مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه اسنک با گوشت وقارچ

مواد لازم-   گوشت جرخ کرده  ۲۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم

بیاز متوسط ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوبخوری

اویشن ۱قاشق سوبخوری نمک فلفل وزرد چوبه به میزان لازم

از گوشت مرغ البته ازسینه مرغ یا ماهی هم می توانید استفاده کنید

فلفل دلمه ای ۱عدد متوسط گرد سیر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه-بیاز را نگینی خرد کرده وبایک قاشق روغن مایع تفت دهید

رنگ بیاز که برگشت گوشت راهم ا ضافه کنید وبه هم بزنید تا تفت بخورد

فلفل دلمه ای را هم که نگینی خرد کرده اید اضافه کنید

 

میتوانید یک قاشق روغن هم اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید

زرد چوبه نمک فلفل وگرد سیر را هم اضافه کنید

  خوب به هم بزنید یک لیوان اب بریزید جوش که امد زیرش راکم کنیدتا ارام

ببزد وسرانجام هیچ ابی نداشته باشد ما به ابسته نان تست تازه  احتیاج داریم

مواد که خوب بخته وسرد شد روی یک نان تست کمی سوس گوجه

و اگر دوست داشته باشید سوس فلفل بزنید سطح نان باید سوسی باشد

بعد با قاشق از مواد برداشته وروی نان بریزید ورویه اخر را با بنیر بیتزا ورقه ای

یارنده شده ببو شانید بنیر به میزان لازم است ودر دستگاه بگذارید

ای اسنک برای کسانی که سوسیس وکالباس دوست ندارند بهتر است

بعداز بخته شدن  با سوس گوجه نوش جان فرمایید

اسنکهارادرظرفی بگذارید وباگوجه های تزیینی اگر ندارید گوجه را خرد کنید وبگذارید

وهمچنین با کاهو یا فلفل سبز تازه تزیین کنید

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه پسته شیرین

مواد لازم - پسته پوست کنده ۱لیوان شکر نصف لیوان

طرز تهیه-شکر را درتابه نچسبی ریخته وبا شعله خیلی خیلی کم به هم بزنید

شکر که اب شد پسته ها را بریزید ومرتب به هم بزنید تاحالت برشتگی پیدا

کند ودانه های شکر به ان بچسبد اماده است اگر پسته ها به هم چسبیدند

بادست جدا کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه سمبوسه قطابی

موادلازم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیازمتوسط ۱عدد

جعفری وتره خرد کرده ۱فنجان فلفل قرمز ونمک وزرد چوبه

بمیزان لازم روغن مایع نصف فنجان

طرز تهیه نان سمبوسه شما می توانید از نانهای اماده استفاده کنید

اما بنظرمن  خودتان درست کنید بهتر است مواد لازم برای نان

روغن مایع نصف لیوان اب جوشیده نیم گرم ۱لیوان سرخالی

پودر خمیر ترش ۱قاشق چایخوری اول ارد را در کاسه ای ریخته

سپس به ترتیب اب و روغن میریزید پودر خمیر ترش هم میریزید وخوب

مالش می دهید که ارد به دست نچسبد اماده است بهتر است اول

اول خمیر را درست کنید  بعد مواد را اماده کنیدطرز تهیه مواد

درقابلمه ای روغن را ریخته وپیاز راکمی طلایی کنید سپس

گوشت بریزید وخوب تفت دهید نمک وزردچوبه وفلفل را هم

بریزید بعدا کمی اب جوشیده بریزید تاکمی گوشتها نرم شود

اب که به خردش رفت اماده است حالا روی یک تخته اشپزی

یک تکه خیر را به اندازه یک نارنگی در دست مثل کتلت درست

می کنید البته کمی حالت گودی داشته باشد به اندازه یک قاشق

غذا خوری از موادرا برداشته خوب لبه هارا روی هم بیاورید بعدا

دور ان را پیچ دهید سرانجام در کاسه ای روغن سرخ کردنی

ریخته داغ که شد یکی یکی بعد تا سه تا می توانید بیندازید

حالا درظرفی دستمال حوله ای بگذارید وقتی سرخ شدند روی

دستمال بگذارید تاروغن اضافی ان به چکد در انتها در ظرف مورد

نظر گذاشته باجعفری وگوجه فرنگیهای ریز تزیین کنید

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه مرغ شکم بر

- مرغ راتمیز شسته وبگذارید ابش برود وقتی خوب خشک شد سرخش کنید وکنار بگذارید

درقابلمه ای که نچسب باشد روغن ریخته وبیاز هارا نگینی خرد کرده وسرخ کنید بعد زرد چوبه

ونمک وفلفل را بریزید زرشک وگردوی خرد شده را بریزید وخوب به هم بزنید وهمه مواد را داخل شکم مرغ

بگذارید یا انرا با نخ وسوزن بدوزید یا باچوب خلال دندان شکم مرغ را ببندید ودرقابلمه بگذارید ورویش

۲لیوان ابجوش بریزید وشعله را کم کنید اگر هنوز مرغ نبخته بود باز هم ابجوش بریزید درانتها

۱قاشق چایخوری زعفران را درابجوش حل کرده وبا مقداری ابلیمو روی ان بریزید این مرغ باید به اندازه

یک استکان اب داشته باشد بعد ان را در ظرف مورد نظر گذاشته وباسیب زمینی سرخ کرده

ومقداری گوجه فرنگی وچند شاخه جعفری تزیینش کنید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه بز قر مه

در قابلمه نچسبی بیاز رانگینی خرد کرده وتفت دهید همچنین سیر وسیب زمینی رانگینی خرد

کرده وبابیاز تفت دهید گوشت راهم قندی خرد کرده تفت دهید ابشان که تمام شد نمک فلفل زرد چوبه

وزعفران را که با کمی ابجوش حل کرده اید بریزید ۱ ونیم لیوان اب بریزید جوش که امد زیرش را کم کنید

تا اهسته بجوشد وگوشت ببزد نخود از شب خیسانده را خوب ببزید وکمی له اش کنید وداخل بریزید

 گوشت که بخته شد کشک هم بریزید و ۱دانه سیر خام له کرده وبرای خوشبو شدنش بریزید

داشتن اب دست خودتان است باید یا مثل خورش یا ابگوشت تنگ ابی باشد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک عصرانه

 تخم مرغ باشکر راخوب زده تا کرم رنگ شود سپس ارد را  با باهل اضافه کرده هم میزنیم

تا خوب مخلوط شود روغن را باشیر یا گلاب اضافه میکنیم

و مجددا میزنیم ته یک قابلمه متوسط راخوب چرب کرده ومواد را درون ان میریزیم

و یک کم انرا تکان می دهیم ودر فر ازقبل گرم شده با صدو هفتاد درجه سانتیگراد به مدت چهل وپنج دق

دقیقه میپزیم وقتی سرد در بشقاب مورد نظر بر گر دانده ورویش پودر قند می پاشیم وکمی هم دارچین

میپاشیم 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه پتات چاپ

-پیاز را نگینی خردکرده با ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع تفت میدهیم کمی که طلایی شد گوشت رامیریزیم تفت میدهیم تا اب ان کشیده شود رب گوجه را ریخته وبه هم میزنیم تا خوش رنگ شود سپس نمک وزرد چوبه وفلفل وگرد سیر را میریزیم بازبه هم میزنیم درانتها ۱ پیمانه اب میریزیم وباشعله کم میگذاریم ابش تمام شود وبه روغن بیفتد

طرز تهیه مایع سیب زمینی -سیب زمینی رنده کرده را با تخم مرغ وکمی نمک وفلفل وگرد سیر خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم سرانجام یک تکه به اندازه یک نارنگی بر داشته وگود میکنبم وبه اندازه یک قاشق سوپخوری در ان میریزیم ولبه های ان را بهم میاوریم وبعد کمی تختش میکنیم روغن را داغ کرده درحالیکه کمی ارد سفید دوبر ان میریزیم در روغن سرخ میکنیم وروی دستمال حوله ای که در ظرفی گذاشته ایم می چینیم ودراخر در ظرف مورد نظر گذاشته با جعفری تازه وسیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه گراتینه بادنجان

درقابلمه ایکه داریم روغن ریخته وپیاز هارا سرخ میکنیم کمی طلایی که شد گوشت را ریخته تفت میدهیم رب گو جه فرنگی راهم تفت داده نمک زرد چوبه فلفل وگرد سیر را هم میریزیم دراین هنگام اب ریخته جوش که امد شعله را کم می کنیم تا کم کم بزد قارچ نگینی خرد شده راهم هم زمان با گوشت تفت میدهیم ارد راهم میریزیم بادنجانها را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم حالا ته قابلمه راکمی چرب کرده سوس سفید را می ریزیم بعد مواد را روی ان ریخته مقداری بادنجان روی ان می چینیم باز سوس سفید ریخته ومواد وبادنجان میریزیم تمام که شد روی اخرین مواد پنیر را میریزیم برای تزیین سیب زمینیها را که سرخ کرده ایم دور ان میریزیم           



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه خورش فلفل دلمه ای

دریک قابلمه دوقاشق روغن مایه ریخته وبایکی از پیازها که نگینی خردکرده ایم تفت میدهیم کمی که رنگش طلایی شد زردچوبه راریخته رب گوجه راهم ریخته همز مان تفت میدهیم نمک وفلفل هم ریخته وبه اندازه سه لیوان اب میریزیم درانتهادرگوشت چرخ کرده ای که داشتیم پیاز دیگر را در ان رنده می کنیم کمی زردچوبه ونمک وفلفل زده وخوب به هم میزنیم تایک دست شود سپس گوشتهارا به اندازه فندق گرد کرده ودران سوس در حال جوش می اندازیم تمام که شد سر قابلمه را نصفه میگذاریم تاوا نرود بعد کنسرو لوبیا را اضافه میکنیم میگذاریم روی شعله متوسط بجوشد تادست به هم دهد برای چاشنی ان میتوانید ازاب لیمو وزعفران یاکمی شکر و ابلیمو مزه دارکنید وبادوسه تا سیبزمینی که بصورت قندی سرخ کرده اید تزیین کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ْْطرزتهیه قطاب بادام

ارد وروغن وجوش شیرین راقاطی کرده بطوریکه به دست نچسبد یک پارچه تمیز روی ان انداخته یک ساعت در محیط اشپز خانه بماند   سپس درکیسه فریزری گذاشته تاخشک نشود به اندازه یک پرتقال ازخمیر را بر داشته وروی تخته شیرینی پزی باوردنه باز میکنیم وباسر یک لیوان یا یک استکان برای بزرگ کوچکی به دلخواه خود قالب میزنیم سپس یکی از انها را بر داشته ودست حالت گودی میدهیم وسپس ازان بادام وشکر خیلی کم خمیر شده بادست وسط خمیر قالب زده میگذاریم وبصورت نیم دایره می بندیم ودور تا دور ان را بادست می پیچانیم همه را بهمین ترتیب درست کرده تا تمام شود درانتها روغن رادر قابلمه گودی داغ میکنیم البته نه زیاد که بسوزد بعد دانه دانه   ازقطا بها را در روغن می اندازیم رنگش که کمی طلایی شد باکفگیر داخل سبد میگذاریم تمام که شد باپودر قند وهل روی انها راتزیین می کنیم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)