بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

سلاد مکرونی و کوفته

 

 

سالاد مکرونی و کوفته

 

نیم کیلو مکرونی

زیتون  به مقدار دلخواه

خیار شور

 مرچ دولمه

زردک

کوفته پخته

جعفری

روغن زیتون

نمک

مرج سیاه

سرکه

طرز تهیه

مکرونی ها را جوش داده بعد کوفته پخته شده را از وسط نیم می کنیم و با مکرونی مخلوط می نماییم

مرج دولمه /خیار شور /زردک / جعفری را به نوع دلخواه خورد نموده همراه با زیتون به مکرونی ها اضافه می کنیم

در اخیر روی آنها روغن زیتون و نمک و مرج سیاه و سرخ و سرکه را اضافه نموده همه مواد را خوب به هم مخلوط می کنیم .بعد هر طور ایکه دل تان بخواهد می توانید روی آنرا دیزاین کنید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ساده

 

کیکساده

 کیک ساده        

 

پنچ دانه تخم مرغ

یک گیلاس بوره

یک گیلاس روغن آبکی         

یک قاشق غذا خوری پیکینک پودر

یک قاشق چای خوری وانیل

سه گیلاس آرد

یک گیلاس شیر

یک قاشق پوست لیموی رنده شده

طرز تهیه

اول تخم مرغ ها را با بوره خوب مخلوط نموده تا کف سفید کند

بعد روغن و شیر و آرد و پکینک پودر  و پوست لیمو را به آن اضافه می کنیم

همه را خوب مخلوط نموده قالب کیک را جرب می کنیم و مواد را داخل آن انداخته به درجه 150 در قسمت وسط داش می مانیم

مدت نیم ساعت طول می کشد که آماده شود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شله زرد

 

 

 

 

شله  شله زرد

 

مواد لازم

برنج   دو گیلاس

بوره  سه گیلاس

مسکه صد گرام

هل  و زعفران

دارچین و بادام

طرز تهیه

برنج را شسته و با شش گیلاس آب بگذارید خوب بجوشد تا زمانیکه دانه برنج خوب نرم شود وقتی دانه برنج خوب نرم شد دو گیلاس بوره را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید و آهسته آهسته زعفران را که در آب جوش حل نموده اید به آن اضافه نمایید و همچنان هل را اضافه نموده و شله را خوب با کفکیر شور بدهید همرمان صد گرام مسکه را به آن اضافه کنید و اتش زیر شله را کم نموده بگذارید خوب جوش بخورد تا کاملا آب آن خشک شود و شله آماده شود در طول این زمان شما سعی کنید که شله را شور بدهید تا زیر ان نگیرد

وقتی شله آماده شد آنرا در ظرف دلخواه تان بریزید و با دارچین و بادام  نقش نمایید شله آماده است .

   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا نان سایچ

پیتزا نان ساسچ

 

 مواد لازم

نان ساسج یک بسته

گوشت قیمه نیم کیلو

پنیر

مرچ سیاه و سرخ

کیجپ

نوش پیاز

طرز تهیه

نان ها را از وسط نیم نموده روی فطنوس داش بچینید البته روی فطنوس را قبلا چرب کنید

روی آن گوشت قیمه را طوری که برای پتزا درست می کنید بریزید و نوش پیاز های  را میده نموده با مرچ و نمک مخلوط نمایید و روی نات ها بریزید بعد کمی  کیچب هم روی نان ها بریزید و در اخیر پنیر را  روی نان ها رنده کنید و مدت پانزده دقیقه در داش بگذارید غذا آماده است  بکشید و به نوع دلخواه تان تزیین کنید .

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بورانی کدو

 

بورانی کدو

مواد لازم

کدو چهار دانه

کچالو سه دانه

سیر  سه حبه

ماس

روغن

مرچ سرخ

زرچوبه

رب بادنجان رومی  

طرز تهیه

کدو ها را پوست نموده به طرز دلخواه ببرید و بعد در روغن سرخ نمایید و

لابلای آن کچالو بگذارید و روی و رب بادنجان رومی را با آب و  زرچوبه و نمک و مرچ  مخلوط نموده بریزید و بگذارید با روغن بیاید بعد از آنکه به روغن آمد آنرا در ظرف بکشید و روی آنرا ماس که با سیر مخلوط نموده اید بریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کباب ران گوسفند

 

 

 

کباب ران گوسفند       

                                      

مواد لازم

دو دانه ران گوسفند

مرچ سیاه و سرخ

روغن زیتون

نمک

سیر

لیمو

آب پیاز  

طرز تهیه

یکروز قبل از پختن گوشت را با تمام این مواد اخته نموده لای کاغذ آلمونیم بپیچانید و داخل یخچال بگذارید البته یاد تان نرود که چند جای گوشت را با کارد سوراخ سوراخ کنید تا تمام مواد در گوشت نفوذ کند

قبل از این که گوشت  را داخل داش بگذارید داش را با حرارت دوصد گرم کنید و بعد گوشت ها داخل داش بگذارید وقتی گوشت را داخل داش گذاشتید درجه داش را کم کنید

روی 150 درجه و بگذارید که گوشت آرام آرام بپزد البته گوشت را با همان کاغذ آلمونیمش بگذارید و مدت چهار تا پنج ساعت طول می کشد تا پخته شود و قتی پخته شد کاغذ را از روی گوشت پس کنید و روی گوشت را کمی با روغن چرب کنید و بگذارید به نوع دلخواه تان سرخ شود و بعد در ظرف بکشید و اطراف آنرا با سبزیجات تزیین نمایید   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قابلی پلو

 

قابلی پلو

 مواد مورد ضرورت       

خلال زردک   سه دانه زردک     

کشمش سیاه  200 گرام

خلال بادام  به مقدار دلخواه

برنج    پنچ گیلاس

روغن  نیم گیلاس

نمک

هیل  

طرز تهیه

پنج گیلاس برنج را شسته و نم میکنیم اگر چند ساعت برنج در آب نم بماند بهتر است

آب را جوش آورده دو قاشق غذا خوری  نمک داخل آن می اندازیم و بعد برنج را که نم کرده بودیم آبش را گرفته داخل آب جوشیده می ریزیم و با حرارت بالا می گذاریم خوب جوش بخورد تا دانه برنج نرم شود بعد برنج را صاف می کنیم .

برنج صاف شده را دوباره داخل دیک می اندازیم .

نیم گیلاس روغن را با یک گیلاس آب و دو دانه بولیونگ گوشت و نیم قاشق نمک خوب جوش می دهیم وبعد این آبروغن را روی برنج خالی نموده و همه برنج را خوب مخلوط می کنیم.

اگر آب گوشت که پخته کردیم داشته باشیم می توانیم به جای بولینک  گوشت و آب استفاده کنیم ) 

خلال زردک را در روغن سرخ نموده کمی بوره روی آن می پاشیم و بعد کشمش را نیز کمی در روغن سرخ می کنیم

خلال زردک و کشمش و خلال بادام  را با هم مخلوط نموده روی آن هیل و کمی بوره می اندازیم

تمام مواد را روی برنج می گذاریم و دیگ برنج را روی حرارت زیاد گذاشته تا اب آن خشک شود و شروع کند به تی دیکی گرفتن و بعد حرارت زیر دیگ را کم نوده مدت چهل دقیقه می گذاریم دم بکشد  زردک و کشمش را جداگانه می کشیم

وقتی برنج را کشیدیم بعد  روی آن زردک و کشمش و خلال بادام  را می ریزیم  .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کوفته

 

 

 

 

 

 

 

    

کوفته

 مواد لازم

یک کیلو گوشت کوفته

دو  تا سه دانه پیاز

مرچ سرخ تند / مرچ سیاه / سیر/  به مقدار ضرورت

دال نخود

رب بادنجان رومی

پیاز رنده شده برای لعاب

طرز تهیه

گوشت و پیاز رنده شده همراه با سیر میده و نمک و مرج سیاه و سرخ را مخلوط نموده خوب مالش میدهیم .

پیاز رنده شده را نیم سرخ نموده و رب بادنجان رومی و نمک و مرچ را به اندازه دلخواه به  به آن اضاافه می کنیم و یک و نیم  گیلاس آب به اضاافه می کنیم  می گذاریم جوش بیاید بعد از آنکه آب جوش امد کوفته ها را به اندازه دلخواه گرد گرد نموده داخل لعاب آماده شده که جوش می خورد می اندازیم  و می گذاریم مدت نیم ساعت جوش بخورد تا به روغن بیاید

دال نخود را جداگانه می پزیم  و کمی نمک و روغن می زنیم که رنگش عوض نشود وقتی پخته شد داخل کوفته اضافه می کنیم

کوفته آماده است در کنار یک برنج ساده سفید خوش مزه است .

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ای ماهی پلو

 ماهی پلو

مواد مورد ضرورت

برنج – پنج پیاله برنج

گند نه – نیم کیلو

سیر – یک غوزه

روغن – یک گیلاس

نمک

شوید

 طرز تهیه

آب برنج را جوشانده بعد گندنه های ریزه شده را داخل اب جوش می ریزیم و می گذاریم که خوب جوش بخورد و نمک را به آن اضافه نموده بعد برنج را اضافه نموده با هم می جوشانیم

تا برنج مان نرم شود بعد برنج را صاف نموده و لابلای برنج سیر میده شده و شوید خشک و یا تازه را می ریزیم و یک گیلاس روغن را با یک و نیم گیلاس آب و کمی نمک را مخلوط نموده روی برنج می ریزیم و برنج را دم می کنیم و مدت نیم ساعت برنج را دم می گذاریم

ماهی ها را با روغن زیتون / لیمو / نمک / سیر تازه  / مرچ سیاه / و کمی مرج سرخ تند اگر دوست داشته باشید مخلوط نموده دو یا سه ساعت بگذارید بهد ماهی ها را روی جالی داش بگذارید و زیر آنرا فطنوس داش بگذارید که روغن ما هی داخل فطنوس بریزد و ماهی ها را در قسمت وسط داش قرار دهید و داش را با درجه 150 -180 درجه گرم کنید و بگذارید تا ماهی ها خوب سرخ شود

ماهی ها را می توانید در روغن هم سرخ کنید

ابن ماهی پلو با سیر ترشی بسیار خوش مزه است

 

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بولانی

 

 

 

مواد لازم

آرد

آب

نمک

تخم مرغ

گندنه

مرچ سرخ

روغن

طرز تهیه

آرد گندم را با نمک و آب و یک یا دو دانه تخم مرغ خمیر نموده و از خمیر ذغاله های کوچک درست کنید

ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید و با آش گز خوب هموارش کنید تا خوب نازک شود

روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش بچینید و رویشان را چرب کنید

وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست صرف نمایید

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)