!)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست کنسرو تن


6 ورق نان تست یا یک لوف نان فرانسوی که به 6 قسمت بریده شده

1 قوطی کنسرو ماهی تن

3 ق غ روغن زیتون

1و نیم ق غ آب لیموی تازه

1 ق غ جعفری تازه خرد شده

ربع فنجان زیتون سیاه خرد شده

نمک و فلفل

100 گرم پنیر موتزارلا

تمام مواد به حز نان و پنیر را مخلوط می کنیم و روی نان ها می ریزیم.روی آن پنیر و داخل فر می گذاریم تا پنیر آب شود.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزای فوری کنسرو ماهی تن

یک پر سیر له شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر  + ۱ ق غ شوید تازه یا 1 ق چ شوید خشک + ۱ فنجان پنیر خامه ای

مواد بالا را مخلوط کرده روی مقدار کافی نان لواش یا پیتا پهن کنید.

روی پنیرها کمی پیاز کاراملی بریزید. 

یک قوطی کنسرو تن را باز کرده بدون روغن و به صورت تکه تکه روی پنیر و پیاز قرار دهید.

روی پیتزا را با شوید و ورق های پیاز تزیین کنید.

۱۰ دقیقه در فر با  ۳۷۵ درجه  بگذارید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پالمیر پنیر و زیتون و گوجه

مواد داخل خمیر :

۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا پنیر فتا

۵ عد زیتون سبز خرد شده

۵ عدد زیتون سیاه خردشده

۵ تکه گوجه فرنگی خشک که با کمی آب ولرم نرم شده (بهتره چند ساعت در روغن زیتون و چند قطره سرکه و کمی ریحون خشک خیس بخوره)

نصف ق چ تخم گشنیز سابیده

۱ ق چ آب لیموی تازه و کمی از پوست رنده شده ی لیمو

نکات تهیه

بعد از پیچیدن و قبل از بریدن خمیر ۱۵ دقیقه صبر کنید.

بعد از برش زدن و چیدن در سینی فر آن را ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

حدود ۲۰ دقیق در فر ۴۲۵ درجه فارنهایت بپزید. 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

توپ مارشمالو بادام زمینی

  • نصف فنجان کره بادام زمینی
  • نصف فنجان عسل
  • 1 فنجان شیرخشک
  • ۳۶ عدد مارشمالو
  • 1 فنجان بادام زمینی خرد شده
  • این دستور بدون پخت است.

    کره بادام زمینی + عسل + شیرخشک تا خمیر شود. مارشمالوها رو در این خمیر می پیچیم و در بادام زمینی های خرد شده می غلتانیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مرغ قلقلی کُره ای

     

    مواد لازم برای قلقلی ها:

    نیم کیلو مرغ چرخ کرده

    ۳ ق غ سویا سس 
    ۱ ق غ زنجبیل رنده شده
    ۱ ق چ روغن کنجد 
    ۳ پر سیر له شده
    1 پیازچه خرد شده
    1 عدد فلفل سبز له شده
    ۲ ق غ آرد
    ۱ عدد سفیده تخم مرغ هم زده
    نمک و فلفل

    مواد لازم برای سس روی قلقلی ها: 

    ربع فنجان سس فلفل تند ترجیحا" طعم فلفل سبز( یا فلفل سبز له شده)
    ۲ و نیم ق غ عسل (یا شیره خرما)
    ۲ ق چ شکر
    2 ق غ سرکه
    ۱ ق غ روغن کنجد
    نصف ق غ سویا سس

    مواد تزیین:

    پیازچه و کنجد

    طرز تهیه:

    تمام مواد قلقلی ها را مخلوط می کنیم و در سینی فر می چینیم.۲۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵. درجه فارنهایت.

    مواد سس را مخلوط کرده و روی قلقلی های پخته شده با برس می مالیم و با پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.

    یک مقدار از سس هم کنار  قلقلی ها میگذاریم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراک مرغ با روکش خمیر یوفکا

    • 2 ق غ کره
    • ۲ ق غ روغن زیتون  
    • ۳ فنجان  سیب زمینی نگینی
    • ۲ فنجان پیاز نگینی 
    • ۲ فنجان قارچ ورقه شده

    • ۱ فنجان کرفس نگینی
    • ۱ فنجان هویج نگینی
    • ۱ فنجان نخود سبز پخته
    • ربع فنجان جعفری خورد شده
    • ۲ ق چ آویشن
    • ۶ ق غ آرد
    • ۲ فنجان شیر 
    • ۱ فنجان آب مرغ

    • ۲ فنجان مرغ پخته خرد شده
    • نمک و فلفل
    • ۶ ورق خمیر یوفکا ۲۰ در ۳۵

     کره و روغن را در قابلمه روی حرارت میذاریم. همه سبزیجات را داخل روغن ۵ دقیقه تفت می دیم . آرد رو به اون اضافه کرده ۵ دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا آرد سرخ بشه. شیر و آب مرغ رو اضافه می کنیم هم میزنیم تا سس غلیظ بشه. مرغ و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.

    مخلوط بالا رو توی ظرفی می ریزیم. لایه های خمیر یوفکا رو با کره چرب می کنیم و روی خوراک قرار میدیم .

    نیم ساعت در فر با حرارت ۳۷۵ بمونه تا روی اون طلایی بشه.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مربای زرد آلو در خمیر یوفکا



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    گوشت قلقلی در خمیر یوفکا

    گوشت های قلقلی سرخ شده و پخته شده در سس گوجه +ریحون یا نعنای تازه +پنیر را در خمیر یوفکا بپیچید در فر بپزید.




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پیوندهای وبلاگ

    این مدت تعداد زیادی درخواست تبادل لینک داشتم .

    ضمن پوزش از کسانی که درخواستشان را بی جواب گذاشتم لازم دونستم علت عدم درج آدرسشون رو توضیح بدم.

    راستش من دوست دارم فضای این وبلاگ فقط درمورد آشپزی و دستور غذا و احتمالا" موضوعات دیگری مثل رژیم های غذایی و دستور غذا برای رژیم های خاص باشه.

    بنابر این خواهش می کنم درخواست تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ های غیر مرتبط نکنید که با کمال شرمندگی بدون پاسخ خواهند ماند.

    تنها وبلاگی که در پیوندها ثبت کردم و خودش به اندازه کافی خواننده داره و نیاز به تبلیغ نداره حسنا ی عزیزمه که اولین خواننده این وبلاگ بوده و با کمال محبتش بدون درخواست من این وبلاگ رو تو پیوندهاش قرار داده.

    سوای این دلایل توی این 8 ماه اخیر فکر کنم دوستان نادیده خوبی برای هم شدیم . من که عاشق شخصیت محکم و منطقیش هستم.

    یک خواهش دیگه دارم اینکه درخواست دستورهایی رو که توی سایت های فارسی پیدا نکردین حتما برام بنویسین تا بتونم تو سایت های خارجی بگردم و براتون بنویسم.

    ضمنا" تورو خدا برام پیام بذارید!!

    نمی خوام تعریف تمجید کنید می خوام بدونم چه جور دستورایی رو بیشتر دوست دارین.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)