این اسنک مکزیکی رو میشه به طرق مختلف درست کرد من اینجوری درست میکنم:
۲ قوطی کنسرو لوبیا چیتی ( اگر دوست دارید میشه یکیش با قارچ باشه)
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق پیازداغ
۲ ق چایخوری زیره سابیده (زیره سیاه بهتر است)
۱ ق چایخوری دارچین
۱ ق چایخوری پاپریکا
۳ ق چایخوری فلفل قرمز تند
۱ فنجان گوجه فرنگی یا گوجه مینیاتوری نگینی خورد شده
۱ فنجان فلفل دلمه ای نگینی خورد شده (بهتر است رنگ های مختلف باشد)
نیم فنجان زیتون سیاه حلقه شده
۱ عدد پیاز متوسط یا ۴ عدد پیازچه کامل نگینی خورد شده( اگه فلفل بنفش داشته باشید خیلی خوشگل تر میشه)
۴ ورق پنیر ورقه ای زرد و سفید
اول گوشت چرخ کرده + پیازداغ+ادویه ها+ فلفل قرمز+نمک سرخ میکنیم.
کنسرو های لوبیا رو گرم می کنیم توی ظرف می ریزیم.
بعد گوشت تند رو روش پخش میکنیم بعد به ترتین فلفل دلمه ای و پیاز وزیتون و گوجه فرنگی رو روش میریزیم.
آخر سر پنیر های ورقه ای رو تکه تکه روش پخش می کنیم و ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا مواد گرم و پنیر ها آب شود.
میشه یک لایه پنیر خامه ای که با ماست خامه ای یا شیر نرم شده لای مواد ریخت و روش رو پنیرهای خشک مثل پارمسان رنده کرد .
ضمنا" در ورژن اصلی کاهو ی ریز خورد شده هم هست که من معمولا" چون کنارش سالاد کاهو میذارم دیگه روش نمیریزم.
موارد استفاده:
در رسیپی های اصلی مواد رو لابه لای چیپس تردیلا میریزن ولی من چیپس یا نان خشک رو کنارش میذارم
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای (یا هرنوع پنیر نرمی که دوست دارید)
نصف فنجان ماست خامه ای
۱ فنجان گردو خورد شده (درشت) میتونید گردو رو کمی در فر برشته کنید
۳ پر سیر خورد شده
۳ عدد پیازچه کامل ( یا یک پیاز کوچولو)
۳ ق غ سبزی معطر خورد شده ( ریحان - جعفری - نعنا - ترخون هرکدوم یا ترکیبشون)
ربع ق چ فلفل تازه سابیده
همه رو مخلوط کنید. اگر سفت بود چند قاشق شیر اضافه کنید.
یا در ظرفی بریزید یا به شکل یک توپ بزرگ یا توپ های کوچک در مقداری گردو خورد شده بغلتانید .
موارد استفاده:
این پنیر مخلوط با انواع کراکر و ترد یا نان های برشته فوق العاده ست!!!
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این غذا دستور خاصی نداره!!
باقاله های ریزه که با پوست پخته شده
نمک
پودر زیره
فلفل قرمز
آب لیمو و
روغن زیتون
موارد استفاده:
این خوراک مثل لوبیا چیتیه و با نون برشته و سالاد شیرازی یا ماست چکیده خیلی خوش مزست!
میشه روش سیر داغ و پیاز داغ ریخت .البته نه اونقدر که مزه ش رو عوض کنه.
میشه یه مقدار از باقالی ها رو با گوشتکوب برقی له کرد.
میشه توش عدس پخته هم ریخت.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 4 تخم مرغ آب پز
- 2 پیاز متوسط خورد شده
- 2 گوجه فرنگی مکعبی ریز خورد شده
- ۳ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 2 پر سیر خورد شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 3 فلفل سبز تند خورد شده (مقدارش بستگی به میل شما به تندی داره!)
- نمک به میزان لازم
- ربع قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- ۱ و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
- ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ربع قاشق چایخوری گرام ماسالا (ترکیبش رو بعدا" سر فرصت می نویسم!)
- ۱ و نیم فنجان آب
روغن را داغ و اول کمی پیاز را تفت می دهیم بعد سیر و زنجبیل را اضافه می کنیم.
روی حرارت ملایم ادویه ها را اضافه میکنیم. اگر ادویه ها بسوزند تلخ می شوند .
گوجه و رب را اضافه میکنیم .صبر میکنیم تا گوجه ها سرخ شده و به روغن بیفتد.
فلفل سبزها اضافه میکنیم( اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید بهتر است قبل از گوجه کمی سرخ شود.)
آب را اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد.
تخم مرغ ها را یا درسته یا به صورت نصفه داخل سس آماده شده می ریزیم. ۵ دقیقه بعد آماده مصرف است.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۲ ق غ تخم کدو
۲ ق غ بادام زمینی
۱ ق چ دانه فلفل سیاه
۲ ق چ دانه کنجد
۸ برگ نعنا یا ۱ ق چ نعنا خشک
۱ ق چ دانه زیره
۱ ق چ تخم گشنیز
۱و نیم ق چ نمک
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۱ ق غ دانه زیره سیاه
۱و نیم ق چ دانه خشخاش
۳ ق غ زنجبیل تازه رنده شده
۲ ق چ دانه خردل
۲ ق چ دانه رازیانه
۶ عدد میخک
۱ ق چ دانه هل
۱ ق چ دانه فلفل سیاه
۲ تکه چوب دارچین خورد شده
۲ ق غ فلفل قرمز خورد شده
نیم فنجان روغن بادام زمینی
همه مواد به جز روغن را روی حرارت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم .
مواد بوداده در مخلوط کن با روغن تبدیل به یک پوره زبر می شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۸ پر سیر
نیم فنجان جعفری خورد شده
نیم فنجان گشنیز خورد شده
۱ ق غ پوست لیمو ترش
۴ ق چ پاپریکا
۲ ق چ پودر فلفل قرمز تند
۲ ق چ پودر زیره
۱ فنجان روغن زیتون
تمام مواد به جز روغن زیتون را در مخلوط کن خورد می کنیم تا پوره شوند.
روغن زیتون را کم کم در حالی که مخلوط کن هنوز کار می کند اضافه میکنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۵۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۳ ق غ ادویه بربری B E R B E R E
نیم ق چ نمک
۲ ق غ آب لیموی تازه
۱ ق غ سرکه
۱ ق غ آب
ادویه بربری را روی حرارت در یک تابه ۳۰ ثانیه تفت می دهیم.
از روی حرارت برداشته آب لیمو و سرکه و آب را اضافه می کنیم.
میگذاریم تا سرد شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۹:۴۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)