مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ادویه شناسی

 

در آشپزی هندی قبل از هر چیز شما باید با ادویه ها و طعمها آشنا شوید و باید بتوانید مزه ها را با هم ترکیب کنید ، به قول یکی از دوستان هندی من:تو باید بتوانی طعمها را با هم دوست کنی آشتی بدهی.
شما در آشپزخانه خودتان باید مانند یک دیپلمات عمل کنید یعنی بتوانید با ادویه ها حرف بزنید. ادویه ها و طعم دهنده ها را میتوانیم به دو دسته تقسیم کنیم : 1- ادویه های wet یا تر 2- ادویه های خشک
ادویه های تر مانند:پیاز ، سیر، زنجبیل تازه،فلفل های تازه، و هربهایی مانند:رازیانه، برگ کاری،،گشنیز،نعنا ادویه های خشک مانند:زیره cumin ،تخم گشنیز coriander seed ؛هل cardemom، دارچین cinamon ،میخک cloves ، پودر زنجبیل ginger powder ، زیره سبز caraway و ده ها اذویه دیگر شما باید بدانید که کدام ادویه تر با کدام ادویه خشک هماهنگ است و باید بتوانید براساس میزان مناسب انها را با هم ترکیب کنید. مقادیر ادویه ها باید متناسب باشد.وقتی می گویند خانم یا اقای X دست پخت خوبی دارد برای این است که حس چشایی قوی دارد یعنی حس قوی برای چشیدن ادویه یک غذا و ترکیب ان.در غیر این صورت ده ها کتاب آشپزی برای اشپزی وجود داره ولی ایا همه آشپز خوب هستند؟ این همه پر گویی کردم برای اینکه بگویم شناخت ادویه ها در آشپزی هندی اولین کلید است برای ورود به دنیای اسرار آمیز غذاهای خوشمزه ، تند و پر ادویه هندی

کلیه عکسها و مطالب مربوط به ادویه ها از سایتhttp://visual.merriam-webster.com/ و http://daarchin.persianblog.ir/post/18/می باشد.

 

 

 

black papper=فلفل سیاه (دانه)clove= میخک white papper=فلفل سفید(دانه) white mustard=دانه خردل سفید black mustard=دانه خردل سیاه     =چوب دارچین turmeric=زرد چوبه nut meg=جوز هندیcumin=زیره سیاه

fenugreek=تخم شنبلیلهsaffron=زغفران cardamom=هل caraway=-زیره سبز

- curry=پودر کاری fenugreek=تخم شنبلیلهsaffron=زغفران ادامه >>>>>>>>>>>

 

  garam masal= گرام ماسالا یک نوع ادویه هندی

asafetida= انغوزه نوعی گیاه که اکثرا در اسیا استفاده میشود مخصوصا در هند ودر بین گیاه خواران بسیار محبوب است.

ajowan=`توعی دانه که هم درسته آن و هم پودر آن در هند بسیار استفاده میشود=زنیان

paprika=پودر پاپریکا نوعی فلفل شیرین crushed chile =فلفل قرمزتند خرد شده

jalapeno chile= فلفل سبز هالاپینو که بسیار تند است و در مکزیک بسیار از آن استفاده میشود

cayenne chile=فلفل قرمز بسیار تند

نکته جالب در رابطه با ادویه های هند این است که هر غذا دارای ادویه مخصوص خود می باشد و حتی اگر غذا مثلا با مرغ باشد و یا با گوشت قرمز باشد ادویه آن فرق میکند.یکی از ادویه های هندوستان که در بسیاری از غذاها به کار میرود گرام ماسالا است .برای تهیه این ادویه می تونید به دستورهای زیر مراجعه کنید: البته این نکته را باید بگویم که دستورهای مختلف برای درست کردن این ادویه وجود دارد:


طرز تهیه گرام ماسالا :

روش اول:

1- زیره سبز 45 گرم
2- دانه فلفل سیاه 20 گرم
3- هل سیاه 35 گرم
4- رازیانه 15 گرم
5- هل سبز 20 گرم
6- تخم گشنیز 30 گرم
7- میخک 10 گرم
8- دارچین 25 گرم
9- زیره سیاه 20 گرم
10-برگ بو 8 گرم
11-پودر زنجفیل 10 گرم
12-جوزهندی 2 عدد

همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط کنید . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید توجه داشته باشید که ادویه ها باید بعد از آسیاب کردن نرم نرم باشند.

روش دوم :

1- فلفل سیاه درسته 1/2 ق چ

2-زیره سیاه درسته 2 ق چ

3-هل سبز درسته 3 تا 4 عدد

4-میخک 10 عدد

5-برگ بو 2 عدد

6-چوب دارچین 2 سانتیمتر

7-پودر جوز هندی 1/2 ق چ

8-فلفل چیلی خشک شده (فلفل قرمز) 2 عدد

9-پودر زنجبیل 1/2 ق چ

10-زیره سبز 1/2 ق چ

تمام ادویه ها را در آسیاب پودر کنید. یک بار از صافی یا الک رد کنید و سپس دوباره درشتها را آسیاب کنید. این کا را آنقدر ادامه دهید تا تمام ادویه نرم شود. این ادویه آماده را در ظرفی که در آن محکم میشود و هوا نمیکشد نگه داری کنید.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادویه جادویی

دوستان من از تمام اندازه ها به جز زنجفیل خشک وفلفل سیاه و دارچین به اندازه ۱۰۰۰ تومن از عطاری میخرم.قیمت رو توی شهرای شما نمیدونم.پس مینویسم صد گرم.دوستان دقت داشته باشن تمام مواد باید اسیاب نشده باشه و خودتون اسیاب کنین تا عطر لازم رو داشته باشه.هرکدومو جدا اسیاب کنین و همه رو باهم خوب مخلوط کنین و تو یه پلاستیک بریزین و درشو محکم ببندین تا عطرش محفوظ بمونه.فقط به اندازه مصرف هفتگی تون تویه شیشه بریزین تموم که شد باز شیشه رو پر کنین.با این روش ادویه شما همیشه عطر خودشو حفظ میکنه.

تخم گشنیز.........................  ۱۰۰ گرم

گل محمدی(خشک).............  ۱۰۰ گرم

چوب دارچین.......................  ۷۰ گرم

فلفل سیاه اسیاب نشده...۲۰۰ گرم

زیره سبز..........................۱۰۰ گرم

زیره سیاه.........................۱۰۰ گرم

زنجبیل خشک..............یک تکه کوچک

هل............................۱۰۰ گرم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شکلات و فندق

 

 

مواد لازم :
کره خرد شده : 125 گرم
شکر دانه ریز : 200 گرم یا 1 پیمانه
آب :250میی لیتر یا 1 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
پودر کاکائو : یک سوم پیمانه
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فندق : یک دوم پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه گاناچ:
خامه : سه چهارم پیمانه
شکلات سیاه : 250گرم

 

طرز تهیه:
یک قالب کیک گرد میان تهی به قط 20 سانتی متر را کاغذ انداخته و چرب کنید . کره ، شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهیدد و اجازه دهید مایه بجوشد و شکر در آن حل شود . مایه را در محیط قرار دهید تا همک شده و به دمای اتاق برسد . در این لحظه آرد ، پودر کاکائو.، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و پودر فندق را با هم مخلوط کرده و داخل مایه بریزید . مایه کیک را به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنیدو بد تخم مرغ را به مایه کیک افزوده و 2 دقیقه دیگر کیک را هم بزنید .حال مایه کیک را داخل قالب بریزید ودر طبقه وسط فر به مدت 25تا30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید و اجازه دهید 10 درقیقه کیک داخل قالب سرد شود سپس رویک مشبک قرار دهید تا به مدت 1تا 2 ساعت بماند و کیک خنک شود بعدگاناچ را روی کیک بکشید وبا لبه کارد یا پالت آن را موجدار کنید .
طرز تهیه گاناچ شکلات :
خامه و شکلات را در کاسه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرا ردهید. و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قهوه ترک

 

 

 

آب ..................... یک فنجان(فنجان کوچک)

شکر..................۲ قاشق چای خوری

پودر قهوه ترک.....۲ قاشق مربا خوری

 

شما واسه درست کردن یه قهوه ترک اصیل به یه قهوه جوش مخصوص اینکار نیاز دارین که یکمی با مدل های دیگه فرق میکنه و فرقشم اینه که دهانه ش کوچتر از قسمت کف ظرفه.

البته با قهوه جوش یا شیرجوشای معمولی هم میشه.

خیلی خب تمام مواد رو مخلوط میکنیم وتوی قهوه جوش میریزیم و میزاریم روی حرارت ملایم.باید کنارش باشیم تا یوقت بیش از حد نسوزه.اگه حرارت رو خوب تنظیم کنین بعد از  یه مدت اطراف قهوه حباب هایی میبینین که از رنگ خود قهوه روشنترن و بعد اون روی قهوه تقریبا دو رنگ میشه.یه مایع غلیظ نسکافه ای رنگ روی قهوه رو میگیره که بهش میگن خامه قهوه.در این لحظه قهوه جوش رو از روی حرارت بر میدارین و یه تکونی میدین و باز میزارین روی حرارت.باز وقتی اطرافش حباب زد از رو حرارت برداشته و توی فنجون میریزین.اگه خواستین بین چندتا فنجون تقسیم کنین بادتون نره که خامه قهوه رو باید قبل از ریختن قهوه بین تمام فنجونا تقسیم کنین.در ضمن قهوه نباید زیاد جوش بخوره.و به جای آب از شیر هم میتونین استفاده کنین که خوشمزه ترش میکنه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیر موز کلاسیک

برای هر یک نفر

شیر........................................... یک لیوان بزرگ

موز.............................................یک عدد بزرگ

بستنی کره ای یا وانیلی.................به اندازه ۳/۱  لیوان

خامه فرم گرفته................................یک قاشق مربا خوری

گردو ریز شده(پودر نباشد)............... دو قاشق غذا خوری

سس شکلات...................................مقداری

شکر................................................در صورت تمایل.بستنی یه مقدار شیرینی به معجون میده اگه دیدن واستون کافی نیست شکر اضافه کنین.من خودم واسه هر یه لیوان یک قاشق غذا خوری شکر میریزم.

یخ ................................................دو تکه کوچک

شیر+بستنی+موز+شکر+یخ+گردو رو توی میکسر میریزین و حسابی هم میزنین

بعد یه لیوان خوشکل بلند رو به صورت کج میگیرین و سس شکلات رو از بالا میریزین رو دیوارش.یعنی دیواره داخل لیوان باید به صورت راه راه های نامنظم شکلاتی بشه.اگه سس نداشتین دیواره لیوانو با شیر مرطوب کنین و روش پودر کاکایو بپاشین.بعد معجونو بریزین تو لیوان.و روی لیوان  رو با خامه فرم گرفته تزیین کنین.یه نی خوشکل هم بزارین تو لیوان.نوش جان

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد دریایی

تن ماهی.................. یک قوطی.بنظر من مارک ساحل از همه بهتره. سیب زمینی بزرگ ......دو عدد هویج.......................یک عدد ذرت........................یک قوطی نخود فرنگی..............یک قوطی آویشن....................بستگی به خودتون داره ولی واسه عطرش عالیه اگه دوست داشتین جعفری تازه...دو قاشق نمک و فلفل سیاه...به میزان لازم
۱-سیب زمینی رو نگینی خرد میکنیم و با اب خیلی کم یعنی تقریبا حالت بخارپز میپزیم اما له نشه.توی ابکش میریزیم تا سردبشه. ۲-تن ماهی رو توی یه کاسه میریزیم+هویجو رنده میکنیم و اضاف میکنیم+ذرت ونخود فرنگی بدونه اب هم.+ادویه ها.همه با هم مخلوط ۳-در اخر سیب زمینی رو اضافه میکنین با احتیاط هم میزنین تا  له نشه.ژس بهتره قبل از سیب سس رو اضافه کنین. این سالاد تقریبا دریایی هستش.من یه بار به جای ماهی گوشت خرچنگ و صدف رو جایگزین کردم خیلی عالی بود واسه سس هم میتونین مایونز+هزار جزیره رو ترکیب کنین.بهتره یکی دوساعتی تو یخچال بمونه.من که .واسه هرکی درست میکنم خیلی خوشش میاد.امیدورام شما هم خوشتون بیاد

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک راه راه (Zebra cake)

 

 

 

تخم مرغ درشت 4 عدد
شکر 2 پیمانه
آب معدنی گازدار (سودا) 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل خالص یک چهارم قاشق چ
بیکینگ پودر 3 ق.مرباخوری
آرد قنادی حدود 3 پیمانه
پودر کاکائو 3 ق.غ سر خالی
پوست پرتقال ریز رنده شده 1 ق.مرباخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه:
کف قالب گرد 27 سانتی دیواره بلند یا قالب مربع 23 سانتی متری را کاغذ روغنی قرار داد و کمی روی کاغذ را چرب و آردپاشی کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس از الک ریز رد کنید.
پودر کاکائو را با 1-2 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد و طبقه وسط تنظیم کنید.
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا سفید و غلیظ شود.

وانیل را افزوده و مواد را 2-3 دقیقه کنار بگذارید.

سپس مجددا 2 دقیقه با دور کند همزن بزنید.


روغن مایع را به مواد اضافه کنید.
آرد و سودا را در 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با پره های خاموش همزن یا لیسک آنها را آنها را به خورد هم دهید.
در صورت تمایل رنده پوست پرتقال را اضافه کرده سپس چند ثانیه همزن را با دور کند روشن کرده و مواد را یکدست کنید.
مایه کیک را 2 قسمت کنید؛ یک قسمت برای ساده و بعدی برای کاکائویی.

چند قاشق از مواد کیک را با کاکائو مخلوط کرده و سپس مخلوط کاکائویی را به بخشی از مایه کیک بیفزایید.
غلظت بخش سفید و کاکائویی بایستی دقیقا یکسان باشد. بنابراین معمولا لازم است یک قاشق سوپخوری سرپر آرد به بخش سفید اضافه شود. مایه کیک بایستی نه خیلی شل باشد نه خیلی سفت.
در این مرحله حدود یک دوم پیمانه از مایه سفید را دقیقا در مرکز قالب بریزید و قبل از این که پهن شود، یک دوم پیمانه از مایه کاکائویی را در مرکز سفید رنگ بریزید. این عمل را متناوبا تکرار کنید تا کل مایه کیک تمام شود.در این مرحله بایستی سریع عمل کنید.


قالب را تکان ندهید یا با قاشق مایه را پهن نکنید. سپس قالب را حدود 1 ساعت در فر قرار دهید. مدت زمان پخت تقریبی بوده و پس از 45 دقیقه آن را با خلال دندان چوبی امتحان کنید. اگر چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.
پس از سرد شدن با چاقی تیز ببرید.

نکته:
1- در بطری سودا را تا زمان استفاده باز نکنید.
2-هنگام ریختن مایه کیک در قالب حدود 15 سانت دست خود را با قالب فاصله دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک سه دقیقه ای

کیک سه دقیقه ای :

مواد لازم:
آرد=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=1 عدد
شیر=3 قاشق غذاخوری
روغن=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. آرد،شکر ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در لیوان سرامیکی با هم مخلوط کنید.


2. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
3. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.

4. لیوان را به مدت 3 دقیقه با حرارت 1000 وات در مایکروویو بگذارید تا زمانیکه کیک پف کند و از لیوان بیرون بزند.

5. کیک را می توانید با قاشق از لیوان خارج کرده و میل کنید.واگه میخواین کیک رو بدون تغییر شکل در بیارین باید زیرش کاغذ روغنی بزارین.این کیک با یه لیوان شیر بسیار دلچسب تر خواهد بود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کافه گلاسه

مواد لازم:

پودر نسکافه: یک قاشق غذاخوری،

شیر: یک لیوان،

 بستنی وانیلی: یک لیوان،‌

 شکر: 2۰ گرم

پودر شکلات و خامه: به میزان دلخواه.

خامه فرم گرفته

چیژس شکلات:دلخواه
طرز تهیه:شیر را گرم کنید و شکر و نسکافه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد یکدست شده را داخل یخچال بگذارید. بعد از 2 ساعت این مخلوط را بیرون آورید. نیمی ‌از لیوان یا ظرف پایه‌داری را از مخلوط شیر و نسکافه  پر کنید. سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی درون این مایه ریخته و روی آن را با خامه و پودر شکلات چیپس شکلات تزئین کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ورود شورای رقابت به قیمت خودرو

به گزارش اقتصادنیوز، این سازمان قرار بود به‌طور موقت با کمک ستاد تنظیم بازار به‌طور دستوری قیمت‌ها را تعیین و از اول بهمن‌ماه سال گذشته قیمت‌گذاری را به خودروسازان واگذار کند. پس از تصمیمات اخذ شده در مورد مرجع قیمت‌گذاری خودرو امید می‌رفت که از التهابات بازار کاسته شود و فاصله قیمتی بازار تا کارخانه به حداقل برسد. این تصمیمات به نوعی متوجه عملکرد دلالان و واسطه‌گران در بازار نیز می‌شد و به‌نوعی خروج آنها را از بازار خودرو هدف گرفته بود. با این حال هیچ یک از اهدافی که در تغییر مرجع قیمت‌گذاری ازسوی سیاست‌گذاران صنعتی وعده داده شده بود، محقق نشد و بازار از اردیبهشت‌ماه سال‌جاری تا به امروز همچنان ملتهب و آشفته است. با این شرایط اما برخی بار دیگر به بازگشت شورای رقابت می‌اندیشند و وجود این شورا را در کاهش التهابات بازار بسیار موثر می‌خوانند. هرچند خودروسازان و دست‌اندرکاران صنعت خودرو معتقدند که وجود شورایی همچون شورای رقابت که طی ۶ سال گذشته وظیفه قیمت‌گذاری خودرو را داشته عامل زیان انباشته تولید‌کنندگان است با این حال برخی وجود این شورا در بدنه خودروسازی کشور را لازم می‌خوانند و معتقدند که با خروج شورای یاد شده از قیمت‌گذاری خودرو بازار روی خوش به خود ندیده است. هرچند توجیهات این عده ازسوی برخی نمایندگان یا حتی مسوولان دولتی پذیرفته شده است، اما نباید فراموش کنیم که بخش اعظم آشفتگی بازار به خطوط تولید خودروسازان بازمی‌گردد. با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی تولید خودرو روند نزولی پیدا کرد این در شرایطی است که تقاضا در بازار به‌واسطه تورم انتظاری به میزان بی‌سابقه‌ای رشد یافت و همین عامل منجر به ورود واسطه‌گران و همچنین آشفتگی بازار شد. با این وجود بسیاری خروج شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو را باعث التهابات بازار می‌خوانند. به این ترتیب در هفته جاری با بررسی طرح ساماندهی خودرو در مجلس شورای اسلامی ورود شورای رقابت به حیطه قیمت‌گذاری خودرو بار دیگر جدی شد و موافقان حضور این شورا توانستند با قرار دادن ماده‌ای در طرح یاد شده حرف خود را به کرسی بنشانند. به این ترتیب نمایندگان مجلس یکشنبه گذشته ورود شورای رقابت به فرآیند قیمت‌گذاری خودرو را مصوب کردند. براساس مصوبه یاد شده، نمایندگان مجلس شرکت‌های خودروساز را موظف کردند که در هنگام فروش خودروها قیمت تمام شده، درصد سود و قی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)