بک لینک -
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
جت بت بدون فیلتر
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
لانا کازینو
betorward
وان ایکس بت
سایت jetbet
جت بت
betforward
river poker
emperor poker
baxbet
وان ایکس بت
mahbet
بازی انفجار
تک بت
منوتوبت
سایت پارس نود
وین بت
بازی پاسور شرط بندی
بازی تخته نرد شرط بندی
بازی حکم شرط بندی
جت بت
سایت حضرات بت
سیب بت
وین پارس
بت 365
سایت بازی انفجار
بت فوروارد
سایت وان ایکس بت
سایت هات بت
وان ایکس بت فارسی
بت فا
ورود به تک بت
سایت دنس بت
ورود به حضرات
هات بت
دنس بت
بازی انفجار انلاین
ورود به بازی انفجار
بازی انفجار دنس
دانلود بازی انفجار
سایت شرط بندی انفجار
سایت بت فا
سایت هتریک
بازی انفجار شرط بندی
خرید موتور سیکلت
bettime90vip
اپلیکیشن وان ایکس بت
yekbet
بت
بازی بلک جک
سایت شرط بندی با شارژ کارت به کارت
سایت شرط بندی پیش بینی
megashart
سایت شرط بندی
بت یک
جت بت
ac90bet
سایت یک بت
سایت شرط بندی بت یک
1xborobet
1xyekbet.com
plinkobet.casino
bet
برو بت
borobet
enfejar.win
سایت شرط بندی ورزشی
جت بت بدون فیلتر
jet900
جت بت ایران
اس بت
جت بت
جت بت ایران
جت بت انفجار
بت ۳۰۳
اپلیکیشن بت
جادوبت
bet90
بازی انفجار پولی
pishbini1.com
betforward سایت
سایت اصلی وان ایکس بت
آهنگ زنگ بزن آمبولانس
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ناچو Nachos

این اسنک مکزیکی رو میشه به طرق مختلف درست کرد من اینجوری درست میکنم:

۲ قوطی کنسرو لوبیا چیتی ( اگر دوست دارید میشه یکیش با قارچ باشه)

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ قاشق پیازداغ

۲ ق چایخوری زیره سابیده (زیره سیاه بهتر است)

۱ ق چایخوری دارچین

۱ ق چایخوری پاپریکا

۳  ق چایخوری فلفل قرمز تند

 ۱ فنجان گوجه فرنگی یا گوجه مینیاتوری نگینی خورد شده

۱ فنجان  فلفل دلمه ای نگینی خورد شده (بهتر است رنگ های مختلف باشد)

نیم فنجان زیتون سیاه حلقه شده

 ۱ عدد پیاز متوسط یا  ۴ عدد پیازچه کامل نگینی خورد شده( اگه فلفل بنفش داشته باشید خیلی    خوشگل تر میشه)

۴ ورق پنیر ورقه ای زرد و سفید

 

اول گوشت چرخ کرده + پیازداغ+ادویه ها+ فلفل قرمز+نمک سرخ میکنیم.

کنسرو های لوبیا  رو گرم می کنیم توی ظرف می ریزیم.

بعد گوشت تند رو روش پخش میکنیم بعد به ترتین فلفل دلمه ای و پیاز وزیتون و گوجه فرنگی رو روش میریزیم.

آخر سر پنیر های ورقه ای رو تکه تکه روش پخش می کنیم و ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا مواد گرم و پنیر ها آب شود.

میشه یک لایه پنیر خامه ای که با ماست خامه ای یا شیر نرم شده لای مواد ریخت و روش رو پنیرهای خشک  مثل پارمسان رنده کرد .

ضمنا" در ورژن اصلی کاهو ی ریز خورد شده هم هست که من معمولا" چون کنارش سالاد کاهو میذارم دیگه روش نمیریزم.

 

موارد استفاده:

در رسیپی های اصلی مواد رو لابه لای چیپس تردیلا میریزن ولی من چیپس یا نان خشک رو کنارش میذارم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

توپ پنیر و گردو Pecan cheese ball

۲۵۰ گرم پنیر خامه ای (یا هرنوع پنیر نرمی که دوست دارید)

نصف فنجان ماست خامه ای

۱ فنجان گردو   خورد شده (درشت) میتونید گردو رو کمی در فر برشته کنید

۳ پر سیر خورد شده

۳ عدد پیازچه کامل ( یا یک پیاز کوچولو)

۳ ق غ سبزی معطر خورد شده ( ریحان - جعفری - نعنا - ترخون هرکدوم یا ترکیبشون)

ربع  ق چ فلفل تازه سابیده

همه رو مخلوط کنید. اگر سفت بود چند قاشق شیر اضافه کنید.

 یا در ظرفی بریزید یا  به شکل یک توپ بزرگ یا توپ های کوچک در مقداری گردو خورد شده بغلتانید .

موارد استفاده:

این پنیر مخلوط با  انواع کراکر  و ترد یا نان های برشته فوق العاده ست!!!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراک باقلای مصری FUL MEDAMES

این غذا دستور خاصی نداره!!

باقاله های ریزه که با پوست پخته شده

نمک 

پودر زیره

فلفل قرمز

آب لیمو  و

روغن زیتون

موارد استفاده:

این خوراک مثل لوبیا چیتیه و با نون برشته و سالاد شیرازی یا ماست چکیده خیلی خوش مزست!

میشه روش سیر داغ و پیاز داغ ریخت .البته نه اونقدر که مزه ش رو عوض کنه.

میشه یه مقدار از باقالی ها رو با گوشتکوب برقی له کرد.

میشه  توش عدس پخته هم ریخت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کاری تخم مرغ هندی

  • 4 تخم مرغ آب پز 
  • 2 پیاز متوسط خورد شده 
  • 2 گوجه فرنگی مکعبی ریز خورد شده
  • ۳ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی  
  • 2 پر سیر خورد شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 3 فلفل سبز تند خورد شده (مقدارش بستگی به میل شما به تندی داره!)
  • نمک به میزان لازم
  • ربع قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ۱ و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
  • ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ربع قاشق چایخوری گرام ماسالا (ترکیبش رو بعدا" سر فرصت می نویسم!) 
  • ۱ و نیم فنجان آب 

روغن را داغ و اول کمی پیاز را تفت می دهیم بعد سیر و زنجبیل را اضافه می کنیم.

 روی حرارت ملایم ادویه ها را اضافه میکنیم. اگر ادویه ها بسوزند تلخ می شوند .

گوجه و رب را اضافه میکنیم .صبر میکنیم تا گوجه ها سرخ شده و به روغن بیفتد.

فلفل سبزها اضافه میکنیم( اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید بهتر است قبل از گوجه کمی سرخ شود.)

آب را اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد.

تخم مرغ ها را یا درسته یا به صورت نصفه داخل سس آماده شده می ریزیم. ۵ دقیقه بعد آماده مصرف است.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اسنک هندی Murukku

 

 

  • ۴ فنجان  آرد برنج
  • ۱ فنجان پودر نخود بوداده
  • ۱ ق چ زیره
  • ۱ ق چ فلفل قرمز
  • ۳ ق غ کره آب شده
  • ۱ ق چ نمک
  • روغن برای سرخ کردن

    نمک را در ۲ فنجان آب حل میکنید و میگذاریم روی آتش تا به جوش بیاید.

    حرارت گاز را کم می کنیم و آرد را به آب اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی بدست آید.

    در خمیر را می گذاریم و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.

    بقیه مواد را به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی درست شود. اگر خمیر زیاد شل بود آرد و اگر سفت شد آب گرم به آن اضافه میکنیم. سفتی خمیر باید به اندازه ای باشد که از قالب بیسکوییت به راحتی خارج شود.

    روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

    روی یک تخته یا سینی چرب با استفاده از قالب ستاره ای خمیر را به شکل مارپیچ چسبیده میریزیم.تا اندازه ی یک بیسکویت شود.

    اسنک را در روغن سرخ می کنیم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس آجیلی افریقایی D U Q Q A

    ۲ ق غ   تخم کدو

    ۲ ق غ  بادام زمینی

    ۱ ق چ  دانه فلفل سیاه

    ۲ ق چ  دانه کنجد

    ۸  برگ  نعنا یا  ۱ ق چ نعنا خشک

    ۱ ق چ  دانه زیره

    ۱ ق چ  تخم گشنیز

    ۱و نیم ق چ نمک




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ادویه آفریقایی تیره D A R K S P I C E M I X

    ۱ ق غ   دانه زیره سیاه

    ۱و نیم  ق چ   دانه خشخاش

    ۳ ق غ  زنجبیل تازه رنده شده

    ۲ ق چ     دانه خردل

    ۲ ق چ    دانه رازیانه

    ۶ عدد   میخک

    ۱ ق چ   دانه هل

    ۱ ق چ  دانه فلفل سیاه

    ۲ تکه   چوب دارچین خورد شده

    ۲ ق غ  فلفل قرمز خورد شده

    نیم فنجان   روغن بادام زمینی

    همه مواد به جز روغن را روی حرارت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم .

    مواد بوداده  در مخلوط کن با روغن تبدیل به یک پوره زبر می شود.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ادویه آفریقایی B O H A R AT

    ۱ ق غ پودر فلفل سیاه

    ۱ ق غ پودر دارچین

    ۱ ق غ پودر  جوز هندی

    ۱ ق چ هل ساییده

    ۱ ق چ پودر میخک

    ۱ ق چ پودر زنجبیل

    ۱ ق چ پودر گل محمدی

    ۱ ق چ پودر لیمو



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس سیر آفریقایی C H E R M O U L A

    ۸ پر سیر

    نیم فنجان جعفری خورد شده

    نیم فنجان گشنیز خورد شده

    ۱ ق غ پوست لیمو ترش

    ۴ ق چ پاپریکا

    ۲ ق چ پودر فلفل قرمز تند

    ۲ ق چ پودر زیره

     ۱ فنجان روغن زیتون

    تمام مواد به جز روغن زیتون را در مخلوط کن خورد می کنیم تا پوره شوند.

    روغن زیتون را کم کم در حالی که مخلوط کن هنوز کار می کند اضافه میکنیم. 



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس آفریقایی AWASE

    ۳ ق غ  ادویه بربری  B E R B E R E

    نیم ق چ   نمک

    ۲ ق غ   آب لیموی تازه

    ۱ ق غ  سرکه

    ۱ ق غ   آب

     ادویه بربری را روی حرارت در یک تابه ۳۰ ثانیه تفت می دهیم.

    از روی حرارت برداشته آب لیمو و سرکه و آب را اضافه می کنیم.

    میگذاریم تا سرد شود.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)